Coinberry Review: Komplett utvekslingsoversikt

I denne Coinberry-gjennomgangen vil vi se på en voksende kryptokursutveksling basert i Canada.

Coinberry forenkler prosessen med å kjøpe og selge kryptovaluta for kanadiske brukere. Den posisjonerer seg også som et svært sikkert og reguleringsmessig kompatibelt alternativ til mange børser som eksisterer i markedet, og åpner dørene for store institusjonelle investorer å potensielt ønske å bli med..

Spørsmålet gjenstår imidlertid om Coinberry virkelig kan konkurrere i dagens overfylte markedsplass for kryptobørs?

I denne omfattende gjennomgangen analyserer vi Coinberry-utvekslingen dypt, går gjennom sikkerhetsfunksjonene for gebyrstruktur, innskudd og uttaksmetoder og kundesupport. Vi gir også våre tanker om de beste aspektene ved utvekslingen og måter vi tror det kan forbedre.

Med det sagt, la oss hoppe inn.

Coinberry Oversikt

Coinberry er en kanadisk kryptokursutveksling som ble utviklet i 2017 for å gjøre det enkelt for kanadiere å kjøpe Bitcoin, Ethereum og Litecoin. De er basert på 320 Davenport Rd Toronto.

Medstiftere Andrei Poliakov og Evan Kuhn utviklet utvekslingen for å redusere læringskurven for nye mennesker som blir involvert i investering i kryptovaluta..

På Coinberry kan du kjøpe kryptokurver med et kredittkort eller debetkort, bankoverføring eller Interac-Transfer, som er en tjeneste som lar deg overføre penger mellom personlige og forretningskontoer i deltagende kanadiske banker og andre finansinstitusjoner..

Over 250 totale finansinstitusjoner bruker Interact, inkludert alle større banker i Canada. Partnerskapet gjør det mulig for Coinberry å bli med i 2000 nasjonale selgere, som Indigo, Sony, Adidas og Dell for å gjøre betalinger enklere.

Coinberry ble nylig den første kanadiske børsen som ble med på listen over børser på Ledger, et fremtredende maskinvarepungeselskap.

Er Coinberry Safe?

Sikkerhet er et spesielt viktig punkt for kanadiske kryptokurrencybrukere. Dette gjelder spesielt gitt de nylige hendelsene rundt QuadrigaCX-sentralen. Fram til desember 2018 var dette den største børsen i Canada nylig kollapset.

Når det er sagt, hvordan samler Coinberry seg?

Bank og regulering

For det første er Coinberry registrert i Financial Transactions and Reports Analysis Center of Canada (FINTRAC) som Money Money Business (MSB). Dette betyr at børsen måttet ha gjennomgått en rekke samsvarskontroller før de fikk godta klientpenger.

Videre betyr en MSB-lisens at Coinberry må utføre vanlig KYC og sørge for at alle klientkontoer er over bord. Det betyr også at Coinberry vil finne det lettere å få stabile bank- og betalingsbehandlingsløsninger.

Coinberry MSB-lisens

Coinberry MSB-lisens. Bilde via FINTRAC

Når vi snakker om stabil bankvirksomhet, har Coinberry CDIC forsikret segregerte banker. Dette betyr at Coinberry samarbeider med kanadiske Schedule I-banker som hjelper dem å oppfylle Canadas lover. En av måtene de gjør dette på er ved å oppbevare selskapets midler og kundemidlene i helt forskjellige kontoer.

Dette sikrer at hvis selskapets bankkontoer noen gang skulle bli frosset, ville det ikke påvirke kundenes penger. Bruken av segregerte bankkontoer bidrar også til å redusere tiden det tar å behandle uttak til bare 1 dag.

Du vil også bli overrasket over å vite at Coinberry er en av bare to kryptobørser i Canada for å fullføre en regnskapsrevisjon fra en uavhengig tredjepart..

Utvekslingssikkerhet

Bitcoin-hacks og datainnbrudd er en av de største truslene som møter nesten alle børser. Derfor, når vi analyserer sikkerheten til en sentral, er en av de viktigste kravene vi ser på en robust cybersikkerhetsprotokoll..

For det første dirigeres kryptovalutainnskudd til Coinberry til hierarkiske lommebøker. Hierarkiske deterministiske lommebøker (eller HD-lommebøker) er digitale lommebøker som automatisk genererer en hierarkisk trelignende struktur av private / offentlige adresser (eller nøkler), og fjerner behovet for å adressere brukeren for å generere dem på egenhånd.

HD-lommebøker genererer adresser fra ett enkelt masterfrø ved hjelp av en variant av standardnøkkelen på 12 ord, som gjør det mulig å automatisk opprette et ubegrenset antall nye adresser.

Coinberry Trust

Utdrag fra Coinberry “Trust” Decleration ”. Bilde Kilde

Coinberry driver også lommebøker med flere signaturer i fryselager. Dette gir to medlemmer av Coinberry-ledergruppen tilgang til brukernes midler, så hvis en forsvinner, er brukernes penger fortsatt trygge (så egentlig som en co-pilot med tilgang til de samme flykontrollene).

De hevder også å gjennomføre regelmessige penetrasjonstester ved hjelp av de beste cybersikkerhetsfirmaene i Canada. Og i usannsynlig tilfelle brudd, driver de en overflødig database som kan gjenopprettes til normalitet hvis den noen gang trengs

Brukerbeskyttelse

I de fleste tilfeller vil sikkerhetsfronten begynne med brukeren. For å forhindre hack eller brudd på individuelle kontoer på klientsiden, har Coinberry også en rekke sikkerhetsverktøy.

Den første og viktigste av disse må være mobil tofaktorautentisering. Når dette er aktivert, må du bekrefte kontoinnloggingen via mobilenheten din. Coinberry-servere synkroniseres med Google-autentisering som genererer de unike påloggingskodene.

Coinberry 2FA

Kobler opp Google Authenticator med Coinberry

Det er også beskyttelse for klientdata og informasjon. Som man kan forvente, er det standard SSL-kryptering for å forhindre at nettbaserte snoops avlytter kommunikasjonen din. Dette er spesielt viktig når det gjelder passord osv.

Til slutt, når det gjelder din personlige informasjon, er dette OpenPGP-protokollen kryptert. PGP (Ganske bra personvern) er et krypteringsprogram som gir kryptografisk personvern og autentisering for datakommunikasjon.

Coinberry-avgifter

Det første som skiller seg ut på Coinberrys nettsted er annonsering av 0% innskuddsavgift, 0% uttaksgebyr og 0,5% handelsavgift – veldig gjennomsiktig.

Når vi ser nærmere på disse handelsavgiftene, er de omtrent i tråd med utførelsesgebyrene som belastes ved andre kanadiske børser. For eksempel er de litt mer enn 0,4% raske kjøpsgebyrer på Coinsquare, men er litt mindre enn handelsgebyrene på BitBuy.

Coinberry-avgifter

Coinberry Pitch med 0 finansieringsgebyrer

Noe annet du måtte vurdere med Coinberry er at de er “Market Maker” for myntene. Dette betyr at de er motparten i din handel og dermed vil gjøre prisen for deg. Dette betyr at kjøps- / salgsprisen kan være høyere / lavere som den er på annen børs.

Til tross for dette, gjør Coinberry opp for det i finansierings- / uttaksgebyrene.

Dette er kanskje en av de eneste kanadiske børsene som tilbyr gratis uttak og innskudd på CAD-finansiering. Dette er et ganske viktig poeng når du vurderer at de fleste innskudd / uttak på andre børser i gjennomsnitt er 3% en vei.

Med andre ord betaler du nesten 6% i avgifter bare ved å få dollarene dine på andre børser og deretter igjen av dem.

Det er selvfølgelig viktig å påpeke at det kan være gebyrer som din egen finansinstitusjon vil belaste på transaksjonen. Dette gjelder spesielt hvis du velger å bruke kredittkortet ditt til å finansiere kontoen din.

Noe som det er verdt å påpeke også, er at avgiften for “0% uttak” gjelder kun fiat-uttak. Du vil fortsatt måtte betale et vilkårlig gruvearbeidsgebyr ved uttak av krypto. Disse er imidlertid små.

Eiendomsdekning

For øyeblikket er det bare tre kryptovalutaer som tilbys på Coinberry, og disse inkluderer Litecoin (LTC), Bitcoin (BTC) og Ethereum (ETH).

Coinberry eiendeler

Mynter som tilbys på børsen

Dette er litt overveldende, da det meste av konkurransen har minst 5 mynter som handelsmennene deres kan velge mellom. Kanskje dette er noe Coinberry-teamet planlegger å introdusere på et senere tidspunkt, og vi vil holde øye med deres nyhetskabler.

Dette bør ikke fraråde deg å fortsatt bruke Coinberry. De kan alltid brukes som en rimelig CAD “Fiat Gateway” for å få tak i Bitcoin. Du kan deretter overføre dette til andre internasjonale børser som Binance for å kjøpe resten av myntene dine.

Kundeservice

Utvilsomt er en av de viktigste hensynene for enhver kryptovalutahandler kundesupport. Dette gjelder spesielt når du har mer presserende spørsmål som må tas opp i tide.

Noe som vi fant ganske velkommen på Coinberry er deres telefonnummer til telefonlinjen 1 (888) 997-6544. Dette er tilgjengelig mandag til fredag ​​fra 9:30 til 16:00 EST. Det er alltid hyggelig å vite at du kan ringe og snakke med noen hvis du har problemer med kontoen din.

Hvis du ikke vil ringe, kan du bare sende dem en melding direkte på nettstedet eller på e-post [email protected]. Eller du kan bruke kontaktsiden deres og sende dem et spørsmål (prøv å være så spesifikk som mulig).

Selvfølgelig, hvis spørsmålet ditt er mer rutinemessig og ikke er unikt for kontoen din, har Coinberry også et FAQ-siden for å svare på grunnleggende spørsmål, som ‘Hvordan finansiere med e-overføring?’ ‘Hvordan kjøpe Crypto med kanadiske dollar?’ ‘Hvordan trekke Crypto?’ osv..

Den siste anløpshavnen for å få tak i sentralen er gjennom de mange sosiale mediekontoer. Du kan for eksempel sende dem en melding Facebook eller deres Twitter.

Coinberry Registrering

Hvis du har bestemt deg for at du vil prøve Coinberry, må du opprette en konto. Trykk på “påmelding” -knappen øverst til høyre på skjermen, og du blir bedt om å oppgi en e-postadresse samt et passord.

Coinberry Registrering

Detaljer som kreves for registrering av Coinberry

Du kan også legge til en henvisningskode hvis du ble henvist til nettstedet av en venn. Børsen tilbyr et henvisningsbelønningsprogram hvor du kan tjene $ 20 for å invitere venner til å registrere seg, men bare når de handler $ 50.

Når du har trykket på “send inn” når du registrerer deg, må du bekrefte e-posten din. Når du er bekreftet, må du legge til et sikkert telefonnummer for å aktivere tofaktorautentisering og beskytte kontoen din.

Dessverre for de handelsmennene som foretrekker å drive anonyme kontoer, er Coinberry det Ikke for deg. Dette er på grunn av deres regulatoriske lisenser at de må fullføre en rekke KYC-sjekker på deres handelskontoer.

Bekreftelser og KYC

Coinberry er fullstendig i samsvar med Anti-hvitvasking av penger og Kjenne dine kundekrav satt av FINTRAC. Dette betyr at kontoverifisering er nødvendig for at brukere skal begynne å sette inn penger.

Det er to måter nye kunder kan verifiseres på:

 1. Øyeblikkelig bekreftelse: Brukere oppgir kontodetaljer og Coinberrys KYC / AML-partnere vil bekrefte identiteten deres. Dette er vanligvis kredittrapporteringsbyråer som har informasjon om din økonomiske historie
 2. Manuell bekreftelse: Hvis du ikke klarer øyeblikkelig bekreftelse. Coinberry vil trenge flere bekreftelsesdokumenter for å fullføre prosessen, for eksempel myndighets-ID og et bevis på adressedokument.

Coinberry Instant Verification

Personlige spørsmål som kreves for øyeblikkelig bekreftelse

Hvis manuell bekreftelse er den eneste ruten som er tilgjengelig for deg, må du laste opp en myndighetsutstedt form for ID. Coinberry er i stand til å godta følgende typer identitetsdokumenter:

 • Kanadisk pass
 • Kanadisk førerkort
 • Permanent oppholdskort
 • Provinsalt eller territorium identitetskort
 • Status indisk kort

Når det gjelder bevis på adresse, må du oppgi ett av følgende:

 • Utility Bill (strøm, vann, telefon, internett)
 • Investeringskontoutskrifter (RRSP, GIC)
 • T4-uttalelse
 • Uttalelse fra Canada Pension Plan (CPP)
 • Eiendomsskatt ligning utstedt av en kommune
 • Provinsielt utstedt kjøretøyregistrering
 • CRA-dokumenter eller uttalelse om statlige fordeler

Når du har sendt inn disse dokumentene, må Coinberry bekrefte det manuelt, noe som kan ta alt fra en til tre virkedager.

Basert på de strenge kravene fra Coinberry, kan vi se at børsen prøver å posisjonere seg som en Coinbase eller Gemini; en fullstendig kompatibel tjeneste som privatpersoner og institusjonelle investorer kan bruke uten frykt for å være på feil side av myndighetsreguleringene.

Finansiering / uttak

Når kontoen din er konfigurert og fullstendig bekreftet, må du finansiere kontoen din. Det finnes en rekke finansieringsalternativer som vil variere basert på individuelle innskuddsgrenser samt behandlingstid.

Kanskje den billigste og raskeste måten å finansiere kontoen din på er å bruke kryptovaluta.

Bitcoin & Ethereum

Hvis du allerede har BTC eller ETH tilgjengelig og ønsker å finansiere kontoen din, kan du starte en kryptovalutaoverføring. Dessverre for de brukerne som har LTC tilgjengelig, har Coinberry ikke bygget dette inn i finansieringsfunksjonaliteten deres ennå.

For å få adressen du skal sende midlene til, trenger du å generere en adresse. Du kan gjøre dette i kontoseksjonen under “Fondskonto”. Her må du velge “crypto” og deretter enten BTC eller ETH.

Noe som vi ble ganske overrasket over er det faktum at Coinberry bruker unike engangsadresser for de brukerne som finansierer med krypto. Dette betyr at Coinberry hjelper deg med å beskytte transaksjonshistorikken din ved ikke å bruke adressene på nytt.

Likevel, fordi dette er en engangsadresse, må du være sikkert aldri send til samme adresse to ganger. Når du har bekreftet at du forstår det ovennevnte, vil de gi deg engangsadressen.

Bitcoin-adresse Coinberry

Generering av en gang BTC-adresse på Coinberry

Du kan da enten kopiere adressen du har generert, eller du kan bruke QR-koden i en mobil lommebok av noe slag. Transaksjonen må først overføres gjennom nettverket før den vises i saldoen din. Du kan overvåke dette på blockchain.

Uttak vil fungere på en lignende måte hvor du velger “uttak” i kontoen din. Her vil de be deg om din offline BTC- eller ETH-adresse hvor du skal sende transaksjonen. Du må også sette inn passordet ditt for å kunne godkjenne transaksjonen.

Dette vil bli fulgt av et siste trinn som ber deg om å bekrefte uttaket. Uttakstidene kan variere avhengig av om Coinberry har de nødvendige midlene lagret i sin “hot wallet”. Dette skal vanligvis ikke være mer enn et par timer.

Kanadiske dollar (CAD)

Hvis du foretrekker å finansiere kontoen din med fiat, har du ganske mange alternativer. Disse inkluderer via Interac e-overføring, Kredittkort og Bankoverføring. Nedenfor er grensene samt behandlingstider for disse respektive metodene.

Minimum Maksimum Behandlingstid
Interac e-overføring $ 50 $ 10.000 Opptil 3 timer
Kredittkort $ 1 $ 500 Øyeblikkelig
Bankoverføring $ 10.000 $ 500.000 Opptil 1 virkedag

Fra ovenstående ser kredittkortfinansiering ut til å være det raskeste alternativet, ettersom disse er øyeblikkelige. Så hvis du klør å handle og trenger å skaffe penger på kontoen din så raskt som mulig, kan dette være noe for deg.

Imidlertid er dette kanskje ikke den optimale løsningen, da det er ganske lave grenser for kortfinansiering. Du må også vurdere at kortbetalinger er mye dyrere enn andre former, ettersom tredjepartsbehandlere, så vel som banken din kan kreve urimelige avgifter..

Det beste alternativet ditt kan være gjennom en Interac E-overføring. Dette kommer ned til hastigheten de kommer til mottakerbanken, samt gebyrene som er involvert.

E-overføring (nettbank eller mobilbank) er en av de enkleste måtene å finansiere Coinberry-kontoen din. Alt du trenger er en kanadisk bankkonto som støtter e-overføring. Her er noen av finansinstitusjonene du kan bruke:

 • BMO
 • CIBC
 • RBC Royal Bank
 • Scotia bank
 • TD Canada Trust
 • Tangerine (E-postoverføring støttes ikke)
 • For hele listen over støttede institusjoner, sjekk ut Interac-side

Du kan finansiere kontoen din ved hjelp av E-overføring i to trinn:

 1. Legg til Coinberry som betalingsmottaker
  • Mottakers navn & Etternavn: Coinberry Limited
  • E-post: [email protected]
  • Følg instruksjonene i Coinberry-kontoen din for sikkerhetsspørsmål og svar-feltene.
  • Fondskonto: Angi beløpet du vil finansiere Coinberry-kontoen din med. Det minste finansieringsbeløpet er $ 50, og det maksimale finansieringsbeløpet er avhengig av finansinstitusjonen din (vanligvis mellom $ 3000 og $ 5000).

  Interac-finansiering av Coinberry

  Interac-skjema for finansieringskonto med CAD

  Når betalingen er bekreftet, skal den krediteres handelskontoen din innen 3 timer.

  Hvis du skal finansiere via bankoverføring, må du ta ned ledningsinstruksjonene for Coinberry-bankkontoen. Du må også bruke Coinberry-kontonummeret som referanse.

  Vær oppmerksom på at ledningen må komme fra en konto som har samme navn som du er bekreftet med. Derfor kan du ikke lage tredjepartsoverføringer inn eller ut av kontoen din.

  Når det gjelder uttak av fiat, har Coinberry følgende informasjon om uttakstider og begrensninger:

  Minimum Maksimum Behandlingstid
  Interac e-overføring $ 50 $ 10.000 Opptil 1 virkedag
  Bankoverføring $ 10.000 $ 500.000 Opptil 1 virkedag

  For å trekke deg ved å bruke E-overføring, velger du bare ‘E-overføring’ -knappen og deretter angir ønsket beløp du vil ta ut. Minimumsuttaket for kanadiske dollar er $ 100

  Når du klikker på Fortsett, får du en bekreftelsesmelding som forteller deg at uttaket vil bli behandlet innen tre timer til to virkedager.

  Coinberry handelsplattform

  Coinberrys handelsplattform er mer rettet mot investorer og begynnende handelsmenn i stedet for mer avanserte daghandlere. Dette betyr at grensesnittet er mye enklere (så det er ingen marginhandel eller mulighet til å se handelskart).

  Etter at kontoen din er bekreftet og du er klar til å begynne å handle, er det første du ser knappene for å kjøpe og selge Bitcoin, Ethereum eller Litecoin. Dette er øyeblikkelig kjøp av krypto direkte fra Coinberry.

  Coinberry handelsplattform

  Brukergrensesnitt for sentralen

  For å kjøpe Bitcoin klikker du bare på Bitcoin-ikonet og angir deretter hvor mye CAD du vil bruke for å kjøpe BTC.

  Når du klikker ‘neste’, blir du sendt til en side der du må velge hva du vil bruke til å kjøpe BTC med; CAD, kredittkort eller debetkort.

  Hvis du velger CAD og ikke allerede har penger på kontoen din, må du finansiere kontoen din med E-overføring, bankoverføring eller kredittkort.

  Hvis du velger Kredittkort eller Debetkort (i forrige meny), må du først koble bankkontoen din til Coinberry-kontoen din for å forhindre svindel..

  Når du har betalt for Bitcoin, vises saldoen på dashbordet på nettstedet.

  Kortslutning

  Noe som vi fant ganske unikt ved Coinberry-plattformen, var muligheten til å kortselge en eiendel. Vi har ikke sett denne funksjonaliteten på noen annen kanadisk børs.

  For de som ikke er så kjent med begrepet, er short selling handlingen med å godta å selge eiendelen en gang i fremtiden til en forutbestemt pris. Målet med en kortselger er å avtale å selge til fremtidige priser som er høyere enn spotprisen vil være den gangen.

  I hovedsak håper den næringsdrivende at prisen på eiendelen faller.

  Coinberry Short Selling

  Short selling bestillingsskjema på Coinberry

  Coinberry short selling-funksjonen er egentlig ganske enkel og tillater bestilling med ett klikk. Dette gjør det mye mer nybegynnervennlig enn de korte salgsprosedyrene som er tilgjengelige på mer avanserte marginhandelsplattformer.

  I motsetning til marginhandelsplattformene er dette kortsalg uten innflytelse. Du må legge opp hele kostnaden for stillingen på forhånd for å finansiere stillingen.

  Coinberry mobilapp

  For de av dere som ønsker å kjøpe / selge krypto på farten, vil du være glad for å vite at Coinberry har en helt egen mobilapp som er tilgjengelig i både Android og iOS.

  Brukergrensesnittet er attraktivt, enkelt og intuitivt. I motsetning til nettstedsversjonen kan du se en kartvisning for prisen på BTC, ETH og LTC. En ekstra funksjon mobilappen har som nettstedet ikke har, er muligheten til å sende mynter eller CAD til andre kontoer.

  Coinberry mobilapp

  Skjermbilder for mobilapplikasjoner

  Mobilappen ser ut til å være designet godt for brukere som ikke bare vil investere på farten, men også bruke kryptovalutaene sine i handelsbutikker eller andre steder som godtar dem. Evnen til å sende krypto og skanne strekkoden som en unik mobilfunksjon, bør hjelpe til med å presse Coinberry-brukere til å se sine kryptokurveringsfond som ikke bare en butikk med verdi, men også et bytte.

  Vi bestemte oss for å hoppe inn i Google Play butikken for å se hva brukerne sa om appen i anmeldelsene. Disse ser ut til å være generelt ganske positive, og brukere har lignende kommentarer om det forenklede grensesnittet.

  Det er ganske mange forslag som brukere har gitt om hvordan du kan forbedre appfunksjonaliteten som alle blir godt mottatt. Det er veldig oppmuntrende å se at Coinberry-utviklerne er “på ballen” og svarer raskt på disse spørsmålene. De tar også sine forslag i betraktning når de presser videre oppdateringer til appen.

  Lag medlemmer

  Åpenhet hos grunnleggere og teammedlemmer er noe som ofte er mangelvare når det gjelder kryptovalutautveksling. Det er derfor ganske forfriskende å se hvor fremtredende Coinberry viser teammedlemmene sine.

  Coinberry-teammedlemmer

  Noen av teammedlemmene

  Det er faktisk en ganske imponerende blanding av enkeltpersoner bak utvekslingen, og de inkluderer følgende:

  • Evan Kuhn – Med-grunnlegger. Kuhn beskriver seg selv som en “livslang entreprenør.” Han startet i Toronto kommersielle eiendomsmarked med fokus på omplassering av blandede bygninger og bygde en millionvirksomhet før han fylte 30 år..
  • Andrei Poliakov – Andrei er en erfaren gründer som tidligere har lansert og ledet forskjellige nyetableringer med sterkt fokus på implementering og strategiutvikling på et tidlig stadium. Han har med seg +10 års erfaring med drift og strategiutvikling i ulike bedriftsmiljøer med ledende multinasjonale selskaper over hele verden
  • Dimitri Giller – Operasjonsledelse. Giller har tidligere erfaring som leder i JP Morgan & Chase og Rogers Bank
  • Diogo Biazus – Lederutvikler. Tidligere erfaring fra Biazus inkluderer å hjelpe med å utvikle kode for flere brasilianske og kanadiske startups, inkludert Nulogy, Mitre Media og Catarse.

  All informasjonen ovenfor ble hentet fra deres offentlige tilknyttede profiler som du enkelt kan bekrefte selv på Coinberry’s om oss-siden.

  Forbedringsområder

  Mens det var mange ting vi likte ved utvekslingen, var det også noen få forbedringsområder.

  For eksempel har Coinberry svært begrensede muligheter for myntdekning. Nå som store aktører som Coinbase har lagt til flere Altcoins i listen, bør Coinberry i det minste handle alle de 10 beste myntene fra myntmarkedsverdi. Å notere flere kryptovalutaer er den enkleste måten for børsen å øke handelsvolumet og generere mer inntekter.

  Å legge til flere mynter vil også bidra til å introdusere det kanadiske markedet for de forskjellige Altcoins som eksisterer, slik at de kan kapitalisere på små cap-mynter som gir mye større prisbevegelser enn Bitcoin, Ethereum eller Litecoin..

  Vi tror også at selv om handelsplattformen var designet for nybegynnere, mangler den andre avanserte funksjoner og funksjonalitet. De bør vurdere å legge til en litt mer “avansert” sekundær plattform for de brukerne som ønsker å handle på en mer profesjonell måte.

  Til slutt må Coinberry tenke globalt (eller i det minste krysskontinentalt) hvis de håper å bli en dominerende kraft i markedet. Verdiproposisjonen som en lav avgiftsutveksling for nye kryptovalutahandlere kan fremdeles være veldig tiltalende for deler av det amerikanske markedet der Coinbase og andre store amerikanske kryptobørser ikke har trukket seg i hjørnet (som de nordlige statene som grenser til Canada).

  Konklusjon

  Coinberry er en flott børs å bruke for første gang kryptovalutainvestorer som er bosatt i Canada. Den tilbyr alle de grunnleggende funksjonene du trenger, inkludert muligheten til å kjøpe og selge 3 av de mest populære kryptovalutaene (Bitcoin, Ethereum og Litecoin), sette inn eller ta ut midler fra flere kilder (E-overføring, Kredittkort / debetkort, Bankoverføring ) og handler uten begrenset gebyr.

  Kryptovalutamarkedet utvides raskt, og derfor kan Coinberry måtte finne ut måter å skille seg fra de mange børsene som dominerer markedet i dag. Coinberry’s edge ser ut til å være dens vekt på høy sikkerhet og regelverksoverensstemmelse.

  Selv om det var noen ting som vi mente berettiget forbedring, er de fleste relativt enkle å ta opp. Teamet på Coinberry ser ut til å være veldig åpent for forslag, og hvis nok handelsmenn telegraferer interesse, kan de vurdere å innlemme det.

  For eksempel, nå som markedet er relativt stille, vil det være fornuftig for Coinberry å fokusere på å utvide listen over omsettelige eiendeler og samarbeide med strategiske partnere som kan hjelpe det med å nå adopsjon blant institusjonelle investorer.

  Så er Coinberry byttet for deg?

  Vel, hvis du leter etter en børs på begynnelsesnivå med lave avgifter, sterk sikkerhet og et hederlig ledergruppe, kan det være for deg.

  Utvalgt bilde via Coinberry

  Mike Owergreen Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me