Coinsquare Review: Komplett nybegynnerguide

I denne Coinsquare-gjennomgangen vil vi ta en titt på en av de største kryptokursutvekslingene i Canada.

De har vokst betraktelig de siste to årene og er en av de kanadiske børsene. Imidlertid er de heller ikke fri for kontroverser. 2020 så ikke bare børsen lide et brudd på personopplysningene, men konsernsjefen ble også beskyldt for vaskehandel på Coinsquares ordrebøker.

Så er Coinsquare fortsatt trygt?

I denne Coinsquare-gjennomgangen vil vi prøve å svare på det. Vi vil ta et dypdykk i sikkerhets- og handelsfunksjonaliteten. Vi vil også gi deg noen av de beste tipsene du må vurdere før du handler her.

Coinsquare Canada

Som nevnt er Coinsquare en stor børs som er basert i Toronto Canada. De startet som Coinsquare.io som en ren detaljhandel med kryptovaluta, men har siden flyttet til Coinsquare.com og har utvidet virksomheten.

De har åpnet en gruvedriftarm samt en kapitalmarkedsdivisjon som vil fokusere på individuelle investorer og institusjoner med høy nettoverdi.

Selskapet ble grunnlagt i 2014 og har vokst betydelig siden den gang. De har samlet inn over $ 47,3 millioner de siste årene, med den siste finansieringsrunden som fikk dem til å hente inn $ 30 millioner. I dag er det over 90 ansatte på kontoret deres, og de håper å ansette over 200 innen utgangen av året.

Dette har hjulpet Coinsquare til å bli den dominerende kryptovaluta-børsen i Canada, og de har vokst til å ha over 100.000 brukerkontoer på børsen.

Coinsquare har også vært heldig ved at de var en av børsene som sto for å tjene på sammenbruddet av QuadrigaCX. For de som ikke vet, var Quadriga utvekslingen som gikk under da administrerende direktør døde med de private nøklene.

Imidlertid har det vært en rekke andre kanadiske kryptovaluta-børser som har utvidet virksomheten. Disse inkluderer slike som BitBuy, Coinsmart og Coinberry. Dette betyr at markedet blir stadig større.

Er Coinsquare trygt?


Sikkerhet og utvekslingssikkerhet er en av de viktigste hensynene til enhver sentralisert utveksling.

Dette gjelder spesielt for kanadiske kryptovalutahandlere gitt den nylig sammenbruddet av QuadrigaCX. Tusenvis av brukere tapte millioner av dollar på grunn av den dårlige driftspraksisen til konsernsjefen og ledergruppen.

Heldigvis for Coinsquare har de ikke hatt en eneste hendelse i sin 4-årige historie – så det er et pluss. Dette kan trolig komme ned på utvekslings- og brukersidens sikkerhetsprotokoller. Nedenfor er noen av disse systemene og verktøyene som sentralen implementerer.

Bytt sikkerhet

Coinsquare benytter seg av kjente sikkerhetsprotokoller når det gjelder mynthåndtering og servertesting. For eksempel driver de et system med 95% fryselagring av mynter i sin kontroll. Kjølelagring betyr at de lagrer de private nøklene til myntene offline og luft gappet vekk fra internett. Dette er noen av de sikreste måtene å holde hackere langt borte fra myntene.

En annen bekymring for en børs er å miste oversikten over reskontroadministrasjon og kontosaldoer. Dette skjedde for eksempel på Bitgrail-sentralen. Coinsquare administrerer hovedbøkene sine “ca 2346” ganger om dagen, slik at de er i stand til å holde oversikt over alt som skyldes.

Til slutt hevder de at de har stresstestet serverne sine for å sikre at de ikke blir offer for DDoS (Dedicated Denial of Service Attacks). For alle som har handlet på børser som Bitfinex, vil de vite hvor stressende DDoS-angrep kan være når de bringer ned børsen og begrenser deg fra å få tilgang til myntene dine..

Brukersikkerhet

Coinsquare har også tiltak på plass på brukersiden for å beskytte deg mot phishing-angrep og hackere som prøver å komme inn på kontoen din. De har for eksempel tofaktorautentisering som vil bidra til å sikre kontoen din i tilfelle noen får tak i passordene dine.

Dette er ikke aktivert som standard, så vi vil anbefale at du aktiverer det i det øyeblikket du begynner å bruke Coinsquare for å beskytte deg mot get-go.

SSL Secure Coinsquare

SSL, Go for Green

De har også implementert sikker SSL-kommunikasjon for å unngå risikoen for mann-i-midten-angrep som kan prøve å fange internettrafikken din. Derfor bør du alltid se etter den sikre grønne hengelåsen når du logger på Coinsquare for å være sikker på at du ikke er på et phishing-nettsted.

Selvfølgelig sier det seg selv at du aldri skal legge igjen mange mynter på noen børs. Som ordtaket sier…

Hvis du ikke holder nøklene, eier du ikke myntene

Databrudd

Til tross for alle disse antatte sikkerhetsprosedyrene, pådro Coinsquare seg et datainnbrudd i begynnelsen av juni 2020. Bruddet var ikke et hack, men datatyveri fra en tidligere ansatt. Denne informasjonen havnet da på darkweb.

Hackerne som klarte å få tak i dataene hadde tilgang til mobiltelefonnummer, e-post og ID-dokumenter. Dette er spesielt risikabelt siden denne informasjonen kan brukes til å utføre et sim-swap-angrep. For de som ikke vet, har disse sim-swap-angrepene vært ganske ødeleggende for de som har myntene sine på børsen.

Hackeren delte noen av dataene med Hovedkortpublikasjon for å verifisere at de faktisk har hatt tilgang til det. De har over 5000 brukerkontaktdetaljer. Ikke bare var dette en sikkerhetstrussel for brukerne på Coinsquare, men den utsatte dem også for potensielle utnyttelser på andre sentraler og tjenester de brukte.

Coinsquare sa at bruddet på dataene ble avslørt for alle brukerne, myndighetene og datatilsynsmyndighetene. Dette er fremdeles ikke bra å høre for de handelsmennene som har fått dataene sine exfiltrert.

Eiendomsdekning

Coinsquare startet som en Bitcoin-utveksling, men har nylig utvidet dekning av kryptovalutaaktiva til å omfatte Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash, Dogecoin, Dash, Ripple XRP samt Stellar Lumens (XLM).

Coinsquare er det som kalles en “Fiat Gateway” primært for bruk av kanadiske handelsmenn som ønsker å bruke CAD til å kjøpe kryptovaluta. Mens mange brukere vil være komfortable med myntene som Coinsquare har å tilby, er det alltid muligheten til å flytte disse myntene til en annen kryptovaluta-utveksling og hente andre altcoins.

Cryptocurrency Converter Coinsquare

Valutaomregner på Coinsquare

Derfor kan kanadiske kryptovalutainvestorer kjøpe Bitcoin med sine kanadiske dollar på Coinsquare og deretter flytte dem til en annen børs som Kraken eller Binance for å kjøpe de mindre altcoins. Hvis du ønsket å få en ide om hvor mye krypto du kunne kjøpe på plattformen deres med dollarene dine akkurat nå, kan du bruke valutakonvertereren deres.

Coinsquare avgifter

Handelsgebyrene hos Coinsquare er relativt enkle å forstå og er veldig attraktive. Faktisk, sammenlignet med andre Fiat-børser, er handelsavgiftene på Coinsquare minst halvparten av dem.

De har to typer ordrer som er markedsordre “Bit-markeder” eller en Quicktrade.

Avgifter for bitmarkeder

For BitMarkets-handler driver de en maker / taker-modell der de som lager et marked har en noe lavere avgift enn de som tar markedsprisen. Når du handler på Bit Markets-børsen, betaler du 0,1% som en “Maker” og 0,2% som en “taker”..

Så hva mener vi med en “maker” og “taker”?

Ganske enkelt er en taker et individ som tar likviditet fra børsen ved å møte en annen ordre som allerede er på boken. Du blir belastet et litt høyere gebyr fordi du “tynner” Coinsquare-ordrebøkene.

På den annen side, hvis du er en produsent, legger du en ordre som er borte fra gjeldende pris, og dermed tilfører du likviditet til markedene. Dette er grunnen til at du vil motta en noe lavere avgift.

Raske handelsavgifter

Hvis du derimot ønsker å kjøpe kryptovalutaer raskt uten å måtte legge inn bestillinger på boken, kan du kjøpe med en Quicktrade. Her er motparten din i handelen Coinsquare, og du betaler et fast gebyr for handelen.

Hvis du bytter Bitcoin mot en annen mynt, vil du bli belastet enhetsrenteavgiften på 0,2%. Alternativt, hvis du handler en altcoin mot en annen altcoin (ingen Bitcoin i det hele tatt), betaler du en dobbel avgift på 0,4%.

Akkurat som en sammenligning, hvis du skulle få det høyeste gebyret for handelen på 0,4%, er dette fortsatt ganske lite sammenlignet med 1,49% -avgiften som påføres for eksempel på Coinbase.

Coinsquare betalingsmetoder

Det er flere måter du kan finansiere / ta ut fra kontoen din på Coinsquare. De har forhold til ganske mange kanadiske banker, noe som betyr at CAD-finansieringsalternativer er relativt rett frem. Nedenfor er finansieringsalternativene sammen med gebyrer og behandlingstider.

Det er viktig å merke seg før du bestemmer deg for å finansiere kontoen din at du skal bekreftes og har fullført de nødvendige KYC-trinnene. Vi vil dekke alt dette nedenfor.

Finansieringskonto

Betalingsmetode Min Maks Avgift Behandlingstid Tilbakeholdelse
Interac e-overføring (r) $ 100 $ 3000 0% 1-5 + dager 3
Kredittkort $ 100 $ 5000 10% Umiddelbar 7 dager
Flexepin $ 20 $ 500 0% Umiddelbar Umiddelbar
Bankutkast $ 1000 $ 9000 0% 1-3 + Dager 14 dager
Postanvisning $ 100 $ 999 0% 1-3 + Dager 5 dager
Bankoverføring $ 10.000 $ 300 000 0% 0-3 + dager Umiddelbar

I ovennevnte er “tilbakeholdelse” tiden Coinsquare vil ta for å tildele pengene dine til kontoen din. Dette kan fravikes for de handelsmennene som er tilbakevendende kunder. “Dagene” som er oppført ovenfor er også virkedager. “Maks” defineres av summen av alle midlene som har kommet inn på kontoen i løpet av en 24-timers periode.

Noe som mange mennesker ser ut til å ha et problem med, er kostnadene for kjøp av kryptokredittkort. Dette er ganske ublu på 10% (sammenlignet med 3,9% på Coinbase). Imidlertid prøver mange banker i Canada å gjøre det forbudt kryptokredittkort kjøp så det virker ganske rimelig.

Selvfølgelig kan du også finansiere kontoen din med kryptovaluta. I dette tilfellet vil tiden det tar før transaksjonen din forplanter seg, avgjøre hvor lang tid det vil ta å bli plassert i kontoen din. De vil ikke belaste et gebyr for å kreditere kontoen din med krypto.

Uttaksmuligheter

Hvis du ønsket å ta ut midlene dine i kanadiske dollar, er følgende alternativene dine for å gjøre det.

Betalingsmetode Min Maks Avgift Behandlingstid
Direkte bankinnskudd $ 100 $ 10.000 2% 1-9 dager
Bankoverføring $ 10.000 $ 100.000 2% 1-9 dager
Rikdomstråd $ 10.000 $ 100.000 1% 1-9 dager
Rushed Wire $ 50.000 Ubegrenset 2% 1 dag

“Rikdomstråd” er betalingsalternativet for de handelsmennene som driver Coinsquare formuekontoer (mer nedenfor). Rushed wire er det samme som en enkel wire forventer at du betaler en premie for at Coinsquare skal behandle betalingen din i hast.

På samme måte kan du alltid ta ut bare myntene fra børsen. Coinsquare vil ikke kreve et gebyr for dette, men de må belaste den løpende satsen for nettverksavgiften.

Coinsquare pålogging og registrering

Hvis du vil begynne å kjøpe mynter på Coinsquare, må du registrere en konto. Du kan klikke på “komme i gang” -knappen på hjemmesiden, og dette vil føre deg til hovedregistreringssiden. Dette er ganske greit og presenteres nedenfor.

Registrering hos Coinsquare

Hovedregistreringsside på Coinsquare

Du må bekrefte e-postadressen din før du kan gå videre til de neste trinnene. Når du er ferdig, har du offisielt registrert deg og opprettet en konto hos Coinsquare. Denne kontoen er imidlertid en ubekreftet konto som betyr at du ikke har fullført KYC som kreves hos Coinsquare.

Dette er et viktig trinn og kan være ganske tungvint.

Coinsquare Verifikasjoner

Coinsquare er lovpålagt å bekrefte identiteten til de menneskene som handler på plattformen deres. Dette er grunnen til at de krever at du overleverer informasjon om deg selv, inkludert bevis på identitet og adresse. Disse er gitt i bildet nedenfor.

Bekreftelseskrav på coinsquare

Bekreftelseskrav hos Coinsquare

Du må bekrefte telefonnummeret ditt med et gyldig mobilnummer. De vil da be deg om å laste opp identitetsdokumentet ditt samt beviset på adressen din på plattformen.

Et akseptabelt identitetsdokument kan være førerkort, pass, nasjonalt identitetskort, permanent oppholdskort eller helsekort (forutsatt Quebec-provinsen). Adressebeviset kan være en kontoutskrift eller en regning.

Når du har sendt inn bekreftelsesdokumentene dine, må Coinsquare ta deg tid til å lese gjennom dem og sørge for at de presenteres godt. De hevder at de prøver å få dette gjort ASAP, men du bør budsjettere med en hel dag for at bekreftelsene skal være fullført.

Da vi registrerte kontoen vår og sendte gjennom dokumentene, tok det litt over 1 dag, noe som fortsatt er ganske imponerende. Hvis du skulle sammenligne dette med ukene det tok en utveksling som Bitstamp eller Kraken i desember / januar, kan man sette pris på.

Handelsplattform

Avhengig av hva slags kryptovaluta-kjøper du er, kan handelsplattformen gjøre / bryte opplevelsen din. Noen mennesker vil bare kjøpe og “hodl”. Andre ønsker å handle kryptomarkedene oftere som dagshandler. Sistnevnte vil derfor være veldig interessert i hvilken type handelsteknologi en børs har.

For de som er interessert i å bare kjøpe en kryptovaluta raskt med en enkel kjøpsordre, vil de bruke “Quick Trade” -alternativet som er tilgjengelig rett på dashbordet. Her kan du få et enkelt tilbud for kryptovalutaen du vil kjøpe, og deretter legge inn bestillingen. Den vil bli utført umiddelbart og legges til lommeboken din.

Coinsquare quicktrade

QuickTrade på Coinsquare

Dine beholdninger til venstre for bestillingsskjemaet vil da bli oppdatert for å gjenspeile myntene du nettopp har kjøpt. Du har også en grunnleggende oversikt over prisbevegelsene det siste døgnet for myntene som har beveget seg mest.

Nedenfor vil du også ha et sammendrag av live-markedene med oppdaterte priser på alle myntene som er tilgjengelige for kjøp på Coinsquare-plattformen..

Avansert handel

For de dagshandlerne blant dere som ønsker å ha noen flere verktøy til din disposisjon, kan du gå videre til kategorien Avansert handel på plattformen. Dette vil gi den næringsdrivende større funksjonalitet når det gjelder ordretyper og selvfølgelig litt lavere avgifter (produsent / taker).

Det vil også gi deg mer informasjon om ordrebøkene, gjeldende priser samt de siste ordrene. Nedenfor er et skjermbilde av den avanserte handelsplattformen med bestillingsskjemaet til venstre for det.

Avansert handelsplattform på Coinsquare

Avansert handel på Coinsquare

Den første tingen å påpeke er at Coinsquare lar deg endre temaet til den avanserte handelsplattformen. Dette er ideelt for de handelsmennene som elsker det mørkegrå mørke temaet. Dette er også en relativt ny funksjon på plattformen, og det er en velkommen endring.

Hvis du tar en titt på diagrammet til venstre, vil det være ganske kjent for de fleste handelsmenn. Dette er fordi diagrammet er et Tradingview-diagram. Coinsquare bruker programvaren fra denne velkjente kartleverandøren. Det brukes også av en rekke andre børser som deres valgte programvare.

Tradingview diagrammer gir deg et stort utvalg av verktøy som du kan kjøre teknisk analyse med. Ikke bare kan du kartlegge mønstrene og trendlinjene, men det har også et sammensetning av indikatorer som kan tjene kartisten godt.

Når du går tilbake til plattformen, kan du også veksle mellom prisdiagrammet og dybdekartet. Dybdekartet er en praktisk indikator som gir handelsmenn en ide om hvordan ordrebøkene ser ut. Det gjør det mulig å fastslå likviditeten i markedet og hvor sentimentet er på vei.

For eksempel, hvis du skulle se på dybdekartene nedenfor, kan du se at det er betydelig selge vegger på BTC / CAD. Dette betyr at det kan være vanskeligere for oksene å gjenvinne den øvre bakken, da det er store salgsordrer som må tygges gjennom før prisene kan gå videre.

Dybdekart Coinsquare

Coinsquare Advanced Depth Chart og Open orders

Under diagrammene har du en oversikt over ordrene du har i markedet (både åpne og lukkede). Til høyre for det har du hele bestillingsbøkene samt bestillingsskjemaene der du skal bestille.

Når det gjelder ordretypene du kan plassere, kan du velge å ta en “Market” eller en “Limit” ordre. Sistnevnte er bare et ordrenivå som blir valgt av deg og plassert i bøkene (får deg produsentgebyret). Markedsordren betyr at bestillingen din blir utført til markedsrenten, og du vil bli belastet takeravgiften.

Så er handelsplattformen avansert?

Vel, det er definitivt mer avansert enn det grunnleggende alternativet og har flere funksjoner og verktøy enn de fleste andre kanadiske børser. Tradingview-kartleggingen betyr at den kan brukes til å kjøre det meste av analysen som teknisk analytiker kan trenge å gjøre.

Det er imidlertid bare et begrenset antall bestillinger du kan plassere. For eksempel kan du ikke plassere skreddersydde stopptap når du utfører en handel. Du har heller ingen muligheter når det gjelder ordreliv. Bestillinger er fylt med god kapasitet, noe som betyr at de vil forbli i live til prisen er oppfylt.

Derfor, hvis du er en dagshandler som trenger de nyeste verktøyene for å handle effektivt, vil jeg foreslå at du bruker en annen plattform som Bitmex.

Til tross for manglende ordrefunksjonalitet er handelsmotoren ganske effektiv. Vi testet ut noen bestillinger før vi fullførte denne anmeldelsen, og de gikk greit.

Coinsquare-app

For de handelsmennene og kryptovaluta-brukerne som ikke kan være foran PCene sine hele dagen, vil Coinsquare-mobilapplikasjonen uten tvil komme til nytte. Dette ble utviklet for både Android og iOS og har noe av den samme funksjonaliteten til den online handelsplattformen.

Coinsquare iOs App

Coinsquare Mobile App på iStore

Vi lastet ned appen og begynte å bruke den bare for å teste funksjonaliteten. Det er relativt godt lagt opp, og du kan enkelt veksle mellom de forskjellige funksjonene fra handel til finansiering og uttak. Det mangler imidlertid det avanserte handelsalternativet, så du kan ikke bruke de mer avanserte ordretypene.

Vi har også sett på vurderingene som folk forlot i App Store og Google Play Store. Det virker som om Android-appen hadde ganske mange tekniske problemer som noen brukere nevnte. Det var ganske mange klager på den siste utgivelsen av appen om at den ikke ble testet ordentlig før den ble rullet ut.

Det var også en rekke andre brukere som tok opp kredittkortgebyrene som vi nevnte ovenfor. Det vi likevel oppmuntret var at Coinsquare-utviklingsteamet svarte på de fleste bekymringene og ba brukerne med problemer sende dem mer informasjon om det.

Coinsquare-støtte

Kundesupport er en veldig viktig faktor for en kryptotrader. Det er ikke noe mer frustrerende enn å måtte vente dager på en supportbillett uten å få oppdateringer. Coinsquare ser ut til å være ganske effektiv i denne forbindelse.

For det første, hvis det er et generelt spørsmål du hadde, er du sannsynligvis best egnet til å prøve online FAQ-seksjonen. I minst 90% av tilfellene kan spørsmålet du har løst i FAQ-delen.

Hvis du har et mer spesifikt spørsmål du trenger hjelp med, kan du gjøre bruk av chatbot / billettsystemet deres. Vi er ikke massive fans av chatbots, men de gjør opp for det når det gjelder responstid på billettene du sender inn.

Supportkontortidene på Coinsquare er fra kl. 09.00 til 17.00 EST mandag til fredag. De sier at responstiden du kan forvente er 1-3 dager, men når vi nådde ut, kom støtten vanligvis tilbake innen 12 timer.

Dessverre er det ingen telefonsupport for de med standardkontoer. Når Coinsquare-teamet vokser og mer personlig støtte blir brakt om bord, kan de begynne å tilby dette som det Coinbase har begynt å tilby nå.

Coinsquare Referral Program

Hvis du bestemmer deg for å registrere deg og handle på børsen, og du har en hyggelig opplevelse, bør du benytte deg av Coinsquare-henvisningsprogrammet. Med dette kan du henvise vennene dine til plattformen, og du kan tjene $ 20 for hver venn du henviser.

Du kan henvise dem på tre forskjellige måter.

For det første kan du bare sende dem henvisningskoblingen din, og de kan registrere seg på den. Dette vil bli sporet av Coinsquare, og når de har finansiert kontoen sin med $ 100, vil du tjene $ 20. De vil også tjene $ 20 som velkomstgebyr for kryptokjøp.

Coinsquare henvisninger

Alternativer for Coinsquare henvisning

For det andre kan du gi dem henvisningskoden, og de kan sette inn denne når de registrerer seg. Det siste alternativet er å sende dem en e-post direkte fra kontoens dashbord. Med dette vil de motta en e-post fra Coinsquare med henvisningsnummer. Registreringen deres blir registrert.

Merk ✍️: Husk å lese vilkårene og betingelsene som gjelder for disse bonusene, samt akseptabel markedsføringspraksis. 

Konsernsjef Wash Trading

Juni 2020 var ikke en flott måned for Coinsquare. I tillegg til databruddet som skjedde på grunn av ansattstyveri, var det også en rekke rapporter om at administrerende direktør hadde oppfordret ansatte til å drive vaskehandel på børsen.

For de som ikke vet, er Wash Trading praksisen med å kjøpe og selge samme eiendel samtidig for å få det til å se ut som om det er mer aktivitet på børsen enn det egentlig er.

Disse var basert på lekkede dokumenter som også ble delt med Hovedkortpublikasjon. De viste at konsernsjefen instruerte sin ansatt om å slå på vaskehandelsalgoritmene etter at de ble besøkt av regulatorene.

Så det er viktig å vite om disse anskaffelsene hvis du skal handle der. Vaskhandel er faktisk ulovlig og er en form for markedsmanipulasjon som er forbudt av verdipapir- og valutakommisjonen (SEC).

Coinsquare rikdom

Noe som vi ikke har sett bli aktivt promotert på andre sentraler, var separate tjenester for de større hvalene på deres sentral. Andre børser vil ha forskjellige gebyrer basert på handelsvolum, men de vil ikke segmentere handelsmennene i separate kontogrupper.

Coinsquare bryter fra pakken ved å tilby sine førsteklasses kryptovaluta handelstjenester gjennom Coinsquare rikdom. Dette har blitt beskrevet av Coinsquare som:

En eksklusiv tjeneste med lavere avgifter, prioritert kontostøtte og uovertruffen sikkerhet for elitekunder

Så hvilke eksakte fordeler får disse Coinsquare formuehandlerne?

De har tre separate kontoer i klassisk medlemsstil. De har kontonivåer i gull, platina og diamant. De skiller seg ut fra gebyrene som gjelder finansiering, uttak og support / VIP-tilgang. Nedenfor er en oversikt:

Coinsquare rikdom

Coinsquare formue kontonivåer

Selv om disse kan virke attraktive, er det viktig å merke seg at disse minimumsstørrelsene er for bestillinger. For bare å få gullstandard, må du legge inn bestillinger som er minimum $ 25.000. Hvis du planlegger å ha et så stort volum, vil dette uten tvil være gunstig.

Videre vil du ha tilgang til OTC-skrivebordet, noe som betyr at handler kan gjøres til en lavere pris enn det som er tilgjengelig på ordrebøkene..

Coinsquare vs Coinbase

En av de største konkurrentene som Coinsquare har, er Coinbase som er basert i California i USA. Mens de er en USD Fiat-gateway, tilbyr de kredittkortkjøp som har en mye lavere avgift enn Coinsquare. Nedenfor er noen av faktorene du kan vurdere når du velger mellom Coinbase og Coinsquare.

  Mynt kvadrat Coinbase
Etablert 2014 2012
Jurisdiksjon Canada Global
Kjøp / Innskuddsmetoder Interac, kredittkort, bankutkast, bankoverføring, postanvisning Kredittkort, debetkort, bankoverføring
Selge / trekke tilbake metoder Bankinnskudd, bankoverføring, rushed wire, kryptovalutaer PayPal, bankoverføring, kryptovaluta
Tilgjengelige kryptopar BTC, ETH, LTC, BCH, DOGE, DASH BTC, ETH, ETC, LTC, BCH
Fiat-valutaer akseptert CAD USD, EUR, GBP
Handelsplattform Grunnleggende Avansert (Coinbase Pro)
Språk Engelsk, fransk Engelsk
Kundeservice Ticket Support System E-post, kontaktskjema, støttenummer
Handelsgebyr 0,1% / 0,2% (produsent / taker) 0,2% / 0,4% (enkelt / dobbelt) 1,49%
Sikkerhet Standard Avansert

Så mens Coinsquare tilbyr kanadiere en rimelig måte å kjøpe kryptovalutaer med kanadiske dollar på, har Coinbase en mye mer avansert handelsplattform. Som nevnt har Coinbase et dedikert telefonnummer til brukerstøtte, så du må bestemme hvor mye dette betyr for deg.

Det vi ikke likte

Mens Coinsquare virker et rimelig alternativ for de fleste kanadiere, er det en rekke ting som vi mener må tas opp før børsen virkelig kan utvides.

For det første har du spørsmålene som omgir dette bruddet. Ved å la en ansatt stjele 5000 brukerkontoer uten noen form for beskyttelsesmekanismer på plass, var det uheldig. Brukere bør vurdere dette før de overleverer dataene sine for KYC-formål.

For det andre er påstandene om handel med tvil utvilsomt alvorlige og reiser mange spørsmål om børsens gjennomføring og administrerende direktør. Man kan ikke være helt komfortabel med å bruke en sentral der de vet at volumet ikke er legitimt.

På andre forbedringer mener vi imidlertid at Coinsquare bør integrere flere kryptovalutaer. Det er en rekke store altcoin-børser som har begynt å akseptere Fiat-wireinnskudd. De vil uten tvil spise inn Coinsquares markedsandel med mindre de kan tilby et levedyktig alternativ med en rekke andre Altcoins.

Til slutt tror vi også at Coinsquare bør finne en rimeligere kredittkortprosessor. Å lade 10% for et kredittkortkjøp er usmakelig for mange mennesker og gjenspeiler dårlig på børsen.

Konklusjon

Vår Coinsquare-gjennomgang var relativt enkel å fullføre. Det er en ganske stor børs som har tilbudt kanadiere med et attraktivt handelsalternativ i et par år nå.

Videre prøver de å utvide seg vertikalt i kryptovalutaindustrien, ettersom de også investerer i krypto-gruvedrift, samt en større kapitalmarkedsvirksomhet..

Til tross for dette er det imidlertid en rekke bekymringer som omgir børsen. De må ta konkrete skritt for å løse deres datainnbrudd og vaskehandelsanklager. Dette gjelder spesielt gitt konkurransen de nå møter i Canada.

Det vil være interessant å se hvilken fremgangsmåte sentralen tar i lys av dette. Imidlertid, hvis du lette etter en relativt rask og enkel måte å få tak i krypto med CAD, så er dette et anstendig alternativ.

Bilder via Coinsquare

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me