Coinvest ICO gjennomgang: Alt du trenger å vite

I slutten av 2018 opplevde hele kryptovalutamarkedet en plutselig økning i både medieeksponering og offentlig deltakelse.

Slutten av året Bull Run så Bitcoin og kryptovalutaer i sentrum, og Coinvest er et prosjekt som ønsker å utnytte publikums fortsatte interesse for investering i kryptovaluta og mål å forenkle hele prosessen.

Hva er Coinvest?

Coinvest er en ny oppstart med base i Dallas, USA som fikk liv i 2017. Teamet bak prosjektet lover å fremme verdens første desentraliserte aksjemarked for kryptokurver som er bygget på blockchain-teknologi og er i stand til å oppfylle selskapets oppdrag av:

Opprette desentraliserte verktøy for hele verden for sømløst, sikkert og trygt å investere og bruke kryptovalutaer

Coinvest ledes av grunnlegger og administrerende direktør, Damon Nam, som har 16 års erfaring i Microsoft og leder et team som har samlet mye erfaring hos programvaregiganten. Byrå Levels teknologidirektør og Taylor Rieckens forretningsutvikling jobbet også for Microsoft, og teamet har også erfaring med å jobbe for selskaper som American Airlines, IBM og Verizon.

Coinvest-teammedlemmer

Oversikt over teamet på Coinvest

Coinvest-teamet er også i stand til å påkalle kunnskapen og assistansen fra rådgiverne Peter Cashmore, grunnlegger og administrerende direktør for Mashable, samt Tony Scott, som er grunnlegger og administrerende direktør for Tony Scott Group.

Coinvest rådgivere

Seniorrådgivere i Coinvest

Teamet er fokusert på å produsere verdens første desentraliserte aksjemarked for kryptovalutaer og har som mål å gi alle muligheten til å investere i individuelle eiendeler eller en personlig kuratert indeks over kryptoniserte eiendeler via bruk av en mynt.

Coinvest jobber for å lage en plattform som gjør det mulig for medlemmene å bruke et økosystem som sømløst integrerer et token (COIN), lommebok og utveksling, og som gjør det mulig for alle å investere i en rekke kryptovalutaer og lage en portefølje av digitale investeringer..

Hvilket problem løser det?

Coinvest tar sikte på å forenkle prosessen med å investere i kryptovalutaer og gi en enkel og effektiv løsning for nye aktører i markedet som ønsker å være “ombordstilt” og integrert i kryptovalutaverdenen.

For de som er nye i sektoren, kan det bli en skremmende opplevelse å bli kjent med alle de forskjellige lommebøkene, børsene og valutaene som for øyeblikket eksisterer, og Coinvest har som mål å løse problemet med at brukere ikke enkelt kan investere i kryptovalutaer ved bruk av en enkelt valuta- og lommebokapplikasjon.

Coinvest-teamet tar sikte på å redusere kostnadene, risikoen og kompleksiteten som for tiden er knyttet til investering i digital valuta, og å tilby et desentralisert alternativ til de forskjellige sentraliserte børsene og investeringsfondene som for tiden er i drift.

Det nåværende markedet er fortsatt sterkt avhengig av sentraliserte tredjeparter som er i stand til å beholde kontrollen over brukernes eiendeler og / eller belaste store provisjonsavgifter. Disse tredjepartene erstattes av smarte kontrakter på Coinvest-plattformen som fungerer som autonome agenter og automatisk kompenserer alle aktive medlemmer i økosystemet.

Coinvest gjør også fullstendig av tredjeparts eller menneskelig interaksjon, og det er ingen KYC- eller AML-verifisering nødvendig når du bruker plattformen.

Hvordan virker det?

Coinvest har som mål å være til fordel for samfunnet ved å gi investorer enkelhet, og nye brukere kan legge inn detaljene sine i appen og overføre midler til kontoene sine, disse midlene overføres til COIN-tokens, og brukere kan deretter gå videre til å kjøpe kryptovalutaer eller lage porteføljer.

Ved å bruke appen kan brukere handle og ta ut investeringer direkte via smarte kontrakter og bruke COIN-tokens ved å bruke debetkortkontoen. Brukere kan også opprette indeksfond og tjene belønninger når midlene deres spores av andre brukere, eller velge å delta i indeksfondene som er opprettet av andre brukere..

Coinvest Oversikt

Oversikt over Coinvest desentralisert utveksling

I tillegg vil Coinvest-medlemmer også ha muligheten til å starte kjøp, korte og begrense bestillinger gjennom Coinvest-appen for individuelle eiendeler, med opsjoner, margin og futureshandel planlagt å bli avduket på plattformen..

Fordelene inkluderer COIN-belønninger for hver handel som gjøres på plattformen, og en 50% handelsavgiftsinntekt som kommer fra brukerne som sporer og investerer i alle personlige opprettet indeksfond..

På toppen av dette har brukerne muligheten til å tjene på handler som gjøres i deres virtuelle investeringsporteføljer, og etter hvert som plattformen blir mer populær og transaksjonsvolumet øker, forventes det å være en naturlig økning i verdien av COIN-token, ettersom økt etterspørsel stiger prisen, det samme gjør en rekke tilbakekjøp fra Coinvest-teamet.

Hvor levedyktig er prosjektet?

Disse funksjonene skal vise seg å være fristende for brukerne, og Coinvest kan tiltrekke seg en rekke forskjellige typer investorer, men plattformen kan vise seg å være best for alle som ønsker å investere i kryptovaluta med så lite oppstyr som mulig..

Til tross for fordelene som tilbys, er det en rekke risikoer som omgir denne typen prosjekter, og ved å velge å operere som en desentralisert porteføljeforvalter av børs, lommebok og indeksfond; Coinvest går inn i en sektor av markedet som er full av ferdigstillelse.

Coinvest USP

Markedet er uten tvil nær å være mettet med prosjekter som kombinerer bytte-, lommebok- og fondsforvaltningsfunksjoner. Det er nye prosjekter som bare treffer markedet, for eksempel Blockport og CoinLion, som kombinerer lignende funksjoner.

Også prosjekter som CoinFi og Signals har som mål å tiltrekke mellombrukere ved å bygge et fellesskap av likesinnede handelsmenn som aktivt deler handelsinformasjon. I tillegg er det allerede eksisterende prosjekter som Waves, Iconomi, Eidoo og Ethos som ser ut til å vokse i vekst i år.

Det er også planlagt et stort antall desentraliserte børser i år, og som et resultat er det en mulighet for at plattformen sliter med å få trekkraft og aldri tar av på grunn av manglende offentlig interesse. Uten riktig markedsføring vil det være lett for Coinvest å gå seg vill i et hav av lignende prosjekter.

Det er også mulig at vesentlige endringer i markedsforhold eller regelverk kan påvirke plattformen alvorlig før den er i stand til å etablere seg. Ettersom prosjektet er basert i USA, må teamet følge SEC og raskt tilpasse seg enhver ny lovgivning utarbeidet av Kommisjonen. Ettersom Coinvest appellerer til nye brukere, er det også avhengig av at markedet gjennomgår en langvarig bull run, ettersom det er lettere å komme forbi nye aktører når markedet gjør det bra..

Imidlertid, ettersom kryptovaluta-investering ser ut til å fange publikums fantasi, bør det være mer enn nok rom for prosjekter som Coinvest til å trives. Det var først nylig at flertallet av de store sentraliserte børsene måtte avvise nye brukere og deaktivere nye påmeldinger på grunn av en plutselig tilstrømning av nye medlemmer.

Coinvest har som mål å være den største enkeltdestinasjonen for nye kryptovalutainvestorer, og hvis teamet leverer sine løfter og oppnår alt som er beskrevet i deres veikart, i tillegg til å fokusere på å markedsføre seg sterkt, ser dette prosjektet ut til å lykkes.

Crowdsale Detaljer

Coinvest selger COIN-tokens gjennom en massesalg. Crowdsale begynte med et forhåndssalg som startet i desember 2017 og avsluttes med et offentlig salg som begynner i mars 2018.

Coinvest skaper en samlet fast forsyning på ~ 107 millioner (107.142.857) COIN-tokens, fordelt på følgende måte:

  • 5%: Privat hvitelistereserve (inkludert bonus)
  • 44%: Crowdsale Reserve (inkludert bonus)
  • 25%: COIN Reserve (holdt i smart kontrakt)
  • 10%: Økosystemutvikling og partnerskap
  • 16%: Alternativ for ansatt og rådgiver for å rekruttere og beholde talent

Token Supply: Fast forsyning på ~ 107 millioner (107.142.857)

Distribuert i Crowdsale: 52.500.000 millioner (49%)

Symbol: MYNT

Verdi: 1000 COIN = 700 USD

Blockchain-plattform: Ethereum ERC20 / ERC223

Coinvest-finansieringsfordeling

Kilde: coinve.st

Privat hviteliste

Salgsperiode: januar 2018

Maksimumsgrense: $ 3 millioner

Bonus: 25%

Verdi: 1250 COIN = 700 USD

Crowdsale

Salgsperiode: mars 2018

Maksimumsgrense: $ 30 millioner

Bonus: 10%

Verdi: 1100 COIN = 700 USD

Bilde via Coinve.st

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me