Cold Storage Coupling for Portfolio Rebalancing in Crypto

>

Kryptovalutaområdet ser for seg en fremtid som er åpen og desentralisert. Selv om det er applikasjoner som navigerer mot denne visjonen med handel, er vi fortsatt en vei unna pålitelige løsninger. Lav likviditet, langsomme transaksjonstider og kronglete brukeropplevelser gir ikke-ideelle situasjoner. Dette er ikke å si at disse problemene ikke vil bli løst etter hvert, men for øyeblikket er sentrale plattformer ganske enkelt fornuftige for de fleste investorer. Som et resultat må vi tenke på løsninger for å sikre sikkerheten til porteføljer som bruker sentraliserte systemer.

Dessverre har det ikke vært gode løsninger frem til dette punktet. En epidemi av hack har plaget kryptorommet. Investorer blir møtt av en gåte. Enten de skal administrere eiendelene sine på en børs, hvor de kan maksimere potensialet i porteføljen, eller lagrer de eiendeler offline og bare HODL. Ingen av svarene er optimale, så det er fortsatt en kamp for de fleste investorer å ta en avgjørende beslutning.

I dag sliter du ikke mer. Det er en løsning på denne vanskelige avgjørelsen.

Ombalansering via kaldlagringskobling

Kaldelagringskobling for ombalansering er svaret på dette problemet. Når en portefølje balanseres på nytt, handles bare deltaet mellom nåværende og målallokering. Siden dette generelt er et lite beløp, trenger bare en begrenset prosentandel av porteføljen å opprettholdes online for å få full balanse igjen. Resten av eiendelene kan forbli frakoblet. Disse eiendelene som holdes i fryselager kan da betraktes som en del av porteføljen under beregningene for ombalansering. I det vesentlige å late som eiendelene er online, slik at alle beholdninger er inkludert under en ombalanse. Dette gir en rettferdig avveining mellom sikkerhet, likviditet og brukervennlighet.

Hvis du vil lære mer om rebalansering, bør du starte med de to følgende artiklene:

Portefølje rebalansering for kryptovaluta

Rebalance vs. HODL: En teknisk analyse

Et grafisk eksempel

I det neste avsnittet vil vi definere to forskjellige typer eiendeler. Det er eiendeler som er online, og det er de som er offline. på nett eiendeler holdes på en børs. Disse eiendelene er likvide og kan lett handles mellom forskjellige eiendeler. Frakoblet eiendeler oppbevares i kjølerom eller andre tredjeparts tjenester. Disse eiendelene er ikke likvide. Disse eiendelene kan ikke handles med rebalanseringsverktøyet.


Følgende figurer viser både online og offline eiendeler. Online eiendeler vil bli avbildet som oransje. Frakoblede eiendeler vil bli avbildet som blå. Størrelsen på hvert søylediagram bestemmes av verdien på eiendelen. Så når en eiendel øker i pris, vil linjen for den eiendelen bli større siden den totale verdien økte. Når prisen på en eiendel synker, vil stolpen bli mindre siden verdien på eiendelen har sunket. Dette betyr at hvis to stolper er like store, har de samme verdi.

Denne figuren viser en portefølje med 5 jevnt fordelte eiendeler. Målfordelingen for hver eiendel er derfor 20% av porteføljen.

I denne eksempelporteføljen har vi valgt 5 forskjellige eiendeler. Disse eiendelene er ganske enkelt merket 1 til 5 for enkelhets skyld. Søylediagrammet indikerer at hver av de 5 eiendelene fordeles jevnt etter verdi, så det må være en 20% tildeling valgt for hver eiendel. Siden vi har jevne tildelinger, kan målverdien for hver tildeling ganske enkelt defineres som gjennomsnittet. Den mørke linjen som vises på grafen er målallokeringslinjen. Dette er ønsket fordeling for porteføljen over alle eiendeler.

Søylediagrammene viser ved de store blå segmentene at det meste av verdien for hver eiendel holdes offline. Disse blå seksjonene kan ikke handles på børsen, så for å nå målallokeringslinjen under en ombalanse, må den blå linjen alltid være under målallokeringslinjen.

Denne figuren viser hvordan porteføljen har avviket siden den første tildelingen. Måletildelingen for hvert aktivum er avbildet av den mørke linjen som krysser hvert søylediagram.

I dette eksemplet, etter at porteføljen er opprettet, kan hver allokering avvike når markedsverdien for hver eiendel øker eller synker. Dette kan observeres i ovenstående bilde. Når en eiendel øker i verdi, øker det blå og oransje segmentet i stolpediagrammet i størrelse. I dette tilfellet har eiendel 2 overgått resten av porteføljen. Dette har presset det blå segmentet på linjen for denne eiendelen nærmere målallokeringen.

Denne figuren viser hvordan porteføljen ser ut når den balanseres etter en periode med prisbevegelse. Måletildelingen for hvert aktivum er avbildet av den mørke linjen som krysser hvert søylediagram.

Nå vil vi simulere en ombalanse etter at eiendelene har blitt avviklet i noen tid. Ovenstående bilde illustrerer hvordan eiendelene vil fordeles etter denne ombalansen. Selv om tildelingene har avviket, var det nok av hver eiendelsvæske på børsen for å tillate fullstendig ombalanse. Det bør imidlertid observeres at det blå søylediagrammet for ressurs 2 nærmer seg målallokeringen.

I dette eksemplet vil det ikke bli gitt noe inngrep for å forhindre at verdien av frakoblede eiendeler (seksjon med blå søylediagram) overskrider målallokeringslinjen. I et reelt scenario er dette tiden da en investor skal ta en del av eiendelen nummer 2 fra fryselager og flytte den online. Dette vil øke online beholdningen (størrelsen på den oransje delen av stolpediagrammet) og sikre at de frakoblede eiendelene (blå delen av stolpediagrammet) aldri overskrider målallokeringslinjen.

Det kan også observeres at aktivum nummer 1 har mistet verdien. Ettersom det fortsetter å synke i verdi, vil eiendelen akkumuleres på børsen. Dette gir en mulighet til å fjerne noe av aktivum nummer 1 fra sentralen og sende det til fryselager. Dette minimerte beløpet på børsen og flyttet den blå søylediagramdelen nærmere målallokeringslinjen.

Denne figuren viser hvordan porteføljen har avviket siden første ombalanse. Måletildelingen for hvert aktivum er avbildet av den mørke linjen som krysser hvert søylediagram.

Når den første balanseringen er fullført, begynner hvert aktivum å avvike igjen. Dette resulterer i at hver eiendel fortsetter å drive lenger fra den opprinnelige distribusjonen. Illustrasjonen viser hvordan den andre eiendelen har klatret forbi målallokeringslinjen. Dette betyr at den nåværende verdien av eiendelen som holdes frakoblet er større enn målallokeringen. For å løse dette problemet, bør noen av de frakoblede beholdningene av eiendel nummer 2 bringes online, slik at neste ombalanse kan utføres riktig.

Denne figuren viser hvordan porteføljen ser ut når den balanseres etter en annen periode med prisbevegelse. Måletildelingen for hvert aktivum er avbildet av den mørke linjen som krysser hvert søylediagram.

Etter en ny ombalanse har den blå delen av søylediagrammet klatret klart forbi målallokeringslinjen. Bildet over viser at etter at balanseringen er utført, forblir den blå linjen over målallokeringslinjen. Årsaken er fordi denne mengden av porteføljen ikke er likvid. Det er i fryselager som ikke kan handles på en børs. Som et resultat kan den ikke bare nå målallokering, men ingen andre ressurser kan nå målallokering. Dette demonstreres av de hvite hullene som sees mellom hvert oransje søylediagramsegment og målallokeringslinjen. For å løse dette problemet må noen av eiendelen 2 som er plassert i fryselager bringes online. Neste balansering vil da gjøre at porteføljen når målallokeringene for hver eiendel.

Toleransebånd

Integrering av fryselager for ombalansering kan fremmes ved å innlemme toleransebånd. Eksemplet diskutert ovenfor implementerte en strategi der 85% av den opprinnelige verdien ble holdt i fryselager. Siden avviket var stort, førte dette til ufullstendige ombalanser når for mye verdi ble lagret offline for en enkelt eiendel.

Løsningen på dette problemet er toleransebånd. Måten dette ville fungere på er ved å velge en målprosent som skal holdes i fryselager og den tillatte prosenttoleransen for et gitt aktivum. Et eksempel på rimelige tall vil være et mål på 90% kaldt lagring med en toleranse på 5%. Så når en eiendel krysser over 95% av målallokeringen som holdes offline, bør investoren bringe 5% av målallokeringen i den eiendelen online. Når frakoblede beholdninger krysser 85% av målallokeringen, bør 5% av målallokeringen i eiendelen bringes offline. Årsaken til at verdien beregnes ut fra målallokeringen og ikke den totale verdien av eiendelen som holdes i porteføljen, er fordi rebalansering vil forsøke å nå målallokeringen..

Kaldt oppbevaring med reker

Shrimpy vil fortsette å innovere på den måten det lar brukerne sikre eiendelene sine. Mens den nåværende implementeringen er enkel, er optimalisering av prosentandelen av eiendeler som opprettholdes offline, et viktig aspekt av investeringsprosessen. Enten du er en institusjonell investor eller en person, er sikkerhet viktig for deg.

Denne figuren er et skjermbilde fra en Shrimpy-portefølje som bruker denne fryselagringsstrategien.

Shrimpy implementerer disse ideene gjennom “Cold Storage” -funksjonen på dashbordets sidelinje i applikasjonen. Ser vi på denne eksempelporteføljen, ser vi det samme mønsteret som de blå og oransje søylediagrammene som ble diskutert ovenfor. I reker er disse stolpediagrammene grå for “Cold Storage” eiendeler og oransje for eiendeler på børsen. Ettersom den oransje delen av søylediagrammet forsvinner, bør ytterligere eiendeler bringes online for å tillate riktig likviditet. Når den oransje delen av linjen blir større, kan flere eiendeler bringes offline. I eksemplet ovenfor kan vi se at omtrent 80% av eiendelene er lagret offline.

Denne figuren viser hvordan “Cold Storage” -balanser legges til reke-applikasjonen. Bare skriv inn mengden av hver eiendel som oppbevares i fryselager, og den vil umiddelbart bli inkludert i porteføljen din.

Dette bildet illustrerer den enkle måten du kan legge til “Cold Storage” eiendeler i Shrimpy. Bare velg eiendelen som er oppbevart i fryselager, og spesifiser deretter mengden på eiendelen. Hvis du for eksempel holder 1 DASH i en maskinvareboklate, velger du bare DASH og deretter skriver du inn 1 i feltet, og DASH blir lagt til i ditt fryselager..

Ytterligere lesing

Whitepaper for Portfolio Rebalancing in Crypto

Kryptobrukere som diversifiserer, presterer bedre

Crypto Portfolio Rebalancing Backtest Tool

10 tips for å lage en Killer Cryptocurrency-portefølje

Hvordan unngå svindel med disse 24 kryptovaluta røde flaggene

_ _ _

Ikke glem å sjekke ut nettstedet til Shrimpy, følg oss videre Twitter og Facebook for oppdateringer, og still spørsmål til våre fantastiske, aktive lokalsamfunn på Telegram & Uenighet.

Legg igjen en kommentar for å fortelle oss om dine erfaringer med ombalansering!

The Shrimpy Team

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me