Covesting Review: Komplett plattformoversikt

For de av dere som har brukt PrimeXBT de siste månedene, har du sannsynligvis lagt merke til en ny fane med tittelen ‘Covesting’ øverst på dashbordet ditt (når du har logget inn, selvfølgelig).

For de av dere som var nysgjerrige nok til å klikke på den, gratulerer! Du er noen av de første som ser et av de kraftigste kryptovalutaverktøyene i aksjon, og hvis du gikk så langt som å bruke dette verktøyet, er du en tidlig adopterer.

Covesting Module, som ble tilgjengelig for alle PrimeXBT-brukere 17. august i år, gir deg muligheten til å handle kryptovaluta AFK (borte fra tastaturet). Hvordan du spør?

Covesting Launch Live

En popup-kunngjøring om Covesting Module på Covesting-nettstedet

Ved å la profesjonelle kryptovalutahandlere gjøre det for deg mens du lener deg tilbake, slapper av og lar pengene rulle inn. Hvis du vil se nøyaktig hvordan du gjør dette i PrimeXBT, kan du sjekke ut den andre artikkelen vår. Denne artikkelen vil fokusere på selve Covesting-plattformen og dens lovende COV-kryptokurrency-token.

Hva er Covesting?

Covesting er et selskap som bygger handelsverktøy. Deres nevnte Covesting Module lar deg kopiere handler fra noen av de beste kryptovalutahandlerne.

Covesting nettsted

Nettstedet til Covesting-selskapet

De har også nylig lansert betaversjonen av deres fullt lisensierte, juridisk kompatible og sikre Covesting-plattform som inneholder et arsenal av funksjoner, inkludert kopihandel (mer om dette senere). Covesting-modulen vil også etter hvert være tilgjengelig på andre sentraler (som ennå ikke har blitt kalt).

Er Covesting legit?

Covesting Safe?

Covesting’s lisensiering og sikkerhet

Covesting er et selskap registrert i Gibraltar og er en fullstendig lisensiert Distribuert Ledger Technology Services Provider. Faktisk er deres overholdelse av å gjøre ting i boka en del av hvorfor det har tatt så lang tid før deres første offentlige produkt, Covesting Module, ble tilgjengelig for publikum. Prosjektet sto overfor en rekke regulatoriske hindringer siden kunngjøringen i 2017 som endelig har blitt krysset.

Er Covesting trygt?

Covestings besettelse med å overholde reglene er på nivå med deres dedikasjon til brukersikkerhet. For det første er all nettrafikk på Covesting-plattformen SSL-kryptert (https). De har også inngått samarbeid med selskaper som Cloudfare for å beskytte mot DDoS-angrep. Brukerpassord er kryptografisk hash, og 2FA er også tilgjengelig for pålogging og uttak av midler.

Covesting Security

Covests digitale sikkerhet. Bilde via Covesting

I tillegg, omtrent 95% av kryptokurrencyfond på Covesting-plattformen oppbevares i kalde lommebøker med flere signaturer, noe som krever koordinering av flere ansatte over hele verden for å få tilgang. Alle hot lommebøker genereres og sikres av Microsofts Azure Key Vault. Eventuelle fiat valuta eiendeler er fordelt på flere bankkontoer, med separate kontoer for brukerfond og Covestings virksomhet.

En kort historie om Covesting

Covesting ble grunnlagt av en veteran litauisk handelsmann som heter Dmitrij Pruglo, som også er Covestings offentlig aktive konsernsjef. Pruglo har over 12 års erfaring med å handle “uansett hva som beveger seg” i noen av de største litauiske og danske finansinstitusjonene og bankene.

Kort tid etter at han ble lisensiert finansiell rådgiver, startet han sitt eget holdingselskap og begynte å eksperimentere med eiendomsinvesteringer og ble besatt av kryptovalutahandel i 2015.

Ettertraktende administrerende direktør

Covesting CEO Dmitrij Pruglo på Macau Finwise Summit, 2018. Bilde via YouTube

Pruglo innså at peer-to-peer-plattformer som Airbnb og Uber er fremtiden for mange tjenester i den globale økonomien. Legg merke til at lignende tjenester eksisterte i eldre finansielle markeder for handel hvor investorer kunne betale handelsmenn for å handle sine eiendeler på deres vegne, Bestemte Pruglo seg å lage Covesting.

Det skulle være en kopihandelsplattform som lar brukere kopiere handler av profesjonelle kryptovalutahandlere på en ikke-frihetsberøvende måte (uten å faktisk gi kryptoen sin til handelsmennene). De Covesting whitepaper ble utgitt i slutten av 2017.

Covesting Reveal

Den første offentlige demo av Covesting-plattformen. Bilde via medium

Pruglo er besatt av å sørge for at Covesting som selskap og Covesting som produkt har alle nødvendige sertifiseringer og oppfyller alle forskrifter som er nødvendige for å fungere lovlig og sikkert.

Han selv bemerket i et intervju at Covesting aldri vil bruke en tredjeparts KYC-tjeneste for brukerne bare på grunn av sikkerhets- og personvernhensyn. Dette er også grunnen til at Covesting-plattformen utnytter Ethereum blockchain; for å gjøre alle gevinster fra kopihandel gjennomsiktige og offentlig kontrollerbare.

Hva er COV-token?

COV er et ERC-20-token på Ethereum-blokkjeden som brukes på Covesting-plattformen. Som plattformens opprinnelige verktøytegn tjener den flere funksjoner. Den første er å betale for handelsavgift og få rabatt for å gjøre det. COV-tokens som brukes til å betale for handelsavgift blir brent.

Covesting Token

Covesting token utility forklart. Bilde via Kjærlig blogg

Den andre er som belønning – all fortjeneste fra kopihandel vil bli utbetalt i COV-tokens, noe som gjør fortjeneste offentlig synlig Etherscan. Den tredje er å redusere plattformavgiftene for hver lønnsom handel (mer om dette senere).

Selv om den ikke var tilgjengelig i skrivende stund, Pruglo har bemerket at COV-tokens også vil bli brukt til staking på plattformen for å motta forskjellige fordeler. En av disse fordelene vil være muligheten til å bruke tredjeparts algoritmiske handelsverktøy på Covesting-plattformen.

Mens COV-token opprinnelig var ment å være eksklusiv for Covests børs, noterte den seg på flere børser kort tid etter lanseringen. COV vil også være tilgjengelig på alle kryptovaluta-børser som integrerer Covesting-modulen.

Avgiftsplan Covesting

Avgifts- og forbrenningsplan for COV-token. Bilde via Covesting

Det er viktig å merke seg at siden Covesting-plattformen ennå ikke har lansert i sin alfaversjon, er det ukjent nøyaktig hvor mange av disse brukssakene for COV som blir igjen, og hva andre kan bli lagt til.

Siden om COV-token på Covesting-nettstedet har ennå ikke definert vilkårene for brenning av token i skrivende stund. Alle de som er nevnt her ble nevnt i intervjuer, Q&Som, FAQ, og / eller whitepaper fra Covesting.

COV Token ICO

Mens tallene er litt vanskelige å fastslå, oppgir Covesting Whitepaper at 1,5 millioner tokens ble tildelt til en pre-ICO som fant sted i oktober 2017 og samlet inn rundt 600 000 $ USD til rundt 0,40 $ USD per token.

COV ICO scener

Kostnaden for COV-token på de forskjellige stadiene av ICO. Bilde via Covesting

Det første mynttilbudet for COV-token fant sted i november og desember 2017. Ytterligere 15 millioner tokens ble solgt til en estimert pris på 0,60 $ USD per token, noe som ga ytterligere anslagsvis 8,5 millioner USD i finansiering.

COV-token har en maksimal forsyning på 20 millioner og er en deflatorisk eiendel (fordi den kan brennes for å betale for handels- og plattformavgifter på Covesting). Av de resterende 3,5 millioner tokens som ikke ble solgt under pre-ICO og ICO, er 2,5 millioner tildelt grunnleggerne av prosjektet, og den resterende 1 million COV vil bli brukt til å betale rådgivere og eventuell ekstra PR for prosjektet.

COV Token Distribution

COV-token-fordelingen. Bilde via Covesting

De 9,1 millioner USD som ble samlet inn fra finansiering ble / vil bli tildelt som følger: 40% for forskning og utvikling av Covesting-plattformen, 25% for markedsføring og brukeranskaffelse, 30% for B2B-partnerskap og tilknyttede driftskostnader, og 5% for juridiske og overholdelsesgebyrer. Pruglo bemerket i en Q&A at disse midlene ville være mer enn nok til å opprettholde driften i noen år.

COV Token-prisanalyse

Da COV traff de åpne kryptovalutamarkedene i januar 2018, handlet den til en pris på nesten 3 $ USD. Dessverre var dette COV-token hele tiden, og prisen var i en gradvis nedgang til den nådde et svimlende lavt nivå på under et halvt dollar i februar i år.

COV-prisytelse

COV-prisytelse. Bilde via CMC

Kunngjøringen om lanseringen av Covesting Module på PrimeXBT trakk imidlertid token tilbake fra randen, og den har siden vært i en oppadgående trend, og har nylig kommet seg til omtrent 0,30 $ USD, fortsatt bare omtrent halvparten av ICO-prisen.

COV-utvekslingsoppføringer

Hvis du ønsker å få tak i noen COV-tokens, kommer du til å ha dårlig tid. Alternativene dine er begrenset til Covesting-plattformen, KuCoin og HitBTC, med sistnevnte av de tre som har en tvilsom track record.

COV-utvekslingsoppføringer

COV-børsnoteringer. Bilde via CMC

For å gjøre saken verre, er handelsvolumet på tvers av alle børsene så lavt (rundt 30 000 $ USD på 24 timer) at det ikke engang registreres som et lys på CoinMarketCap. Som sådan kan det hende du betaler litt ekstra for å skrape noen COV-tokens fra de grunne ordrebøkene på disse sentrene..

COV kryptovaluta lommebøker

Hvis du klarer å fange noe COV, vil du være glad for å oppdage at det er utrolig enkelt å lagre denne kryptovalutaen. Siden COV er et ERC-20-token, kan du lagre det på omtrent hvilken som helst kryptovaluta-lommebok som støtter Ethereum-baserte eiendeler.

Listen er lang og den inkluderer Trezor og Ledger hardware-lommebøker, Exodus Wallet og Atomic Wallet (som er tilgjengelig på både stasjonær og mobil).

Kjærlig veikart

Selv om Covesting har gått relativt tregt, har det mer eller mindre vært rett etter planen i henhold til veikartet.

Kjærlig veikart

Et øyeblikksbilde fra Covesting-veikartet. Bilde via YouTube

Noen få måneder etter ICO i slutten av 2017 ble tokens notert for offentlig handel på KuCoin og HitBTC. Flertallet av Covestings veikart fokuserte på ubarmhjertig testing av handelsplattformen og dens funksjoner (spesielt kopihandel) og anskaffelse av den nødvendige lisensiering for å gjøre det lovlig.

I mai 2018, Covesting ble med Enterprise Ethereum Alliance. Som en av verdens største blockchain-initiativer består EØS av over 50 selskaper innen og utenfor kryptovaluta, hvorav noen også er på listen over Fortune 500. Medlemmer inkluderer Microsoft, Intel, J.P. Morgan, Accenture, Tendermint og Consensys.

Ønsker EØS

Covesting slutter seg til Enterprise Ethereum Alliance. Bilde via medium

Ser på Covests tidligere innhold på deres YouTube-kanal avslører en entusiastisk Dmitrij Pruglo som hadde tydelig, ingen B.S. svar på alle spørsmål som blir stilt om prosjektet i flere spørsmål&Som. Som vi alle vet, holdt ikke tyremarkedet 2017-2018 imidlertid ut. Mange av produktene som var under utvikling, for eksempel Covesting-mobilappen, ser ut til å ha blitt stående uferdige (foreløpig).

Covesting Beta

Covesting begynner betatesting av Covesting Module på PrimeXBT. Bilde via Covesting

På den lyse siden markerer Covestings nylige integrasjon med PrimeXBT et paradigmeskifte for prosjektet. Pruglo så for det første at kryptovaluta-børser ville benytte seg av Covestings uvurderlige kopihandel-funksjon, og det ser ut til at visjonen endelig blir en realitet. Selv om Pruglo har vært diskret når det gjelder partnerskap, ser det ut til at adopsjonen av Covesting Module er godt på vei.

Covesting plattform tutorial

Mens alfa-versjonen av Covesting-utvekslingsplattformen ennå ikke er lansert, er den offentlig tilgjengelig for betatesting. For å få tilgang til det, må du først opprette en konto. Prosessen for dette er ganske standard: e-post, passord, bekreft e-post, og du er klar til å rulle (ish).

Covesting Dashboard

Handelsdashboardet på Covesting-plattformen.

Som nevnt i begynnelsen av denne artikkelen, hvis du ønsker å vite hvordan du bruker Covesting Module i PrimeXBT, kan du se avsnittet Covesting Module i denne artikkelen..

Covesting-plattformen har et ekstremt brukervennlig grensesnitt. Funksjonene inkluderer et Dashboard hvor du kan spore porteføljen din, en øyeblikkelig fiat-crypto (og omvendt) betalingsgateway og en klassisk TradingView spot exchange.

Kjærlig plattform

Covesting trading dashbord med mørkt tema. Bilde via Covesting

Det er også en intuitiv Funds-fane for å se krypto- og fiat-lommeboksaldoer, en katalog over aktive kryptovalutahandlere som er tilgjengelige for handel med kopier og muligheten til å sende meldinger til andre brukere på plattformen. Du vil også finne et nyttig verktøy for å generere ulike økonomiske rapporter, henvisningsinsentiver, brukerinnstillinger (inkludert et sømløst lys og mørkt tema) og flere kundestøttealternativer.

Ønsker KYC-krav

Kjærlig KYC

Åpne når du prøver å flytte midler av eller på Covesting uten KYC

For å sette inn eller ta ut penger på Covesting, må du sende inn Know Your Customer (KYC) -dokumentasjon. Dette kan enten være pass eller nasjonal ID. Du må også oppgi adressen din og oppgi et gyldig dokument som bekrefter adressen. I følge Covesting Help Center kan det ta hvor som helst fra 1-5 virksomhet for å bli bekreftet. En du har bekreftet identiteten din, er du nå faktisk klar til å rulle!

Kryptovaluta på Covesting

Covesting-plattformen tilbyr for tiden 8 kryptovalutaer for handel: Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Dash, Bitcoin Cash, Tether, Digibyte og Covesting-tokenet. Støttede fiat-valutaer inkluderer euro, britiske pund og amerikanske dollar. Alle kryptovalutaer kan omsettes mot fiat-valutaer og Bitcoin, hvor noen få kan handles mot Ethereum.

Kryptovaluta på Covesting

Eiendeler støttet på Covesting-plattformen

Det er verdt å merke seg at spotbørsen ser ut til å indikere at det er flere kryptovalutaer tilgjengelig for handel enn det som kan deponeres eller trekkes tilbake, inkludert Tron, Monero og Tezos (XTZ). Videre synes volumet foreløpig å være ganske lavt på Covesting-plattformen.

Når det er sagt, ser det også ut til å være veldig hyppig handel, om enn i mindre valører enn du ville sett på andre kryptovaluta-børser. Likviditeten vil forbedres når plattformens brukerbase vokser.

Handlere på Covesting

Som med Covesting-modulen, lar Covesting-plattformen deg automatisk kopiere og utføre handler fra profesjonelle kryptovalutahandlere. På samme måte kan du se hvor mye fortjeneste hver næringsdrivende har gjort over en gitt tidsperiode.

Denne tidsperioden er viktig å merke seg, siden en næringsdrivende som har eksistert lenger og har et overskudd på 200% over den tidsrammen, sannsynligvis vil være mer pålitelig enn en næringsdrivende som har et overskudd på 200%, men som har vært på plattformen i et par dager.

Covesting Module PrimeXBT

Handler i Covesting Module.

Hvis du er kryptovalutahandler, gir kopihandelfunksjonen på Covesting-plattformen og Covesting Module deg sjansen til å vise frem talentene dine og få litt ekstra penger for pengene dine (avgiftsseksjonen forklarer hvordan).

Selv om du også må oppgi KYC-dokumentasjon, lar Covesting-plattformen deg angi et offentlig synlig brukernavn i stedet for din virkelige informasjon som handelsmann og / eller investor på plattformen. Merk: investorer som kopierer tradere, kan bare tildele midler til dem ved hjelp av COV-token.

Gebyrer på Covesting-børsen

Det er tre typer avgifter på Covesting-børsen: handelsavgifter, kopihandelsgebyrer og innskudds- og uttaksgebyrer. De handelsavgiftsplan er basert på ditt 30-dagers handelsvolum og favoriserer sterkt markedsprodusenter, som vist på bildet ovenfor.

Ønsket handelsavgift

Handelsgebyrer på Covesting. Bilde via Covesting.

Kopier handelsgebyrer er veldig grei og er som følger: 2% inngangsavgift (når du begynner å følge en næringsdrivende), 10% plattformsavgift (10% av fortjenesten du fikk, tatt når du følger opp en næringsdrivende) og en 18% handelsavgift (18 % av overskuddet fra å handle med eiendelene dine). Hvis du gjør den enkle matematikken, beholder du 72% av overskuddshandelen.

Gjeldende innskudd / uttak

Depositum og uttak avgifter på Covesting

Innskudd og uttak avgifter på Covesting varierer avhengig av eiendelen. Fiat-valutaer, spesielt britiske pund og euro, kan bare overføres på og utenfor Covesting-plattformen via bankoverføring. Overføring av penger til børsen koster ikke noe, men du betaler en vakker avgift på 50 GBP eller 50 EUR når du tar ut henholdsvis GBP- eller EUR-midler..

Det er ingen innskuddsavgifter for kryptovalutaer, men legg merke til minimum innskuddsbeløp. Minimumsbeløp for uttak varierer også avhengig av den aktuelle kryptovalutaen.

Covesting Referral Program

Hvis du vil tjene litt ekstra Bitcoin med Covesting, kan du gjøre det ved å henvise vennene dine til plattformen ved hjelp av henvisningskoblingen som automatisk genereres for deg i kategorien Henvisninger. Covesting gir deg til og med et gratis markedsføringssett som hjelper deg med å spre ordet om fordelene ved plattformen deres! Jo flere folk du henviser, jo flere av handelsavgiftene deres får du.

Henvisningsnivåer Covesting

Belønningsnivåer for henvisninger i Covesting

Slik fungerer det: alt avhenger av hvor mye dine henvisninger handler i en 30-dagers periode. Hvis alle menneskene du henviste handler mindre enn 100 000 $ USD i løpet av en måned, vil du tjene 20% av handelsavgiftene. Dette øker med 10% for hver 100 000 $ USD de handler, opp til 40%. Når det er sagt, bemerker Covesting i henvisningsreglene at du kan få tilgang til noen “spesielle betingelser” hvis henvisningene dine handler mer enn 400 000 $ USD i løpet av en 30-dagers periode.

Ønsker kundesupport

Når det gjelder kundesupport, gir Covesting-plattformen deg tre alternativer: Live Chat, et utfyllbart skjema for generelle forespørsler og en omfattende FAQ-side kalt Covesting Help Center. Live Chat er egentlig ikke en live chat, men er i stedet et utfyllbart skjema for e-postmal.

Covesting Support

Støttesiden på Covesting-plattformen. Bilde via Covesting Support

Skjemaet Generelle henvendelser er akkurat det du forventer. FAQ-siden inneholder litt legitim nyttig informasjon for å hjelpe forvirrede brukere med å navigere på Covesting-plattformen. Dessverre synes noe av informasjonen der å være utdatert.

Vår mening om Covesting

Covesting-plattformen er helt utrolig. Det er ekstremt brukervennlig, det er raskt, det er elegant, og det er ikke fylt med ekstra informasjon som ikke er relatert til handel (som virker stadig mer vanlig blant store børser i disse dager).

Kjærlig øyeblikkelig

Covesting’s øyeblikkelige utveksling

Du kan også metodisk spore porteføljen din på en intuitiv måte, du kan skrive ut økonomiske rapporter (som vil være veldig nyttig når skattesesongen ruller rundt). Viktigst av alt, du kan automatisk kopiere handler fra påvist veteraner med kryptovalutahandel!

Det mest imponerende med Covesting er at du kan fortelle at mye arbeid har gått med å bygge produktene deres. Alt er, i mangel av et bedre uttrykk, slik det skal være når det gjelder tradingplattformer for kryptovaluta.

Debuten til Covesting Module på PrimeXBT er ytterligere et bevis på at Covesting-teamet kan levere utrolig verdifulle verktøy til et marked som sulter etter dem. Forhåpentligvis kan deres administrerende direktør Dmitrij Pruglo endelig klappe seg selv på ryggen for en jobb som var seriøst godt utført.

Covesting Arbitrage

En av de mange funksjonene som ikke er tilstede på Covesting-plattformen for øyeblikket

Nå for noen ulemper. For det første er det ikke mye handelsvolum på Covesting-plattformen. Selv om dette vil forbedres når plattformen offisielt er utgitt, kan det ta en stund før den blir brukbar nok til seriøs handel.

For det andre synes mye av dokumentasjonen om Covesting-plattformen å være utdatert eller feil. Dette kan gjøre det vanskelig for nye brukere (eller potensielle brukere) å forstå hvordan alt fungerer. Det hjelper heller ikke at det er mange funksjoner som er nevnt der, men ikke utgitt, for eksempel algoritmisk handel.

For det tredje, COV-token. Det er vanskelig å se hvordan et token med en relativt lav maksimal forsyning vil bli brukt effektivt som et verktøy token i Covesting-økosystemet. Nevermind det lave handelsvolumet – det kan uten tvil være mer bekymringsfullt hvis symbolet ble handlet aktivt.

Covesting Volume

Det lave handelsvolumet for COV-token i henhold til CoinMarketCap

COV-token er også knyttet til noe som sakte blir en saga blott: vekslingsgebyr. Som bemerket av Binance-sjef Changpeng Zhao i et nylig intervju, kryptovalutamarkedet er et løp til 0 avgifter. Hva skjer med COV-token når det skjer?

Bekymringer til side har Covesting ført til et nivå av gjennomsiktighet og brukervennlighet som fortsatt er utrolig sjelden i kryptovalutaområdet. De har skapt fungerende produkter og lovende bevis på konsepter som garantert vil ryste kryptovalutaområdet, og kan gi et skred av brukere som løper inn for å dra nytte av kopihandel og alle de andre legitime nyttige funksjonene som Covesting har å tilby..

Utvalgt bilde via Covesting

Ansvarsfraskrivelse: Dette er forfatterens meninger og bør ikke betraktes som investeringsråd. Leserne bør gjøre sine egne undersøkelser.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me