Crypto.com (MCO) gjennomgang: Crypto Powered Visa Card

Domenet crypto.com ble registrert helt tilbake i 1993 av Matt Blaze, en kjent kryptograf.

Som du kanskje forestiller deg, har han lagt ut ganske mange tilbud for det domenet siden kryptovalutaer startet, men hadde gjentatte ganger sagt at domenet ikke var til salgs.

Det er helt til Monaco henvendte seg til ham og han bestemte seg for å selge dem crypto.com-domenet!

&# 128165;&# 128165; Avtale: Få $ 50 GRATIS Når du får et MCO Ruby-kort eller bedre, og sørg for å bruke henvisningskoden CoinBureau. Få kortet ditt nå! &# 128071;

De tok dette kjøpet og brukte det til å omorganisere seg til Crypto.com, med et nytt uttalt mål om å akselerere “verdens overgang til kryptovaluta”.

Sammen med rebrandingen har kryptovalutaproduktene blitt satt under MCO-paraplyen for å samsvare med navnet på kryptovalutaen. Så langt inkluderer MCO-token, MCO-lommebok-appen, MCO Visa-kort, MCO Crypto Invest-tjenesten, Crypto Earn og sist en børs drevet av Crypto.com-mynten (CRO).

Denne artikkelen vil gå gjennom funksjonene som nå er tilgjengelige fra Crypto.com og markere noen av de kommende funksjonene som ennå ikke er utgitt. For omfattende detaljer kan du lese MCO Whitepaper 2.0

Oversikt over Crypto.com MCO-plattformen

Crypto.com bygger tjenestene på MCO-plattformen for å løse tilgjengelighets- og bruksutfordringene som den bredere blockchainindustrien står overfor. En av de mest etterlengtede av disse produktene er MCO Visa-kortet.

MCO Visa-kortet er retur av Crypto.coms plan om å knytte et Visa-kort til kryptokurrencykontoer, slik at brukerne enkelt kan bruke kryptovalutaen på hverdagskjøp, uansett hvor Visa aksepteres.

Monaco-kort og applikasjon

MCO-visakortene og mobilappen. Kilde: crypto.com

I tillegg til MCO Visa-kortet har Crypto.com-rebrand blitt hjemmet for en rekke MCO-produkter og tjenester. Allerede inkludert er MCO lommebok-appen og MCO-token. Og det siste tilskuddet er Crypto Invest, som vil muliggjøre enkle kryptoinvesteringer.

Planlagte produkter inkluderer Crypto Credit, som vil gi brukerne en kredittgrense basert på MCO-tokens som sikkerhet, og MCO Private som vil tilby spesialiserte produkter og tjenester for høyverdige individer.

MCO Visa-kortet

Porteføljen av MCO Visa-kort som tilbys av Crypto.com spenner fra toppen av linjen Obsidian Black, som krever en 50.000 MCO-innsats, til baseline Midnight Blue, som ikke har noe krav til innsats. Hvert nivå kommer med ekstra fordeler, som kan sees i detalj her.

Ved å sammenkoble MCO Visa-kortet med MCO-lommeboken, kan brukere bruke kryptovalutaen sømløst på over 40 millioner forhandlere over hele verden som godtar Visa.

Og listen over fordeler for kortinnehavere konkurrerer med noen av de beste Visa-belønningskortene. Brukere kan benytte seg av et Visa-kort uten årlige avgifter, få gratis frakt, motta opptil 5% tilbakebetaling ved kjøp, og utvalgte kort får ubegrenset tilgang til flyplassen. Inkludert er også medlemskap for Spotify, Netflix og Amazon Prime, samt 10% rabatt på Expedia og AirBnB-kjøp.

Brukere har også muligheten til å tilbringe utenlands og motta valutakurser mellom bankene. Og med Platinum Referral Reward-programmet er det mulig for brukere å motta inntil 10 000 $ påloggingsbonus!

Siden MCO Visa-kortet var en av hjørnesteinene til Crypto.com siden starten, er MCO Visa-kortprogrammet allerede godt kjent. I løpet av to år har Crypto.com hatt tid til å foredle og perfeksjonere tilbudet sitt, noe som gir brukerne et best mulig Visa debetkort. Og snart vil de også tilby en lavt kreditttjeneste på kortet.

Kort har blitt sendt til kunder i Singapore siden fjerde kvartal 2018. I juli 2019 begynte også de første kortene å sendes til kunder i USA, og senest i mars 2020 begynner kortene å sendes til kunder i Storbritannia, med resten av Europa forventet snart også å motta kort.

Med det første nivåkortet kommer gratis alle som bor i områder der kortet allerede sendes, kan komme i gang med et MCO Visa-kort. Fordelene forbedres med hvert høyere nivå, men siden MCO-token nå er verdsatt over $ 5 (per april 2020), kan det være litt dyrt å komme til Rose Gold og Icy White-nivåene (5000 MCO), for ikke å nevne toppen Obsidian Black tier (50.000 MCO).

Dette betyr at Obsidian Black krever over $ 250 000 i MCO-tokens, neste nivå Icy White / Rose Gold MCO Visa Card krever $ 25 000, mens et Ruby Steel-kort med 2% cashback krever en innsats på bare 50 MCO, verdsatt til $ 250. Mellom disse nivåene ligger Jade Green og Royal Indigo-kortene, som krever 500 MCO-innsatser og kommer med 3% cashback, samt noen andre fordeler som Spotify og Netflix-abonnementer..

MCO Privat

De MCO Privat funksjon var etterlengtet og ble endelig lansert i mars 2020. Det er en tjeneste som er skreddersydd til behovene til MCO Visa Obsidian Black og Icy White / Rose Gold kortinnehavere. De spesialiserte tjenestene og tilgangene er ment for å møte behovene til kryptokurrencyinnehavere.

Crypto.com-medlemmer

Fordeler for Crypto.com private medlemmer

Det er en MCO concierge-tjeneste tilgjengelig for MCO Private-klienter, samt invitasjoner og tilgang til eksklusive events i blockchain-bransjen. Kunder vil også få råd om digitale eiendomsforvaringstjenester, konkurransedyktige investeringsmuligheter, assistanse med reseptfrie transaksjoner og dedikert kundesupport.

I tillegg til disse fordelene får alle medlemmer i MCO Private en tilleggsrente på 2% for mynter som holdes i Crypto Earn-programmet. Innehavere av disse kortene får også gratis Amazon Prime-medlemskap, og forbedrede kredittgrenser (opptil $ 2 millioner for innehavere av Obsidian Black). Kortholder av Obsidian Black kan også dra nytte av Private Jet Service. Alle MCO Private-medlemmer vil motta en spesiell velkomstpakke med Crypto.com-merkede varer.

MCO Wallet App

MCO lommeboken er blitt godt mottatt, med en 3,8 vurdering på Apple App Store og en 4.3 vurdering på Google Play-butikk. En av de flotte funksjonene er muligheten til å kjøpe poletter rett fra lommeboken, ved hjelp av et koblet kreditt- eller debetkort og til og med via bankoverføring. Lommeboken tilbyr nå kjøp av over 50 forskjellige kryptovalutaer til reell pris, uten tilleggsavgifter, provisjoner, spreads eller påslag.

Crypto.com Apple Store

Skjermbilder av Crypto.com Mobile App. Bildekilde: Apple butikk

Den har også støtte for syv fiat-valutaer, inkludert USD, JPY og EUR. Du kan til og med bytte mellom fiat-valutaer til sanntids interbankrenter, noe som sparer deg opptil 8% mot renter i high street banker. Og lommebokbrukere kan få tilgang til Crypto Earn-programmet for å tjene renter på opptil 8% per år på et antall kryptovalutaer, og opptil 12% per år på et antall stablecoins.

Hvis du ønsker å unngå overføringsgebyrer, kan MCO-lommeboken også gjøre det. Send crypto og fiat direkte til andre Crypto.com-lommebokbrukere umiddelbart uten gebyrer.

MCO-lommeboken belønner deg også for å dele med vennene dine. Du kan få 10-25% henvisningskommisjon for hvert kjøp gjort av noen som laster ned lommeboken fra din unike henvisningskode. Og du kan få registreringsbonuser så store som $ 10.000.

Til slutt vil handelsmenn og investorer være begeistret over muligheten til å spore mer enn 200 forskjellige kryptovalutaer. Diagrammer er tilgjengelige mot USD eller versus BTC og gir data for pris, volum, prosentendring og mye mer. Denne funksjonen passer godt sammen med den nylig lanserte Crypto Invest-tjenesten.

MCO Crypto Invest

Tidlig i oktober lanserte Crypto.com en ny tjeneste for MCO Private kunder kalt Crypto Invest. Det er en kryptovalutaportefølje og et handelsverktøy som forenkler investering og handel med kryptovalutaer. Brukere kan lage sine egne tilpassede porteføljer og handle automatisk basert på markedssignaler.

Crypto Invest Crypto.com-app

Brukergrensesnitt for Crypto Invest-funksjonen i mobilappen

I motsetning til andre produkter er Crypto Invest ikke bare en kurv med kryptovalutaer. I stedet er det et sett med handelsstrategier som vil utføre i ethvert marked. Og det er flott for de som akkurat har startet sin portefølje med kryptoinvesteringer, siden brukerne er spart for behovet for å gjøre detaljert forskning i det enorme universet av tilgjengelige kryptovalutaer. I stedet kan de gjøre en investering i Crypto Invest-produktet og la Crypto.com håndtere detaljene.

I følge Kris Marszalek, medstifter og administrerende direktør i Crypto.com:

Vi har jobbet med Crypto Invest i over et år, inkludert tre måneder i en lukket beta. I løpet av den tiden lanserte en mengde kryptoinvesteringsprodukter på markedet, alle designet som valutakurver eller kryptoindekser. Denne innsatsen er bestemt til å mislykkes i et bjørnemarked.

Hvordan fungerer Crypto Invest?

Det er ganske kjent at prisene på alle altcoins i markedet er sterkt korrelert med Bitcoin, og dette har gjort diversifiseringsstrategier vanskelig å bli gravide og ineffektive i praksis. Noe mer er nødvendig for å redusere markedsrisiko i kryptovalutaer.

Crypto Invest prøver å fikse dette ved å bruke avanserte kvanthandelstrategier som er designet for å fungere godt i ethvert marked. Og det er ingen avgift for bruk av Crypto Invest med mindre fortjeneste oppnås. Det betyr ingen inngangsgebyr, exitgebyr, rebalansering eller gebyr for eiendeler under forvaltning. Crypto.com tar bare 9% av overskuddet for de med MCO-tokens staked, eller 18% av fortjenesten ellers.

Crypto Invest kommer med følgende funksjoner og funksjonalitet:

Crypto Invest-porteføljer

Dette er grunnleggende porteføljer som gir brukerne tilgang til så mange som 30 forskjellige kryptovalutaer. Porteføljene er skreddersydd for risikovillighet som følger:

  • Vekst: høyere vekst, høyere risiko
  • Balansert: moderat vekst, moderat risiko
  • Konservativ: redusert vekst, minimal risiko

Crypto Invest handelsstrategier

Handelsstrategiene som er inkludert i Crypto Invest er ikke kortsiktig dagshandel eller skalperingsstrategier. I stedet ble de utviklet som langsiktige strategier for bruk på en skala fra dager til uker. For tiden er det tre strategier i bruk for å administrere porteføljer:

  • Automatisert handel: Avsett sett med strategier som fanger markedsbevegelser basert på markedssentiment.
  • Market Following: En lik representasjon av de viktigste eiendelene i markedet.
  • Stabil: Stablecoin-posisjoner som brukes til å redusere risiko og gi risikostyring.

Ytterligere Crypto Invest-funksjoner

  • Enkel å starte: Lav minimum $ 20 investering
  • Enkel å forlate: Ingen avgangsgebyrer eller straffer
  • Rimelige avgifter: Ingen avgifter blir samlet inn med mindre du tjener penger. Hva kan være mer rettferdig?
  • MCO Utility: Kunder som spiller MCO-tokens kan motta 50% rabatt på alle avgifter som Crypto Invest betaler.

Merk: På grunn av regulatoriske krav er Crypto Invest foreløpig ikke tilgjengelig i USA, Hong Kong og Singapore.

Crypto.com Exchange

Etter å ha samlet godt over 1 million brukere i løpet av de fire årene det eksisterte, er det ikke overraskende at Crypto.com tok enda et skritt fremover ved å starte en børs. Børsen gikk live i november 2019 og er en annen måte at Crypto.com vil realisere sin visjon om å sette “kryptovaluta i hver lommebok.”

Og med den enorme brukerbasen ved lansering kan børsen allerede tilby utmerket likviditet, samt sikkerhet i verdensklasse. Til slutt får brukerne et brukervennlig grensesnitt og avgifter som kan være så lave som $ 0 når nok CRO-tokens er satt inn.

Grensesnitt for Crypto.com

Crypto.com Exchange brukergrensesnitt

Crypto.com gir brukerne allerede en rekke nyttige funksjoner, for eksempel Crypto debetkort og Crypto Invest og Crypto Earn-plattformene. I tillegg er de et pålitelig merke som hjelper deg med å skaffe og beholde nye kunder.

Crypto.com-utvekslingen kommer med basale avgifter på bare 0,008% for produsenter og 0,02% for takere, og disse avgiftene kan reduseres ved å sette CRO-tokens. Plattformen tilbyr brukere dyp global likviditet gjennom den proprietære Vortex Liquidity Engine.

Endelig kan brukere føle seg trygge takket være sikkerhets- og forvaringssystemene som er implementert på Crypto.com-sentralen. Dette inkluderer ISO-sertifisering 27001: 2013, nivå 1 PCI DSS og CCSS (nivå 3) Ledger Vault håndhevelse og samarbeid

Børsen har allerede 35 markedspar oppført, og planlegger å fortsette å legge til flere de neste månedene. En fordel for brukere som spiller nok CRO på børsen, er tilgang til The Syndicate, der nye mynter debuteres og selges med rabatt til brukere med tilgang.

Syndikatet

Syndikatet er der brukere som satser sin CRO på børsen, kan kjøpe andre kryptovalutaer med rabatt. Minimum 10 000 CRO må satses for å delta i The Syndicate, som har vært i drift siden januar 2020. Det har vært salg der Syndicate-medlemmer kan kjøpe BTC og ETH med 25% rabatt, og andre for LINK, BCH, og XTZ hvor prisen ble redusert med 50%.

Crypto.com Syndicate

Eksempel på nylig Vechain-syndikat på Crypto.com

Når mynter har gått gjennom en Syndicate-hendelse, blir de notert på børsen for handel. De kan også være involvert i handelskamper i Trading Arena, med forskjellige bonuser for handelsmenn som samler opp de største handelsvolumene. Det er også heldige trekningshendelser, og de som holder CRO kan øke sjansene for å vinne. Staking CRO in The Syndicate gir også avkastning på opptil 20% per år.

Crypto.com Soft Staking

Crypto.com gjør også utvekslingen mer attraktiv for handelsmenn ved å introdusere “Soft Staking”, som gir belønninger på opptil 5% per år på 14 forskjellige kryptovalutaer (BTC, BCH, ETH, USDT, USDC, XRP, LINK, LTC, EOS, XLM, ATOM, XTZ, MCO og CRO) når de holdes på Crypto.com-børsen.

Crypto.com innsats

Fordeler med myke innsatser & Avkastning. Kilde: Crypto.com

Det er ingen låseperiode, og brukere blir belønnet på daglig basis, uten noen ekstra trinn fra egen side. Hvis disse 11 myntene holdes i en lommebok, får brukerne innsatsen. Dette inkluderer til og med mynter som kan være en del av en ventende o

MCO Credit Services

En annen funksjon som er i arbeid er MCO Credit Services. Dette vil være et revolusjonerende produkt som lar deg få kreditten du trenger og fortjener ved å sette MCO-tokens. Så hvis du spiller $ 10.000 i MCO-tokens, kan du få en kredittgrense på $ 6000.

Fordel med Crypto.com Credit Services

Fordeler med Crypto.coms kredittjenester

Men i motsetning til tradisjonelle kredittkort er det ingen uttalelser og ingen minimumsbetalinger. Du betaler kredittforskuddene som du vil. Hvis du ikke kan, eller ikke vil betale MCO-tokens, kan du bruke den til å betale gjelden.

MCO Token

Verktøyet som driver Crypto.com økosystemet er ERC20 MCO token. Dette ble utstedt i et ICO-publikumsalg som teamet holdt tilbake i juni 2017. De samlet inn $ 26 millioner i bytte mot den første utgaven av MCO-tokens..

MCO vil bli brukt i økosystemet for å tjene belønninger på kjøp og innsats, og til å betale for henvisninger. MCO har fulgt resten av markedet og toppet seg tilbake i august 2017. Siden den gang har de fulgt resten av markedet da 2018 kom inn i bjørnegrunnlag, og innen desember 2018 nådde token et lavt nivå på $ 1,66

Siden den gangen har token kommet seg tilbake og nådde over $ 5 i 2019, og trakk seg noe tilbake, men handlet deretter tilbake rundt $ 5-nivået i 2020. MCO kan kjøpes og handles på en rekke globale børser for tiden inkludert Binance, Bit-Z og Bittrex Utveksling.

CRO Token

CRO-token ble opprettet i 2018 som den opprinnelige valutaen til Crypto.com-kjeden. Denne kjeden ble opprettet som en svært skalerbar blockchain som er i stand til ekstremt rask betalingsbehandling.

CRO-token er et mellomledd som er ment å tillate brukere å foreta kryptovaluta-betalinger til så mange globale selgere som mulig. Utviklerne forventer å oppnå dette ved å bruke CRO for å tillate konvertering av kryptovalutaer til fiat til reduserte kostnader.

Token skaffet seg overskrifter i mars 2019 da prisene økte med 360% høyere på litt over en uke. Det fortsatte å utvise volatilitet i andre og tredje kvartal 2019 før det endelig falt tilbake under $ 0,03-nivået.

CRO Prisytelse CMC

CRO-prisytelse. Bilde via CMC

Begynnelsen av 2020 så mynten igjen, og steg nesten 100% fra begynnelsen av året til midten av februar. Det ble etterfulgt av skarpe tap som svar på den spredende koronaviruspandemien, men innen april 2020 var token opp 65% lavere enn mars lavt da den handlet over $ 0,055.

En fordel ved å ha CRO-tokens er muligheten til å satse dem og tjene belønninger. De som er i stand til og villige til å satse 500 000 CRO i en periode på seks måneder, kan tjene opptil 18% per år ved å kjøre en Council Node i Crypto.com-kjeden. De som ikke har råd til en så stor eierandel, kan fortsatt tjene opptil 5% per år gjennom den nye soft staking introdusert på Crypto.com Exchange i mars 2020.

Konklusjon

Det virker som om Crypto.com-varemerket betyr mye mer enn bare et navneskifte for Monaco. Selskapet leverer aktivt sine MCO Visa Cards og har introdusert en rekke andre initiativer som Crypto Invest og Crypto Earn-produktene.

De kommende MCO-kreditttjenestene høres også veldig interessante ut, og det samme gjør MCO Prime-tjenester for høyverdige kryptovaluta-brukere.

Med nesten fire år i virksomhet gjør Crypto.com et stort sprut i kryptovalutaverdenen. Med kort som nå leveres i Singapore, USA og Storbritannia og snart også lander i Europa, kan Crypto.com-merkevaren være klar til å eksplodere i 2020.

Utvalgt bilde via Fotolia

Ansvarsfraskrivelse: Dette er forfatterens meninger og bør ikke betraktes som investeringsråd. Leserne bør gjøre sine egne undersøkelser.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me