Cryptocurrency-investorene holder faktisk på

>

Kryptovalutamarkedet er fylt med tvil. Mye tvil kommer fra ukjente. Ukjente om legitimiteten til spesifikke eiendeler, adopsjon, samfunnstøtte og mer.

Denne artikkelen er ment å markere eiendelene som faktisk blir holdt av kryptoinvestorer. Dette er ikke basert på spekulasjoner, men faktiske data samlet fra titusenvis av kryptovalutainvestorer.

Shrimpy utfører opptil 150 000+ handler hver dag for kryptovalutainvestorer. Hver investor kobler seg til børser som vi bruker for å fullføre ordrer. Dette har hjulpet oss med å lage et øyeblikksbilde av hvilke eiendeler som er mest eid av investorer.

Definisjoner

Før du graver inn i dataene, er det to termer vi trenger å definere. Disse begrepene er “dominans” og “popularitet”. I denne sammenheng bruker vi disse begrepene for spesifikke beregninger.

Dominans – Dominansen beregnes som gjennomsnittlig prosentallokering som eies av en bestemt eiendel på tvers av alle brukerporteføljer.

I hovedsak beregnes denne verdien ved å oppsummere den prosentvise fordelingen av hver eiendel på tvers av hver portefølje og deretter dividert med antall porteføljer..

Eksempel: Hvis vi har 10 forskjellige porteføljer, vil hver portefølje ha en variabel prosent av hver eiendel. Hvor som helst fra 0% til 100% av en enkelt eiendel.

Tenk deg hver portefølje som har BTC. Prosentandelen av BTC i hver portefølje kan være: 15%, 35%, 53%, 75%, 2%, 0%, 99%, 71%, 33% og 100%.

Dominansen er derfor: (15% + 35% + 53% + 75% + 2% + 0% + 99% + 71% + 33% + 100%) / 10 = 48,3%


Popularitet – Popularitet er prosentandelen av mennesker som har noen prosent større enn null av eiendelen i porteføljen. Om personen har 1% eller 99%, spiller det ingen rolle.

Denne verdien beregnes ved å summere antall porteføljer som har NOEN beløp av en eiendel, og deretter dele med det totale antallet porteføljer.

Eksempel: Hvis vi har 10 forskjellige porteføljer, vil hver portefølje ha en variabel prosent av hver eiendel. Hvor som helst fra 0% til 100% av en enkelt eiendel.

Tenk deg hver portefølje som har BTC. Prosentandelen av BTC i hver portefølje kan være: 1%, 45%, 0%, 100%, 7%, 0%, 91%, 71%, 33% og 37%.

Populariteten er derfor: 8/10 = 80% (Legg merke til de to porteføljene med 0% BTC som er fetstilte)

Markedsverdi

En vanlig måte som kryptokurrencybrukere har bestemt utbredelsen av en eiendel, er gjennom markedsverdi.

Markedsverdien bestemmes ved å multiplisere antall poletter i omløp med gjeldende pris.

Asset Market Cap Weight

Eiendelene med høyeste markedsverdi

På bildet ovenfor kan vi se at Bitcoin har den høyeste markedsverdien med en betydelig margin. Faktisk eier Bitcoin omtrent 66% av den totale markedsverdien når man kombinerer alle kryptovalutaer.

Ved å bruke denne beregningen vil vi anta at de aller fleste investorer primært er interessert i å tildele Bitcoin til porteføljen sin.

Popularitet

La oss ta en litt annen tilnærming. Hva om vi så på hvilke eiendeler som faktisk eies av kryptovalutainvestorer. I stedet for å basere vår popularitet på markedsverdien, kan vi evaluere populariteten basert på hvor stor prosentandel av investorene som faktisk eier eiendelen.

Asset Popularity

Eiendelene med den høyeste andelen mennesker som eier dem i porteføljen.

Hvis vi ordner kryptovalutaer på denne måten, vil vi legge merke til at Bitcoin har den høyeste populariteten, noe som kunne vært forventet basert på den store forskjellen i markedsverdi. Vi vil imidlertid også legge merke til at Ethereum og andre altcoins ikke er så langt etter. For eksempel eier 54,5% av investorene minst noe Ethereum i porteføljen.

Dette kan tyde på at detaljinvestorer er langt mer interessert i altcoins enn det som ville være indikert ved å bare se på markedsverdi.

Dominans

Deretter vil vi evaluere de viktigste eiendelene basert på dominans. Dette vil fortelle oss eiendelene som har høyest prosent gjennomsnittlig vekt på tvers av investorporteføljer.

Eiendomsdominans

Eiendeler med høyest gjennomsnittlig prosentallokering i porteføljer.

Ser vi på prosent dominans i en portefølje, kan vi se enda mer interessant atferd. Selv om Bitcoin har den høyeste dominansen på 26%, er verdiene langt mer distribuert enn markedsverdi. Ethereum, for eksempel, har en dominans på 7,4.

Selv om dette er en større forskjell enn aktivapopulariteten, er den langt mindre enn markedsverdien. I likhet med popularitetsberegningen, kan disse resultatene antyde at altcoins blir oftere lagt til investorporteføljer enn det som foreslås av markedsverdien..

Merknader

Ser vi på de spesifikke eiendelene som er representert i diagrammene ovenfor, kan vi observere en rekke interessante resultater.

  1. Selv om Bitcoin SV er rangert som 6 i markedsverdi, er det verken en dominerende eller populær ressurs blant vårt utvalg av investorer.

  2. Bitcoin Cash underpresterer både popularitet og dominans sammenlignet med aktiva markedsverdi, og kommer inn mot bunnen av listen.

  3. Selv om tether holdes i en høy prosentandel i gjennomsnitt, er andelen brukere med USDT i porteføljen lav. Dette antyder at en stor prosent av USDT tildeles av en delmengde brukere. For eksempel, kanskje et lite antall brukere har 100% av sin portefølje i USDT.

  4. Binance Coin overpresterer både i popularitet og dominans sammenlignet med aktivets markedsverdi.

  5. Basic Attention Token er rangert som 31 når det gjelder markedsverdi, men viser blant de 12 beste for både popularitet og dominans.

Alle dataene som ble delt i denne artikkelen ble samlet inn fra Shrimpy-applikasjonen. Overvåk porteføljen din og følg markedet ved å registrere deg for en gratis rekekonto!

Om reker

Reker er et program for å konstruere tilpassede kryptovalutaindeksfond, balansere og administrere en mangfoldig portefølje av digitale eiendeler. Automatiser porteføljen din ved å koble til noen av de 17 kryptobørsene vi støtter.

Shrimpys Universal Crypto Exchange APIer er designet for utviklere. Integrering med våre enhetlige APIer gir deg øyeblikkelig tilgang til ensartede sluttpunkter for handel, datainnsamling, brukeradministrasjon og mer på tvers av alle større kryptovalutautvekslinger.

Følg oss på Twitter og Facebook for oppdateringer, og still spørsmål til våre fantastiske, aktive lokalsamfunn på Telegram & Uenighet.

Takk for at du var innom!

The Shrimpy Team

Ytterligere gode leser

Terskelombalansering – Evolusjonen av kryptovalutaporteføljestyring

Portefølje rebalansering for kryptovaluta

Cryptocurrency Trading Bots – Den komplette guiden

Rebalansering av kryptovaluta – Studerer den nye Hot Bitcoin-handelsstrategien

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me