CryptoCurrency Marketing Agency: Komplett 2021-oversikt

En av de uheldige bivirkningene av kryptovinteren, bortsett fra de store tapene som noen kryptohandlere opplevde, har vært en nedgang i offentlig interesse for blockchain og kryptovalutaområdet. Men det betyr ikke at det har vært en nedgang i blockchain-prosjekter. Tvert imot faktisk.

Det er fortsatt tusenvis av blockchain-prosjekter, og flere kommer online hele tiden. Med mange av dem som konkurrerer i samme rom, kan det være vanskelig for nye, eller til og med eksisterende, prosjekter å gi oppmerksomhet og å skille seg ut fra mengden. Dette er ikke tiden for å ta tilnærmingen “bygg den og de kommer” fordi kryptovaluta-økosystemet utvikler seg og endres så raskt.

Det mange kryptokurrencyprosjekter virkelig trenger, er litt erfaren hjelp med markedsføring for å skille dem ut fra mengden.

Behov for kryptomarkedsføring

Markedsføring er en kontinuerlig innsats, ikke en “set it and glem it” -forpliktelse. Du vil se at selv veletablerte merker som Nike, Coca-Cola og Ford Motors alle investerer mye i markedsføring for å forbli på toppen av bransjen..

Og med nye og forstyrrende teknologier som kryptovaluta, er markedsføring enda viktigere fordi når det gjøres riktig, lærer det ikke bare folk om prosjektet ditt, men det tilegner seg nye prosjektstøttere og utvider samfunnet ditt.

Behov for ICO-markedsføring

Derfor vil du oppdage at de mest vellykkede kryptoprosjektene har investert mye i markedsføring, både før og etter deres ICO / STO. Markedsføring er en nøkkelstrategi for å bidra til å bygge et fellesskap rundt kryptoprosjekter. Uten et sterkt samfunn vil selv det beste blockchain-prosjektet slite og sannsynligvis falle i uklarhet.

I stedet for å rekruttere et dyrt internt markedsføringsteam til å kjøre markedsføringskampanjer, har de fleste kryptoprosjekter valgt å outsource sin markedsføring til spesialister i feltet. Områdene som vanligvis håndteres av kryptomarkedsføringsbyråer, inkluderer alt fra sosiale medier og PR til innholdsmarkedsføring og displayannonsering.

Fordi markedsføring er så viktig for å lykkes med et prosjekt, er det avgjørende at det brukes et godt markedsføringsbyrå. Ikke bare må de være talentfulle og effektive, men de bør også forstå visjonen og etosene til prosjektets team. Tross alt, hvordan kan noen markedsføre noe effektivt uten virkelig å vite hva de selger?

Topp 8 kryptomarkedsføringsbyråer

Noen få kryptovaluta markedsføringsbyråer er veldig kjent med markedene, og de vet hva som vil bli oppfattet som en verdi i bransjen.

Å velge et spesialbyrå som er spesielt fokusert på kryptoindustrien vil hjelpe deg med å ansette personell som kjenner markedet godt, og kan også koble prosjekter med potensielle partnere, organisasjoner og prosjekter.

Med alt det til side, la oss ta en titt på toppvalgene for kryptomarkedsføringsbyråer i 2020.

Token Marketing

TokenMarketing.io er et kryptomarkedsføringsbyrå som er født i kryptobjørnemarkedet i 2018. Byrået fokuserer utelukkende på innholdsmarkedsføring og fjerner tradisjonell markedsføringspraksis som Google-annonser, Facebook-annonser og utpressende influencer-avtaler som tilsvarer $ 1 per visning.

TokenMarketing-logo

I stedet bruker byrået sin kunnskap og nettverk til å lage organiske kampanjer, med fokus på klientavkastning og viralitet. TokenMarketing-teamet opptar også en noe unik posisjon i kryptorom, gitt at de eier og driver flere kryptomerker, nettsteder, kryptomarkedsplattformer og til og med sin egen YouTube-kanal med over 10 000 abonnenter..

Når dette kombineres med markedsføringsklientopplevelse fra slike som Foresting, Jobchain, Nimiq og mer, er det tydelig at byrået har et unikt end-to-end perspektiv på både oppretting og distribusjon av skriftlig og videoinnhold..

TokenMarketing-teamet ser også ut til å ha en av de strengeste retningslinjene for byrådets teammedlemmer for å sikre høyest mulig innholdskvalitet. Når det gjelder innholdsforfattere og videoskrivere, oppgir de at alle teammedlemmene:

 • Har jobbet i kryptorommet i 2+ år.
 • Hold en mastergrad eller MBA i et kryptorelevant felt.
 • Er engelskspråklige.

Det er også mange påvirkere som har funnet tjenestene deres virkelig ganske forfriskende. For eksempel ifølge BitBoy Crypto:

Tom og TokenMarketing-teamet bryr seg tydelig dypt om fremtiden for Cryptocurrency. Mens mange prosjekter og Blockchain-bedrifter bare fokuserer på penger, prøver Tom å sette verdensomspennende krypto-adopsjon først. Dette er hva vi trenger mer av i rommet

BitBoy Crypto

Kort fortalt fokuserer TokenMarketing ganske enkelt på å lage video eller skrevet innhold og distribuere det via deres eksisterende nettverk av influencers og crypto nettsteder. Nøkkelen her er at disse påvirkerne og nettstedene er grundig undersøkt for å sikre at de er hjemmet til virkelig engasjerte publikum. Vi mistenker at TokenMarketing-teamet bruker forbindelser de bruker for å markedsføre sine egne kryptomerker.

Imidlertid, hva som virkelig skiller byrået fra andre er prisene. Kampanjekostnadene starter fra bare $ 2500 og går opp til $ 10 000 per måned. Med kvaliteten som tilbys ser det ut til å være veldig priset, og vi forventer at dette er en slags strategi for å få byråets markedsandel, og vi forventer ikke at denne typen priser vil være for lenge.

Crowdcreate

Basert i Los Angeles, California, har Crowdcreate fire års erfaring med å jobbe i teknologi- og blockchain-industrien.

CrowdCreate-logo

De har hjulpet over 60 forskjellige prosjekter, inkludert flere i blockchain-området. Blockchain-prosjektene håndtert av Crowdcreate inkluderer:

 • Lendingblock – Den første plattformen for utlån av verdipapirer for kryptoøkonomien.
 • Galaxy eSoultions – Hybrid e-handel økosystem på blockchain i det mange milliarder forhåndsdømte og renoverte markedet.
 • Zilla – Invester trygt i en ICO med ett klikk. Zilla gjør ICO-er enkle å forstå og evaluere.
 • Åpen plattform – Den første blockchain-infrastrukturen for applikasjoner.
 • Bezant – En desentralisert betalingsplattform som muliggjør oppretting av robuste applikasjoner.

Totalt sett har Crowdcreate vært ansvarlig for å samle inn 74,5 millioner dollar for disse fem kryptoprosjektene. Forbes kaller Crowdcreate:

The Number One Community Management & Vekstbyrå

Ved hjelp av datadrevet metode er Crowdcreate fokusert på PR-oppsøk, markedsføring av influencer, mediehåndtering, videodesign og produksjon, og merkevarebygging for kryptoprosjektet..

Prioritetstoken

Priority Token er et internasjonalt byrå som tilbyr innsamling, markedsføring og rådgivning for blockchain / kryptovalutaindustrien. Basert i Storbritannia har de kontorer i London, Singapore, Moskva og Seoul. Gjennom årene har byrået opprettet et bredt nettverk av forbindelser i blockchain-bransjen, samt ekspertise med kryptovaluta-promotering. Dette har gjort dem til en av de tre beste globale ICO-byråene for markedsføring ifølge Hackernoon og Bitcoinist.

Prioritetstoken-logo

De tilbyr verktøy som henvisningsprosjekter, dusørprogrammer (multi-token) programmer, ICO-ledelse, gruppekjøp, sanntids tokenutslipp og andre varianter av markedsføringskampanjer. De kan arbeide med verktøytegn i ICO- eller IEO-format, eller med sikkerhetstokener i STO-format.

Priority Token har jobbet med over 50 forskjellige prosjekter, og samlet inn mer enn 200 millioner dollar. Noen av de bemerkelsesverdige klientene har vært:

 • Bitrewards – Blockchain-belønninger og lojalitetsplattform.
 • Playkey – Desentralisert sky-spillplattform.
 • Modultrade – Kredittbrev på blockchain uten bank.
 • Jevn – Rask og sikker desentralisert utvekslingsplattform.

Crynet

Crynet er basert i Praha, Tsjekkia, som plasserer dem mellom sine europeiske kunder og de store blockchain-samfunnene i Asia. Dette gir dem global dekning, inkludert i hele Kina, Sør-Korea og Japan.

Byrået har med suksess støttet over 400 kunder, og samlet inn mer enn $ 350 millioner i kapital. Det har også blitt kåret til et topp ti ICO Marketing Agency av GoodFirms, en B2B-forskningsplattform med fokus på verdens beste IT-selskaper og programvare..

Crynet-logo

Crynet var opprinnelig et digitalt markedsføringsbyrå, men de har siden vokst til et fullservice markedsføringsbyrå. De har et bredt utvalg av tjenester som tilbys, inkludert et bredt utvalg for blockchain-relaterte prosjekter. Disse tjenestene inkluderer PR-kampanjer, søkeannonser, mobilkampanje, sosiale medier og Telegram-promotering, blockchain-utviklingsstøtte, tekniske tjenester og menneskelig ressursstøtte, og videodemoer.

Noen tidligere kunder av Crynet inkluderer:

 • The Divi Project – En ny løsning på kryptos $ 10 billioner-pris: Masseadoption.
 • HOQU – Å samle selgere og tilknyttede selskaper uten meglere som bruker smarte kontrakter for å sikre gjennomsiktige og rettferdige avtaler.
 • Earth Token – Opprette en markedsplass for naturlige eiendeler for virkelig å transformere markedet for naturkapital.
 • PlayKey – Desentralisert Cloud Gaming.
 • BetterBetting – BETR vil tilby en global Betting Liquidity Pool, og blir den eksklusive kryptovalutaen til noen av verdens ledende spilloperatører..

Bysantium

Byzantium-teamet begynte å tilby sine tjenester i 2017. Basert på Edinburgh, Skottland, består teamet av medlemmer med ekspertise innen blockchain-teknologi, markedsføring, PR og investering. De fokuserer på å hjelpe kryptoprosjekter med å finne målgruppen og skaffe midler raskt.

Byzantium-logo

Byzantium kaller seg en suksessleverandør for tidlige faser, og har hittil samlet inn 152 millioner dollar til sine 12 kunder. Disse klientene inkluderer:

 • Bankex – Smart Assets-teknologi for å utvikle en ny generasjon desentraliserte kapitalmarkeder.
 • NagaCoin – Verdens første kryptogateway som handler med noen form for finansielt instrument.
 • CryptoPing – Bot for tradere, som analyserer markedsbevegelser, statistikk, nyheter og sosiale medier, og gir kjøps- og salgssignaler for kryptoaktiva.
 • HumanIQ – Finansielle tjenester med egen kryptovaluta rettet mot å utrydde fattigdom i de fremvoksende økonomiene.

De viktigste tjenestene som Byzantium tilbyr inkluderer markedsføring og PR, tilkoblingsbygging og fundraising. I tillegg vurderer de kryptoprosjektene for å bestemme deres sterke sider og svake punkter, skrive whitepapers, utvikle veikart, beregne budsjetter og utvikle distribusjonsmodeller og lansere strategier for ICO.

Coinzilla

Coinzilla er et reklamebyrå for blockchain- og kryptokurrencyprosjekter med hovedkontor i Romania. Det hjelper disse prosjektene med å få eksponering og anerkjennelse for sine kommende ICOer og prosjekter ved å sette opp reklamekampanjer med en rekke publikasjoner fra blockchain-industrien.

Coinzilla-logo

Coinzilla er ikke veldig nytt i kryptoindustrien, etter å ha blitt etablert i november 2016. Siden den tiden har den levert over 12 000 kampanjer, og per januar 2020 ser den over 280 millioner annonseinntrykk i måneden på over 450 forskjellige nettsteder. Det har tjent over 10.000 annonsører siden 2016, og plassert annonser på over 20.000 utgivernettsteder.

Coinzillas hovedtjenester har bannerannonsering, målrettet markedsføring, API-utvikling for kampanjeannonser, budsjettbegrensning og mange andre verktøy som hjelper til med å markedsføre et prosjekt.

Anvendelse

Applicature er et San Francisco, CA-basert byrå med en rekke tilgjengelige markedsførings- og annonseringsstrategier tilgjengelig for sine kunder. Med ytterligere salgskontorer i Los Angeles og Washington, har det nylig begynt å utvide sin rådgivning, R&D, og ​​markedsføring med kontorer i Kiev og Ivano-Frankivsk, Ukraina.

Merket ble lansert i 2011 av blockchain-eksperter, som faktisk jobber med koden. En av grunnleggerne var en av de første som skrev en smart kontrakt på Ethereum blockchain. Nå hjelper Applicature-byrået blockchain-prosjekter på en rekke måter, inkludert å gjennomgå forretningsmodellene sine og foreslå justeringer for bedre å tilpasse dem i den stadig skiftende kryptoindustrien.

Anvendelseslogo

For øyeblikket har Applicature fem primære tjenestetilbud:

 • Rådgivning – Hjelp bedrifter med å velge en passende desentralisert teknologi for forretningsmodellen eller token-tilbudet.
 • Markedsføring – Applicature leverer førsteklasses markedsføringstjenester for å øke kryptoprosjekter.
 • Blockchain Development – Applicators ekspertgruppe av utviklere kan bygge desentraliserte applikasjoner på de beste blockchain-plattformene med smart-kontraktutførelse, utvikle din egen digitale eiendel eller integrere blockchain-teknologi i ditt eksisterende system.
 • Investor Relations for Startups – Ekspert praktisk tilnærming med kraftige anbefalinger for innsamling av penger og ytelsesverdier.
 • Forretningsutvikling – Implementere strategier for å tiltrekke globale kunder og øke bevisstheten om kryptoprosjektet.

Siden 2011 har Applicature hjulpet over 100 kunder med mer enn 150 prosjekter, og samlet inn mer enn $ 300 millioner underveis. De har hjulpet med å utvikle det blockchain-baserte spillet CryptoFights, utviklet en Ethereum-gaffel for Auxilium og forskjøvet dem Applicature Ethereum Proof of Stake (AEPoS), og hjulpet SupplyBloc med deres tokensale smarte kontraktsdesign.

Sparkchain

Sparkchain er basert i Silicon Valley, med flere kontorer i Manhattan og Johannesburg, Sør-Afrika, og ble etablert i 1999. Siden den gang har det vært markedsføring og reklame for nye teknologiselskaper, finansielle selskaper og sist blockchain-selskaper. De har jobbet med ledende merkevarer over hele verden, fra start til Fortune 500, lansert over 1000 teknologibedrifter, og deres kunder har sett $ 17B i utganger.

De bruker PR og integrerte markedsføringskampanjer for å hjelpe kundene sine med å bygge et merke. Som du kanskje forestiller deg, er tilbudet deres veldig bredt, med tjenester som inkluderer datadrevet strategisk planlegging, programmatisk annonsering og grunnleggende innhold og markedsføring av sosiale medier.

Sparkchain-logo

Sparkchain har hatt suksess med klienter i både pre- og post-ICO-fasen, og har jobbet med klienter som:

 • PeerPlays
 • CoinDash
 • Elph
 • SenSay
 • Enkel tegning

Gjennom sin ekspertise har de vært i stand til å hjelpe kundene sine med å vokse, samtidig som de oppnådde merkenavn. På grunn av sine påviste resultater er de det beste valget for mange prosjekter i deres markedsføringskampanjer.

Konklusjon

Når det gjelder markedsføring av et kryptoprosjekt, er det veldig viktig å finne et markedsføringsbyrå som forstår både blockchain og markedsføring. Det betyr at valget av et markedsføringsbyrå kan være en av de viktigste i et blockchain-prosjekt.

Ikke glem at utførelse er viktig, men det er ikke alt. Kommunikasjonsflyt er like viktig. Prosjektstiftere trenger et byrå som forstår dem, og som kan jobbe effektivt om grunnleggeren tar en aktiv rolle i markedsføring eller ikke.

Akkurat som kryptokurrencyprosjekter fungerer på forskjellige måter, så fungerer også markedsføringsbyråer på forskjellige måter, og å velge en som passer prosjektet og er kompatibel med forretningsmodellen, kan bety forskjellen mellom en gjennomsnittlig markedsføringskampanje og en ekte blockbuster.

På slutten av dagen er det en klok beslutning å ta litt tid og evaluere flere markedsføringsbyråer for å se hvilke som vil gi de beste tjenestene for prosjektets behov. Det er også bra å se stilen til byrået før du jobber med dem.

De fleste byråene i listen ovenfor vil gi en gratis innledende konsultasjon, og det er et godt tidspunkt å bli kjent med dem og deres stil, og finne ut hvilken verdi de kan gi prosjektet. Markedsføring blir ikke billig, men fordelene det gir kan være uvurderlige.

Utvalgt bilde via Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me