Cryptocurrency Research Tools Alle bør bruke

>

Handel med kryptovaluta er komplisert. Alt fra å lære om lommebøker til å undersøke kryptovalutautvekslinger presenterer utenlandske konsepter som det tar tid å forstå.

Hensikten med denne artikkelen vil ikke være å dekke alt du trenger å vite om kryptovaluta, men å tilby ressurser som kan hjelpe deg med å forstå markedet bedre. Over 5000 kryptokurver har blitt lansert siden 2009 da Bitcoin først ble levende, så det er nesten umulig å undersøke hver eneste eiendel. Men med verktøyene vi diskuterer i resten av denne artikkelen, vil du ha et sterkt grunnlag for måter å samle informasjon og ta informerte beslutninger.

Teamet vårt vil sette sammen flere artikler som vil fokusere på andre viktige emner. Det siste emnet vi tok for oss, diskuterte hvordan du bestemmer hvilke eiendeler du vil legge i porteføljen din. Kombinert gir disse to artiklene et sterkt grunnlag for markedsanalyse og forskning. Gå og sjekk den artikkelen her!

Crypto Trading 101: Valg av porteføljens aktiva

For å holde deg oppdatert med alle våre nyeste artikler, studier og nyheter, bli med i Telegram Group. Samfunnet vårt er alltid klar til å støtte deg på alle måter vi kan.

1. CoinMarketCap

CoinMarketCap har vært utgangspunktet for investorer som har begynt sin reise inn i kryptomarkedet siden 2013. Som det mest populære nettstedet i hele krypto, bruker mange investorer CoinMarketCap som en enkel måte å undersøke nye eiendeler og samle informasjon om markedet.

Noen av de bemerkelsesverdige funksjonene i CoinMarketCap inkluderer eiendelens rangering etter markedsverdi, historiske prisgrafer, beregninger av aktivforsyning, handelsvolum på tvers av forskjellige børser for hvert handelspar og de børsnoterte markedsparene for hver børs.

Med over 5000 forskjellige kryptovalutaer som blir sporet av CoinMarketCap, har det blitt den mest pålitelige ressursen for å starte et nytt krypto-forskningsprosjekt..

Begynn å undersøke CoinMarketCap.

2. CoinStats

Etter å ha tatt steget inn i kryptovaluta, vil mange investorer holde øye med de siste nyhetene angående eiendelene i porteføljen. I kryptomarkedet er det ingen bedre ressurs enn CoinStats mobil applikasjon.

CoinStats-teamet har utviklet den mest strømlinjeformede måten for investorer å motta oppdaterte nyheter fra kryptoutviklingsteam. Ikke bare det, men du kan også spore hele porteføljen din i sanntid på tvers av alle større børser. CoinStats er den perfekte ressursen for å undersøke nye eiendeler, administrere porteføljen din og overvåke markedet.

Inne i CoinStats-applikasjonen kan investorer følge med på de siste nyhetene fra hvert kryptovaluta-team, motta alarmer når markedet endrer seg raskt, eller lese populære artikler.

Registrer deg for CoinStats.

3. Krypto Twitter

Når det gjelder fellesskap, illustrerer Twitter det beste og verste av kryptovalutamarkedet.

Mange av de mest innflytelsesrike spillerne i kryptorommet har tilstedeværelse på Twitter. Du kan finne ekspertforskere, handelsmenn og anerkjente investorer. Ved å følge nøkkelpersoner kan du raskt samle kunnskapen du trenger for å ta viktige beslutninger.

På den annen side, som mange sosiale medieplattformer i det 21. århundre, kan overflod av informasjon være et tveegget sverd.

Sammen med de kraftige stemmene i krypto, er det også tusenvis av svindlere, bots og shills som ikke har anger når det gjelder å dele feilinformasjon. Uten å nøye filtrere tidslinjen din og tenke kritisk over meldingene du leser, er det lett å falle i mentale feller som ikke er gunstige på lang sikt.

Mens Twitter er en utrolig ressurs for kryptoinvestorer, bør den brukes sammen med andre ressurser for å verifisere informasjonen og validere meninger.

Bli involvert med Crypto Twitter.

4. Messari

Når vi utvikler oss som handelsmenn, kan det komme en tid da statistikken på høyt nivå som tilbys av tjenester som CoinMarketCap ikke lenger er nok til å gi oss detaljert oversikt over markedet vi ønsker.

Når denne tiden kommer, kan vi vende oss mot profesjonelle forskningsverktøy som Messari. Selv om disse profesjonelle verktøyene ikke er for alle, gir Messari et dypere innblikk i markedet gjennom et aggressivt fokus på data.

Fra første øyeblikk lander vi på Messari Screener, vi kan allerede legge merke til hvilken vekt Messari-teamet legger på dataanalyse. Denne siden rangerer ikke bare eiendeler etter markedsverdi, men gir også en lang liste med andre filtre og alternativer for data. Mange avanserte investorer vil finne denne tilpassbare datatilgangen å være en drøm.

Tilpass dataene dine med Messari.

5. Crypto-blokken

Å skifte gir fra data for et øyeblikk, en voksende ressurs i kryptosamfunnet har vært “The Block”. Dette profesjonelle teamet av forskere og analytikere gir et nytt utløp for å bryte nyheter i kryptorommet.

Selv om de har vært innhyllet i kontrovers fra tid til annen, kan få andre lag sammenligne seg i måten de aggressivt forfølger sannheten på og prøver å være på toppen av enhver interessant historie..

Alle som leter etter dyp innsikt i kryptomarkedet eller tilgang til nyheter, bør vurdere “The Block”. Deres forbindelser til forskjellige kryptoteam går over hele markedet, og de produserer konsekvent kvalitetsinnhold.

Begynn å lese The Block.

6. Nominasjoner

Selv om Nomics historisk sett har vært mindre fokusert på markedsundersøkelser enn andre dataleverandører som Messari, har vi nylig lagt merke til at Nomics i økende grad har blitt involvert i å tilby aktivaspesifikke data og markedsoversikter på høyt nivå.

I likhet med CoinMarketCap, kan du finne detaljerte markedsdata for hver eiendel på Nomics. I tillegg til aktivadata kan investorer få en dypere forståelse av de mest populære kryptobørsene ved å utforske utvekslingsrangeringsside.

Selv om Nomics ikke ville være en ideell ressurs for nye investorer, kan det være et alternativ for institusjoner eller bedriftskunder som ser etter dyp innsikt i markedet..

Få dypere innsikt med Nomics.

7. Binance Research

På dette punktet har alle som har vært i kryptomarkedet i mer enn noen få måneder sannsynligvis hørt om Binance. De blir sett på som en av de største kryptovaluta-børsene i verden og tilbyr et bredt spekter av produkter.

En av ressursene de gir investorer er Binance Research nettsted. Dette nettstedet er dedikert til å gi pedagogisk informasjon om kryptovalutamarkedet og digitale eiendeler.

Langt innhold som leveres gjennom Binance Research-teamet er en flott ressurs for enhver ny investor som ønsker å få en dypere forståelse av hvordan markedet fungerer.

Ikke bare kan du utforske omfattende diskusjoner om markedstemaer, men du kan også finne ressurser på forskjellige måter å engasjere seg i markedet gjennom spot trading, margin trading, futures trading, lån og mer. Samlet sett anbefaler vi nettstedet Binance Research på det sterkeste.

Analyser markedet med Binance Research.

8. CoinDesk

CoinDesk er en av de største forsknings-, nyheter- og utdanningsplattformene som er tilgjengelige i kryptovalutamarkedet. Grunnlagt i mai 2013, er det også en av de eldste kryptonyhetsorganisasjonene som fremdeles opererer i dag.

Siden starten har CoinDesk systematisk utvidet omfanget av produkttilbudene til å omfatte mer enn bare nyheter. I den siste tiden har CoinDesk utvidet seg til forskning og utdanning. Disse ressursene gir investorer kreative nye måter å engasjere seg i kryptovalutainnhold.

På slutten av dagen finner vi ofte at CoinDesk er hit eller miss når det gjelder forskning og artikler. Deres innholdsstykker er ikke alltid like ødeleggende eller kritiske som The Block, men vi ser fremdeles på CoinDesk som en viktig aktør i markedet på lang sikt.

Les mer om CoinDesk Research.

9. Crypto Compare

På samme måte som Nomics eller CoinMarketCap, gir CryptoCompare en annen ressurs for tilgang til den nyeste markedsinformasjonen. Imidlertid er det noen viktige forskjeller som gjør CryptoCompare til en attraktiv plattform for investorer.

Mest spesifikt gir CryptoCompare en “Research” -seksjon på deres hjemmeside. Denne ressursen gir grundige studier og gjennomgang av børser. Disse vurderingene kan være en integrert del av en investors beslutningsprosess.

Utover forskningsinnholdet som tilbys av CryptoCompare, støtter de også en enkel nyhetsaggregat som kan være et godt alternativ for investorer som ikke vil hoppe mellom nettsteder for å finne de siste kryptonyhetene.

CryptoCompare er ikke et nettsted for alle, men vi anbefaler i det minste å prøve. Se om informasjonen og ressursene de gir passer inn i investeringsstrømmene dine. Hvis ikke, er det andre gode ressurser som kan fylle hullene som ikke tilbys av CryptoCompare.

Prøv CryptoCompare.

10. Bitcoin Talk

Bitcoin Talk er de legendariske fora opprettet av Satoshi Nakamoto. Siden 2009 har Bitcoin Talk vært et av de største samfunnene av Bitcoin-talsmenn. På en gitt dag kan du finne de siste Bitcoin-kunngjøringene, altcoin-diskusjonene og nye produktutgivelser.

Det er en av de beste ressursene for noen som er villige til å grave dypt og skitne hendene. Som med alle fora, er det ikke alltid lett å få den informasjonen som er mest relevant for deg selv. Du må grave litt for å finne innlegg av høy kvalitet.

Siden Bitcoin Talk er oversvømmet med innhold som ikke alltid er av høy kvalitet eller relevant for en person, er det vanskelig å anbefale Bitcoin Talk som et sted for investorer å starte forskningsprosessen. Det kan være bedre å ta det sakte og starte med å lese noen av de mer tydelige og organiserte ressursene som kan strukturere læringen din på en meningsfull måte.

Bitcoin Talk er lett de beste fora i kryptovaluta-samfunnet, men det er ikke uten feil.

Begynn å bli involvert i Bitcoin Talk.

Siste tanker

Som en ny investor i kryptomarkedet er det mye å lære. Ta deg god tid til å lese innhold av høy kvalitet på flere forskjellige nettsteder og applikasjoner. Å bli kjent med plassen vil ta tid, så ikke haste med prosessen.

Hver av ressursene som er diskutert gjennom denne artikkelen har et annet verdiproposisjon. Utnytt hver tjeneste for å ta viktige avgjørelser når du går inn i kryptoinvestering for første gang.

Når du har tatt steget og kjøpt din første kryptovaluta, ikke glem å bruke Shrimpy til å administrere porteføljen din.

Ytterligere gode leser

Cryptocurrency Trading Bots – Den komplette guiden

Terskel rebalansering for kryptoporteføljestyring

Kryptobrukere som diversifiserer, presterer bedre

Python-skript for Crypto Trading Bots

Skript for Bitcoin Price Live Ticker (ved hjelp av nettsteder)

Vår sosiale handelsplattform

Reker er en sosial handelsplattform for kryptovaluta. Det er designet for både profesjonelle og nybegynnere for å lære om den voksende kryptoindustrien. På Shrimpy kan brukere kopiere porteføljene og handelsstrategiene til andre handelsmenn.

På mindre enn noen få minutter kan du få kontakt med de ledende handelsmennene i verden. Å følge flere ledere av gangen gir en måte for hver bruker å administrere en mangfoldig portefølje av strategier og kryptovalutaer.

Shrimpy støtter 16 av de ledende kryptobørser, automatiserte porteføljestrategier og markedssporingsverktøy. Lær mer om alt Shrimpy tilbyr ved å følge disse linkene:

Egenskaper

Studier

Opplæringsprogrammer

Følg oss på Twitter og Facebook for oppdateringer, og still spørsmål til våre fantastiske, aktive lokalsamfunn på Telegram & Uenighet.

Takk for at du var innom!

The Shrimpy Team

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me