DAFEX Artificial Intelligence Technology i Digital Wealth Management

Mange næringer gjennomgår transformasjon på grunn av anvendelsen av teknologien for kunstig intelligens. Slik som oppfinnelsen av roboter, smarte kjøretøy, AI-medisinske fasiliteter, apper for verbal anerkjennelse og ansiktsgjenkjenningsenheter … osv.

La oss ta finansnæringen som det første eksempelet, ifølge et finansrådgivningsbyrå Opimas, vil 10% av Wall Street’s investeringsbankposisjoner bli erstattet av kunstig intelligens innen 2025. Det er omtrent 230 000 mennesker som blir erstattet av roboter. Kapitalforvaltning, verdipapirtjenester, salg og handel, formuesforvaltning og andre relaterte avdelinger er de som vil kutte ned budsjettene for menneskelige ressurser.

Videre viser statistikken at den totale verdien av kunstig intelligens vil nå 127 milliarder amerikanske dollar innen 2025, hvorav medisinsk industri vil ta omtrent 1/5. Det er ingen tvil om at selv det medisinske feltet står overfor en stor endring forårsaket av kunstig intelligens. AI medisinsk behandling er viktig og uunngåelig.

Teknologien for kunstig intelligens påvirker også bilindustrien. Mange bilfirmaer har startet utviklingen av AI-teknikker i moderne biler i 2018. Fagpersoner tror at trenden med biler vi kjører hver dag vil bli mer “intelligent” ved å integrere med 5G-kommunikasjon og teknologien for kunstig intelligens, for eksempel de virtuelle sensorene. , AI-kontrollsystem og mange andre AI-applikasjoner i kjøretøy.

Som vi kan se, har kunstig intelligens en enorm innflytelse over hele verden. Men hva betyr dette for våre globale investorer?

“Dette er kunngjøringen om begynnelsen av revolusjonen i Digital rikdom!”

Artifical Intelligence DAFEX

Kunstig intelligens

Digital Asset Future Exchange (DAFEX) er en global profesjonell leverandør av finansielle teknologitjenester. Vi ser på oss selv som en av lederne for denne revolusjonen som baner fremtiden for digital velstand. Vårt forsknings- og utviklingssenter i Moskva er forpliktet til å bringe den beste innovasjonen innen finansiell teknologi og samle ekspertene og den tekniske støtten i bransjen for å utvikle et avansert AI-handelssystem.

DAFEX er en lisensiert institusjon under tilsyn av “Money Service Business”, MSB. MSB er under US Treasury Department. Det har strenge registreringskrav og regler og overvåker all atferd på finansmarkedet, for eksempel finansielle tjenesterelaterte virksomheter og selskaper for digital valutahandel, utenlandske transaksjoner og utveksling, internasjonale pengeoverføringer og betalinger, og så videre.

Ikke bare den offisielle godkjenningen av MSB beviser at vi verdsetter finansregulering og åpenhet, men viser også at resultatene våre har vært i den ledende posisjonen i finansnæringen..

AI-handelsplattform for digitale eiendeler

Ledende AI-handelsplattform for digitale eiendeler

DAFEX’s R&D-avdelingen har viet mange år til å utvikle en innovativ teknologi som integrerer kunstig intelligens og blockchain. I dag har vi vellykket utviklet det mest fullførte handelssystemet for kunstig intelligens i verden – AIT.

AIT gir investorer en profesjonell digital valutainvesteringstrategi gjennom analysemotoren for kunstig intelligens. Basere deg på globale sanntidstransaksjoner, likviditet og stordata for å drive data mining, screening, analyse og sortering for å tjene formålet med automatisert investering og kvantitativ handel med digital valuta. Det er et svært intelligent og helautomatisk brukervennlig handelssystem som også oppfyller investeringsmålet til forskjellige investorer i henhold til kravene og egenskapene til deres eiendeler..

AI Trading Bot

DAFEX (AIT) – Din personlige kunstige intelligensinvestering og kapitalforvalter. Det er et kraftig verktøy som gir deg ærlige og gjennomsiktige muligheter for deg å få stabil og bærekraftig fortjeneste. Enten du er en erfaren investor eller ikke, vil den omfattende investeringsanalysen og strategiene gi deg en fremtid med umåtelig formue i en tid med digital formue.

Utvalgt bilde via DAFEX

Publiseringen av en betalt pressemelding på denne siden skal ikke sees på som en godkjennelse av Coin Bureau. Lesere bør gjøre sin egen undersøkelse før de investerer penger i et selskap eller en tjeneste.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me