De mest nyttige Crypto Trading Bots i 2020

>

Å administrere alle aspekter av kryptovalutahandelsstrategien din kan være overveldende. Hvis du trenger å være online natt og dag for å handle, utføre presise bestillinger, analysere markedet og implementere strategien du har utviklet manuelt, kommer du til å ha en mareritthandel-kryptokurrency.

Handelskrypto er ikke det samme som handel på tradisjonelle børser. Kryptovalutamarkedene tar aldri en pause. Børs utfører handler 24/7.

For å sove godt, bruker de fleste kryptovalutainvestorer tjenestene til tradingbots. Disse handelsrobotene kan automatisere en strategi uten følelser. Hver handel er nøyaktig beregnet og forhåndsbestemt av forholdene du definerer.

Selv om konseptet høres enkelt ut, er det et stort utvalg av tjenester som gir automatiserte handelsroboter. Noen fokuserer på tekniske indikatorer, dagshandel og skripting, mens andre fokuserer på enkle porteføljestyringsteknikker.

Vi vil bryte ned de 5 beste kryptovalutahandelsrobotene som kan hjelpe deg med å forenkle måten du administrerer porteføljen din på. Hver av disse handelsrobotene har et unikt formål som kan hjelpe deg med å tydelig organisere strategien din på en måte som fungerer best for deg.

Reker

Cryptocurrency trading bots trenger ikke å være komplisert. På Reker, vi har tatt denne ideen til hjertet. Som et resultat har vi skapt de mest sofistikerte handelstjenestene som er ekstremt enkle å bruke.

Shrimpy ble designet av kryptoinvestorer, for kryptoinvestorer. Folk som planlegger å bli i markedet de neste 10 eller 20 årene. I stedet for å forholde deg til det andre til andre krysset av markedet, fokuserer Shrimpy på den 10-årige horisonten. Det er ment å gi en måte å automatisere porteføljen din på lang sikt.

Det er ingen andre tjenester som Shrimpy. Bare koble til alle byttekontoer, velg en portefølje eller indekseringsstrategi, og se Shrimpy automatisk opprettholde porteføljen din over tid. Det føles som HODLing 2.0.


I stedet for å la porteføljen samle støv i en hardware-lommebok, balanserer Shrimpy systematisk porteføljen din. Når du setter inn nye midler til valutakontoen din, kan disse midlene automatisk injiseres i porteføljen din ved hjelp av våre avanserte funksjoner for gjennomsnittsverdier for dollar..

Alt du trenger for å administrere porteføljen din, finnes i ett program. Spor resultatene dine over tid, juster raskt porteføljen din basert på ny forskning eller markedsbevegelser, eller bare la Shrimpy automatisere alt med våre dynamiske indekseringsstrategier i verdensklasse. Det er den ultimate løsningen for personlig kapitalforvaltning for eiere av kryptovaluta.

Shrimpy støtter å koble til noen av de 16 beste kryptovaluta-børsene, slik at du alltid kan finne en børs som fungerer perfekt for deg. Hvis du ikke kan bestemme deg for en eneste sentral, er det ikke noe problem. Koble flere børser til Shrimpy for å se porteføljen din på tvers av børser og administrere alle børskontoene dine via ett samlet dashbord.

Registrer deg for Shrimpy i dag!

Priser

Shrimpy støtter både et gratis og premium abonnementsnivå. Gratisnivået gir bare tilgang til funksjoner for porteføljeovervåking. For å begynne å automatisere porteføljen din, må du abonnere på “Professional” -nivået. Dette gir deg tilgang til alle porteføljestyring, handel og sosiale funksjoner som virkelig får Shrimpy til å skinne.

Det profesjonelle nivået starter ved $ 13 / mo når det faktureres årlig.

Coinrule

Coinrule er en stigende automatisert handelstjeneste som fokuserer på indikatorbasert handel. I stedet for å automatisere en strategi på lang sikt, er Coinrule opptatt av de intrikate interaksjonene som foregår i markedet minutt for minutt. Etter hvert som prisen på eiendelene dine endres i løpet av dagen, vil den automatiserte handelsboten utføre handler for din spesifiserte handelsstrategi.

Vi anbefaler Coinrule for kryptovalutahandlere som vil være praktiske med pengene sine. Kontinuerlig oppdatering av strategien din og flikking med bots for å få de optimale resultatene kan være tidkrevende, så denne handelsboten er ideell for folk som har tid til å investere i å lære strategiene de implementerer fullt ut..

Priser

Coinrule-prissettingen starter med en rimelig 9,99 / mo, men ramper raskt opp til $ 199,99 / mo for den mest avanserte planen. Med $ 9,99 kan du koble til to byttekontoer og automatisere 5 regler om gangen.

Zignaly

Zignaly kan betraktes som en mer kompleks konkurrent til Coinrule. Ved å tilby kryptohandelsignaler, indikatorer og TradingView-tilkobling, kan handelsmenn utføre en detaljert strategi ved å kombinere ulike signalbaserte strategier.

I tillegg til å handle basert på ulike indikatorer, har Zignaly åpnet en posisjonsbasert handelsterminal som gjør det mulig for handelsmenn å sette spesifikke ordrer på børsen uten å automatisere strategien.

Med det store antallet funksjoner som støttes av Zignaly, kommer det litt overraskende at den eneste utvekslingen de støtter er Binance. Uten Binance-konto har du ikke lykke til med denne tjenesten.

Noen av kjernefunksjonene de støtter inkluderer:

 • Etterfølgende stopptap

 • Signaler

 • TradingView Bot

 • Flere mål fra signaler

Priser

Det er for øyeblikket bare en enkelt prisnivå for Zignaly-applikasjonen. Alt de tilbyr kan kjøpes for $ 15,99 / måned. Dette inkluderer ubegrensede myntpar og posisjoner.

Gunbot

Etter flere år i markedet er Gunbot fortsatt en av de mindre kjente konkurrentene i markedet.

Gunbot er et skrivebordsprogram som lastes ned for å kjøre. Dette betyr at du må kjøre tjenesten selv 24/7 for å sikre fortsatt gjennomføring av handelsstrategien. Dette kan være en bekymring for mange handelsmenn som hele tiden er på farten. Å sette opp en maskin som kjører 24/7 kan bli kostbart og frustrerende.

Noen av de mest fremtredende funksjonene i applikasjonen inkluderer:

 • Handel med reversering

 • Etterfølgende

 • Bekreftende indikatorer

Priser

Gunbot er ikke for alle. Den bærer en av de største prislappene blant handelsroboter i markedet. Kostnaden for å komme i gang kan være nesten $ 1000 hvis du vil ha tilgang til å knytte opptil 5 børser og alle handelsstrategier. Det er absolutt ikke for alle.

Haasbot

Sist men ikke minst, HaasBot. HaasBot er en av de mest (om ikke den mest) komplekse handelsbotplattformene i markedet. Du kan tenke på det som “Gunbot on steroids”.

Haasbot er ikke designet for den gjennomsnittlige personen. Den er spesielt designet for avanserte handelsmenn som helt forstår de tekniske detaljene i handelsstrategier.

Hvis du leter etter en bedriftsløsning, kan Haasbot være løsningen for deg. Funksjonslisten føles som den støtter alt under solen. Fra markedsføring til soneutvinning.

Noen av de mest bemerkelsesverdige funksjonene inkluderer:

 • Akkumulering Bot

 • Flash Crash Bot

 • Ping Pong Bot

 • Trend Lines Bot

Priser

Denne handelsbotplattformen på bedriftsnivå bærer absolutt bedriftens prislapp. Laveste prisnivå er $ 200/3 måneder og ramper raskt opp til $ 600/3 måneder.

Konklusjon

Det finnes en rekke handelsboter som hver har et bestemt formål. Vær forsiktig når du velger hvilken trading bot som er best for deg.

Før du dykker inn i en bestemt handelsbot, bør du vurdere opplevelsen du vil ha med en handelsbot. Handelsboter som Shrimpy er designet for å være enkle og automatisere langsiktige strategier. På den annen side handler tradingbots som Haasbot er designet for å støtte utallige indikatorer, komplekse strategier og tidkrevende oppsett.

Utforsk hver av disse handelstjenestene i verdensklasse for å finne den som passer dine mål.

Om reker

Reker er et program for å konstruere tilpassede kryptovalutaindeksfond, balansere og administrere en mangfoldig portefølje av digitale eiendeler. Automatiser porteføljen din ved å koble til noen av de 17 kryptobørsene vi støtter.

Shrimpys Universal Crypto Exchange APIer er designet for utviklere. Integrering med våre enhetlige API-er gir deg øyeblikkelig tilgang til ensartede sluttpunkter for handel, datainnsamling, brukeradministrasjon og mer på tvers av alle større kryptovalutautvekslinger.

Følg oss på Twitter og Facebook for oppdateringer, og still spørsmål til våre fantastiske, aktive lokalsamfunn på Telegram & Uenighet.

Takk for at du var innom!

The Shrimpy Team

Ytterligere gode leser

Crypto Trading Bots – Den komplette guiden

Hvordan lage en Crypto Trading Bot ved hjelp av Python – En utviklerveiledning

Crypto Trading Automation for porteføljestyring

En sammenligning av rebalanseringsstrategier for kryptovalutaporteføljer

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me