Dette er hvor mange handler Crypto-utveksling behandler hver måned

>

For noen dager siden våknet jeg med et spørsmål.

Hvor mange handler behandler kryptobørser hver måned?

Mens alle lett kan gå til CoinMarketCap og finne handelsvolumet for en børs de siste 24 timene, jeg kunne ikke tenke meg noen praktisk måte å beregne antall handler en børs behandler.

Å vite det nøyaktige antall handler en børs utfører på daglig basis var ikke noe særlig presserende, men jeg kunne ikke riste behovet for å vite. Jeg tilbrakte litt tid med min gode venn Google, men kom ikke langt.

Det nærmeste jeg kunne finne var en Investopedia-side som hevdet at Binance kunne behandle opptil 1,4 millioner handler i sekundet. Selv om det var interessant, var det bare å reise et annet spørsmål som var relatert til mitt oppdrag om å forstå en børs handelsantall.

Spiller det noen rolle om Binance kan behandle 1,4 millioner handler i sekundet?

Dette spunnet meg ned i et kaninhull med flere spørsmål og færre svar. Så det var ikke noe annet valg enn å åpne opp vår pose med data for å finne ut av det!

Teamet vårt satte sammen et nytt endepunkt for API-ene våre for utviklere som beregner antall handler utført av en børs over en bestemt tidsperiode. Dette ga meg tilgang til alt jeg trengte for å bestemme antall handler utført av børser hver måned.

Koden

Følgende eksempler viser hvordan det er mulig å bruke dette endepunktet til å samle inn data. Alt du trenger å gjøre er å spesifisere børs, handelspar, starttid og sluttid. Med denne informasjonen vil Shrimpy anspore til handling for å beregne antall handler som ble utført i løpet av tidsrammen.

Merk: Du kan få tilgang til dette endepunktet gratis, så prøv det. Hvis du vil ha en høyere satsgrense for antall ganger, kan du ringe sluttpunktet per minutt, registrer deg for Shrimpy Developer API-ene og få en Master API-nøkkel. Det er gratis, så hvorfor ikke prøve det!

Jeg brukte vår Python-biblioteket for å få tilgang til dette endepunktet og itere over hvert handelspar som er tilgjengelig på hver børs. Det totale handelsantallet ble samlet inn for hver tidsperiode og handelspar.

Tips: Hvis du ikke kjenner den totale listen over handelspar på hver større børs, er det ikke noe problem. Bruk det gratis “Få handelspar” -endepunktet i Shrimpy Developer APIs for å få handelsparene på hver børs.

Eksempel Binance

https://dev-api.shrimpy.io/v1/historical/count?type=trade&bytte = binanse&quoteTradingSymbol = USDT&baseTradingSymbol = BTC&starttid = 2019-10-01T00: 00: 00.000Z&sluttid = 2019-11-01T00: 00: 00.000Z

Respons

{

"telle": 13228819

}

Eksempel Bittrex

https://dev-api.shrimpy.io/v1/historical/count?type=trade&bytte = bittrex&quoteTradingSymbol = USDT&baseTradingSymbol = BTC&starttid = 2019-10-01T00: 00: 00.000Z&sluttid = 2019-11-01T00: 00: 00.000Z

Respons

{

"telle": 76928

}

I dette ene eksemplet, Binance utførte 172 ganger flere handler på sitt BTC / USDT-par enn Bittrex i løpet av en hel måned.

Men det svarer ikke på spørsmålene. Hvor mange handler behandles børser hver måned, og spiller det noen rolle om Binance kan behandle 1,4 millioner handler et sekund? For å svare på disse spørsmålene må vi samle handelstallet over hvert handelspar med et månedlig intervall.

En rask analyse

For å bedre takle disse spørsmålene samlet vi antall handler over hvert handelspar gjennom hver måned og satte disse verdiene i et regneark. Vi gjentok deretter denne prosessen for andre populære børser for å se om det er noen børser som behandler nok handler for å garantere en så høy gjennomstrømning..

Fra og med november 2018 beregnet vi et helt år med antall handelsdata.

Resultatene skildrer noen få interessante ting som svarer på vårt første spørsmål. Hvor mange handler behandles børsene hver måned?

Først, Binance utfører ikke flest handler hver måned. Denne æren får Huobi Global med hele 121 millioner handler i oktober. (For ikke å forveksle med Huobi, som behandlet sjokkerende 54 tusen handler i hele oktober måned)

Sekund, Det høyeste antall handler som Binance noensinne har utført på en enkelt måned er 125 millioner handler.

Tredje, alle børsene vi analyserte utførte 452 millioner handler i oktober måned.

Fjerde, handelstallet på tvers av børser varierer drastisk. Gjennomsnittlig handelstall var 28 millioner for oktober måned. Median handelstall var 6 millioner.

Konklusjoner

Etter alt dette arbeidet, la oss svare på det andre spørsmålet vårt. Spiller det noen rolle at Binance kan utføre 1,4 millioner handler hvert sekund? Nei (ok, det betyr noe)

Binance har aldri snitt å behandle mer enn 50 handler per sekund i løpet av en hel måned. Dette antyder at de for tiden ikke trenger å behandle 1,4 millioner handler per sekund, og at de kanskje aldri trenger å behandle så mange handler hvert sekund.

Å kombinere alle handler utført på hver børs vi analyserte gir ikke noe mye mer spennende. Kombinert behandlet alle børser bare 175 handler per sekund.

Nå, grunnen til at vi sier det “på en måte”Betyr noe for Binance å kunne behandle et stort antall handler hvert sekund er fordi noen handelsmenn krever rask ordreutførelse. Dessuten viser dette tallet bare gjennomsnittet over en hel måned. Det betyr at det kan være noen sekunder der Binance behandler 10.000 handler og noen der det behandler 0. Så det er en fordel å ha muligheten til å utføre 1,4 millioner handler hvert sekund, selv om Binance faktisk aldri vil behandle så mange handler i en slik kort tid.

På slutten av dagen vet vi alle raskere er bedre.

Ytterligere lesing

Kryptovalutaindeksfond – personlig kapitalforvaltning

Coinbase Pro Review – Er avgiftene for høye?

CCXT Alternative – Pro Cryptocurrency Trading API

Arbitrage-skript for Crypto Trading Bots

Om reker

Reker leder markedet som den fremste applikasjonen for porteføljestyring. Brukere er i stand til å konfigurere en tilpasset kryptoportefølje og implementere en passiv ombalanseringsstrategi, og fjerner bryet med å måtte handle krypto aktivt.

Reker webapplikasjon: Reker – Cryptocurrency Portfolio Management

Shrimpy’s API for utviklerhandel er en enhetlig måte å integrere handelsfunksjonalitet på tvers av alle større børser. Samle inn historiske markedsdata, få tilgang til sanntidsnettsteder, utfør avanserte handelsstrategier og administrer et ubegrenset antall brukere.

Shrimpy Crypto Trading API: Reker | API-er for Crypto Trading for utviklere

Ikke glem å følge oss videre Twitter og Facebook for oppdateringer, og still spørsmål til vårt fantastiske, aktive samfunn på Telegram.

The Shrimpy Team

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me