DigiByte anmeldelse: Eksklusivt intervju med ambassadør for “Sleeping Giant”

DigiByte er et kryptokurrencyprosjekt som ble lansert i 2014. Ifølge skaperen Jared Tate ble det laget som noe av et svar på opplevde svakheter i Bitcoin.

Spesielt er det et svar adressert mot bekymringer om gruvesentralisering på grunn av blant annet ASIC. Til tross for at det var så lenge, og til og med ble tilbudt på Shapeshift, har valutaen på en eller annen måte falt ut av offentligheten.

Markedsverdien er verdt over $ 350 millioner (setter den i topp 50-60 valutaene på coinmarketcap.com), og den har titusenvis av svært aktive støttespillere, gruvearbeidere, nodoperatører og bidragsytere.

Vi sjekket inn på noen av de offisielle Telegram-samtalene for DigiByte, og de surret ganske enkelt av aktivitet, ideer og innhold. I dag handler enheter av DigitByte til rundt $ 0,035 hver.

Så hva handler DigiByte om?

Mer enn bare valuta

Mens mange blockchain-prosjekter som dukket opp omtrent samtidig som DigiByte gjorde var rent fokusert på monetære transaksjoner, er DigiByte annerledes. Valutaen ønsker å utvikle seg til noe med mange brukssaker i virkeligheten. I en tale holdt på Texas Bitcoin-konferansen holdt DigiByte-skaperen Jared Tate en fascinerende tale der han forklarte sine planer for DigiByte.

Spesielt ønsker han at prosjektet skal vokse på en slik måte at det kan støtte internasjonal handel og bli mer en sikkerhetsfokusert kryptovaluta. Han har også som mål at prosjektet skal kunne støtte Dapps og smarte kontrakter i nær fremtid. I følge det offisielle nettstedet er DigiByte allerede “smart kontrakt klar” med “flere Dapps i utvikling”.

Fra et teknisk perspektiv har DigiByte et svært avansert system der gruvearbeidere kan bruke en av fem forskjellige gruvedriftsalgoritmer, inkludert den populære SHA-256 og Scrypt, som er algoritmene som brukes av henholdsvis Bitcoin og Litecoin.

Dette valget i algoritme, så vel som den unike måten gruvebelønning er delt mellom algoritmevalgene, betyr at både Bitcoin ASIC og CPU-gruvearbeidere begge kan bryte valutaen side om side.

Handle IQ Option Cryptocurrency nå

Og likevel har mange kanskje aldri hørt om DigiByte, eller vet hva det er til akkurat. Derfor kontaktet vi utviklerteamet til DigiByte og snakket med Josiah Spackman, den offisielle DigiByte-ambassadøren for å lære mer om dette prosjektet og den stadig voksende følgen bak.

Intervjuet vårt med Josiah Spackman

Vi snakket med Spackman 27. februar, og vi hadde noen spørsmål om veksten og planene for DigiByte.

Robert DeVoe, myntbyrå: DigiByte har eksistert i ganske mange år nå. Hva er noen av prestasjonene som teamet er mest stolt av?

Josiah Spackman, DigiByte: Noen av tingene vi er mest stolte av inkluderer å ha den lengste UTXO blockchain med over en million blokker.

Dette har gitt oss noen interessante utfordringer som andre mynter ennå ikke har hatt å gjøre med. Ting som å synkronisere så mange blokker i lommeboken, mange andre Blockchains vet ikke at det ikke bare handler om kjedens rå størrelse.

Kombinasjonen av DigiShield (MultiShield) og vår MultiAlgo gir en viss sikkerhet og stabilitet på blockchain som mange andre tar for gitt, og på et personlig nivå er jeg sannsynligvis mest stolt av denne vinnerkombinasjonen. En titt på Jareds-samtalen på den siste Bitcoin Texas-konferansen på YouTube forklarer hvorfor dette er et så fantastisk gjennombrudd for sikkerheten til blockchain.

RD: Hvor ser du DigiByte gå de neste fem årene? Og hva er noen av de viktigste milepælene du håper å oppnå på den tiden?

JS: DigiByte kommer til å bli en del av sikkerhetsområdet. Så mange ser på blockchain og kryptovalutaer som nettopp det, valuta, når det er så mange flere fantastiske bruksområder for dette. De kommende mobillommebøkene og de påfølgende forbedringene av dem senere på året er vår viktigste milepæl vi trenger å fullføre for å oppnå dette, og det kommer en rekke ekstra spennende ting.

… vi kan ta alle transaksjonene fra Top # 50 blockchains sammen og fortsatt ikke ha noen problemer. ”

RD: Jeg forstår at DigiByte ønsker å støtte desentraliserte apper på sin blockchain på samme måte som Ethereum. Er denne funksjonen allerede aktivert? Er det noen prosjekter som bruker det allerede? Hva er noen av fordelene ved å bruke DigiByte i stedet for en annen blockchain?

JS: Mange antar at Ethereum er den eneste blockchain som kan gjøre desentraliserte apper på grunn av deres fulle turing språkstøtte, når ofte det meste av det folk ønsker å gjøre kan oppnås på en raskere, mindre overbelastet blockchain. Vi har allerede sett at slike som CryptoKitties har en alvorlig innvirkning på transaksjonstider og bensin, men heldigvis med de 560 transaksjonene per sekund som DigiByte støtter, kan vi ta alle transaksjonene fra Top # 50 blockchains kombinert og fortsatt ikke har noen problemer.

RD: Har DigiByte for øyeblikket noen virkelige brukssaker som valuta? For eksempel er det noen virksomheter som godtar betaling direkte eller indirekte?

JS: DigiByte har blitt brukt i virkeligheten i mange år nå, en av de tidligere brukssakene var aksept i House of Blue Jeans i Nederland. Det er også DiguSign som brukes av mange selskaper, med ting som å sikre internasjonale skipsfartsmanifester. Vi ser også Loly bygger på oss med noen banebrytende bruksområder rundt seksuelt samtykke og utnytter blockchainens uforanderlighet.

RD: DigiByte er designet for å ha et veldig stort antall poletter til en relativt mindre pris per token. Hvordan sammenlignes DigiByte med andre tokens som har en lignende økonomisk modell, for eksempel Dogecoin eller Bytecoin?

JS: DigiByte ble med vilje designet med et forhold på 1000: 1 sammenlignet med Bitcoin, for å være mer “håndterbar” i størrelse.

RD: Hvis DigiByte er i stand til å oppnå alle sine mest fantastiske og vidtrekkende mål, hvor ville det være i kryptovalutaverdenen sammenlignet med dagens bransjeledere i dag? Ville det være større enn bitcoin, eller ville det være bedre egnet til mer spesifikke nisjemarkeder?

JS: Hvis DigiByte oppnår sine mål, vil det ikke bare være kryptovalutaverdenen som vil bli endret som et resultat. Vi ser heller ikke dette som et vinner- / taper-scenario, og vi prøver heller ikke å trone noen på en vilkårlig liste. Men når det er sagt, ser vi oss selv som å ha et globalt publikum som ikke nødvendigvis vil gjelde slike andre kryptovalutaer, og allsidigheten vår er også en enorm styrke.

Siste tanker

Noen i kryptovaluta-sfæren har referert til DigiByte som en “sovende gigant”. Med en markedsverdi på over $ 350 millioner, og de virkelige hordene tilhengere bak prosjektet, kan DigiByte allerede være våken. Eller i det minste på vei til å stå opp på egne ben.

Prosjektet har absolutt noen høye mål. Hvis det er i stand til både å oppnå dem og se adopsjon, kan det absolutt endre måten folk ser på prosjektet.

Utvalgt bilde via Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me