Direkte kryptopriser

>

For å være et livlig marked har kryptovalutaområdet et sjokkerende sparsomt utvalg av tjenester som tilbyr direkte priskart for eiendeler. Faktisk vil den enkleste måten å få prisen på en eiendel være å gå til hver enkelt børs for å evaluere gjeldende pris.

Det er trist – Folk fortjener bedre.

Folk fortjener et enkelt sted å få tilgang til hvert priskart i markedet. Enten de vil kartlegge prisen på BTC i USD eller ETH, trenger alle å vite hva som skjer i markedet.

Direkte kryptovaluta prisdiagrammer

I stedet for å navigere i hver kryptobørs for å spore prisen på en eiendel i sanntid, vil du nå kunne få tilgang til diagrammer på tvers av hver børs uten å navigere til deres individuelle nettsteder.

Dette gir den mest oppslukende opplevelsen for visning av ressursinformasjon, diagrammer og dybdedata på tvers av alle større børser.

Kartlegg raskt alle eiendeler, samle statistikk og undersøk kryptovalutaer.

Prøv det nå!

Hopp inn i diagrammene

For å komme raskt i gang, klikk på en av lenkene nedenfor for å se den aktuelle eiendelen. Resten av denne artikkelen vil dele opp hver komponent på aktivasidene, slik at du bedre kan forstå informasjonen som blir gitt.

Bitcoin Live Price Charts (BTC)

Ethereum Live Price Charts (ETH)

XRP Live Price Charts (XRP)

Litecoin Live Price Charts (LTC)

Monero Live-pristabeller (XMR)

Funksjonsfordeling

Kartlegging kan være komplisert, så la oss gå gjennom og dele opp de forskjellige komponentene som tilbys av denne nye kartopplevelsen.

Informasjon på høyt nivå

Overskriftsteksten øverst til venstre forteller deg nøyaktig hvilket aktivum du ser på. Alt på siden er ment for å beskrive denne eiendelen.

Sammen med eiendelens tittel kan vi se gjeldende pris, spredning, buddybde og spøredybde på tvers av alle børser for denne eiendelen. Disse verdiene er i form av sitatvaluta som er spesifisert i rullegardinmenyen ved siden av søkeboksen helt til høyre.

Pris

Den nåværende prisen på denne eiendelen akkurat nå. Prisen blir beregnet basert på den sammenkoblede valutaen og tatt som det vektede gjennomsnittet for hver børsfaktoring i ordrebokens dybde. Siden disse diagrammene er handelspar, vil alle eiendeler ha en eiendel som de er relatert til. I dette tilfellet kan vi se at “USDT” er valgt øverst til høyre. Vi vil dekke dette nærmere i de følgende avsnittene.

Spre

Spre beregnes på Shrimpy som det dybdeveide gjennomsnittet av forskjellen mellom det høyeste budet og det laveste spørsmålet på tvers av alle børser for dette spesifikke aktivaparet (BTC / USDT). Det betyr at en børs med større dybde (høyere likviditet) vil bli vektet mer betydelig i beregningen enn en børs med mindre ordreboksdybde (mindre likviditet).

Buddybde

Buddybde er gjeldende buddybde for dette ordreparet på tvers av alle børser. I dette tilfellet vil dette bare evaluere BTC / USDT-buddybden.

Spør dybde

Spør dybde er gjeldende spøredybde for dette ordrebokparet på tvers av alle børser. I dette tilfellet vil dette bare være å evaluere BTC / USDT-parets dybde.

Sitatvaluta

Som tidligere nevnt, priser hvert diagram en basisvaluta i form av a sitatvaluta. Eiendelen som er grunnvalutaen er angitt med fet skrift øverst til venstre på siden. Kursvalutaen vi vil sammenligne med, er spesifisert i rullegardinmenyen til høyre på skjermen.

Dette lar deg kartlegge prisen på eiendelen i form av en hvilken som helst prisvaluta. For eksempel USDT eller ETH. Når det er valgt, vil hele siden laste inn informasjonen som er relevant for den aktuelle valutaen.

Søk

Karttjenesten ville ikke være komplett uten en enkel måte å søke etter børser og eiendeler. Finn raskt det du leter etter ved å skrive inn i søkefeltet. Dette viser både børser og eiendeler, slik at du ikke trenger å skille søkene dine.

Du kan se i det medfølgende bildet at vi raskt kan finne en eiendel eller børs ved å begynne å skrive inn navnet på eiendelen eller børsen. Det er så enkelt som det, så du trenger ikke å slite med å finne noe når du surfer på nettstedet.

Diagram

Den mest åpenbare funksjonen på denne siden vil absolutt være diagrammet. Dette prisdiagrammet oppdateres i sanntid for å gi den mest oppdaterte prissettingen for ethvert aktivapar på tvers av alle større børser. Du kan se i sanntid når favorittelementene dine krysser opp og ned lysestaken.

Aldri mer vil du trenge å vente i minutter eller timer på den siste prisinformasjonen fra nettsteder som CMC. Har øyeblikkelig direktesendingen for alle eiendeler.

Legg merke til hvordan du kan velge intervallet for lysestakene. Shrimpy støtter for øyeblikket 1m, 5m, 15m, 1h, 6h og 1d lysestake.

Børs

Handelskart er bare ikke det samme uten å kunne velge børs. Alternativene for utveksling avhenger av eiendelssiden du er på, samt den valgte kursvalutaen i rullegardinmenyen øverst til høyre.

Bare børsene som støtter det spesifikke aktivaparet, vil bli oppført her. Når du endrer aktivaparet, vil du legge merke til at forskjellige børser befolkes her, som er de som støtter aktivaparet.

Den komplette listen over børser som støttes av disse diagrammer, finner du her.

Live ordrebok

Det endelige innholdet du vil se på denne siden er den lange listen over ordrer og beløp. Dette representerer live bestillingsbok på sentralen på dette tidspunktet. I hovedsak hvilke åpne ordrer som for øyeblikket er tilgjengelige på børsen.

Du kan se at ordrene er sortert slik at høyeste bud og laveste pris er øverst. Dette lar deg raskt evaluere de beste bestillingene som er tilgjengelige på bøkene til enhver tid. I hovedsak, hvis du skulle utføre en markedsordre eller kjøpe på dette tidspunktet er dette de første prisene du vil ta for bestillingen din.

Hvis du fremdeles har spørsmål om hvordan du leser disse diagrammene og dataene de gir, gir Kraken en god handelsordliste som bryter ned definisjonene for mange av disse handelsbetingelsene..

Kraken Trading Glossary

Konklusjon

Disse prissidene for kryptovalutaer vil gi en ny opplevelse for folk å utforske kryptomarkedet. I stedet for samlet statistikk som ikke er spesifikk for utvekslinger, kan du gå ned i detaljene du trenger for å ta bedre beslutninger.

All data, diagrammer, liveoppdateringer, byttehandelspar og mer ble laget ved hjelp av Shrimpy Developer APIs. De er de kraftigste APIene for live kryptovaluta-data, utvekslingsadministrasjon og ordreutførelse.

Om reker

Reker leder markedet som den fremste applikasjonen for porteføljestyring. Brukere er i stand til å konfigurere en tilpasset kryptoportefølje og implementere en passiv ombalanseringsstrategi, og fjerner bryet med å måtte handle krypto aktivt.

Reker webapplikasjon: Reker – Cryptocurrency Portfolio Management

Shrimpy’s API for utviklerhandel er en enhetlig måte å integrere handelsfunksjonalitet på tvers av alle større børser. Samle inn historiske markedsdata, få tilgang til sanntidsnettsteder, utfør avanserte handelsstrategier og administrer et ubegrenset antall brukere.

Shrimpy Crypto Trading API: Reker | API-er for Crypto Trading for utviklere

Ikke glem å følge oss videre Twitter og Facebook for oppdateringer, og still spørsmål til vårt fantastiske, aktive samfunn på Telegram.

The Shrimpy Team

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me