Dropil (DROP) anmeldelse: Automatiske kryptovalutahandelsverktøy

Investering kan være en skummel opplevelse generelt, men når den investeringen beveger seg inn i kryptovalutaområdene, er noen mennesker rett og slett livredde..

Å prøve å finne ut hvilke mynter du skal investere i, hvilke børser du skal bruke, og høre historiene til de som forvaltet kryptoinvesteringer, kan få noens hår til å stå på. Det er flere prosjekter som adresserer kryptovalutainvestering, og en av dem er Dropil.

Med fangstfrasen “enkelt, intuitivt og automatisert verktøy for kryptovalutamarkedet” høres det ut som Dropil kan være på noe, men er det for godt til å være sant?

I denne Dropil-gjennomgangen vil vi prøve å svare på det spørsmålet ved å se på potensialet for teknologi, veikart, team og token.

La oss hoppe inn!

Dropil Oversikt

Dropil tilbyr en komplett investeringspakke inkludert økonomisk planlegging, pensjonssparing og selvfølgelig handel. Deres primære målmarked er uerfarne investorer som leter etter en enkel måte å komme inn på kryptovalutamarkedene, men de har også noe å tilby den mer erfarne investoren, kryptovaluta og ellers. Og de hevder å være i stand til å sette opp investeringsplanlegging for alle, uavhengig av risikotoleranse eller bakgrunn.

Dropil Oversikt

Oversikt over Dropil. Kilde: Dropil.com

Selvfølgelig er det viktigste salgsargumentet til Dropil automatiseringen av tradingprosessen for kryptovaluta. Plattformen krever lite innspill fra investorer og hevder at den vil gi høye fortjenestemarginer og minimal risiko for tap.

Teamet prøver å skape en lav friksjon, lett tilgjengelig og lav stress investeringsopplevelse. Plattformen er bygget for å forenkle investeringsprosessen og gi deg den informasjonen du trenger, mens du gjør unna analyser du kanskje ikke bryr deg om eller til og med forstår som en begynnende kryptovalutainvestor..

Dropil tar også mye av tiden engasjement fra handel. Ved å bruke de automatiserte verktøyene kan investorer unngå behovet for å sitte foran en dataskjerm og se markedene hele tiden. Og det åpner en verden av investeringer med et veldig lite kapitalkrav. Dette kan være veldig viktig for noen brukere, som kanskje ikke har tusenvis eller titusenvis som kreves for å investere i mer tradisjonelle produkter.

Dropil-systemet

Det er tre hovedkomponenter i Dropil-systemet. Den første er handelsroboten, kjent som “Dex”. Denne boten gjør alle tunge løft på plattformen. Så er det risikostyringsboten som heter Arthur, som ikke er så kompleks som Dex.

Endelig er det plattformtokener, kjent som DROP-tokens. Disse ble utgitt for å sikre brukernes privatliv og for å hjelpe utviklingen av plattformen og den interne Dropil-økonomien.

Dex Bot

Dex er det primære aspektet ved Dropil-tjenesten. Selv om du kanskje tror det er en handelsrobot, er det faktisk langt mer. Det er en nøye utformet samling av roboter som er grundig testet for å sikre lønnsomhet. Algoritmene som brukes av Dex-bots er proprietære og ble utviklet internt av Dropil-teamet.

Siden den første implementeringen har Dex kontinuerlig forbedret og perfeksjonert sin evne til å endre og skalere de mange strategiene for å dra nytte av markedsforholdene. Den er i stand til å samle inn nye handelsdata i sanntidsbasis, og oppdaterer og justerer sine handelsalgoritmer kontinuerlig. Det er ikke en enkel robot, men er et kunstig intelligenssystem designet spesielt for å administrere kryptovalutahandel og porteføljer for å oppnå et solid overskudd med minimal risiko.

Dex Bot brukergrensesnitt

Dex Bot brukergrensesnitt

Det er flere moduser som kombinerer forskjellige logikktyper og gjør Dex i stand til å fullføre spesifikke investeringsoppgaver. Det er angitte strategier for hver modus, og AI kan justeres automatisk for å bytte mellom strategier basert på markedsforhold. Hver modus er separat og uavhengig, og handler bare ett par på en enkelt børs ved hjelp av en konto om gangen. Dette gjør at AI kan samle store mengder data på markedene, som den lagrer i et sentralt depot og kontinuerlig får tilgang til å analysere markedsforholdene..

Dex bruker sine gruppelogiske regler for å maksimere ytelsen, men er også blandet med menneskelig tilsyn for å sikre at den ikke kommer av sporet. En metode som brukes for å minimere risikoen for investorer er diversifisering av poletter som handles, og børser som brukes til å handle. Systemet samler investorressurser og handler basert på hver brukeres valgte risikoprofil. Dette sikrer maksimal sikkerhet for hver investor, selv når markedene blir ustabile.

Plattformen bruker også både programmatisk og manuell beskyttelse relatert til utveksling, tilkobling og API-bruk for å sikre størst mulig sikkerhet og stabilitet for plattformen.

Arthur Bot

En annen del av Dropil-plattformen er Arthur bot. Denne bot er risikostyringsboten, som forvalter investorporteføljer og også gir arbitrasjeanalyse. Selv om det er mindre komplekst enn Dex, er det fortsatt viktig, da det vil overvåke opptil 13 forskjellige børser og 10 forskjellige mynter for å finne arbitrasjemuligheter for deg.

Arthur Signal arbitrage

Arthur Signal Arbitrage på Dropil

Det som er viktigst å merke seg er at alt dette kan gjøres uten bruk av et API, i tillegg til at det ikke er behov for brukerkontoer. Fremtidige planer inkluderer utvidelse av denne funksjonaliteten.

DROP-token

Det siste aspektet av Dropil-økosystemet er DROP-token, som er et ERC-20-token som ble opprettet for å sikre personvern, samtidig som det driver den interne økonomien til Dropil. Teamet valgte å bruke ERC20-protokollen for å bidra til å fremme kompatibilitet og raske utvekslinger for å være til fordel for hele samfunnet.

DROP-token har en total forsyning på 30 milliarder mynter, som ble bestemt for å være et optimalt beløp for kapitalforvaltning av utviklerne. Det ble også valgt med tanke på den optimale brukerbasen, samt behovet for omsetning av mynter og oppnå bred adopsjon. Behovet for å bruke DROP-token for å få tilgang til funksjonen til Dropil, bør sikre god implementering og etterspørsel etter tokenet.

Drop Token Oversikt

DROP Token Oversikt

30 milliarder tokens ble generert 10. januar 2018 og solgt i Dropil ICO som startet 7. februar 2018 og varte til 7. mars 2018. Bare 15 milliarder av tokens ble distribuert under Dropil ICO, med 60% solgt til en pris på 0,0000036 ETH (omtrent 0,005 dollar den gangen). De resterende myntene ble distribuert med 20% til grunnleggerne, 15% til Dropil-hvelvet og 5% til Dropil-teamet.

Grunnleggerens tokenforsyning er gjenstand for en lås på 50% av tokens, men det ble tydelig kommunisert på Dropil-nettstedet at ingen brukertokener noen gang vil bli låst bort. Siden dette er ERC-20-tokens, kan de lagres i hvilken som helst kompatibel lommebok. Dropil-teamet planlegger å gi ut en mobil smart lommebok for både Android og iOS, men den er på veikartet med en utgivelsesdato innen utgangen av 2. kvartal 2018, som har gått for flere uker siden.

DROP kan kjøpes ved bruk av Ether eller Bitcoin på IDAX-sentralen og Tidex-sentralen. Når det blir lagt til flere børser, kan vi forvente at verdien av mynten vil stige. Den er for tiden verdsatt til $ 0,005586, men har handlet frem og tilbake over $ 0,006-nivået siden april 2018.

Dette er faktisk ikke så ille, ettersom de bredere kryptomarkedene har sett stort sett nedgang i samme periode. Med en markedsverdi på litt over $ 110 millioner per 6. juli 2018 er mynten for øyeblikket rangert som nr. 87 på Coinmarketcap.com-nettstedet.

Dropil veikart

Som nevnt ovenfor indikerte veikartet at en smart lommebok ville bli utgitt for DROP-token innen utgangen av 2. kvartal 2018, men dessverre har det ikke skjedd. En av de første elementene i veikartet etter ICO of Dropil var å ha DROPs oppført på så mange små offentlige børser som mulig..

Jeg vil også kalle det en fiasko, da token er oppført på bare 4 veldig små sentraler, og nesten hele volumet forekommer på bare 2 av disse. Ved slutten av 3. kvartal sier veikartet at DROP-token vil bli notert på store offentlige børser. Dette ville være utmerket for mynten, da en oppføring på Binance, HitBTC eller lignende sannsynligvis vil gi token prisen et løft.

Til slutt ser teamet på å skape en investeringsplattform med høy grense for brukere som ønsker å investere større beløp. Det utforsker også å bli et pensjonsplanleggingsalternativ, og har planer om å bli neste generasjons pensjonsplan. Dette inkluderer å kommunisere med alle de riktige partene og bli sertifisert for å tilby svært langsiktige og pensjonsplaner for brukerne våre.

Dropil Team

Teamet bak Dropil er for det meste unge gründere med bakgrunn i blockchain-teknologier eller finansforetak. De har tatt med lenker til sine linkedin-sider i sin biografi på om oss-siden. Selskapet er bygget ut av California, hvor de fleste av grunnleggerne holder til.

Dropil-teammedlemmer

Dropil-teammedlemmer

Interessant, alle Twitter-kontoene ble først opprettet i april 2018, men det kan bare være fordi dette var da promoteringsfasen på plattformen begynte. Alle LinkedIn-profilene for teammedlemmet er ganske gamle.

Tilsvarende er det ingen eksterne investorer, og de foretrekker å ha blitt privatfinansiert. De hevder at dette er fordi de ikke vil at eksterne styremedlemmer skal ha for mye å si for virksomheten, og at grunnleggerne skal være fullt investert.

Konklusjon

Dropil ser ut som et interessant prosjekt som takler kompleksiteten ved å investere i kryptovalutaer. Ideen om automatisert handel, investering og arbitrage er overbevisende, men det høres kjent ut. Aksjer, råvarer og forex har alle disse typene automatiserte systemer, eller roboter, som lover garantert avkastning. Jeg har ennå ikke kommet over en som er pålitelig på lang sikt.

Kanskje er algoritmen for kunstig intelligens avansert nok til å endre det. Kanskje er markedsbevegelser i kryptovaluta lettere å analysere og forutsi. Eller kanskje ikke.

Denne Dropil-gjennomgangen var ikke i stand til å finne noen online rapporter om rikdom som ble gjort gjennom plattformen, og når man ser på innsiktsdelen av verktøyet (som bare gir rapporter i en måned, en uke og 24 timer), ser det ut som ytelsen den siste måneden har vært blandet, og trygge og aggressive bassenger har tapt, men den moderat poolen har fått nesten 2%. I løpet av måneden ser det ut som om Dex vant omtrent 65% av sine handler. Bra, men ikke tankegang.

Det er absolutt en interessant plattform som ser på, men jeg tror ikke det vil være mange avanserte handelsmenn som blir med når som helst snart. I stedet vil målgruppen til Dropil, nye og uerfarne handelsmenn, trolig være den største gruppen av investorer på dette tidlige stadiet i prosjektet..

Utvalgt bilde via Dropil.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me