DueDEX gjennomgang: Komplett Exchange-oversikt

DueDEX er en ny Bitcoin futures exchange som har åpnet bøkene sine for handelsmenn som leter etter en annen vei å handle med gearing.

Denne børsen gir innflytelse på opptil 100 ganger på Bitcoin. Dette er kombinert med deres relativt unike plattform og lynraske matchende motor. Det mangler ikke konkurranse, men gitt rekkevidden til andre børser.

Så, kan en slik ny utveksling stole på?

I denne DueDEX-gjennomgangen vil jeg prøve å svare på akkurat det. Jeg vil gi deg alt du trenger å vite om børsen, samt noen tips når du begynner å handle der.

Oversikt

DueDEX er handelsnavnet til CKG Global Trading Limited, som er et selskap basert i Belize. Selskapet har registreringsnummer 172257.

Den ble grunnlagt av Bo Wang som er en kinesisk blockchain-gründer. For de av dere som ikke vet, var Bo en av grunnleggerne av Factom – en enterprise blockchain-løsning.

I likhet med børser som ByBit og PrimeXBT, er DueDEX en Bitcoin futures exchange. Dette betyr at du vil handle derivater på prisen på Bitcoin. Dette betyr at du kan utnytte posisjonene dine opptil 100 ganger.

DueDEX samarbeider også med en rekke førsteklasses likviditetsleverandører. Dette betyr at du har dyp likviditet for alle ordrene dine. De har også en matchende motor som kan behandle over 100k TPS.

Det er også en ikke-KYC-utveksling som ikke krever personlig informasjon for å opprette en konto. Dette er i motsetning til slike som Coinbase et al. Som trenger full KYC fra sine handelsmenn.

DueDEX tar handelsmenn fra hele verden, selv om det er noen regioner der de begrenser brukere. Disse inkluderer slike som USA, Hong Kong osv. Du kan se hele listen her.

Er DueDEX trygt?

Dette er kanskje et av de viktigste spørsmålene som enhver næringsdrivende kan stille til en børs (spesielt nye). Så hvordan kan DueDEX virkelig samle seg?

Vel, det er en rekke områder vi vil se på når vi prøver å avgjøre om vi skal bruke en sentral. Disse inkluderer ting som brukersikkerhet, utvekslingssikkerhet, myntlagring og handelsrisikostyring.

La oss se på hvert av disse skal vi?

Mynt sikkerhet

Når det gjelder myntlagring, bruker DueDEX en prosedyre for kald lagring. Dette betyr at mynter lagres i et frakoblet miljø som holder dem trygge for hackere og koblet fra internett.

DueDex mynt sikkerhet

DueDex-retningslinjer for myntsikkerhet

Disse myntene er lagret i Multi-sig lommebøker. Dette betyr at det for å flytte midlene er et antall personer på DueDEX som er pålagt å godkjenne dette og signere transaksjonen.

Når det gjelder varm lagring, trekkes disse multisig-lommebøkene bare tre ganger om dagen. DueDEX behandler uttak i grupper manuelt og gjennom en flerlagsprosedyre.

Merk ✍️: Gitt at uttak gjøres manuelt, må du vente på en uttakstid for å bli behandlet. Selv om dette kan være frustrerende, er det en tryggere måte å administrere mynter på.

Serversikkerhet

DueDEX-handelsinfrastrukturen er vert for Microsoft Azure’s arkitektur. Dette er en av de mest robuste cloud computing-infrastrukturene rundt. Det vil sikre fortsatt oppetid for handelsbøkene sine.

Videre er Microsoft Azure en av de sikreste cloud hosting-tjenestene rundt. Dette betyr at ikke bare dataene dine er sikre, men det betyr også at de kan avverge eventuelle problemer relatert til DDoS-angrep osv..

Kommunikasjonssikkerhet

Det kommer ikke som noen overraskelse at DueDEX-nettstedet er fullt SSL-kryptert. Dette betyr at all kommunikasjon mellom deg og sentralen er kryptert og skjult for trusselen om hackere.

DueDex SSL-sertifikat

DueDex SSL-sertifikat

På dette punktet bør du alltid sørge for at du kan se den sikre hengelåsen i nettleseren din. Hvis du tilfeldigvis lander på en side som ikke har dette, kan det være en phishing-side, og du bør dra med en gang.

Brukersikkerhet

Selvfølgelig starter sikkerhet ofte hos brukeren. De fleste hacks oppstår fordi brukere ved et uhell overgir kontrollen over kontoene sine via passord eller API-nøkler. Imidlertid har DueDEX noen prosedyrer for å beskytte mot dette.

En av disse er at de gir tofaktorautentisering. Dette betyr at for å logge inn på kontoen din, må du også bekrefte påloggingen med telefonen.

DueDex tofaktorautentisering

DueDex tofaktorautentiseringsalternativerAuthenticator &# 128242; ️: For godkjenningsalternativet ovenfor må du laste ned Google Authenticator. Du kan laste ned dette fra Google Play Butikk.

Vi oppfordrer deg til å konfigurere dette i det øyeblikket du oppretter en konto. Med tofaktorautentisering, selv om en hacker har tilgang til passordet ditt, kan de ikke logge på uten telefonen din.

Risikostyring

Gitt at DueDEX er en futures-børs som tilbyr 100x gearing, har du betydelig markedsrisiko. Dette gjelder spesielt for en eiendel som er like volatil som Bitcoin.

DueDEX har en rekke tiltak for å ta ut de handelsmennene som faller under vedlikeholdsmarginen. Dette kalles en avvikling og DueDEX må gjøre dette før vedlikeholdsmarginen er oppbrukt (forklart nedenfor).

Hvis det noen gang er en situasjon der dette ikke kan gjøres, må tapet ved avviklingen hentes tilbake. DueDEX har opprettet et forsikringsfond for å dekke dette og forhindre “sosialiserte tap” blant handelsmennene.

Du kan lese mer om DueDEX forsikringsfond her. Imidlertid har DueDEX et system på plass for å til og med forhindre bruk av forsikringsfondet. Dette kalles auto-delveraging, og jeg vil dekke det nedenfor.

DueDEX-utnyttelse

Som nevnt er DueDEX en futures exchange. Dette betyr at når du inngår en handel på DueDEX, går du inn i en posisjon i en futureskontrakt.

For de som ikke vet, er en futures-kontrakt en avtale om å kjøpe eller selge noe finansielt instrument i fremtiden (utløpsdato). Dette betyr at du kan ta en lang eller en kort posisjon med en futures.

Det er imidlertid viktig å merke seg at futureskontraktene på DueDEX ikke har utløpstid. De er evigvarende futures, noe som betyr at din merkepris er spotprisen og ikke en fremtidig pris.

Leveraged Trading Duedex

Kraften til å utnytte handel. Avkastning / tap forstørret

Nå betyr futuresprodukter at du kan handle krypto med marginhandel (eller med gearing). Dette betyr at du kan ta ut posisjoner som er mange ganger størrelsen på midlene dine.

For eksempel, hvis du handler med en gearing på 100 ganger, betyr dette at du bare trenger å legge ned en innledende margin som er 1% av total ordrestørrelse. Selv om prisen på Bitcoin (BTC) bare beveger seg litt, forsterkes gevinstene / tapene dine.

Advarsel ⚠️: Du kan justere gearingen din, og vi vil råde deg til å starte med lavere gearingsgrenser. 50x gearing kan være like lønnsomt når det gjøres riktig.

Selv om startmarginen er det beløpet du må ha på kontoen din for å kunne åpne en stilling, må du også legge ut en vedlikeholdsmargin. På DueDEX er dette satt til 0,5%.

Så hvis du for eksempel har tatt en posisjon på 10BTC, må du legge ut 0,15BTC. 0.1BTC av dette er den opprinnelige marginen som vil bli holdt av børsen. 0.05BTC holdes som vedlikeholdsmargin.

Avvikling

Dette er et kjent begrep innen futures trading. Det er hva som skjer når egenkapitalen din faller under det påkrevde nivået for vedlikeholdsmargin. DueDEX vil umiddelbart stenge posisjonen din.

Hvis prisen de har klart å avvikle din stilling er større enn “Konkursprisen”, vil den opprinnelige marginen tas og sendes til forsikringsfondet vi snakket om ovenfor..

Likvidasjonsposisjoner DueDex

Prosess med å avvikle posisjoner på DueDex

Hvis DueDEX derimot ikke klarer å avvikle din posisjon over konkursprisen, vil Auto Deleveraging-mekanismen sparke inn. Jeg vil ikke gå inn på den fulle mekanikken her, men i utgangspunktet er dette en metode for å risikere alle handelsbøkene..

Hvis det er en miste næringsdrivende som ikke kan bli avviklet over konkursprisen, vil de motsatte handelsmennene med enten den største innflytelsen eller den beste PnL bli avviklet. Du kan lese mer om hvordan ADL jobber her.

DueDEX-avgifter

Noe som virkelig kan spise inn i lønnsomheten din, er gebyrene som blir belastet av en børs. Derfor er det en av de viktigste hensynene for oss.

Så hvordan ser de ut på DueDEX?

Vel, for handelsavgifter driver DueDEX en avgiftsmodell for produsent. Dette betyr at de handelsmennene som gir (gjør) likviditet på børsen, får rabatt mens de som tar blir belastet et gebyr.

Maker / Taker ❓: Hvis du er forvirret med disse vilkårene, er alt du trenger å vite at takere vanligvis er markedsordrer, mens produsenter legger begrensningsordrer.

For øyeblikket vil du bli belastet 0,075% som en taker, og du vil få en rabatt på 0,025% hvis du er produsent. Dette er nøyaktig i tråd med gebyrene du har på andre børser som ByBit et al.

Handelsgebyrer for DueDex

Enkel gebyrstruktur på DueDex

Når det gjelder andre gebyrer, vil du også bli belastet med en “finansieringssats”. Dette er imidlertid ikke et gebyr som går til DueDEX. Det er et finansieringsgebyr som du kan tenke på som en rente på lånte posisjoner.

Dette er en rente som betales til det åpne markedet og er avhengig av rentedifferansen mellom USD-finansiering og BTC-finansiering. Gitt at dette er en markedsrente, er den ikke fast og kan enten være positiv / negativ avhengig av forholdene.

Til slutt er det ingen gebyrer for å sette inn penger, selv om du kanskje må betale et lite gruvearbeid ved uttak. Dette gjøres for å dekke transaksjonsgebyrene som DueDEX må betale på dine vegne.

DueDEX-registrering

Forutsatt at du er fornøyd med DueDEX og ønsker å gi den en spinn, må du registrere en konto. Så du kan navigere til hjemmesiden og trykke på “registrer” -knappen.

Registrering DueDex

Registrering på DueDex via e-post & Telefon

Når du registrerer deg med DueDEX, kan du bruke enten en e-post eller et telefonnummer. “Henvisningskoden” er hvis noen andre har henvist deg til plattformen. Henvisningsprogrammet er noe vi vil dekke nedenfor.

Når du har fullført påmeldingen, vil du få tilsendt en bekreftelseskobling. Når du har bekreftet e-posten, kan du logge deg på kontoen din. Det er på dette stadiet vi vil oppfordre deg til å konfigurere tofaktorautentisering på mobilen din.

Noe annet du kanskje har lagt merke til er at DueDEX ikke krever noen form for KYC. Dette betyr at du ikke har sendt noen dokumenter eller venter på at teamet deres skal godkjenne søknaden din. Dette er selvfølgelig flott for de av dere som elsker personvern.

Innskudd / uttak

Nå som du har registrert kontoen din, må du finansiere en live-konto for å begynne å handle. Gå videre til “innskudd” -delen i kontoadministrasjonsområdet ditt.

Her vil du bli presentert med en Bitcoin-adresse samt en QR-kode. Dette er lommebokadressen du må bruke for å finansiere kontoen din. Når du har sendt midlene, kan du overvåke transaksjonen på en Bitcoin block explorer.

Topptips &# 128175 ;: Legg merke til innskuddsbonusene som DueDex har å tilby. Dette kan være gode måter å øke handelen på, selv om vi oppfordrer deg til å lese T&Cs

Uttak er like enkelt. Du kan trykke på “Tilbaketrekking” -fanen der du kan sende inn en forespørsel. Her kan du sette inn din offline-adresse. Som nevnt ovenfor, bør du være oppmerksom på at uttak bare behandles manuelt tre ganger om dagen.

Uttak behandles klokka 0:00, 8:00, 16:00 (UTC). Du bør også være oppmerksom på at uttaksforespørsler kan gjøres når som helst opptil 30 minutter før tiden. Så hvis du gjør en forespørsel etter dette, må du vente til neste uttakstid.

DueDEX handelsplattform

På tide å gå inn i dyrets mage og ta en titt på den mye spioneringen av handelsplattformen DueDEX. Så hvis du er i kontoen din, kan du trykke “Trade” og ta deg til grensesnittet.

Vårt første inntrykk er at det er ganske godt lagt ut og intuitivt. Oppsettet er ganske likt noen av de andre levererte handelsplattformene vi har vurdert.

Midt på plattformen har du pristabellene dine. Du vil merke at dette diagrammet ser ganske likt ut, og det er fordi det er tradingview-programvare. Tradingview-diagrammer er noen av de mest funksjonelle i bransjen.

DueDex-plattform

Handelsgrensesnitt for DueDex-plattformen

Disse diagrammene er en kryptoteknisk analytiker som drømmer da de gir mulighet for noen ganske avanserte analyser. Du har trender, indikatorer, studier samt muligheten til å lagre diagrammalen for senere.

Hvis du ønsket å observere DueDEXs markedsdybde, kan du veksle til det på kartmodulen. Markedsdybden lar deg få en bedre følelse av likviditeten i bøkene på den tiden.

Topptips &# 128175 ;: Du kan også utvide diagrammet for å gjøre det til fullskjerm. Dette kan gjøre det lettere å kartlegge trendene.

Rett under disse kartene har du ordrene dine både tidligere og nåtid. Du har også dine åpne stillinger og en live kjørende PnL. Til slutt har du funksjonaliteten til å kansellere alle bestillinger øverst til høyre på disse ordrene.

Så til høyre for diagrammet har du de siste handlerne samt live ordrebok. Du kan også justere hvordan ordreboken presenteres og velge å bare se på kjøpsordre eller salgsordre.

Til slutt, ved siden av de siste handlerne, har du dine egne ordrebøker. Her kan du legge inn bestillinger, og du har en rekke alternativer for bestillingsplassering til din disposisjon. La oss se på noen av disse skal vi?

Bestill plassering

Det første du vil legge merke til når du ser på bestillingsskjemaene dine, er at du kan velge å lage tre forskjellige typer ordrer. Dette er følgende:

  • Begrens rekkefølge: En grenseordre er en som er plassert borte fra markedet til en forutbestemt pris. Når markedet når dette nivået, vil ordren din bli utført i henhold til parametrene du opprinnelig definerte (bare redusere & postordre).
  • Marked: Dette er en ordre som vil bli utført til markedsprisen. Dette blir også vanligvis utført som en bestiller, så du betaler takgebyret
  • Stopp markedet: Dette er en stoppordre som vil utføres til markedsrenten når et forhåndsbestemt nivå blir nådd. Dette nivået er stoppnivået ditt og kan brukes til å enten tjene penger eller stoppe et tap.
  • Stoppgrense: Dette er også et stopptap, men i stedet for å utføre til markedsrente når det treffes, vil det bli plassert som en begrensningsordre til en pris som er forhåndsbestemt fra begynnelsen.

Du vil også ha lagt merke til at for hver av ordretypene kan du stille inn beløpet ditt. Som nevnt tidligere, bør du kanskje starte med lavere gearingsgrenser, da det er for risikabelt å handle 100 ganger.

DueDex-ordretyper

Noen av ordretypene på DueDex

Du bør også merke deg at når du legger inn en begrensningsordre, kan du velge hvor lenge du vil at ordren skal være i kraft. Du har alternativene for “God til kansellert”, “Øyeblikkelig eller Avbryt” eller “Fyll eller drep”. Du kan lese mer om denne gangen gjeldende parametere i DueDEX-dokumentene.

Når det gjelder å matche dine bestillinger, har DueDEX en ganske effektiv matchingsmotor. Dette er i stand til å behandle rundt 100 000 transaksjoner per sekund med en latens på bare 10 millisekunder – flott for best utførelse.

Testnet

Noe annet du kanskje vil benytte deg av på DueDEX, er deres Testnet. Du kan tenke på dette som en demoplattform som er tilgjengelig på testnet.duedex.com.

I utgangspunktet replikerer dette Testnet alle handelsbetingelsene du har på selve børsen. Den eneste forskjellen er at du handler med testmynter som ikke kan trekkes tilbake.

Test mynter &# 128176 ;: Før du kan handle på testnettet, må du hente testmynter fra en kran. Du kan lese mer om det her

Dette kan være en fin måte for deg å teste handelsstrategien din og bli vant til handelsplattformen DueDEX før du setter inn mynter. Du vil også bruke testnet for å prøve API-en deres (mer om dette nedenfor).

DueDEX kundestøtte

Noe annet som vi legger stor vekt på er kundesupport. Det er ikke noe mer frustrerende enn å måtte vente timer på at en billett skal ivaretas av supportpersonalet.

Så hvordan kan DueDEX samle seg?

Vel, de var ganske effektive. Den beste måten å få tak i dem på, er via deres enkle kontaktskjema på deres nettside. De har supportagenter tilgjengelig 24/7, og vi fikk svar innen 2 timer.

DueDex kundestøtte

Steder for å nå DueDex kundesupportteam

Selvfølgelig er det også mer tradisjonelle måter å nå ut til dem, inkludert på deres support-e-post ([email protected]). Dessverre er det ingen telefon med live chat tilgjengelig.

Pro Tips &# 128175 ;: Hvis du vil fremskynde billetten din, kan du kontakte dem på deres sosiale mediekontoer. Du kan slå dem opp Twitter eller deres Telegram.

Selvfølgelig kan det ikke en gang være behov for at du i utgangspunktet tar kontakt med kundestøtten. Det er fordi de har et ganske omfattende brukerstøtte med mange av de vanligste spørsmålene.

DueDEX API

Noen programmerere der ute? Du vil gjerne vite at DueDEX har en ganske robust API der du kan kode dine egne handelsalgoritmer. Du kan lese mer om API i offisielt depot.

Hvis du vil begynne å handle via API, må du skaffe deg API-nøklene. Dette kan også gjøres i kontoseksjonen. Når du er der, må du først generere dem.

DueDex API-nøkkel

Genererer DueDex API-nøkkel

Du må gi API-nøkkelen et navn, samt bestemme hvilke tillatelser du vil at nøkkelen skal ha (lese, skrive, bytte). Til slutt kan du også velge å merke en enkelt IP-adresse der sentralen vil akseptere kommandoer – et klokt trekk.

Selvfølgelig, mens vi er om temaet API-nøkler, bør jeg advare deg om risikoen ved å gi denne API-nøkkelen til tredjeparter. Alle med handelstillatelse og API-nøkkel kan utføre handler. Trading bot-tjenester har skadelig brukt API-nøkler tidligere på børser som Binance.

Henvisningprogram

Hvis du har hatt en hyggelig opplevelse på DueDEX og vil henvise andre, vil du være glad for å vite at DueDEX har et ganske attraktivt henvisnings- / tilknyttet program på plass.

De gir deg muligheten til å tjene opptil 30% på levetidskommisjonen for dine direkte henvisninger. Det betyr at for hver næringsdrivende som registrerer deg med henvisningskoblingen din, vil du tjene 30% på handelsavgiften.

Merk &# 128221 ;: Selvfølgelig bør du lese T&Cs som følger med dette tilknyttede programmet for å sikre at du henviser brukere på en kompatibel måte.

Det er også et ekstra nivå av tilknyttet kommisjon tilgjengelig på DueDEX. Hvis henvisningene dine henviser noen og de begynner å handle, vil du få ytterligere 10% av handelsavgiftene de genererer i løpet av livet på plattformen.

DueDex tjener

Opptjeningspotensial med DueDex-tilknyttet

Noe annet som vi virkelig likte ved DueDEX tilknyttede program, er at det er daglig oppgjør. Det betyr at du har rett til å ta ut pengene dine dagen etter at provisjonen er opptjent – ganske forfriskende.

Forbedringsområder

Mens det var mye vi virkelig likte ved DueDEX, er det fortsatt ganske mye rom for forbedring.

Den første og mest åpenbare tingen at børsen bare lar deg handle Bitcoin-futures. Dette er ganske begrensende, og nesten alle de konkurrerende børsene tilbyr futures på andre eiendeler.

Da er det heller ingen mobilapp tilgjengelig. Dette betyr at hvis du vil handle mens du er borte fra PCen din, må du bruke en mobil nettleser – langt fra ideell.

Tilsvarende, selv om handelsplattformen er ganske funksjonell, ser det ut til å ha de fleste av de samme funksjonene som de allerede eksisterende handelsplattformene. Hvis DueDEX virkelig vil konkurrere, må den utvikle noen plattform-USP-er.

Endelig er det elektroniske omdømmet til DueDEX fortsatt begrenset fordi det er en slik ny børs. Selvfølgelig er dette noe alle nye børser står overfor, og så lenge de gir den samme tjenesten vi møtte; omdømmet vil bli håndhevet over tid.

Konklusjon

Oppsummert så fant vi DueDEX å være en ganske imponerende utveksling. Tilstrekkelig innflytelse, sterk myntsikkerhet og lynrask utførelse som kan behandle ordrer i millisekunder.

Vi likte også det faktum at de har et attraktivt henvisningsprogram med et veldig responsivt kundeserviceteam. Tilsvarende er handelsgebyrene ganske attraktive, og det er tilstrekkelige insentiver for markedsprodusenter.

Fra et risikostyringsperspektiv ser det ut til at DueDEX har krysset sine T-er og stiplet deres jeg-er. De har auto-deveraging systemet for å redusere risikoen for tap og mislykkes det – det er alltid det forsikringsfondet.

Ja, det er noe rom for forbedring, men dette er en helt ny børs. De har planer om å rulle ut mange flere funksjoner og funksjonalitet når de vokser. Faktisk vil man håpe at konstruktive anmeldelser som vår blir tatt i betraktning når de ser ut til å forbedre den.

Så er DueDEX utvekslingen for deg?

Vel, hvis du leter etter en godt administrert sikker og funksjonell Bitcoin futures exchange, så er de verdt å vurdere.

Advarsel ⚡️: Å handle Bitcoin Futures er veldig risikabelt, og du kan miste hele investeringen. Forsikre deg om at du praktiserer tilstrekkelig risikostyring

Utvalgt bilde via DueDex

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me