Egretia Review: Den første HTML5 Blockchain Engine & Platform

Egretia (EGT) er ikke et helt nytt blockchain-prosjekt, det har eksistert i nesten 2 år. Det er ikke engang et nytt tegn, ICO ble holdt i mai 2018.

Men det har fanget mange næringsdrivendes oppmerksomhet nylig da det har skutt i været 50 av CMC-rangene. Dette er på baksiden av et prisrally som så det gå fra under $ 0,0001 i april 2019 til høyder over $ 0,08 i juli 2019.

Så hva er Egretia og er dette bærekraftig?

I denne Egretia-gjennomgangen vil jeg gi deg alt du vet og prøve å svare på det. Før vi skjønner det, må jeg gi deg litt bakgrunn om HTML5.

Oversikt over HTML5

De som er kjent med nettet vet om HTML5, det strukturerte språket som brukes til å presentere innhold på nettet. Det har eksistert i ganske lang tid, med den første utviklingen tilbake til 2004, men det tok litt tid før den tok igjen.

Firefox var det første store selskapet som la til HTML-støtte i 2008, med andre som YouTube, Twitter, LinkedIn, Flickr og andre som la til HTML5-støtte de neste årene. Men alle oppdaget at det var vanskelig og dyrt å utvikle HTML5-applikasjoner, og HTML5-standarden falt derfor langs veien.

HTML5-historie

Historikk om HTML5. Bilde via Lysbildespiller.

Fremveksten av smarttelefoner og direktemeldingsapper endret det, og HTML5 brukes nå mye i spillmarkedet. Det anslås at HTML5-spillapps når ut til rundt 4 milliarder brukere gjennom forskjellige meldingsapper.

Og likevel er det fortsatt problemer med HTML5 som brukes i spillapper. Disse problemene fremheves som følger:

 • Fordi det ikke er noen global betalingsplattform for disse HTML5-spillene, påfører brukerne ekstra risiko når de bruker kredittkortbetalinger.
 • Brukerne har ikke ekte eierskap av digitale eiendeler i spillet som er lagret på selskapets servere.
 • Det er ikke noe bedre alternativ for lagring av digitale eiendeler i spillet.
 • Å tjene penger effektivt på spilltrafikk er vanskelig for spillutviklere.
 • Det er vanskelig å beskytte intellektuelle rettigheter for HTML5-produkter.

Alt dette gir mangel på insentiv for utviklere til å lage spill av høy kvalitet. Det er her Egretia kommer inn …

Hva er Egretia?

Egretia ble opprettet for å løse disse problemene ved å utvikle en HTML5-spillmotor basert på blockchain-teknologi. Teknologien utviklet av Egretia når allerede mer enn 1 milliard mobile terminaler og støttes av 200 000 utviklere.

Du lurer kanskje på hvordan dette er mulig for et slikt nytt prosjekt. Det skjer fordi Egretia samarbeider med Egret Technology, et selskap som har brukt fire år på å perfeksjonere HTML5-arbeidsflyt.

Egretia Oversikt

Oversikt over Egretia. Bilde via Egretia nettsted.

Den arbeidsflyten inneholder nå 14 produkter og når ut til mer enn 200 000 utviklere. Og innholdet som drives av arbeidsflyten har blitt distribuert til mer enn 1 milliard mobile terminaler.

Egretia har tatt den velprøvde arbeidsflyten utviklet av Egret og plassert den i et blockchain-grensesnittlag. Dette gir HTML5-spill og utviklere tilgang til en komplett blockchain-utviklingspakke. Og den støtter ikke bare Egretias blockchain, men kan utvides i fremtiden til å omfatte Ethereum og andre offentlige kjeder.

Egretia konstruerer et komplett økosystem som har blockchain-løsninger som inkluderer utviklere, innholdsleverandører, spillerne så vel som annonsører og leveringskanaler..

Egretias plattform og funksjoner

Egretia-plattformen har planer om å inkludere følgende komponenter, som alle hjelper til med å løse problemene som allerede er uthevet ovenfor. De viktigste plattformkomponentene som for øyeblikket er planlagt, er som følger:

 • Digital aktivautveksling – Denne plattformen vil tillate spillere å lage sine egne spill som vil kunne utveksle digitale eiendeler med andre spill. Det er planlagt utgivelse i tredje kvartal 2019.
 • Reklame – Annonseplattformen vil tillate smarte kontrakter og elektroniske betalinger der alle vil kunne kjøpe reklameplass på blockchain-baserte spill.
 • Spillplattform – Dette er hvor spillerne vil gå til og spille de blockchain-baserte spillene. Det vil bruke en Proof-of-Game konsensusmekanisme for å generere belønninger for spillerne. Det var planlagt utgivelse for andre kvartal 2019, og testnettet ble satt i drift 4. juni 2019.
 • Egretia barnehage – Dette vil være et inkubasjonsområde som vil støtte opprettelsen av lag som åpner for en bro mellom utviklere og spillere.
 • Lagringsplattform – Utviklere vil kunne lagre alle spillobjekter og data rett på Egretia blockchain ved hjelp av lagringsplattformen.
 • Spillutviklingsplattform – Det er her utviklere skal gå for å lage HTML5-spill. Inkluderer Egretia Engine, Egretia Server og Egretia SmartIDE.

Egretia begynte på Ethereum blockchain, men har nylig overgått til sitt eget testnett. Den planlegger å lansere mainnet i andre kvartal 2020. Blockchain vil da ha sitt eget native token og følgende funksjoner:

 • Delegert Proof-of-Stake (DPoS) konsensusmekanisme, lik EOS.
 • Innledende hastigheter på 2000 transaksjoner per sekund. Utviklingsteamet hevder at dette kan økes etter behov gjennom DPoS-mekanismen.
 • Fleksibilitet innebygd i blockchain, som muliggjør enkle endringer i blokkopprettelsestider, blokkstørrelse og transaksjonsgebyrer. Alt avgjøres ved å stemme blant nodene.
 • I tråd med fleksibilitetsmålene, vil utviklingsverktøysettet som brukes av Egretia støtte for mange forskjellige programmeringsspråk.

Egretia-teamet

Egretia kjerneutviklingsteam er bygget rundt de to grunnleggerne av Egretia, grunnleggeren av Egret, og to ekstra medlemmer.

Lederen for Egretia-teamet er administrerende direktør og grunnlegger Peter Huang. Før han grunnla Egretia, var han også medstifter i Egret, og overgangen til blockchain var en naturlig for ham. Tidligere teknisk sjef i Adobe Systems, har han over 18 års erfaring innen spillutvikling og internettprosjekter.

Medgrunnleggeren av Egretia er Dirk Meyer, og mens han er en del av Egretia Blockchain-teamet ser det ikke ut til at han jobber på heltid på prosjektet, da LinkedIn-profilen hans viser ham som bare et teammedlem, og viser ham også jobber som Sr. Programleder, Creative Cloud, Digital Media i Adobe Systems.

Egretia Team

Noen Egretia-teammedlemmer. Fra venstre: Peter Huang, Dirk Meyer, Edwin Chen

Et annet medlem av Egretia Blockchain-teamet som leder for forskning og utvikling er Edwin Chen. Han er også grunnlegger og administrerende direktør i Egret, noe som gir ham tette bånd til Egretia-prosjektet.

Mye av det tekniske arbeidet gjøres av Yin Ma, som tidligere jobbet for Qualcomm og er en kompilator- og verktøykjedeekspert med over 20 års erfaring innen kompilatorutvikling..

Det siste kjernemedlemmet i Egretia Blockchain-teamet er Ross Przybylski, som også er grunnlegger av D20Studios og tidligere produsent i Electronic Arts. Han bringer mer enn 15 års erfaring med programvareutvikling til prosjektet, sammen med over 10 års erfaring med spillutvikling.

Egretia-fellesskapet

Som du kanskje forventer av et ukjent prosjekt, har ikke Egretia noen enorme sosiale medier. De har sett sine Twitter-konto tiltrekke seg en stor følge de siste to månedene som svar på det enorme hoppet i verdien av EGT.

Det er nå omtrent 41 300 Twitter-følgere. Facebook-kontoen ser også ut til å ha hatt rask vekst de siste månedene og har nå i underkant av 3600 følgere av siden deres.

Andre kontoer viser ikke den raske veksten og forblir små. Egretia sub-Reddit har mindre enn 1000 lesere og veldig lite aktivitet, spesielt før juni 2019. The Telegram kanal er bare 1893 medlemmer også, noe som er ganske lavt i blockchain-rommet.

EGT-tegnet

EGT-token er det som har ført til at Egretia-prosjektet nylig kommer til syne, siden det har steget med vanvittige 20.000% + siden starten av året, og brakt det til den 32. posisjonen basert på markedsverdi og gjort det til den klart beste vinneren av 2019.

Flyttingen høyere begynte i slutten av mai og har akselerert i juni og gjennom begynnelsen av juli. Hoppet er nesten helt sikkert som svar på lanseringen av testnettet for prosjektet, men med tanke på de tidlige stadiene av utviklingen, virker det ekstremt overdrevet.

Noen har antydet at det er en typisk pumpe av en verdiløs mynt, men hvis det var tilfelle, burde vi ha sett prisen stige i mer enn en uke eller to, etterfulgt av et krasj tilbake til den opprinnelige prisen.

EGT-prisytelse

EGT-prisytelse. Bilde via CoinMarketCap

Det har ikke vært tilfelle med EGT, som er lavere enn $ 0,095559 satt den 10. juli 2019, men er fortsatt over $ 0,07-nivået fra 24. juli. svakhet.

EGT-token er et ERC-20-token, men et native token vil bli lansert når teamet lanserte mainnet en gang i 2020. Token ble lansert via en ICO tilbake i mai 2018, og det ble godt mottatt, med teamet å heve $ 23,650,000 på under 24 timer.

På det tidspunktet ble EGT-tokens tilbudt for $ 0,00858 hver, noe som betyr at de som kjøpte under ICO, har sett mer enn 800% avkastning fra ICO-prisen. I virkeligheten har imidlertid avkastningen vært langt større i ETH-termer. Tokens kjøpt med ETH har sett en økning på mer enn 24.000% i ETH-termer siden ICO.

Kjøpe & Lagring av EGT

De som føler at det fortsatt er oppside for EGT-token, kan kjøpe det fra en rekke børser.

Det største volumet er på OKEx-plattformen, etterfulgt av CoinTiger. Det er også en økende mengde volum fra Huobi Global, der EGT-token nettopp ble oppført 10. juli. Ironisk nok er det også datoen for all-time high for token.

Noe som ganske overrasket meg var det omfattende volumet av token, spesielt på slike som OKEx. Dette volumet er mer enn jeg har sett, selv med noen av de mest kjente tokens. Så dette innebærer en sterk grad av likviditet for store blokkordrer.

Huobi EGT

Registrer deg hos Huobi og kjøp EGT-tokens

Det er en risiko her, og det er nøkkelutvekslingsrisiko. Volumene på OKEx er 80% av totalen for EGT. Dette betyr at likviditeten kan falle dramatisk i tilfelle eventuelle problemer hos OKEx.

Når du har fått EGT-tokens, vil du fjerne dem fra sentralen og lagre dem i en frakoblet lommebok. Vi er alle godt klar over risikoen som kommer fra sentraliserte børshacker.

Fordi EGT er et ERC-20-token, kan det lagres i hvilken som helst ERC-20-kompatibel lommebok. I tillegg har teamet jobbet med sin egen lommebok, som skulle skyldes i første kvartal 2019, men har blitt forsinket.

Egretia utvikling & Veikart

Noen ganger kan det være ganske vanskelig å bestemme nøyaktig hvor mye arbeid som blir gjort med et prosjekt. Det er ofte slik at et team overvurderer fremdriften i prosjektet.

For meg er imidlertid en av de mest konkrete måtene å bestemme fremdriften aktiviteten i deres offentlige kodelager. Derfor bestemte jeg meg for å hoppe inn i Egretia’s GitHub og ta en titt på koden forplikter seg. Nedenfor er kodeforpliktelsene til de tre øverste lagrede arkivene.

Egretia GitHub

Kode forplikter seg til å velge repositorier de siste 12 månedene

Som du kan se fra ovennevnte, er dette noen ganske ufruktbare arkiver. De presset bare en håndfull forpliktelser gjennom disse depotene samme dag i fjor. Selv om det er ytterligere 7 repoer, er de alle like tørre.

Dette er tydeligvis ikke det beste tegnet fra et prosjekt, spesielt et som skal utvikle en open source blockchain-motor.

Selvfølgelig er det mest sannsynlig at teamet utvikler protokollen offline eller jobber i private arkiver. Likevel hjelper det fremdeles hvis de er i stand til å dele prosjektets live fremgang med samfunnet.

Når det er sagt, ser de ut til å ha noen viktige oppdateringer planlagt i det minste når det gjelder deres offisielle veikart. Nedenfor er hva de har lagt ut for resten av 2019 og 2020:

 • 2. kvartal 2019: Utgivelse av blockchain-spillplattformen
 • 3. kvartal 2019: Virtual Release Goods Trading Release
 • 4. kvartal 2019: Annonseplattform
 • 2020 Q1: Offentlig kjedelanseringskandidat
 • 2. kvartal 2020: Egretia Public Chain 1.0 utgivelse

Gitt at vi ikke kan se direkte fremgang i arkivene til prosjektet, er vi nødt til å stole på utviklingsoppdateringene de kan legge ut på deres offisiell blogg.

Konklusjon

For å være ærlig, virker de enorme gevinstene som tegnet av dette tidligere ukjente prosjektet mistenkelig. Mens blockchain-spill nesten helt sikkert kommer til å være en veldig lønnsom sektor i fremtiden, er Egretia-plattformen ikke bare uprøvd, den er ganske uutviklet. Selv om det viser løfte, er det ikke nok til å rettferdiggjøre en gevinst på 20.000%. Kort sagt, jeg tror tokenet vil komme tilbake til jorden.

Suksessen til prosjektet avhenger av hvor raskt de kan utvikle og starte sin HTML5 blockchain-integrering. Mobilspill er en stor bransje, og det er blitt spådd at HTML5-spill vil nå 100 milliarder dollar i inntekter det neste tiåret.

Med sitt partnerskap med Egret Technology og deres fellesskap med over 200 000 utviklere, er Egretia godt posisjonert for suksess. De burde kunne utnytte partnerskapene Egret også nyter med Tencent, Xiaomi og Microsoft og 75% dominans over det kinesiske HTML5-spillmarkedet.

Lanseringen av testnettet er nok en positiv, men noen av kontrollpunktene på veikartet er forsinket, og det er aldri bra. Man kan håpe at disse forsinkelsene ikke blir en trend, fordi det kan sette prosjektet tilbake nok til at konkurransen kan innhente og innhente ledelsen som Egretia har bygget.

Samlet sett har Egretia et veldig godt forslag, nå er det opp til dem å innfri løftet.

Utvalgt bilde via Fotolia

Ansvarsfraskrivelse: Dette er forfatterens meninger og bør ikke betraktes som investeringsråd. Leserne bør gjøre sine egne undersøkelser.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me