Emerging Trends: Five Currency to Watch i 2018

Når du velger hvilke kryptovalutaer du vil investere i år, er det viktig å vurdere hva som vil være de viktigste trendene, og hvor vil bransjen gå herfra.

Vi har skissert noen av trendene som vi ser ha stor innvirkning, og flere prosjekter som eksemplifiserer en ideell implementering av disse konseptene. Så les videre for våre forslag til hvilke fem kryptovalutaer du kan holde øye med i løpet av 2018.

For denne listen skal vi unngå de som er i topp 10 markedsverdi og i stedet fokusere på de som har mye rom for vekst.

Personvern i en Blockchain World

IRS og andre offentlige etater rundt om i verden utvikler blockchain-analyseteknologier, blir det mer og mer viktig for en investor å fokusere på personvern som et sentralt spørsmål..

Ikke bare er skattemannen et problem, men tyver kan også bruke lignende teknikker for å identifisere store honningpotter av kryptovaluta å målrette mot. Og av samme grunn som vi holder dører på baderomsboder, er personvern bare en grunnleggende menneskerettighet, og når flere mennesker går inn i blockchain-investering, vil de lete etter personvernalternativer.

PIVX

PIVX Privacy Coin Review

Bildekilde: pivxmasternode.org

PIVX er en litt ny blockchain som er basert på veletablert og høyt testet X11-teknologi. Det er også den første, og for øyeblikket eneste, kryptokurrency som samtidig støtter absolutt privatliv og bevis på innsamling.

Ikke bare er den privat, men den støtter og er i full overensstemmelse med Zero Coin-protokollen, som er et veldig spesifikt sett med standarder som skisserer hvordan en teoretisk perfekt personvernvaluta vil fungere.

PIVX er imidlertid ikke uten feil. For eksempel, hvis du ønsker å gjennomføre bevis på innsatsen, vil du ikke kunne bruke personvernfunksjoner, da de to foreløpig ikke er interkompatible ennå.

Personvernfunksjonen fungerer ved å lage en undervaluta som heter ZPIV som kan tenkes på som kasinospil. Når du sender ZPIV, kommer den til destinasjonen som vanlige PIVX-tokens. Du kan ha både PIVX- og ZPIV-tokens i samme lommebok, men for øyeblikket kan ikke ZPIV-tokens satses.

Denne valutaen tilbyr også hovednoder. Men til nåværende priser krever de en heftig initialinvestering på over $ 100.000 for å kunne delta. Mange rapporter indikerer at drift av en masternode ikke gir mye mer belønning enn bare innsats.

Disse riktignok små problemene til side, PIVX har en dedikert følge og et svært sikkert nettverk som skal tilfredsstille behovene til alle som søker total personvern, samt en rimelig god butikkverdi..

På ramper til Crypto Highway

Et viktig spørsmål de kommende årene er såkalte on-ramper til kryptovaluta. Som beskrevet av Andreas Antonopoulos, er en rampe en tjeneste som lar vanlige mennesker bytte noe som fiat-valuta til kryptovaluta. Etter hvert som flere mennesker ønsker å komme inn i rommet, vil rampene bli stadig mer kritiske.

For denne kategorien har vi valgt to interessante kryptovaluta-prosjekter.

Celcius

Celcius utlånsnettverk

Bildekilde: celsius.network

Celsius har som mål å tilby alle finansielle tjenester til årtusener og andre unge mennesker som ofte ikke er tilgjengelige for dem på grunn av mangel på kreditthistorie eller ellers rett og slett blir ignorert av det tradisjonelle banksystemet.

Celsius vil tillate brukere å både låne fiat-valuta og låne ut kryptovaluta. Plattformen fungerer transparent. I motsetning til en bank, lar den brukerne dra mest mulig nytte av systemet gjennom lån med lave renter og høye rentebesparelser.

Det uttalte målet for prosjektet, ifølge hovedinvestoren Alex Mashinsky, er å gå ombord de neste 100 millioner menneskene til Ethereum (som Celsius er basert på). Celsius-tokens kreves for å få medlemskap i plattformen, og det kan bli ganske populært.

Edelstener

Edelstener desentralisert mekanisk turk

Bildekilde: gems.org

Bortsett fra å bruke penger til å kjøpe eller låne kryptovaluta, hva om noen i verden kunne tjene det gjennom enkle oppgaver på Internett? Det er målet bak Edelstener prosjekt, som har som mål å være en konkurrent til Amazon Mechanical Turk-programmet.

Hvordan dette fungerer er forespørsler som trenger fullførte mikrotasker, som kan tilby jobber gjennom edelstener. Da brukerne fullfører oppgaver, blir de belønnet med Gems-kryptovaluta.

Ikke bare kan dette fungere som en inntektskilde, men det kan også vise seg å være en veldig viktig rampe og innledende gateway, da det lar brukerne tjene poletter i motsetning til å kjøpe dem.

Å skape nye økonomier med Blockchain

Helt nye økonomier vil være et spennende aspekt av kryptovaluta i nær fremtid. Tidligere utradable eiendeler og unrentable power kan plutselig selges på blockchain og på global skala.

Golem

Golem desentralisert superdatamaskin

Bildekilde: golem.network

Et spesielt spennende eksempel på dette er Golem-prosjektet. Golem er en plattform der folk kan selge ubrukt datakraft til et nettverk av forespørere.

For eksempel kan et Hollywood-studio som trenger å gjengi millioner av HD-rammer med 3D-animasjon, i stedet for å investere en formue i maskinvare som raskt blir foreldet, leie datakraften fra Golem-nettverket..

Denne kraften kan også brukes til en ubegrenset variasjon av prosjekter. Et annet eksempel kan være for medisinsk forskning, vitenskapelig forskning og til og med cryptocurrency mining.

Golem-plattformen vil bli lansert senere i år, og den dedikerte fansbasen hjelper for å få systemene til å gå og begynne å selge eller leie datakraften.

Etterspørselen etter fleksible børser vil vokse

Etter hvert som antall kryptovalutaer vokser, vil behovet for å bytte dem også vokse. Nettsteder som Shape Shift og Changelly har tatt av og tjener en formue for eierne.

Dette er fordi investorer ønsker trygge og raske måter å endre en type kryptovaluta til en annen uten risiko for å utsette seg selv for en børs. En utveksling som kan være målet for hackere som det som skjedde med Youbit-utvekslingshacket i Sør-Korea.

Mens noen av tjenestene som Shape Shift opererer på måter som jevnlig øker avgiftene eller endrer avgiftene uten advarsel, begynner andre plattformer å dukke opp som ikke bare er enklere i byttereglene, men gir en måte for normale mennesker å investere og tjene hva er egentlig et utbytte bare for å holde token.

Flyp.Me

Flyp.me handelsplattform

Bildekilde: flyp.me

Utvekslingen vi vil snakke om i dag heter Flyp.Me. Tjenesten siden lanseringen har sett jevne volumøkninger ettersom den er lagt ut på nettstedet hans og kan observeres på blockchain. Nettstedet har en veldig enkel to prosent avgift og gir mulighet for veldig små bytter.

Den støtter for tiden 15 kryptovalutaer inkludert den tidligere nevnte PIVX. Innehavere av FYP-token vil ha rett til kvartalsutbytte lik 50 prosent av bytteavgiftene som nettstedet tjener. Bytteutbytte blir utbetalt i Ether og blir automatisk levert til lommeboken som inneholder tokenet.

Mens Flyp.Me kanskje ikke viser seg å være den mest populære, er forretningsmodellen overbevisende, da innehavere av token nesten helt sikkert vil foretrekke å bruke Flyp.Me til sin egen børs, da de i hovedsak betaler seg en del av avgiften..

Ansvarsfraskrivelse: Dette er skribentmeninger og bør ikke betraktes som investeringsråd.

Utvalgt bilde via Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me