En guide for å opprette et personlig Coinbase-indeksfond (oppdatering 2020)

>

Med bare noen få minutter å sette opp, er Shrimpy en enkel og effektiv løsning for å administrere en kryptovalutaportefølje. Ingen kompliserte bjeller og fløyter. Bare kjernefunksjonaliteten som gir en hyggelig opplevelse. Dette gjør Shrimpy ideelt for alle fra kryptoeksperten som ønsker å spare tid på å administrere eiendelene sine, til nye kryptoeiere som har liten eller ingen handelserfaring..

La oss gå gjennom trinnene for å lage og administrere din egen børshandlede kryptoindeks med Shrimpy.

Skape & Koble API-nøkkelen din

Før vi kan begynne å konfigurere API-ene våre for handel, må du sørge for at du har registrert deg for en Coinbase-konto og fulgt denne veiledningen om hvordan du knytter Coinbase API-nøklene dine til Shrimpy.

Slik kobler du Coinbase Pro API-nøkler

Når du har koblet API-nøklene dine, kan du gå videre til Portefølje kategorien for å lage din personlige kryptovalutaindeks. Her begynner moroa med å lage din kryptoindeks.

Konstruer din tilpassede kryptovalutaindeks

Du har to muligheter for hvordan du vil konstruere porteføljen din. Du kan velge å legge til kryptoaktiver manuelt, eller du kan velge å bruke Shrimpy’s Indeks funksjon for å automatisk konstruere en portefølje basert på valgte preferanser.

Market Cap vektet indeks

Når du oppretter en markedsvektet indeks, er det tre hovedinnstillinger du bør vurdere: Antall eiendeler, minimum aktiva% og maksimum aktiva%.

Ved å velge en markedsdekt vektet indeks vil porteføljen bli tildelt basert på vekten av hver aktivas markedsverdi i forhold til de andre eiendelene i porteføljen.

Antall eiendeler angir antall eiendeler som skal inngå i indeksen. Eiendelene som er inkludert, velges av høyeste markedsverdi først, og går videre til lavere markedsverdi.

Minimum aktiva% bestemmer den laveste tildelingsprosenten som vil bli tildelt en eiendel i porteføljen. På grunn av at markedet er tungt veid mot noen få eiendeler med høyt kapital, kan dette bidra til å forhindre at indeksen opprettholder ekstremt liten prosentandel av en eiendel.

Maksimal aktiva% konfigurasjoner er ment å tjene som en øvre grense for maksimal risikoeksponering for en enkelt krypto eiendel. Dette forhindrer at en bestemt eiendel bruker mer av indeksen enn du ønsker.

For å lage en indeks som følger markedet tett, kan du:

  1. Øke Antall eiendeler

  2. Avta Minimum aktiva%

  3. Øke Maksimal aktiva%

Likevektet indeks

Å lage en likevektet indeks er enda enklere. I stedet for å måtte velge minimums- og maksimumsallokeringsprosent, trenger du nå bare velge total Antall eiendeler du ønsker. Husk å svarteliste eiendeler du ikke vil inkludere i porteføljen din.

For å lære mer om effekten av å diversifisere kryptoporteføljen din, anbefaler vi å lese artiklene nedenfor som diskuterer porteføljemangfold og optimal aktivfordeling.

Porteføljemangfold: En teknisk analyse

Optimalisering av aktivfordeling for ombalansering av kryptovaluta

Dynamisk indeks

Alle kryptoporteføljer konstruert ved hjelp av Indeks funksjonen fungerer som dynamisk indeks. En enkel, dynamisk indeks betyr at vektingen for hver eiendel vil bli oppdatert før hver ombalanseringsperiode. Hvis en eiendel øker i pris, kan prosentallokeringen for den eiendelen i indeksen også øke. I tillegg til vektene, vil posisjonene til eiendelene i indeksen din endres, de også oppdateres. Si for eksempel at du opprettet en indeks som inneholder de 10 beste eiendelene. Hvis den 10. eiendelen etter markedsverdi bytter med den 11., vil denne bli oppdatert i indeksen ved å fjerne den forrige 10. eiendelen og erstatte den med den nye 10. eiendelen.

Velg en rebalanseperiode for porteføljen din

Når du oppretter kryptovalutaindeksporteføljen din, kan du legge merke til at Rebalanseperiode alternativet til høyre for vinduet for aktivavalg. Ombalanseringsperioden betyr ganske enkelt hvor ofte en portefølje balanseres på nytt med ønsket fordeling av aktiva.

Angi ombalanseringsperioden

Det er her reke-magien skjer. I motsetning til andre automatiserte handelsboter som involverer kompliserte tekniske indikatorer og signaler, følger Shrimpy en enkel, men grei tilnærming til passiv styring gjennom indeksering og rebalansering. Lær mer om rebalansering nedenfor.

Ombalansering & Kryptovaluta: En introduksjon

Når du bestemmer deg for den beste rebalanseperioden for din kryptoportefølje, bør du vurdere risikotoleransen for å bestemme den ideelle rebalanseperioden. Vi anbefaler studiene nedenfor som diskuterer ulike strategier og resultater for ombalansering.

Rebalance vs. HODL: En bjørnemarkedsanalyse

Rebalance vs. HODL: En teknisk analyse

Når du har lagt til dine ønskede kryptoaktiva og allokeringer, kan du lagre og aktivere porteføljen for automatisk å utløse ombalanseringshendelser fremover.

Balanser din Crypto Index-portefølje

Når du har fullført oppsettet og aktivert kryptoindeksporteføljen, går du videre til Dashbord kategorien. Du vil kunne utføre manuelle ombalanseringshendelser direkte gjennom Dashbord.

Merk: Du må ha en aktivert portefølje for å kunne gjennomføre ombalanseringshendelser. Hvis du velger å utføre en manuell ombalanseringshendelse, vil timeren for automatiserte ombalanseringshendelser bli tilbakestilt til tidspunktet for manuell ombalansering.

Handel & Porteføljehistorie

Du kan se alle endringer og handler som er gjort i kryptoporteføljen din under Historie kategorien. Basisvalutaenheten kan endres under Innstillinger.

Reker Premium-funksjoner

Shrimpy Premium-abonnenter får tilgang til flere bonusfunksjoner i applikasjonen. La oss utforske noen av de avanserte funksjonene som kan bidra til å forbedre opplevelsen din med å lage en kryptoportefølje.

Reker sosial leaderboard

Premium-abonnenter kan kopiere og følge andre Shrimpy-brukeres porteføljer og handelsstrategier gjennom Reker sosial innslag. Hvis du ikke er sikker på hvilken type kryptoindeks du skal konstruere, har vårt sosiale leaderboard noen lidenskapelige kryptohandlere åpne for å dele sine handelsstrategier.

Backtesting Tool

Premium-abonnenter får også tilgang til Shrimpy’s Backtesting Tool, som lar brukerne analysere resultatavkastning fra ulike aktivaallokeringer og ombalanseringsstrategier ved hjelp av historiske handelsdata.

Backtesting gir en rask vurdering av levedyktigheten til en handelsstrategi ved å bruke den på historiske handelsdata.

Om reker

Shrimpy er en automatisk kryptohandel & porteføljestyringsverktøy som lar brukerne automatisere deres kryptoporteføljestrategi som et tradisjonelt indeksfond. Shrimpy har en forbrukerapplikasjon for privatkunder og en Crypto Trading API for utviklere og avanserte handelsmenn.

Reker søknad

Reker – Cryptocurrency Portfolio Management

The Shrimpy App er en porteføljestyringsløsning for kryptovaluta- og digitale eiendomseiere. Gjennom sin unike indekserings- og ombalanseringsmotor lar Shrimpy handelsmenn administrere sine kryptoaktiva som ligner på et tradisjonelt indeksfond. Ved å tilby en enkel passiv administrasjonsløsning gir Shrimpy brukere en effektiv langsiktig løsning for å administrere sine krypto eiendeler uten å måtte handle.

Kjerneversjonen av Shrimpy inkluderer komplette indekserings- og rebalanseringsfunksjoner for ALLE brukere. Shrimpy tilbyr også et månedlig premium-abonnement for $ 8,99 / måned, som inkluderer:

Reker sosial: Følg, kommuniser og del strategier med andre Shrimpy-handelsmenn.

Reker innsikt: Lær hvordan andre Shrimpy-brukere konstruerer og administrerer kryptoporteføljen sin.

Avansert backtesting: Et robust backtestingverktøy for evaluering av tilpasset kryptovalutaportefølje & strategier.

Reker API

Reker | API-er for Crypto Trading for utviklere

Utover forbrukerappen tilbyr Shrimpy også et API for utviklere som ønsker å integrere skalerbar børshandelsfunksjonalitet i appen sin.

Shrimpy’s Crypto Trading API ble opprettet som en skybasert løsning for å adressere flere kryptoutviklerblokker, inkludert Børshandel, Produktets skalerbarhet, og brukeradministrasjon. Med Shrimpys API i hånden kan utviklere fokusere på å skape den neste epoken med banebrytende produkter som vil forme fremtiden for kryptohandel.

Tradere og utviklere kan utnytte Shrimpys eksisterende handelsinfrastruktur for utvikling av handelsplattformer / apper i stedet for å måtte administrere forbindelser til hver eneste børs.

Ikke glem å følge oss videre Twitter og Facebook for oppdateringer, og still spørsmål til våre fantastiske, aktive lokalsamfunn på Telegram, Uenighet, & Reddit.

The Shrimpy Team

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me