Feir denne julen med CoinGeckos Limited Edition NFT

Årstider Hilsen!

Juletiden er over oss! Kryptomarkedet kan være intenst i år, men la oss ikke glemme tingene i livet som betyr noe. La oss ta denne høytiden for å slappe av og komme i julestemning.

CoinGecko vil gjerne komme i julestemning ved å gi bort noe spesielt i år. Vi gir bort CoinGecko-jule-tema ERC-721 ikke-svampete tokens i begrenset opplag!

Som en del av eksperimenteringen vår i Non-Fungible Tokens (NFT), ser vi etter å se hva vi kan # BUIDL i dette rommet, og vi kom ut med disse søte, ikke-soppbare gekko i begrenset utgave i juleklær!

Hvorfor slipper vi NFT?

En av blockchain-utviklingen som vi har fulgt nøye med i 2018, er fremveksten av ikke-svampete tokens. Sammen med Non-Fungible.com, vi laget et spesielt segment på NFT i vår Q3 Crypto-rapport for 2018.

Hvis du lurer på hva som er NFT eller til og med begrepet soppbarhet, er det en kort forklaring. Fungibilitet i tokens refererer til eiendommen der det ene tokenet kan erstattes identisk med det andre. Non-Fungible Tokens, derimot, representerer en tokenklasse som er unik i sin natur og som kan skilles fra hverandre.

Coingecko NFT-tokens

Ovenfor er et skjermbilde på Slide 40 av vår Q3 Crypto-rapport forklarer NFT.

CoinGecko jul NFT

Siden vi synes NFT er veldig interessant her, ønsket vi å lage noen NFT-er og dele med vennene våre som forstår ikke-svampete tokens. Vi har designet vår Gecko i 5 forskjellige juleposer i år. Vi presenterer våre ikke-soppbare gekko!

Santa Gecko

Ho! Ho! Ho! Var du slem eller hyggelig i år? Jeg vet du ønsket deg det Ethereum-pris å slå $ 1000 igjen og ønsket at jeg kunne gi det til deg. Dessverre kan jeg ikke gjøre det og har laget to små gaver til deg i stedet. god jul!

Lille Timmy Gecko

Vinteren er her, og jeg elsker juletrehopperen min! Beanien og vottene mine ble håndvevet av mamma. Hun fortalte meg at vi trenger å være takknemlige i livet og alltid være lykkelige. Jeg har ikke mye å dele, men jeg har en sukkerrør her. Vil du ha den?

Snowman Gecko

Jeg elsker å lage snømenn i vintersesongen. Den største snømannen jeg lagde var 2 meter høy! Dette er bare en mini-en, og jeg er stolt over å sette farens fedora på den. Håper du liker snømannen!

Dapper gecko

En av familietradisjonene våre er å pynte på og pynte familiens juletre sammen. Hvert år trekker vi lodd for å plassere en stjerne på juletreet. I år i 2018 var jeg den valgte, og jeg kan ta et bilde med juletreet i smokingen og den røde sløyfen.

Skøytekekko

Hvem liker ikke å skøyte! Hvert år venter jeg på at dammen skal fryse over, slik at jeg kan skøyte med vennene mine. Det får hjertet mitt til å løpe vilt og jeg føler meg så fri. Jeg liker hvordan verden er østersen min, og den gir så mange muligheter for meg!

Besøk vårt NFT Microsite for jul 2018 her og se NFT-ene våre! https://xmas2018.coingecko.com/

Coingecko nedtelling

Hvordan få CoinGecko Christmas NFT?

Vi har preget 20 sett med ikke-soppbare geiter hver med sitt eget unike serienummer fra 1 til 20. Hvert sett med ikke-soppbare geiter inneholder de ovennevnte 5 unike gecko-designene. Det er totalt 20 x 5 = 100 ikke-soppbare gekko.

Siden dette er første gang vi distribuerer en smart NFT-kontrakt, gir vi bort 16 sett med ikke-soppbare geiter til sammen 80 julegecko NFT. Vi er redd vi kan gjøre noen feil, derfor holder vi 20 NFT-er som en reserve i tilfelle noe går galt når vi sender NFT-en ut.

For å få sjansen til å vinne en av disse 80 CoinGecko Christmas NFT, svar på spørsmålene og fullfør oppgavene her:

https://gleam.io/P4mWZ/coingecko-christmas-nft-giveaway

Inngangen stenger 23. desember 2018 klokken 23:59 GMT +8. Vinnerne vil bli bestemt ut fra de mest kreative svarene som er gitt. Vinnerne får bare 1 av de 5 ikke-soppbare gekko-designene, og vi vil streve for å gi det foretrukne designet.

Vi planlegger å overføre de 80 ikke-soppbare gekkoene på julaften 24. desember 2018.

Vilkår og betingelser

En person kan ikke trekkes mer enn en gang. Ved å oppgi e-postadressen din godtar du å abonnere på CoinGeckos daglige nyhetsbrev. Vi sender den ikke-soppbare gekko til den oppgitte ETH-adressen. Forsikre deg om at Ethereum-lommeboken din støtter ERC-721. CoinGecko er ikke ansvarlig hvis du ga en lommebok som ikke støtter ERC-721.

Publiseringen av en betalt pressemelding på denne siden skal ikke sees på som en godkjennelse av Coin Bureau. Lesere bør gjøre sin egen undersøkelse før de investerer penger i et selskap eller en tjeneste.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me