Fond for kryptovalutaindeks (oppdatert 2020)

>

Etter hvert som blockchain-teknologi og kryptovalutamarkeder fortsetter å vokse og modnes, vil det være en jevn økning i kapital som kommer inn i kryptomarkeder. Som sådan vil det også være behov for å tilby investeringsprodukter og tjenester dedikert til kryptovalutaer. Selv om mange av disse produktene kan være nye, vil de uunngåelig gjenspeile tradisjonell kapitalforvaltning på mange måter. En av disse måtene er fremveksten av kryptovalutaindeksfond i markedet.

Før vi dykker dypt inn i kryptorecordsindeksfond, la oss starte fra begynnelsen – Hva er indeksfond og hvordan fungerer de??

Hva er indeksfond?

I tradisjonelle finansmarkeder består en indeks av en portefølje av eiendeler som representerer den statistiske endringen i det målte markedet. En indeks kan utledes fra en rekke parametere som pris, markedsverdi og tidligere ytelse. Eksempler på kjente aksjeindekser inkluderer Standard & Poor’s 500-indeksen (S&P 500) , Dow Jones Industrial Average (DJIA), og NASDAQ Sammensatte.

Et indeksfond består av eiendeler fordelt i samme forhold som målrettet aksjeindeks, med mål om å etterligne aksjeindeksens ytelse. For eksempel det største indeksfondet i verden, Vanguard 500 (VFIAX), er konstruert for å spore ytelsen til S&P 500, og replikerer porteføljen og aktiva forhold basert på aksjene som utgjør S&P 500.

I følge Investopedia er målet med et indeksfond “å tilby bredt markedseksponering, lav driftskostnader og lav porteføljeomsetning. Disse midlene overholder spesifikke regler eller standarder (f.eks. Effektiv skattehåndtering eller redusering av sporingsfeil) som holder seg på plass uansett markedets tilstand. ”

Komparativ indeksytelse mellom Vanguard 500 og dens referanseindeks, S&P 500

Fordeler ved å bruke indeksfond

Er det fordeler med å bruke et indeksfond? Hvordan sammenlignes resultatene med en lignende portefølje som aktivt administreres av en profesjonell?

Indeksfond har vist seg å være en effektiv langsiktig strategi. I følge NerdWallet, siden 2000 har indeksfond generelt sett overgått aktivt forvaltede fond på grunn av den betydelig høyere utgiftsandelen (forvaltningshonorar) fra aktivt forvaltede fond. Selv Warren Buffet, en av de mest vellykkede investorene i vår tid, sa at “en veldig lavprisindeks kommer til å slå et flertall av amatørstyrte penger eller profesjonelt administrerte penger”.

En sammenligning av ytelse mellom S&P500 Indeks og aktivt forvaltede hedgefond.

Generelt sett har indeksfond en tendens til å ha bedre resultater sammenlignet med en aktivt forvaltet portefølje når forvaltningshonorar og utgifter er regnskapsført. Indeksfond bidrar også til å redusere selskapsspesifikk risiko ved å spre en portefølje til lignende alternativer, og derved redusere effekten av en enkelt volatil eiendel i indeksen..

Fond for kryptovalutaindeks

Selv om kryptokurver og digitale eiendeler er relativt nye aktivaklasser, erkjenner bransjen behovet for kryptoporteføljestyringsprodukter og løsninger. I løpet av bare de siste årene har det vært en rask vekst av tilbud om kryptoindeksfond.

Kryptoindeksfond gir eksponering mot en ekstremt ny og ustabil aktivaklasse, samtidig som de sprer risikoen over en portefølje av forskjellige kryptovalutaer. Dette blir spesielt attraktivt for tradisjonelle investorer, som vanligvis blir satt utenfor og motet fra de relativt risikable kryptomarkedene. Som et resultat ser vi en enorm tilstrømning av kryptoindeksprodukter som blir opprettet. Noen populære kryptoindekser inkluderer:

Bitvise investeringer

  • Bitwise 10 Large Cap Crypto Index

  • Bitwise 20 Mid Cap Crypto Index

  • Bitwise 70 Small Cap Crypto Index

  • Bitwise 100 Total Market Crypto Index

Krypto 20

Bloomberg Galaxy Crypto Index (BGCI)

Lag din egen kryptovalutaindeks

Interessert i å lage og administrere din egen automatiserte portefølje av kryptovalutaindekser? Med Shrimpy kan du opprette et automatisert kryptokurrencyindeksfond på bare noen få minutter! Våre unike ombalanseringsfunksjoner vil automatisk gjennomføre handler basert på ønsket porteføljestrategi, slik at du ikke trenger å! Slik kommer du i gang:

Trinn 1: Bli med Shrimpy

Reker er enkel å bruke – Registrer deg her.

Trinn 2: Koble sentralen din til reker VIA API Key

Ved å koble en byttekonto til Shrimpy kan du automatisere indeksen din, se porteføljeanalyser, backteststrategier og dele strategien din i det sosiale programmet. Shrimpy støtter 16+ av de beste kryptovaluta-børsene. Noen av disse inkluderer Coinbase Pro, Binance, Bittrex, KuCoin, Poloniex, Kraken og mer.

tabindex = “0” role = “button” class = “previous” aria-label = “Previous Slide”>

tabindex = “0” role = “button” class = “next” aria-label = “Next Slide”>

Trinn 3: Lag din tilpassede Crypto-portefølje

Når du har koblet sentralen din til Shrimpy, vil du kunne lage din tilpassede kryptoindeks i Portefølje kategorien. Du kan lese en detaljert guide om hvordan du bygger din egen kryptoindeks her.

Trinn 4: Angi handelsfrekvensen (rebalansering)

Når indeksen eller porteføljen din er opprettet, må du angi ombalanseringsfrekvensen, eller hvor ofte du vil at Shrimpy skal utføre handler for å opprettholde de ønskede eiendelene. Du kan balansere så ofte som hver time eller en gang i måneden. Det er helt opp til deg. I de siste oppdateringene har vi også integrert muligheten til å dra nytte av avansert terskelombalansering. På den måten kan du angi en avviksgrense som vil utløse en ombalanse når porteføljen blir feiljustert med dine målallokeringer.

Lær mer om ombalanseringsstrategier her.

Du er klar! La reker ta vare på det skitne arbeidet for deg!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me