Forby den amerikanske regjeringen Crypto Wallets? Kort svar: Det er komplisert

>

Akkurat som Bitcoin ledet kryptovalutamarkedene skyward med et fornyet press for en all-time høy verdivurdering, falt prisene ned uten advarsel.

Vent – var det en advarsel?

I en tweet med det noen anså som mistenkelig timing, la Coinbase-sjef Brian Armstrong løs et alarmerende rykte. USAs statskasse, med sekretær Mnuchin ved roret, er klar til å forby bruk av anonyme ikke-frihetsberøvende krypto-lommebøker før årets slutt.

class = “sqs-block-image-link

“href =” https://twitter.com/brian_armstrong/status/1331745659989360640 “

>

Hva er en ikke-frihetsberøvende kryptolommebok, spør du? Enkelt – hvilken som helst kryptolommebok som er vertskap (dvs. du eier og holder de private nøklene) passer til beskrivelsen.

Så hvis du for øyeblikket bruker en kald lommebok som en Ledger Nano S eller en programvare lommebok som MetaMask, kan du snart finne deg selv i å kjempe med nye regler.

Selv om alt dette virker ganske ille for Bitcoin når du vurderer den store mengden mennesker som bruker ikke-frihetsberøvende krypto-lommeboklagring, er det et par sølvforinger verdt å vurdere.

Hva er en lommebok?

I denne artikkelen vil vi diskutere hvordan eksperter velger sine cryptocurrency-lommebøker og hvilke typer lommebøker som finnes.

Å samle inn data på cryptocurrency-lommebøker vil ikke fungere

Kjernen i det ryktede regelverket er det som ser ut til å være et banksentrisk press for å tvinge alle nåværende og fremtidige kryptokurrencybrukere mot mellomliggende plattformer..

Hva dette betyr for deg er at hvis ryktene er sanne, må du dele KYC-informasjon (identifikasjonsdata) med sentraler du bruker før du trekker ut eller deponerer fra din egen hostede lommebok. Dette presset vil gjøre det slik at din nåværende anonyme kryptoboklomme vil være uløselig knyttet til din virkelige identitet.

OK – så det går krypteringslommebøker, ikke sant? Du kan like godt slette Exodus-lommeboken, slå av MetaMask og snu alt til bankfolk som ligger og venter.

Feil. Prøv som de kanskje, det er rett og slett aldri for å håndheve datainnsamling om bruk av ikke-frihetsberøvede lommebøker. Slike forskrifter virker mer symbolske enn noe annet – de kan skremme nybegynnere som ønsker å komme inn på markedet diskret, men alle som forstår hvordan kryptovalutaoppbevaring fungerer, spesielt når de bruker hardware-lommebøker, vet at det er alternativer utenfor sentraliserte børser..

Tenk på scenariet der det amerikanske statskassen utbedrer trusselen om å håndheve datainnsamling på krypteringslommebøker. Nå krever Coinbase at du KYC lommeboken din før du lar deg ta ut nyinnkjøpt BTC. Hva er alternativene dine??

For det første kan du bruke en desentralisert børs til å handle krypto. Uniswap har allerede overgått Coinbase når det gjelder handelsvolum – hvis krypto-lommebokbestemmelser spiller inn, forvent Uniswap å få mye mer action.

Dessuten, med presset mot DeFi i kryptovalutaindustrien, sammen med uendelige muligheter for å bytte likviditet, blir sannsynligheten for at sentraliserte børser forblir relevant hver dag..

Brukers personvern er viktigst i krypto

Satoshi Nakamoto så aldri for seg kryptovaluta som en måte for myndigheter å samle private data. Derfor er blokkjeder bygget for å gi sensurfri økonomisk tilgang.

Som CoinDesk bemerket i en nylig analyse av situasjonen, det eksisterer en avslørende forskjell i språket som brukes til å referere til kryptotommebøker av regulatorer og kryptoinvestorer.

Regulatorer kaller crypto-lommebøker unhosted-lommebøker, mens investorer refererer til dem som selv-hostede lommebøker. Forskjellen her handler om personvern – kryptobrukere tror på økonomisk uavhengighet, frihet fra tilsyn og digital eiendomsautonomi.

På den annen side peker en uhostet lommebok på synspunktet om at slike lommebøker mangler hosting – en situasjon som bør løses ved regulering og samarbeid mellom sentraliserte institusjoner.

Denne tilsynelatende lille forskjellen i språk peker faktisk på et stort skille i nøyaktig hvordan hver side ser på formålet med å lagre kryptoaktiver.

Forby regjeringen krypteringslommebøker? Ikke egentlig

Som Armstrong bemerket i sin opprinnelige Twitter-tråd, har kryptoindustrien forberedt seg på dette eventuelt i minst noen få måneder. Faktisk har de visst lenge nok til å danne en lobby, og har svart på ryktene ved å sende det amerikanske statskassen en bønn om å la krypto være i fred..

Reguleringen forventes å tre i kraft før årets slutt, hovedsakelig på grunn av det amerikanske valgresultatet og den forestående vaktskiftet. Som sådan er det rush for Mnuchin å presse gjennom regelverket før tiden er ute.

Betyr innsamling av data på selvstyrte kryptolommebøker at den amerikanske regjeringen erklærer et forbud mot kryptovaluta-lommebøker vi kjenner dem?

Ikke egentlig.

Dessuten kan regjeringen håndheve disse forskriftene og presse folk til de sentraliserte plattformene, desentraliserte blokkjeder ble bygget for å unngå?

Svaret der er tydeligere: absolutt ikke.

Passive Crypto-investeringsstrategier

Hver av disse strategiene er enkle å implementere, selv for nybegynnere, men det betyr ikke at disse strategiene ikke brukes av yrker.

Ytterligere gode leser

Hvordan lage en Crypto Trading Bot ved hjelp av Python

Hva er DeFi? Veiledning til desentralisert økonomi

The Easy Cryptocurrency Arbitrage Trading Strategies

Terskel rebalansering for kryptoporteføljestyring

Vår sosiale handelsplattform

Reker er en sosial handelsplattform for kryptovaluta. Den er designet for både profesjonelle og nybegynnere forhandlere for å komme og lære om den voksende kryptoindustrien. På Shrimpy kan brukere kopiere porteføljene og handelsstrategiene til andre handelsmenn.

Følg oss på Twitter og Facebook for oppdateringer, og still spørsmål til våre fantastiske, aktive lokalsamfunn på Telegram & Uenighet.

Takk for at du var innom!

The Shrimpy Team

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me