Freewallet anmeldelse: Multicurrency Mobile & Online Crypto Wallet

Freewallet er lommebok med flere valutaer som prøver å gjøre det lettere for brukere å lagre og administrere kryptovalutaen sin både online og på mobile enheter.

Denne lommeboken begynte som en enkel FantomCoin-lommebok tilbake i 2016 og har utviklet seg betydelig siden de har lagt til støtte for hundrevis av mynter. Imidlertid har lommeboken også vært i sentrum for en del kontroverser tidligere.

Så er Freewallet trygt, og kan du stole på dem?

I denne Freewallet-gjennomgangen vil jeg prøve å svare på det og gi deg alt du trenger å vite om det. Jeg vil også gi deg noen av de beste sikkerhetsrådene for krypterlommebok.

Freewallet Oversikt

Freewallet er basert i Tallinn, Estland og ble opprettet av Alvin Hagg. Den tilbyr en rekke forskjellige bare lommebøker for iOS og Android-enheter, samt en annen lommebok med et nettbasert grensesnitt. Nedenfor kan du få mer informasjon om alle de forskjellige produktene som tilbys av Freewallet.

Hva er Freewallet

Freewallet funksjoner. Bilde via Freewallet nettsted

Freewallet var den aller første mobile lommeboken som støttet Bitcoin Cash i 2017, og hadde senere den samme utmerkelsen i sin støtte til Bitcoin Gold og Bitcoin Cash ABC.

Advarsel ⚠️: Nettstedet Freewallet.io er IKKE knyttet til at Freewallet.org lommeboken blir gjennomgått. Ikke stol på det!

Freewallet ble lansert i januar 2016, og den aller første lommeboken var for FantomCoin. Det var en test av lommebokteknologien, og etter at den viste seg vellykket, lanserte selskapet sine Bitcoin- og Ethereum-lommebøker. Over tid vokste listen over freewallets til to dusin forskjellige lommebøker.


Mange av de enkelte myntlommebøkene som tilbys av Freewallet har nådd topposisjonen for deres gitte kryptovaluta i Google Play-butikken.

Er gratis lommebok trygt?

En av de mest gjentatte mantraene i kryptovalutaindustrien er at “Not Your Keys, Not Your Coins”.

I hovedsak er en av grunnene til at kryptovalutautveksling ikke blir sett på som en optimal lagringsløsning, fordi de beholder eierskapet til de private nøklene. Nøklene dine er lagret på serverne deres, så du er bare så trygg som hvor sikker sentralen er.

Når det gjelder Freewallet-krypteringslommeboken, selv om de kalles en “lommebok”, kontrollerer de fremdeles disse private nøklene. Derfor stoler du på at lommebokutviklerne ikke bare er pålitelige, men også praktiserer sterk myntsikkerhet.

Freewallet Safety

Freewallet sikkerhetspraksis

Freewallet hevder å praktisere avanserte sikkerhetsprotokoller, inkludert multisignaturtransaksjoner, transaksjonsnummerbegrensninger og 2FA / fingeravtrykkgjenkjenning. De hevder også å oppbevare myntene i fryselager, noe som betyr at de er frakoblet og utilgjengelige for hackere.

Så omtrent de samme sikkerhetsprotokollene som de fleste sentraler.

Heldigvis har Freewallet nylig gitt ut sin “Lite” lommebok som er tilgjengelig på iOS og Android. Dette gir brukerne full kontroll over sine private nøkler. Når du setter opp lommeboken, blir de private nøklene generert og blir værende på enheten din.

Sikkerhetskopi NB &# 128680 ;: Hvis du oppretter en Lite lommebok, må du sikkerhetskopiere lommeboken. Hvis du mister nøklene, kan du aldri gjenopprette den

Selvfølgelig må du avveie hvor mye du stoler på at du håndterer private nøkler over tredjeparts lommebokutviklere. Crypto er ikke helt “idiot proof”, og hvis du setter opp en lokal lommebok og mister frøordene dine, kan du også miste tilgangen til myntene dine for alltid.

Freewallet-produkter

Som nevnt ovenfor har listen over Freewallet-produkter vokst til den nå består av to dusin forskjellige lommebøker.

Det er individuelle lommebøker tilgjengelig for Bitcoin, Ethereum, Monero, Doge, Dash, Lisk, Tether, Litecoin og Bitcoin Cash på både Android og iOS. I tillegg tilbyr Freewallet lommebøker for ZCash, Decent, NXT, Ardor, Tron, NEM, Bitcoin Gold, IGNIS, Stellar, Ripple, NEO, Bytecoin og EOS på Android bare.

Hvis du foretrekker å ha alle myntene dine på ett sted, har de også en kryptolommebok med flere valutaer. Dette lar deg lagre totalt 30 forskjellige mynter på samme lommebok. Dette er tilgjengelig på iOS og Android, samt gjennom nettleseren din med deres online lommebok.

Du kan ta en titt på disse individuelle appbutikkene hvis du vil få en følelse av hvordan brukerne finner appen. Disse er faktisk ganske blandet med omtrent halvparten av brukerne med veldig kritisk tilbakemelding og den andre halvparten som generelt er ganske positive.

Freewallet-brukervurderinger

Freewallet bruker rangeringer Itunes butikk og Play Store

Noen ganger kan det være vanskelig å se hvilke av disse som er legitime og hvilke som er falske. Det som er positivt er imidlertid at Freewallet supportpersonell og utviklere er lydhøre overfor brukernes kritikk og forslag. Dette er i det minste et godt tegn, da det viser at de er villige til å jobbe med tilbakemeldinger fra brukerne.

Som nevnt har Freewallet-selskapet gitt ut en Litewallet for Android og iOS som gir tilbake kontroll over dine private nøkler. Litewallet støtter bare Bitcoin-, Ethereum- og ERC-20-tokens, og tilbyr ikke gratis overføringer til andre Freewallet-brukere, slik den fullversjonen gjør.

Utveksling & Overføringstjeneste

Hvis du bruker Freewallet crypto lommebok, har du fordelen med Exchange- og overføringstjenesten.

Med overføringstjenesten kan du sende krypto til andre brukere av Freewallet uten å betale noen avgifter. Dette gjøres også nesten umiddelbart, og du trenger ikke å vente på en transaksjon. Dette er alt mulig fordi alle overføringene er registrert internt på Freewallet og ikke trenger å bli oppdatert på blockchain.

Merk ✍️: Fordi transaksjoner håndteres utenfor kjeden, kan du bruke Freewallets unike transaksjonssporing

En annen veldig interessant funksjon er deres innebygde utvekslingsfunksjon. Dette betyr at du enkelt kan bytte mynter i lommeboken uten å måtte sende dem til en børs. Dette gjøres alt gjennom utvekslingstjenesten Changelly.

Jeg bestemte meg for å ta en titt på konverteringsfrekvensen som en sannsynlig vil få på denne appen. Nedenfor er kursen Bitcoin til Ethereum på Freewallet, samt live-prisen fra BTCETH-ordrebøkene på Binance Exchange.

Freewallet Coin Exchange

Sammenligning av freewallet-priser til Live Market

Som du kan se, har Freewallet-hastigheten en litt lavere verdi av ETH i BTC, noe som innebærer at Bitcoin er dyrere kjøpt på Freewallet. Dette handler om en 0,5% forskjell som egentlig ikke er så mye i det hele tatt.

Hvis vi skulle ta hensyn til kostnadene for å sende midlene til børsen og deretter plassere ordren, fungerer det billigere å bytte myntene dine med Freewallet.

Kjøpe kryptovaluta

En annen funksjon som du kanskje vil bruke med Crypto Wallet, er kryptokjøpsfunksjonaliteten. Dette lar deg kjøpe kryptovaluta på både appen og gjennom deres nettside.

Dette er i motsetning til en sentralbørs ved at myntene sendes direkte til lommeboken din og ikke blir værende på en børs på en periode. De godtar alle større kredittkort som Visa, Mastercard etc. De godtar til og med noen forhåndsbetalte og virtuelle kort

Denne funksjonen er tilgjengelig i mange land, og de kjøper i EUR og USD. Grensene for transaksjonene er rimelige med en daglig maksgrense på $ 20.000 og en månedlig grense på $ 50.000. Dette kan enkelt gjøres rett i lommeboken din med alternativet “Kjøp med kort”.

Freewallet kortkjøp

Freewallet kort kjøp

Du trenger faktisk ikke engang Freewallet for å kjøpe mynter med denne funksjonen. Du kan bruke dette side på deres nettside som har betalingsportalen integrert. Dette er Simplex betalingsgateway som brukes av børser som Bitstamp. 

Høye avgifter &# 128184 ;: Simplex har for store avgifter. Du blir belastet med 7% avgift på transaksjoner med et minimumsgebyr på $ 11. Det kan være billigere å kjøpe på Kraken.

Det er bare 5 mynter du kan kjøpe via Freewallet-kryptokjøpsportalen, og det er Litecoin, Bitcoin, Etheruem, Bitcoin Cash og Ripple. Når du har kjøpt myntene, kan du imidlertid enkelt konvertere dem gjennom rask bytte i lommeboken.

Kundeservice

En av de påståtte fordelene med Freewallet crypto wallet er at den har kundesupport som kan hjelpe deg i tilfelle du blir låst ut av lommeboken eller er usikker på de mange funksjonene.

Det er flere måter du kan nå disse agentene på. Kanskje den raskeste er gjennom bruk av deres online kontaktskjema. Dette vil tillate deg å sitere din bruker-ID slik at agentene kan begrense seg på din forespørsel.

Raskt tips ✍️: Hvis forespørselen din er relatert til en transaksjon, må du oppgi transaksjons-ID-en din hvis du vil ha rask hjelp.

Hvis du leter etter øyeblikkelig hjelp, kan du kontakte dem via deres live chat-funksjon. Jeg prøvde dette klokka 19.00 på en fredag, og en agent klarte å svare på meg innen 5 minutter. Det er egentlig ganske imponerende for en lommebokleverandør.

Freewallet Chat Support

Be live chat-støtte på Freewallet

Noe annet som jeg syntes var ganske nyttig, var deres live statusside. Denne siden beskriver de 4 lommeboktjenestene for alle myntene i lommeboken. Den viser innskudd, uttak, flashoverføring og Smart Exchange-status. Så hvis du er i ferd med å bruke en av disse funksjonene, anbefales det å sjekke denne siden før.

Freewallet-kontroversen

Freewallet ble plaget av en enorm kontrovers i juli 2017 etter at en bruker på Reddit (hvis konto siden er slettet) hevdet at Freewallet var stjele over 8 millioner dollar i ETH. Innlegget var noe villedende ved at det fikk det til å se ut som det tapet var fra bare én person. Tråden eksploderte med andre brukere som også hevdet tap av midler.

Det viser seg at den opprinnelige plakaten henviste til en enkelt ETH-adresse som mottok hundrevis av Freewallet-transaksjoner, noe som fikk det til å se ut som Freewallet stjal brukerens eiendeler.

Vi må imidlertid huske at Freewallet legger de fleste mynter i fryselager, og overføringen til en enkelt adresse før du sender mynter til riktig adresse kan være rart, men det tilsvarte ikke tyveri. Til slutt mottok alle brukere myntene sine.

Freewallet-grunnlegger Alvin Hagg hadde dette å si under den kontroversielle hendelsen:

Freewallet lagrer midler i en flersignatur fryselager med sikkerhetsgrad på banknivå. Fra tid til annen er det ombalanseringsprosedyrer mellom forskjellige fryselager og varme lommebøker. Det er ingen grunn til bekymring, dette er en vanlig og planlagt prosedyre for kryptovaluta-systemer. Alle brukeraktiva er helt trygge. Vi tilbyr mer enn 14 lommebøker, og alle fungerer bra.

Det var også overbelastning på Ethereum-nettverket på den tiden på grunn av Bancor ICO, og denne overbelastningen gjorde transaksjonene mye tregere enn normalt.

Husk at Freewallet kontrollerer dine private nøkler, men i dette tilfellet fra 2017 ser det ut til at det ikke var noe å bekymre deg for. Det er også bemerkelsesverdig at Monero-samfunnet til denne dagen advarer om at Freewallet er en svindel, selv om lommeboken fortsetter å motta gode anmeldelser, og det er ikke kommet noen tyveri eller svindel anklager.

Oppsett av Freewallet Lite

Fordi jeg alltid vil råde brukere til å eie sine egne private nøkler, foretrekker jeg å bruke Freewallet lite som gir meg kontroll over dette. Derfor skal jeg vise deg de enkle trinnene du trenger for å konfigurere Freewallet Lite-appen og sikkerhetskopiere den.

Du kan laste ned Freewallet Lite-appen direkte i iTunes-butikken eller fra Google Play-butikken. Gitt at jeg skal installere dette på en iPhone, vil jeg få det fra Itunes butikk. Når du har lastet ned appen, kan du åpne den og velge “Opprett ny lommebok”. Du blir bedt om en firesifret pin.

Freewallet Lite Install

Initialiserer Wallet og setter opp

Lommeboken din er nå initialisert, og du kan begynne å bruke den. Imidlertid, gjør det uten å sikkerhetskopiere det ville være uklokt. Derfor vil du fullføre dette siste trinnet før du er ferdig. I hovedlommeboken din vil du gå til øverst til høyre og velge innstillingene.

Opprette sikkerhetskopi av freewallet

Opprette sikkerhetskopi av Freewallet Lite med Mnemonic seed.

Når du har gjort dette, navigerer du til delen “Backup lommebok”. Her vil du få en liste med 12 mnemoniske ord. Dette er frøordene dine og er avgjørende for at du kan få tilbake myntene dine.

Advarsel ⚠️: Skriv disse ut og ikke lagre dem på telefonen eller elektronisk utstyr. Når du er ferdig, må du oppbevare dem på et trygt og sikkert sted. Myntene dine er bare like sikre som det papiret

Når du har fått alle frøordene dine, kan du nå sette dem inn i appen og trykke “Send”.

Det er det, du er ferdig. Nå kan du bruke Freewallet Lite og ha full kontroll over nøklene dine. Du vil også legge merke til at “Touch-ID” -tilgangen er aktivert som standard. Dette betyr at alt du trenger å gjøre for å logge deg inn i lommeboken din er fingeren.

Konklusjon

Freewallet har gjennomgått en del kontrovers, men til slutt ser det ikke ut som om noe skumle ble forsøkt. Selskapet har vokst fra en enkelt lommebok i 2016 til to dusin lommebøker i 2019, hvorav mange har høyest rangering for sin mynttype i Google Play-butikken..

Utviklerne var de første til å legge til en lommebok for Bitcoin Cash, selv før det var sikkert at Bitcoin Cash ville eksistere. Og de var også den første mobile lommeboken for Bitcoin Gold og Bitcoin Cash ABC. Freewallet er en av de mest kjente mobile cryptocurrency-lommebøkene i bransjen.

Den største fangsten ved å bruke Freewallet Crypto lommebok er at selskapet har dine private nøkler, i likhet med måten en kryptovaluta-utveksling har dine private nøkler. Hvis du er komfortabel med dette, er fryselagermetoden som brukes av Freewallet veldig sikker.

Hvis du føler at du bare eier myntene dine når du har de private nøklene dine, bør du velge Freewallet Lite-appen i stedet.

Utvalgt bilde via Freewallet.org

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me