FTX Exchange Review: Den beste Crypto Derivatives Exchange i 2021

>

Hvis du har vært på Crypto Twitter i det siste, er det vanskelig å ignorere de konstante henvisningskoblingene til FTX Exchange sirkulert av store kontoer. Du kan til og med lure på hvorfor alle skiller seg for FTX Exchange.

Svaret er at FTX Exchange bare kan være den beste kryptovalutautvekslingen som har kommet siden Binance. Imidlertid, i motsetning til Binance, Coinbase og Gemini, er FTX Exchange rettet mot handelsmenn, snarere enn investorer, interessert i derivatprodukter for hovedsakelig DeFi-eiendeler..

I 2021 er kryptokurrencymarkedet mantra bare oppe, handelsmenn yolo lengter DeFi-tokens er alle degens, og FTX Exchange er der all handlingen skjer.

FTX Exchange er en kryptovalutaderivatutveksling bygget og støttet av institusjonelle handelsmann Sam Bankman-Fried og kvantehandelsfirmaet Alameda Research. Som en børs bygget av handelsmenn for handelsmenn, bringer FTX de beste kryptohandelproduktene til markedet.

FTX Exchange bakgrunn

FTX Exchange ble grunnlagt i 2019 av Sam Bankman-Fried og har vært rettet mot både pro- og amatørhandlere siden første dag. I likhet med BitMex, er FTX fokusert helt på å tilby en serie med hovedsakelig levererte kryptovaluta-derivathandelsprodukter ved hjelp av en sikker kapasitetsplattform.

Teamet bak FTX Exchange er det som gjør utvekslingen virkelig skinnende. FTX-teamet består av tidligere Google, Silicon Valley og Wall Street-handelsmenn og ingeniører, og har fantastisk støtte bak sine produkter.

Hva gjør FTX bedre enn andre kryptoderivatutvekslinger?

Hvis du leter etter en kryptoderivatutveksling i disse dager, er det mange alternativer. Men etter vår ydmyke mening topper FTX dem alle. Her er hvorfor:

 • Støttet av Alameda Research, et in-touch kryptofond som forvalter milliarder i eiendeler

 • Super jevn handelsopplevelse på tvers av et vell av kryptohandelsprodukter

 • Laveste handelsavgift når du bruker FTT-token

 • Laveste timefinansieringsrater (i stedet for hver 8. time som andre børser)

 • Bruker handelsavgifter & fortjeneste for å finansiere FTX Insurance for brukere

 • Sikkerhet fra Alameda Research betyr stor markedsføringseksponering + vekst for FTX

 • FTX Exchange har velsignelsen til Crypto Twitter beste handelsmenn

Hva er kryptohandelsroboter?

Algoritmisk handel utgjør mer enn 60% av all global handel. I et marked som aldri sover, kryptohandelsroboter hjelp til å spare tid, bli mer effektiv og fjerne impulsive følelser som FOMO.

FTX Exchange-funksjoner & Produkter

Mens Coinbase brukes til å kjøpe og selge kryptovalutaaktiver, er FTX spesielt rettet mot kryptoderivathandlere. Marginhandel medfører risiko, men FTX-handelsmenn bør allerede vite det.

Med andre ord, Hvis du ønsker å ape inn i en degen 10x lang, er FTX Exchange stedet for deg.

Et kryptovaluta-derivat er et handelsprodukt som henter verdien fra eiendelen det spekuleres i. Så, Bitcoin evige derivater er egentlig bare kontrakter som bruker spotprisen på Bitcoin, i stedet for Bitcoin selv, for å satse på prisretning.

 • 101x giring – FTX tilbyr sprø mengde innflytelse opp til 101x. Handlere med maksimal overbevisning i sine stillinger bør ikke ha noe problem å nå månen.

 • Krypto & DeFi-derivater – Gå lenge eller kort ved å bruke flere innovative derivater. Evige futures, fiat-støttede spotmarkeder, leveraged tokens og MOVE-kontrakter for volatilitet i handelsprisen.

 • Leveraged tokens – Lange og korte DeFi-tokens opptil 3 ganger uten å bruke margin

 • Kryptosikkerhet – Vanligvis er fiat- og stablecoin-valutaer de eneste aksepterte sikkerhetsformene. På FTX kan du bruke et stort utvalg av kryptovalutaer som sikkerhet, inkludert ETH, LINK, MKR, YFI og mange andre.

 • Raske fiat innskudd – Innskudd USD, EUR, GBP, AUD, & CAD med raske bankoverføringer, debetkort og til og med kredittkort.

 • Stablecoin bosetninger – En ganske fin funksjon for handelsmenn er å avgjøre PnL 1: 1 med stablecoins i stedet for USD. Mens USD er standard, kan du rotere til den støttede stablecoin du velger.

 • Tilpasses UI / UX – For noen handelsmenn må alt være på rett sted for å lykkes. FTX Exchange lar deg dra, slippe og omorganisere hele oppsettet etter eget ønske.

FTX utveksler avgifter og FTT-token

Foruten å være utrolig handelsvennlig, har FTX Exchange også de laveste handelsgebyrene for enhver børs der ute. Ja, inkludert Binance.

For øyeblikket begynner avgiftene på takersiden av gebyrplanen på 0,07% og reduseres derfra jo mer du handler.

For å senke avgiftene dine enda mer, kan du imidlertid satse FTT-token, børsens innfødte digitale valuta. I sin kjerne er FTT-token designet som et insentiv-token på samme måte som BNB for Binance, HT for Huobi og UNI for Uniswap er.

Du kan bli ekstremt interessert i FTT-token når samtalen om gebyrrabatter, innsats og tokenforbrenning begynner.

FTT-avgiftsrabattstruktur

Som du kan se, er det veldig gunstig å holde FTT hvis du planlegger å bruke FTX Exchange for dine handelsbehov.

Spesielt bemerkelsesverdig er at FTT-holdere også er berettiget til å motta Serum Exchange airdrops. Serum er en desentralisert utveksling bygget av Alameda Research som er en følgesvenn til FTX.

FTT-innsats

Sett FTT-tokens for å øke belønningene og insentivene dine, gjelder også:

 • Økte henvisningshastigheter: henvisere som spiller FTT får betalt en høyere brøkdel av dommeravgiften

 • Rabatter på produsentgebyr: stakers får rabatt på produsentgebyr (i tillegg til standarden FTT-avgiftsrabatter)

 • Bonusstemmer: stakers får bonusstemmer i våre meningsmålinger (i tillegg til standard antall stemmer, basert på FTT holdt og handelsvolum)

 • Økt airdrop-belønning: stakers blir økt SRM airdrops (og potensielt senere andre luftdråper og avkastning)

KOPIERE VERDENS BESTE HANDLERE

Når lederen din handler, handler du. Reker oppdaterer automatisk porteføljen din slik at den alltid samsvarer med lederens. Bla gjennom hundrevis av kryptovalutahandlere for å kopiere.

FTT-token brenner

For å øke knappheten og verdien på FTT-token, gjennomfører FTX Exchange et tilbakekjøp- og brenneprogram hver uke.

Andre børser driver lignende programmer, men gjør det kvartalsvis. FTX Exchange’s ukentlige skjevhet betyr at FTT-brenning er en konstant, noe som kan forklare hvorfor FTT har zoomet opp i verdi.

FTT-tokens kjøpes og brennes i forhold til:

 1. 33% av FTX Exchange-avgifter opptjent

 2. 10% av netto overskudd lagt til forsikringsfondet

 3. 5% av ‘andre’ FTX-avgifter

Brenning av FTT-tokens refererer til at tilbudet av tokens blir fjernet permanent fra sirkulasjon, noe som betyr at token-tilbudet avtar mens etterspørsel forhåpentligvis øker eller forblir stabil.

FTX Exchange sikkerhets- og forsikringsfond

FTX Exchange tar enorme mengder stolthet i plattformens sikkerhet, og begynner med å ha sikkerhetsrevisjoner utført av tillits tredjeparter som Blockchain Consilium.

Du kan ta et skritt tilbake fra FTX Exchange fordi det ikke har eksistert så lenge som konkurrenter som BitMex og Bitfinex. Imidlertid, med støtte fra Alameda Research og andre pålitelige navn som FBG Capital og Circle, er FTX tydeligvis opp og opp.

Videre forvalter FTX Exchange et forsikringsfond som skal dekke hack, sikkerhetsutnyttelse og andre uforutsette hendelser.

Konklusjon

Sammenlignet med BitMex mangler FTX Exchange litt omdømme, men det vil utvikle seg med tiden.

Men når det gjelder plattformfunksjoner, handelsprodukter, handelshastighet, sikkerhet og kundesupport, er FTX Exchange uten sidestykke. Foreløpig kan vi ikke tenke oss en bedre kryptoderivatutveksling der ute nå.

FTX kaller seg byttet for handelsmenn, av handelsmenn, og etter vår erfaring lever det absolutt opp til den faktureringen.

Reker er en sosial handelsplattform for kryptovaluta. Den er designet for både profesjonelle og nybegynnere forhandlere for å komme og lære om den voksende kryptobransjen. På Shrimpy kan brukere kopiere porteføljene og handelsstrategiene til andre handelsmenn.

Følg oss på Twitter og Facebook for oppdateringer, og still spørsmål til våre fantastiske, aktive lokalsamfunn på Telegram & Uenighet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me