Gebyrer for handel med kryptoutveksling sammenlignet

>

Børser i kryptovaluta jobber hardt for å tiltrekke seg nye kunder. Med så mange forskjellige muligheter for handel tilgjengelig i markedet, må hver børs finne unike måter å skille seg ut. En måte noen børser skiller seg ut i dette konkurransedyktige markedet, er å tilby overbevisende handelsavgifter.

Gjennom resten av denne artikkelen vil vi dekke handelsavgiftene som for tiden blir belastet av mange av de beste børsene.

Når vi har evaluert hver børs, vil vi diskutere hvilke handelsavgifter som er de beste for nybegynnere og hvilke som vil være ideelle for profesjonelle handelsmenn..

Binance avgiftsplan

Avgiftsområde: 0,015 – 0,1%

Binance var en av pionerene når det gjaldt innovative gebyrstrukturer. Da børsen opprinnelig ble lansert og tilbød rabatter for å holde BNB, så mange handelsmenn umiddelbart potensialet for handel på Binance. I dag har Binance vokst til verdens største børs. I det minste skyldes en del årsaken til den eksepsjonelle gebyrplanen som er utviklet av børsen.

Lære mer

Binance amerikansk gebyrplan

Avgiftsområde: 0 – 0,1%

Tar en leksjon fra lanseringen av den opprinnelige Binance-børsen, fortsetter Binance US tradisjonen for fortreffelighet ved å tilby noen av de laveste gebyrene som tilbys i USA av enhver børs. Selv om børsen fremdeles er liten, er de lave avgiftene en overbevisende grunn for mange til å migrere til Binance USA.

Lære mer

Bittrex globale gebyrplan

Avgiftsområde: 0 – 0,25%

Bittrex (global) tilbyr konkurransedyktige handelsavgifter sammenlignet med andre børser i USA. Imidlertid når handelsprisen blir satt sammen mot andre globale børser. Basishandelsgebyret på 0,2% er nesten dobbelt så mange andre globale konkurrenter.

Imidlertid utelukker det ikke utvekslingen som en konkurrent. Når det gjelder amerikanske børser, er Bittrex på punkt. De rimelige avgiftene som børsen tilbyr, vil være fristende for mange amerikanske handelsmenn.

Lære mer

KuCoin-avgiftsplan

Avgiftsområde: -0,005 – 0,1%

KuCoin er kanskje ikke så stor som Binance, men de har klart å være konkurransedyktige når det gjelder handelsavgifter. KuCoin tilbyr til og med negative avgifter når en næringsdrivende når LV 8-handelsavgiftsnivået. Et negativt gebyr betyr at den næringsdrivende blir betalt for å utføre handler.

Lære mer

Avgiftsplan for Coinbase Pro

Avgiftsområde: 0 – 0,5%

Coinbase Pro kan være en av de største børsene i USA, men du vet ikke det fra de høye avgiftene som børsen tar. Med utgangspunkt i en basisavgift på 0,5% for både produsent- og takeravgift, er Coinbase den dyreste børsen i USA. Den eneste børsen som samsvarer med de ublu gebyrene er Bitstamp.

Lære mer

Avgiftsplan for Kraken

Avgiftsområde: 0 – 0,26%

Kraken, kongen av institusjonell handel, tilbyr en konkurransedyktig gebyrplan som passer både for detaljhandel og institusjonell handel. Til grunnrenten tilbyr Kraken en takeavgift på 0,26% og en produsentavgift på 0,16%. Dette er en fristende pris for kunder som vurderer å bytte fra Coinbase Pro.

Lære mer

Avgiftsplan for Poloniex

Avgiftsområde: 0 – 0,125%

Poloniex har hatt en vill og uforutsigbar historie i kryptorommet. Gjennom årene har børsen støttet et bredt utvalg av handelsavgifter. I dag tilbyr Poloniex to forskjellige gebyrplaner. I tillegg til en normal gebyrplan som begynner med en produsent- og takeravgift på 0,125%, kan vi også se at de tilbyr en egen gebyrplan for TRX-handelspar. Denne avgjørelsen kan ha blitt drevet av nært forhold Poloniex har med Justin Sun.

Lære mer

Avgiftsplan for Bibox

Avgiftsområde: 0,075 – 0,15%

Av alle handelsgebyrstrukturene vi vil diskutere i denne artikkelen, kan Bibox ha den mest enkle gebyrplanen. I stedet for å ta en trinnvis tilnærming for å redusere avgifter for tradere med større volum, tilbyr Bibox et enkelt fast gebyr på 0,075% for produsenthandler og 0,15% for takerhandler.

Lære mer

Tidsplan for tvillinger

Avgiftsområde: 0 – 0,35%

I sterk kontrast til Bibox som har den mest enkle gebyrstrukturen, Tvillingene tar lett kaken som det mest komplekse gebyrsystemet. Ikke bare har børsen en trinnvis avgiftsstruktur, men avgiftene avhenger av hvordan du utfører en handel. Å utføre handler via API resulterer ikke i de samme avgiftene som å plassere en handel på nettstedet. Enda mer forvirrende, å plassere en handel gjennom mobilappen resulterer i andre avgifter enn å handle på nettstedet eller via APIene.

Helt ærlig er gebyrstrukturen for Gemini en stor avskrekkende faktor for bruk av plattformen. Forenkling av gebyrstrukturen vil være en stor forbedring for de fleste handelsmenn.

Lære mer

Huobi Global Fee Schedule

Avgiftsområde: 0,097 – 0,2%

Sammenlignet med andre internasjonale børser, Huobi Global tar høyere avgifter enn standardprisen som vanligvis varierer mellom 0,1 – 0,15%. I tillegg til de litt høyere avgiftene enn markedsrenten, kan vi også se hvordan de har besluttet å gi avkall på avgiftsreduksjoner for produsentbestillinger. Dette kan potensielt føre til redusert likviditet på børsen og tynnere ordrebøker.

Lære mer

HitBTC-avgiftsplan

Avgiftsområde: -0,1 – 0,09%

HitBTC var en av de første innovatørene som innførte negative produsentgebyrer. Hensikten med å tilby disse negative avgiftene var å oppmuntre markedsprodusenter til å bli med på plattformen og gi børs likviditet.

Vanligvis bruker børser markedsskapere for å tilføre børsen jevn likviditet. Imidlertid, ved å tilby negative avgifter, kan alle med nok kapital bli en market maker og tjene penger for å skaffe likviditet til HitBTC.

Til grunnrenten gir HitBTC også en av de laveste prisene på 0,09% for både produsent- og takkergebyr.

Lære mer

Avgiftsplan for BitMart

Avgiftsområde: 0,0563 – 0,25%

BitMart er en av de eneste børsene som ikke tilbyr rabatter for produsenthandel på noe volumnivå. Når det gjelder internasjonale børser, tvinger BitMart avgifter som er nesten dobbelt så forventet som markedsrenten.

På det nest høyeste VIP 7-nivået vil BitMart-kunder fremdeles bli belastet avgifter til en høyere sats enn basisnivået for noen andre børser på denne listen.

Lære mer

Avgiftsplan for bitstempel

Avgiftsområde: 0 – 0,5%

Bitstempel er fortsatt en av de dyreste børsene når det gjelder handelsavgifter. Den eneste sammenlignbare børsen er Coinbase Pro. Med en basisavgift på 0,5% er det vanskelig å selge på Bitstamp for detaljistinvestorer. Imidlertid kan institusjoner som handler betydelig volum dra nytte av børsenes reduserte gebyr for høyere volumer.

Lære mer

OKEx-avgiftsplan

Avgiftsområde: 0,03 – 0,15%

OKEx tilbyr en konkurransedyktig gebyrstruktur som konkurrerer med de andre ledende globale børsene. Med en basegebyravgift på 0,15% og en basegebyravgift på 0,1%, er børsen et flott alternativ for både detaljhandlere og institusjonelle handelsmenn.

Lære mer

Avgiftsplan for Bitfinex

Avgiftsområde: 0 – 0,2%

Bitfinex tilbyr en handelsavgiftsplan som er konkurransedyktig for produsenthandler, men litt mer kostbar for takerhandler sammenlignet med de andre globale børsene. Med tillegg av takerrabatten for å holde LEO, er takergebyrene på børsen sammenlignbare med andre store børser som OKEx.

Lære mer

Konklusjoner

Kryptovalutamarkedet presenterer et bredt utvalg av gebyrplaner som gjør det mulig for børser å konkurrere på forskjellige fronter. Mens de fleste globale børser tilbyr avgifter som varierer fra 0,1% til 0,15%, tilbyr amerikanske og europeiske børser ofte avgifter til en premie. Disse premiumavgiftene kan gå så høyt som 0,5%.

Legg merke til at handelsavgifter ikke er hele bildet. Å utføre en handel på en børs med lavere handelsavgifter betyr ikke nødvendigvis at handelen var bedre enn en lignende handel på en børs med høyere avgift. Vi må også vurdere ordreboksdybde og markedslikviditet.

Å handle på en børs med høyere handelsavgifter kan være verdt det, avhengig av børsens likviditet og andre funksjoner de gir. Før du tar en beslutning om hvilken børs som skal brukes til handel, anbefaler vi å undersøke alt som tilbys av hver børs.

Retail investorer

Når det gjelder handel for private investorer, er det ikke noe bedre sted enn Binance. Binance tilbyr en av de laveste basishandelsgebyrene. Dette forsterkes bare når du vurderer muligheten for alle å ha BNB og redusere handelsavgiftene ytterligere.

Legg til de andre fordelene ved å bruke Binance, for eksempel høy likviditet og mangfoldig utvalg av eiendeler, og det er ikke rart hvordan Binance klarte å klatre til toppen. Detaljistinvestorer strømmer til Binance med god grunn.

På den annen side bør detaljistinvestorer være forsiktige med å handle på børser som Coinbase Pro og Bitstamp. De enorme avgiftene vil fort spise fortjenesten for handelsmenn som handler små volumer.

Institusjonelle investorer

Institusjonelle investorer har funnet et hjem på Binance av mange av de samme grunnene som børsen brukes av private investorer. Den høye likviditeten og de lave handelsavgiftene skaper et perfekt miljø for handel med store volumer.

I tillegg til Binance har mange institusjoner gravitert mot Kraken. Selv om basisgebyrene er høyere enn Binance, reduseres avgiftene ved høyere volumer drastisk og når nivåer som ikke engang støttes av Binance. Dette gjør Kraken til et overbevisende alternativ for institusjoner som krever streng overholdelse av regelverket som tilbys av Kraken, men som fremdeles ønsker konkurransedyktige handelsavgifter.

Ytterligere gode leser

The Easy Arbitrage Crypto Trading Strategies

Cryptocurrency Trading Bots – Den komplette guiden

Terskel rebalansering for kryptoporteføljestyring

Hvordan lese Crypto Candlestick Price Charts

Gjennomsnitt av dollar for kryptoporteføljer

Vår sosiale handelsplattform

Reker er en sosial handelsplattform for Binance. Den er designet for å hjelpe både profesjonelle og nybegynnere forhandlere med å automatisere porteføljen, spore markedet og implementere enkle langsiktige strategier. På Shrimpy kan brukere også kopiere strategiene til verdens beste kryptohandlere.

Prøv det!

Følg oss på Twitter og Facebook for oppdateringer, og still spørsmål til våre fantastiske, aktive lokalsamfunn på Telegram & Uenighet.

Takk for at du var innom!

The Shrimpy Team

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me