Gemini Review – er det fortsatt trygt i 2020?

>

Denne anmeldelsen er en del av en krypto-utvekslingsserie. Våre siste vurderinger ble evaluert Kraken, Binance, Bittrex, Huobi, KuCoin, Poloniex, og Coinbase Pro. Vi publiserer anmeldelser for hver av de beste børsene, så ikke gå glipp av noen av disse oppdateringene innen bli med i Telegram-gruppen.

De leserne som allerede har Gemini-kontoer, registrerer seg for en Rekekonto for å begynne å automatisere handelsstrategien. Det tar bare 5 minutter å sette opp og kan øke avkastningen over en enkel kjøp og hold-strategi med over 305%!

Coinbase Pro gjennomgang

Plattformen opererer fra San Francisco og tilbyr profesjonelle handelsverktøy og lommeboktjenester …

I alle bransjer er det en usunget helt. Kryptovalutaindustriens usungne helt er uten tvil, Tvillingene. Selv om det ikke trekker det volumet som Binance og Coinbase-kolleger gjør, har Gemini vært i forkant av kurven på mange måter.

Å være foran kurven er noe Gemini-grunnleggerne, Winklevoss-tvillingene, ser ut til å ha evne til. Tilbake i 2002 var tvillingene med å grunnlegge Facebook-forgjengeren ConnectU sammen med Divya Narendra. Senere fortsatte Mark Zuckerberg å stjele ideen da han startet Facebook. Tvillingene saksøkte og ble tildelt dårlige $ 65 millioner.

Stikket som føltes av Zuckerbergs plagiering ble sikkert lindret av de tidlige investeringene tvillingene begynte å gjøre i Bitcoin rundt 2011. Med Facebook-drakten kontant i hånden kjøpte tvillingene 1% av all sirkulerende Bitcoin for en kul 11 ​​millioner dollar. I dagens priser er det salvie kjøpet verdt nord for 2 milliarder dollar.

En interessant kontrast til å merke seg er at Winklevoss-tvillingene tjente sine milliarder på å investere i desentraliserte teknologier, mens Zuckerberg, deres nemesis, gjorde sin formue med å konsentrere data og overvåking.

Etter investere i tidlige kryptovaluta-prosjekter som Charlie Shrems BitInstant, tvillingene bestemte seg for å prøve seg selv ved å lansere Gemini i New York City. Opprinnelig håndterte Gemini bare Bitcoin (som de fleste andre børser i sin tid), men over tid vokste det til å inkludere krypto-blå chips som BCH, ETH, LTC og ZEC.

De fleste kryptovalutautvekslinger har historier som leser som såpeserier. Drama, intriger, svik og mysterier mangler imidlertid i Gemini-historien. Det er fordi Gemini gjør en ting, og det gjør det bra. Det overholder konsekvent samsvar.

Du finner andre sentraler som opererer i grå områder, som går mellom linjene og prøver å ta snarveien til en digital eiendel. Tvillingene er det helt motsatte av det – alt den gjør gjøres mot T og krysser pulten til en New York-regulator.

Eksempel på dette er kunngjøringen fra 2016 fra NY-guvernøren Andrew Cuomo. I det som var en veldig vanlig begivenhet for kryptovaluta på den tiden, Cuomo erklærte at Gemini var den første og eneste fullt lisensierte og regulerte ETH-utvekslingen i Amerika.

Denne kunngjøringen fikk mange til å innse dybden som børsen går for å sikre at alle eiendeler på børsen er fullt ut kompatible. Denne tilnærmingen har gått bra med institusjonelle investorer og de som har den største bekymring for å være på rett side av loven. Visst, det er absolutt et sted for vilde vest-utvekslinger som KuCoin – spesielt på grunn av stort utvalg av eiendeler på en slik børs.

På den annen side kan handelsmenn som bruker Gemini være trygg på at deres handler sannsynligvis vil stå tidstesten i øynene til skatteoppkrevere, regulatorer og fremtidige lover som vil bruke blockchain-analyse for å rulle tilbake årene. Den store tilliten institusjonene har for Gemini-utvekslingen, blir tydeliggjort av en og annen eldre finansstruktur som samarbeider med dem.

Bitcoin-futureslanseringen av CBOE i 2017 var en av de formative milepælene i historien om BTC-handel og verdier. Hvilken børs brukes av CBOE som en pinne for BTC-kontraktpriser? Ja, det stemmer – Gemini.

Tvillings tjenester har også vært forut for sin tid på andre måter. Investorer som bruker Gemini-plattformen, handler ikke bare digitale eiendeler; de får også varetekt over disse eiendelene. I 2018 ble Gemini verdens første og antagelig eneste børs som tilbyr et fullt regulert ZEC-handels- og depotmiljø.

Er Gemini Cryptocurrency Exchange nybegynnervennlig?

Alt dette institusjonelle foredraget kan ha gitt deg inntrykk av at Gemini ikke er lett å bruke – men det kan ikke være lenger fra sannheten. Gemini er en ekstremt nybegynnervennlig kryptokursutveksling. På noen måter konkurrerer den med Coinbases letthet, men den er ikke helt der ennå.

Ikke la det fraråde deg. Gemini har skapt et rent handelsmiljø for både nye og erfarne tradere, med store blokker av umiskjennelig tekst som leder deg til akkurat der du trenger å gå.

Gemini dashbord

Opprette en konto på Gemini er så enkelt som du forventer. Bare klikk på registreringskoblingen øverst til høyre på Gemini-destinasjonssiden, så er du godt på vei.

Husk at Gemini’s vinkel er at den er fullt regulert og i samsvar med alle New York verdipapirer og handelslover. Så forvent ikke å få en konto her uten å gi opp mye av din personlige informasjon. Når du registrerer deg, må du oppgi en e-postadresse, telefonnummer, bankkontoinformasjon og ID.

Å handle på Gemini krever en bankkonto. Det er fordi den eneste måten å finansiere kontoen din er fra banken din – et debet- eller kredittkort vil ikke gjøre det, og det vil heller ikke overføre stablecoins fra en annen børs. Selvfølgelig, hvis du ikke vil finansiere med USD og bare ønsker å handle krypto til krypto, kan du gjøre det uten problemer ved å overføre BTC, ETH, BCH, LTC eller ZEC fra en annen lommebok.

Når du har gått gjennom alle nødvendige trinn, har du en siste oppgave foran deg for å kjøpe krypto med kontanter: å finansiere Gemini-kontoen din. Med mindre du har en institusjonell eller oppgradert investorkonto, er din daglige maksimale tildeling av finansiering satt til $ 500.

Du kan kjøpe Bitcoin og Ethereum i løpet av noen få klikk når du har alt i gang.

Gemini Exchange-funksjoner

Noen kan ta problemer med Geminis lite utvalg av digitale eiendeler. Selv om det er forståelig, tar det fra det faktum at det Gemini tilbyr i rik tilgang er utvekslingsfunksjoner.

  • Ganske fantastisk brukergrensesnitt. Hvis du leter etter en børs som fungerer så vakkert som den ser ut, så gå ikke lenger enn Gemini. I begynnelsen kan det hende du finner de store blokkene med åpenbar tekst som sier ting som “Kjøp Bitcoin” litt motbydelig, men vi må innrømme at det gjør det enkelt å bruke sentralen. Hvis alt du vil gjøre er å kjøpe kryptovaluta uten problemer, så blir det virkelig ikke bedre enn dette.

  • Gemini mobilapp. Introduksjonen av Gemini’s mobilapp gir deg en enda enklere og mer direkte opplevelse av alt sentralen har å tilby enn desktopversjonen. Så lenge du ikke ønsker å plassere kompliserte handler, vil mobilappen passe dine behov. Å kjøpe BTC eller ETH med det er så enkelt som å klikke deg rundt i et minutt eller to, og du er klar.

  • Enkle kryptobetalinger. Tidligere i år gjorde en kryptobetalingsprosessor med navnet Flexa store bølger i blockchain-industrien. Det inngikk samarbeid med forhandlere som GameStop, Nordstrom, Home Depot og Whole Foods for å godta kryptobetalinger – en stor milepæl for adopsjon for digitale valutaer. Gemini samarbeidet nylig med Flexa, slik at Gemini-kunder enkelt kunne bruke kryptovaluta fra en Gemini-lommebok.

  • Uovertruffen kundeservice. Gemini er stolt av å tilby utmerket kundeservice. Og vi mener virkelig fantastisk kundeservice. Plattformen deres er lastet med nyttige ting som burde ordne spørsmålet ditt, men hvis du trenger et mer personlig preg, kan du vanligvis forvente et svar via e-post innen samme dag (i USAs åpningstid).

Verdens tryggeste kryptovalutautveksling

Tvillingene har aldri blitt hacket, stjålet fra eller på annen måte kompromittert på noen måte i løpet av mer enn 5 års drift. Det har nok å gjøre med nettverkssikkerhet, men det virkelige søte stedet er Geminis egen kjølelagringsteknikk.

Børser som har blitt brent tidligere har vanligvis blitt tatt ut ved å legge vekt på for mye lagring av varme lommebøker. Hot lommebøker holder eiendeler koblet til et nettverk, slik at de er sårbare for sofistikerte hackere. Kjølerom er derimot helt frakoblet. Dine Gemini-eiendeler oppbevares i fryselagringssystemer med luftgap, noe som betyr at de aldri kobles til internett på noen måte.

Tvillingens fryselager

I tillegg er Geminis hete lommeboklagrede midler FDIC-forsikret, så selv om et hack skulle forekomme, vil de digitale eiendelene dine være trygge.

Alle disse sikkerhetstiltakene har gitt Gemini en rekke anerkjennelser og sikkerhetssertifiseringer inkludert Deloittes notorisk vanskelige å tjene SOC 2-tittel.

Det gode og det dårlige

Tvillingene er den perfekte børsen hvis det du vil gjøre er å kjøpe Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash eller Zcash. Hvis disse eiendelene ikke interesserer deg, har Gemini ingen plass i banen din. Denne advarselen er nødvendig for å hjelpe deg med å forstå Gemini-børsens ekstremt spesifikke natur.

Den tjener en bestemt funksjon og gjør det som ingen andres virksomhet. Så lenge behovene dine ikke er for kompliserte når det gjelder tilbud om digitale eiendeler, er Gemini en one-stop-shop full av utrolig flytende ordrebøker og et sikringsverdig brukergrensesnitt.

Etter vår vurdering er det som virkelig tar Gemini til neste nivå, det sikkerhetsnivået som endrer spillet. Vi anbefaler aldri å legge igjen midlene dine på en børs – men hvis du skulle gjøre det, kan Gemini kanskje være det tryggeste stedet å gjøre det.

Et forslag vi vil gi Gemini-teamet er å gjøre gebyrstrukturen mer tydelig. Det er en API-avgiftsplan, mobilavgiftsplan, ActiveTrader-gebyrplan, forvaringsgebyr, og en nettavgiftsplan. Alle disse gebyrene kombineres med å være de mest komplekse og dyre gebyrene vi har funnet blant enhver børs i markedet. Uten en full samtale med en Gemini-representant, ville det være vanskelig for noen å forstå hva du faktisk ender med å betale ved å bruke Gemini.

Totalvurdering – 4

Tvillingene er konge når det gjelder enkelhet, brukeropplevelse og sikkerhet. Imidlertid er mange handelsmenn fortsatt avskrekket fra å bli med på denne eksepsjonelle plattformen på grunn av det begrensede utvalget av eiendeler og høye handelsavgifter.

Ytterligere lesing

Coinbase Pro Cryptocurrency Exchange Review

Kraken Review – Utvekslingsfunksjoner, handelsavgifter og sikkerhet

Hvordan bygge et kryptoindeksfond

Cryptocurrency Exchange-ordretypene

Cryptocurrency Trading Bots – Den komplette guiden

Reker er en porteføljeadministrasjonsapplikasjon og handelsbot for kryptovaluta som støtter alle større kryptobørser, inkludert Gemini. Å koble Gemini-kontoen din til Shrimpy låser opp praktiske handelsfunksjoner som kan hjelpe deg med å automatisere din kryptostrategi. Prøv det i dag!

Shrimpys Universal Crypto Exchange APIer er de eneste enhetlige APIene for krypto-utvekslinger som er spesielt designet for applikasjonsutviklere. Samle data om handel eller ordrebok i sanntid, administrer brukerbyttekontoer, utfør handelsstrategier og forenkle måten du kobler deg til hver børs.

Følg oss på Twitter og Facebook for oppdateringer, og still spørsmål til våre fantastiske, aktive lokalsamfunn på Telegram & Uenighet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me