Gemini Review: Komplett Exchange Oversikt

Tvillingene er kanskje en av de mest kjente og gjenkjennelige kryptovaluta-børsene i USA.

Gemini ble grunnlagt av Winkelvoss-tvillingene og er en stor børs i New York som tilbyr mange handelsmenn en rask og enkel “Fiat on-ramp” i 6 forskjellige kryptovalutaer. Børsen har også innovert på en rekke måter og har utvidet markedsføringen deres sterkt.

Imidlertid, med så mye konkurranse, er Gemini fortsatt verdt det?

I denne Gemini-gjennomgangen vil jeg gi deg alt du trenger å vite om denne utvekslingen. Jeg vil også gi deg noen viktige tips som du må vurdere.

Oversikt

Tvillingene ble lansert i 2015 og er basert i New York, USA. Den ble grunnlagt av Cameron & Tyler Winklevoss. For de som ikke vet, var dette tvillingene som vant et Facebook-oppgjør og investerte mesteparten av dette i Bitcoin tilbake i 2013.

Gemini er registrert som en New York State Limited Liability Trust-tillit. Dette betyr at de er offisielt regulert av New York State Department of Financial Services (NYSDFS).

For tiden tilbyr de brukerne muligheten til å kjøpe 6 forskjellige kryptovalutaer. De har også noen av de enkleste metodene for å få USD både til og utenfor børsen (dekket nedenfor).

Selv om kjerneproduktet til Gemini er deres kryptovalutautveksling, har de utvidet seg til en rekke andre produktlinjer. Disse inkluderer slike forvaringstjenester og blokkhandel.

Tvillingene er åpne for både enkeltpersoner og institusjoner i 45 amerikanske stater, samt Canada, Hong Kong, Storbritannia, Singapore og Sør-Korea.

Er Gemini Safe?

Gemini er kanskje en av de tryggeste børsene som for tiden er på markedet. Til dags dato har de ikke hatt noen sikkerhetsbrudd av noe slag.

Dette kommer kanskje ned til en rekke faktorer, inkludert deres regulatoriske status, mynthåndtering, interne protokoller, brukersikkerhet og forsikringspoliser.

Tvillingesikkerhet

Bilde via Medium.com

La oss ta en titt på hver av disse individuelt.

Mynt sikkerhet

Når det gjelder sikkerheten til myntene, har Gemini en ganske robust protokoll på plass.

For det første holder de det store flertallet av myntene sine i “kald” og “cryo” lagring. Dette betyr at de lagrer disse private nøklene i en frakoblet tilstand som ingen kan få tilgang til fra utsiden.

Myntforvaring: &# 128272 ;: De robuste mynthåndteringssystemene kommer av det faktum at Gemini driver Gemini-varetekt. Vi dekker dette nedenfor.

Disse tastene oppbevares på flere forskjellige enheter og steder. De bruker også multisignaturteknologi, noe som betyr at ingen enkeltpersoner kan signere en transaksjon fra deres fryselager.

Når det gjelder deres “Hot Wallet”, har Gemini også en rekke oppsigelser og beskyttelse. For eksempel er deres Hot Wallet-miljø vert på AWS, som i seg selv er en av de sikreste infrastrukturene.

De har også trinnvis tilgangskontroll og administrativ tilgang til produksjonsmiljøer krever tofaktorautentisering. Til slutt lagrer de også disse Hot Wallet-nøklene i maskinvaresikkerhetsmoduler (HSM) som har noen av de høyest rangerte maskinvarene..

Finansiell sikkerhet

Noe som er ganske unikt med Gemini er at de har FDIC-forsikring for USD-kontosaldoer. Dette betyr at amerikanske handelsmenn med dollar på Gemini-kontoen er forsikret av den føderale regjeringen (opptil $ 250 000).

FDIC-dekning

FDIC Dekningsregler for enkeltkontoer. Bilde via FDIC

De holder også USD i segregerte kontoer i en annen FDIC forsikret bank basert i USA. Dette betyr at de er juridisk forskjellige fra de midlene som selskapet eier for sin virksomhet.

Til slutt, når det gjelder myntreservene, driver de en full reserve digital aktivautveksling. Dette betyr at alle kontosaldoer på børsen blir sikkerhetskopiert 100% av krypto eller USD.

Brukersikkerhet

Gemini har også tatt med en rekke verktøy og funksjoner på brukersiden for å beskytte individuelle kontoer mot inntrenging.

For eksempel har de standard tofaktorautentisering som kreves for å drive en konto. Dette kan bidra til å beskytte kontoen din mot trusselen om phishing.

Topptips: &# 128175 ;: Gemini støtter offisielt sikkerhetsnøkler for maskinvarebok. De støtter nå nettgodkjenning, noe som betyr at du kan bruke maskinvaren lommebok i stedet for telefonen. Dette er kanskje et klokt valg gitt truslene fra Sim Swapping.

Selvfølgelig har de også en rekke andre standard brukersikkerhetsprotokoller, inkludert sterke passord, adresseliste og begrensning av kontofrekvensen.

Interne kontroller

Gemini benytter også en viss essensiell operasjonell sikkerhet på børs- og selskapsnivå.

For eksempel kan ingen av grunnleggerne eller lederne få tilgang til myntene individuelt. De utfører bakgrunnssjekker på alle sine ansatte, og de har ingen nøkler på stedet på kontoret.

De har også avansert Dedicated Denial of Service (DDoS) -beskyttelse og bruker den eneste delen av nettstedet som ikke er tilgjengelig for utsiden..

Til slutt er Gemini en av få kryptovaluta-børser som har fullført SOC 2 Review. Dette ble gjort av en Deloitte & Touché LLP og du kan lese mer om det her.

Eiendomsdekning

Når det gjelder aktivadekning, er Gemini heller på den lette siden sammenlignet med noen av deres store amerikanske konkurrenter.

Nedenfor er myntene som tilbys på Gemini:

 • Bitcoin (BTC)
 • Litecoin (LTC)
 • Bitcoin Cash (BCH)
 • Ethereum (ETH)
 • Zcash (ZEC)

Så selv om dette er et rimelig utvalg for en “Fiat Gateway”, er det fortsatt mye mer begrenset enn de på sentraler som Kraken for eksempel..

Å overveie: &# 129300 ;: Gemini har en unik kurv med kryptovaluta kalt deres “Cryptoverse”. Når du kjøper dette, kjøper du en markedsverdivektet kurv med alle myntene som Gemini tilbyr. Dette kan være et alternativ for nybegynnere som ønsker en variert eierandel

Noe annet du uten tvil vil ha hørt om er Gemini dollar (GUSD). Dette er den 100% støttede stablecoin som ble utstedt av Gemini. Siden de er en stablecoin, er de knyttet 1: 1 til den amerikanske dollaren, og som sådan kan det være et godt alternativ for “hodling” kryptovinster..

Gemini Dollar Backers

Viktige parter involvert i Gemini Dollar. Bilde via Gemini

Dette er et ERC20-token som er tilgjengelig på en rekke forskjellige sentraler. Gemini-børsen er den sentrale utstedende myndigheten du kan bruke til å ta ut disse tokens. Når du sender GUSD til Gemini, blir disse konvertert til USD-saldoer som du kan ta ut.

Tvillingeavgifter

Avgifter er en av de viktigste hensynene til Gemini. Dette er spesielt tilfelle gitt det brede utvalget du har på andre børser.

Når det gjelder handelsavgifter, har Gemini en annen gebyrplan, avhengig av hvilken plattform du bruker. Så, la oss ta en titt på disse forskjellige prisene.

Webtrader & Mobil

Hvis du bruker den standardiserte handelsplattformen på Webtrader og mobil, har du en ganske grunnleggende gebyrplan basert på beløpet du kjøper.

For disse enkle kjøpene på nettstedet så vel som på mobilen, belastes du to avgifter. Dette er “Convenience” -avgiften som er satt til 0,5% samt det faktiske transaksjonsgebyret.

Nedenfor er transaksjonsgebyrene som gjelder for forskjellige transaksjonsstørrelser:

Beløp Transaksjonsgebyr
$ 10 eller mindre $ 0,99
Fra $ 10 & $ 25 $ 1,49
Fra $ 25 & $ 50 $ 1,99
Fra $ 50 & 200 dollar $ 2,99
Større enn $ 200 1,49%

Du vil bli overrasket over å vite at disse avgiftene er nøyaktig de samme som de som Coinbase instant kjøper. Imidlertid er de fortsatt litt høye sammenlignet med en rekke nyere børser.

ActiveTrader-avgifter

ActiveTrader er den avanserte handelsplattformen og ordreboken som jeg dekker nedenfor. Den har en annen gebyrstruktur basert på avgiftsdynamikken til produsenten.

Maker / Taker: ❓: Dette betyr at de som gir likviditet til Gemini-ordrebøkene, får en handelsavgiftsrabatt over de som tar bort likviditet. Du kan tenke på det som å plassere en “grense” over en standard markedsordre. Jeg dekker disse nedenfor.

Disse avgiftene er dynamiske og opererer i en glidende skala basert på volum. I hovedsak vil de handelsmennene som gjør mer volum de siste 30 dagene, få et redusert gebyr.

Gemini ActiveTrader-avgifter

Gemini ActiveTrader-avgiftsplan

Vi fant at denne avgiften faktisk var ganske høy. Disse er mye høyere enn produsent / taker-avgiftene du finner på Coinbase’s Pro Platform eller en rekke andre store Fiat Gateways.

API-avgifter

Overraskende nok har Gemini også en annen gebyrstruktur for de handelsmennene som bruker API-en. De fleste børser tar det samme for disse avgiftene som de gjør på sin normale børs.

I likhet med ActiveTrader-avgiftene, fungerer disse i en glidende skala med Maker / Taker-dynamikken.

Gemini API-avgifter

Avgiftsplan for Gemini API

Som du kan se, er disse mye lavere enn for eksempel på ActiveTrader. Dette kan være fordi de prøver å oppmuntre til mer volum og likviditet fra algoritmiske kryptohandlere.

Overføringsgebyrer

Heldigvis, når det gjelder overføringsgebyrer, fungerer Gemini ganske bra i denne avdelingen.

De tar ingen gebyrer på Fiat USD-uttak og innskudd. Dette inkluderer alle metoder for overføring fra ACH til Bank Wire og Gemini Dollar-innløsning.

Merk: ✍️: Hvis du sender penger via en internasjonal ledning, kan du pådra deg raske ruteavgifter. Disse belastes ikke av Gemini, men av din egen bank.

På kryptoverføringssiden betaler du ingen gebyrer for innskudd som er standard på tvers av børser. Noe som er unikt på Gemini er imidlertid at de ikke vil belaste deg for 10 kryptouttak i måneden.

Selv om gebyrer for uttak eller “gruvedrift” generelt er veldig lave på disse børsene, er det uten tvil en fin touch at Gemini tilbyr dette til sine handelsmenn gratis.

Tvillingregistrering

Hvis du har bestemt deg for at du vil gi Gemini en sjanse, må du først opprette en konto og gå gjennom registreringsprosessen..

Du kan starte registreringsprosessen her. Du får et valg om du vil melde deg på som institusjon eller person. Vi antar at du registrerer deg selv, så trykk “Individual”.

Da må du velge din bolig for å sikre at Gemini er i drift der. Når du er ferdig, vil du bli gitt registreringsskjemaet nedenfor som krever standard personlig informasjon om deg selv.

Tvillingregistrering

Gemini registreringsskjema

Når du har gitt denne informasjonen, vil Gemini be deg om å sette opp 2FA med et telefonnummer. Dette er nødvendig hvis du vil gå videre til neste trinn. De vil også sende deg en bekreftelses-e-post umiddelbart.

Når det er gjort, vil de kreve at du fullfører KYC-prosedyrene og identifiserer deg selv. De vil kreve SSN-nummeret ditt samt litt identitetsdokumentasjon.

Når det gjelder brukerne som er basert i USA, bør det statlige utstedte førerkortet være tilstrekkelig. Men hvis du er basert i et annet land, vil de trenge en passkopi og et bevis på adressen.

Personvern Hawks: &# 128372 ;: Dessverre er Gemini en full KYC-utveksling, noe som betyr at det ikke er anonyme kontoer. Imidlertid, hvis du ønsker å handle anonymt, kan du vurdere en børs som Binance for eksempel

Når du har sendt dokumentene dine, må disse verifiseres av compliance teamet på Gemini. Dette vil ta omtrent 2-5 dager, avhengig av hvor etterslept støtteteamet deres er.

Når du er bekreftet, er du klar til å begynne å handle. Du må imidlertid først finansiere kontoen din …

Finansiering / uttak

Gitt at Gemini ble satt opp for å være en rask og effektiv fiat-gateway, er det ganske effektivt når det gjelder finansiering og uttak av amerikanske dollar.

Det beste alternativet for å få dollar på børsen er kanskje ved bruk av en ACH-bankoverføring eller via bankoverføring.

ACH-bankoverføringen er bare tilgjengelig for de brukerne i USA og er øyeblikkelig. Bankkabler kan lages både lokalt og internasjonalt, selv om sistnevnte kan ta 2-5 dager.

Merk: ✍️: Selv om ACH-overføringen er øyeblikkelig, har du ikke lov til å trekke deg fra kontoen din i 4-5 dager. Dette for at Gemini kan sørge for at midlene har blitt ordnet riktig på kontoen sin.

For de i andre land godtar dessverre Gemini bare fiat-innskudd i USD, så du må konvertere på forhånd. Hvis du er basert i Europa, kan du for eksempel vurdere Bitstamp.

Hvis du vil finansiere kontoen din, er det ganske enkelt. Du må først legge til en finansieringskilde for USD. Her kan du koble opp bankkontoen din for rask og enkel tilgang (vil også hjelpe deg med uttaket).

Sende USD til Gemini

Fremgangsmåte for å sette inn USD i Gemini

Alternativt, hvis du kobler til midlene, kan du be banken din om å sende midler til Gemini’s. Du finner koblingsinstruksjonene her.

Før du sender USD til børsen, må du være sikker på at du er klar over grensene som gjelder. Det er daglige grenser for ACH-finansiering. Det er ingen grenser for bankinnskudd, selv om du har et minimumskrav på $ 100. Du kan se alle grenser her.

Uttak er like enkle, og de kan startes der på dashbordet. Disse blir betalt til bankkontoen du har koblet opp.

Kryptooverføringer

Selvfølgelig kan du alltid finansiere kontoen din i krypto. Alt du trenger å gjøre er å velge “Overfør midler” øverst til venstre og deretter velge mynten du ønsker.

Sett inn Crypto Gemini.com

Deponering av Crypto i Gemini

Når du er her, må du generere Gemini-krypto-adressen din. Dette vil generere langformadressen samt en QR-kode. Når du har sendt myntene dine, kan du overvåke en blokkutforsker for å se når den offisielt har bekreftet.

Merk: ✍️: Mynter blir bare lagt til når de har oppfylt minimum antall bekreftelser på blockchain. For Bitcoin er dette 3 bekreftelser. Ethereum er 12 bekrefter osv. Du kan se hele listen her.

Uttak er like enkelt. Du må kopiere adressen til din frakoblede lommebok og deretter starte et uttak av Gemini. Du har muligheten til å godkjenne krypto-adressen din, noe som betyr at bare visse adresser kan brukes til uttak.

Trekke ut Bitcoin Gemini.com

Trekke Bitcoin fra Gemini

Det er ingen begrensninger på uttak for krypto, men du har ikke lov til å trekke deg tilbake til Zcash t-adresser. Dette er skjermet adresse som gir anonymitet for ZEC. Du har tidligere dekket Zcash-anonymiteten hvis du er interessert i den.

Webtrader

Nå som du har pengene dine på børsen, kan du begynne å kjøpe / selge krypto. Som vi nevnte tidligere, er Web Trader det enkle handelsgrensesnittet på Gemini.

Dette er sannsynligvis den mest nybegynnervennlige, og det er den mest effektive måten for deg å få tak i noen mynter. Det er også ganske godt lagt ut og intuitivt.

Gemini Web Trader Interface

Gemini Webtrader-grensesnittet

Hvis du er på dashbordet, vil du gå videre og velge mynten du vil kjøpe i venstre kolonne. Når du har gjort det, har du muligheten til å “kjøpe”, “selge” eller opprette et varsel. Varsler vil sende deg pushvarsler når prisen når et visst nivå.

Vanlige kjøp: &# 128198 ;: Hvis du vil kjøpe krypto med jevne mellomrom, kan du angi regelmessige kjøp. Disse er tidsbestemte kjøp som vil skje hver dag, ukentlig, månedlig eller annenhver måned. Dette er flott hvis du vil akkumulere over en periode automatisk

Når du har valgt hvilken handling du vil utføre, må du bekrefte bestillingen din samt det totale beløpet du skal få. Bestillingen din utføres automatisk når den er ferdig.

Som du sannsynligvis vil merke, er Webtrader ikke for de avanserte handelsmennene blant dere. Det er bare en inngangsport hvor du vil kjøpe en bestemt mengde mynter fra Gemini.

Gemini ActiveTrader

Hvis du er en mer avansert handelsmann og ønsker å sette større ordrer på en børs, kan du bruke Gemini ActiveTrader-plattformen.

ActiveTrader er den oppgraderte versjonen av Gemini Marketplace og er foreløpig kun tilgjengelig på forespørsel. Du må opprette en billett og be om tilgang.

ActiveTrader-grensesnittet ligner på de fleste andre sentraler du har sett. Den drives av en kontinuerlig ordrebok, avanserte ordretyper og forbedrede handelsverktøy og ressurser.

Nedenfor er et skjermbilde av ActiveTrader-grensesnittet. Du har enkel tilgang til kontoadministrasjonen din øverst (finansiering / uttak osv.). Bare til venstre for det kan du enkelt bytte mellom markedene. Du kan også endre fargeskjemaet for grensesnittet øverst til høyre.

Gemini ActiveTrader

Gemini Active Trader-grensesnitt

Til venstre for plattformen har du dine standard bestillingsskjemaer (dekket nedenfor). Så i midten har du diagrammene dine og under det har du ordrebøkene på markedet og dine tidligere ordrer / åpne posisjoner nedenfor.

Vil du teste: &# 129514 ;: Gemini tilbyr sin “sandkasse” -utveksling for testformål. Dette lar deg opprette en testkonto og handle med $ 10 millioner i testmidler. Dette kan være en fin måte å teste plattformen uten finansiering. Bare gå videre til exchange.sandbox.gemini.com

Noe som vi var ganske skuffet over på Gemini ActiveTrader var kartfunksjonaliteten. Dette var egentlig ganske grunnleggende, og det eneste du kan gjøre er å endre diagramtype og tidsramme.

Videre har de kombinert likviditetskartet sitt i ordreboken. Dette er veldig klumpete, og det er faktisk umulig å ta noen dom om ordensflyt sentimentet på børsen.

Så ikke en fantastisk kartpakke fra et Crypto Technical Analysts perspektiv …

På baksiden har Gemini ganske imponerende handelsutførelse gjennom sin toppmoderne matchende motor. Dette fordi handelsinfrastrukturen deres er vert på Equinixs NY5-datasenter.

Morsom fakta: &# 129299 ;: NY5 er det samme datasenteret som brukes av høyfrekvente handelsselskaper og Wall Street Banks. Den har noe av den mest avanserte teknologien i verden. Gemini var den første kryptovalutautvekslingen som flyttet hosting til dette miljøet tilbake i 2017.

Bestill funksjonalitet

Når det gjelder bestillingsalternativene på Gemini ActiveTrader, er disse ganske standard, men mye mer avanserte enn det enkle “kjøp” og “selg” på netthandleren..

ActiveTrader-bestillinger

Gemini Order Form Funksjonalitet

La oss se gjennom noen av disse bestillingsalternativene:

 • Begrens rekkefølge: Dette er en ordre som er plassert til en forhåndsdefinert pris & mengde. Det blir utført når markedet beveger seg til det nivået
 • Markedsordre: Dette er en ordre som vil bli plassert for å bli utført umiddelbart. Dette betyr at det vil bli plassert til gjeldende “bud” for et salg og “tilbudet” for et kjøp.

I tillegg til disse standardbestillingene, har du også noen ekstra alternativer rundt grenseordrene du legger inn. Disse inkluderer følgende:

 • Maker-or-Cancel: Med dette vil bestillingen bare bli utført hvis det gir deg “produsent” -avgiften som vi nevnte ovenfor. Hvis den ikke klarer å plassere bestillingen din som produsent, kanselleres den.
 • Umiddelbar-eller-avbryt (IOC): Med denne bestillingen vil den utføre hele eller deler av bestillingen umiddelbart. Alle de bestillingene som ikke kan fylles vil deretter bli kansellert (delbestillinger)
 • Fyll eller drep (FOC): Med denne ordretypen utføres bestillingen umiddelbart og fullstendig eller ikke i det hele tatt. Dette skiller seg fra IOC ved at det ikke er mulighet for delordrer.

Topptips &# 128175 ;: Dessverre er det ingen stopptap på Gemini. Du kan imidlertid alltid angi dine egne stopptap ved å angi en motregningsgrense. For eksempel, hvis du har kjøpt BTC, vil du sette en salgsgrense for en bestemt pris under markedet for hele posisjonen

Gemini-auksjon

Noe som Gemini har som andre børser ikke er deres kryptouksjonsmarked. Dette er daglige auksjoner som de holder for kryptoaktivaene de lister opp.

Auksjonen er en god idé fordi den skaper en periode med forhøyet likviditet på børsen som handelsmenn kan bruke til prisoppdagelse. Du kan se auksjonsplanen og detaljene her.

Gemini Auksjonsordrer

Auksjonsordreskjemaer & Kart over Gemini

Hvis du vil delta i auksjonen, må du bytte det aktive handelsgrensesnittet til “Daily Auction”. Her vil du se en oversikt over resultatene fra tidligere auksjoner samt den resulterende prisen.

For å delta i auksjonen, må du legge inn en bestilling. Disse kalles “Auction-Only (AO)” Limit orders. Med disse spesifiserer du en pris / mengde, og ved avslutning av auksjonen blir den avgjort til nevnte pris eller bedre. Eventuelle deler som ikke utføres kanselleres.

Blokkér handler

Et annet alternativ du har på Gemini ActiveTrader er sjansen til å utføre blokkordrer. Dette er store blokktransaksjoner som holdes borte fra børsens kontinuerlige ordrebøker.

Topptips &# 128175 ;: Hvis du vurderer en betydelig ordre, er det mulig å påvirke prisen i kontinuerlige ordrebøker. Videre vil du sannsynligvis få mye glid på bestillingen din. Det er her fordelen med blokkordrer kommer inn.

Det er antall minimumskrav for ordrestørrelse for å kunne plassere en blokkordre. Dette er følgende:

 • Bitcoin: 10BTC
 • Ethereum: 100ETH
 • Zcash: 200ZEC
 • Litecoin: 500LTC
 • Bitcoin kontanter: 100BCH

For å plassere en blokkordre, må du bytte til dette grensesnittet på Gemini ActiveTrader. Dette fungerer omtrent det samme som standardbørsen forventer at du legger inn bestillinger på store off-book blokkordrer. Du kan se en liste over alle tidligere bestillinger på plattformen.

Du vil bruke det samme bestillingsskjemaet, og med dette er bestillingen også en begrensningsordre og kalles “Indikasjon av interesse (IOI)”. Dette er en ganske enkel ordre som initierer Geminis arbeidsflyt for blokkhandel for å skaffe den nødvendige likviditeten for ordren.

Merk ✍️: Blokkeringsordrer kan plasseres når som helst på dagen, men du er begrenset til å gjøre det 10 minutter før auksjon

Gemini-appen

Gemini har også utviklet en ganske fin og funksjonell mobilapp. Dette er mobilversjonen av deres webhandelsplattform og har den samme funksjonaliteten.

Så denne appen lar deg kjøpe / selge krypto og angi pushvarsler på Gemini-kontoen din. Det er ganske bra lagt opp med et enkelt og intuitivt grensesnitt.

Denne appen gir deg imidlertid ikke tilgang til ActiveTrader-plattformen eller noen av de avanserte handelsfunksjonalitetene eller ordretypene, noe som er litt uheldig. Når det er sagt, konkurrerer appen med slike som Coinbase, som er like forenklet.

For å få den beste ideen om brukeropplevelsen til Gemini App, er det nyttig å se på vurderingene som brukerne har lagt igjen i de respektive appbutikkene. Nedenfor er rangeringene:

Gemini App-rangeringer

Gemini App-rangeringer i Apple iTunes og Google Play Butikk

Som du kan se, er vurderingene ganske høye for en kryptovaluta-app. Dette er en første tillitserklæring for oss. Imidlertid har det nylig kommet en rekke klager på avgiftene Gemini tar betalt (som vi dekket).

Merk ✍️: Dette er ikke en “lommebok” -app, ettersom myntene fortsatt er på Gemini-børsen. Dette gjør det forskjellig fra Coinbase-lommeboken ved at nøklene dine ikke er lagret på enheten.

Noe som vi fant oppmuntrende, er det faktum at utviklerne og supportteamet er veldig lydhør over kommentarene i App Stores. Dette viser at de i det minste er proaktive og fordøyer kritikken.

Gemini kundesupport

Nivået på kundesupport vi får er et viktig kriterium for oss når vi skal ta en børs. Så hvordan kommer Geminis kundestøtte sammen?

Det er et begrenset antall måter du kan nå deres kundesupport på. Den beste måten å håndtere et kontospesifikt spørsmål på er kanskje å sende inn en støttebillett.

Du kan heve denne støttebilletten i kontoområdet ditt. Hvis du ønsker å få de mest effektive svarene på spørsmålene dine, bør du sørge for at du er tydelig og gir all relevant informasjon. Du vil også motta e-postvarsler om at søket blir sendt til deg.

Gemini.com kundesupport

Innlevering av Gemini-billettstøtte og live chat

De har også en live chat-funksjon, men dette ser ut til å ikke være så funksjonell. Det er ikke fullt bemannet av en agent og vil deretter sende ut et spørsmål til en support – ikke ideelt.

Selvfølgelig, hvis du fremdeles ikke har klart å få svar fra dem gjennom disse kanalene, kan du alltid kontakte dem på deres support-e-post på [email protected]. Dessverre har de ikke telefonsupport i motsetning til Coinbase.

Topptips &# 128175 ;: Hvis du ikke får svar fra Gemini-støtten, kan du alltid slå dem opp med billettnummeret ditt på Twitter eller Facebook.

Noe annet Gemini har som kan begrense frustrasjonene deres, er deres offisiell statusside. Dette vil gi deg en full oversikt over tjenestene deres, som oppetid på markedet, lommebokfunksjonalitet osv.

Til slutt, hvis du hadde et mer generelt spørsmål om noe på børsen, kan du alltid sjekke ut deres vanlige spørsmål. Disse er ganske omfattende og dekker de fleste spørsmålene som en nybegynner kan ha.

Gemini API

Hvis du er en utvikler, kan du være interessert i Gemini API-funksjonaliteten. Dette gjelder spesielt med tanke på at avgiftene det tiltrekker seg er lavere enn ActiveTrader.

Gemini tilbyr både en offentlig og en privat REST API. Public REST API gir deg tilgang til den nåværende ordreboken, den siste handelsaktiviteten samt handelshistorikk.

Private REST API gir deg full handelsfunksjonalitet med kontospesifikke sluttpunkter. For eksempel kan du plassere / kansellere bestillinger samt se dine aktive bestillinger. Du kan se handelshistorikken din og få tilgjengelige saldoer.

Hvis du er mer interessert i å streame data, kan du bruke Websocket API. Du har både en privat API for ordrehendelser og en offentlig markedsdata-API. Du kan lese mye mer om API-et i Gemini’s offisielle dokumenter.

Hvis du vil bruke API-en, vil du sannsynligvis først prøve den i Sandbox-miljøet før du handler på en live-konto. Dette vil gi deg demo-midler som du kan plassere falske bestillinger med.

Gemini API

Genererer Gemini API-nøkkel

Når du er trygg på at du vil gå over til live API-handel, må du generere API-nøkkelen. Dette kan gjøres rett i kontoen din ved å klikke på “API-innstillinger”.

Merk ✍️: Du bør være fullstendig klar over API-satsgrensene som Gemini vil gjelde for kontoen din. Public API-endepunktene har en grense på 120 forespørsler per minutt eller en forespørsel per sekund. Et av de private endepunktene har du en grense på 600 forespørsler per minutt eller 5 forespørsler per sekund.

Gemini-varetekt

Som nevnt ovenfor driver Gemini også en forvaringstjeneste. Dette betyr i utgangspunktet at de vil passe på myntene dine ved hjelp av deres avanserte fryselagringsmekanismer.

Dette kan være en ideell løsning for store institusjoner som ser etter den sikreste måten å lagre store beholdninger av mynter på. Selvfølgelig er de også villige til å ta vare på myntene til enkeltpersoner hvis beholdningen din er stor nok.

Det er et årlig forvaringsgebyr på 0,4% for å bruke det, og du må tillate minimum 1 virkedag for å frigjøre myntene. Det er også et uttaksgebyr som de tar på $ 125. Du kan lese mer om forvaringstjenesten her.

Dessverre er disse fryselagringsmidlene ikke forsikret av noe byrå som er et råd for institusjoner. De fleste depotløsninger for andre eiendeler har en form for forsikring.

Det vi ikke likte

Selv om Gemini Exchange uten tvil er en av de mest anerkjente børsene der ute, kunne vi ikke fullføre denne anmeldelsen hvis vi ikke listet opp tingene vi ikke likte.

For det første, selv om avgiftene deres for netthandel er i tråd med Coinbase, er de andre avgiftene deres mye høyere enn konkurrentene. For eksempel er ActiveTrader-avgiftene høyere enn nesten alle konkurrerende børser med avanserte handelsplattformer.

Vi var heller ikke så imponert over aktivedekningen. De dekker ikke noen av de virkelig viktige altcoins i rommet, inkludert Ripple (XRP), Stellar (XLM) og en rekke andre. De må øke spillet sitt i denne avdelingen.

Dessuten, selv om ActiveTrader bare er i testing, er det fremdeles ikke i nærheten av så avansert som vi hadde ønsket. Kartpakken ligner på grunn- eller standardpakken på hovedbørsen.

Til slutt, selv om Gemini blir sett på som en enkel USD-fiat onramp, gir de ikke støtte for andre valutaer. Dette til tross for at de tilbyr sine tjenester i land som Storbritannia og Canada. For eksempel tilbyr Coinbase støtte i USD, GBP og EUR.

Konklusjon

Vår Gemini-gjennomgang fant dem å være veletablerte og pålitelige med en bransjeledende sikkerhets-, volum- og handelsinfrastruktur bygget bak.

Dessuten er det trøstende å vite at Gemini opererer som et New York Trust-selskap med fordelen av FDIC-forsikring. Man har ikke dette beskyttelsesnivået på børser.

Selvfølgelig er det noen ting det må forbedres for å avverge noe av konkurransen. Coinbase utvides, og det er andre globale børser som spiser inn Gemini’s volum. Hvis de er mottakelige for tilbakemelding, kan de kanskje forbedre disse manglene.

Så bør du vurdere Gemini?

Vi vil oppfordre deg til å gjøre din egen undersøkelse, men hvis du er ute etter en vel ansett, forsikret og semi-regulert fiat gateway-utveksling – så kan de være for deg.

Utvalgt bilde via Gemini

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me