Genesis Vision Review: Desentralisert investeringsforvaltning

Hvis du nylig har fulgt CMC-rangeringene, vil du uten tvil ha kommet over en mynt kalt Genesis Vision (GVT).

Dette er faktisk en interessant bruk av blockchain-teknologi, noe som gir tilgang til et desentralisert nettverk der investorer, børser, selgere og investeringsfagfolk kan komme sammen i et pålitelig miljø..

Kan dette imidlertid virkelig oppnås?

I denne komplette gjennomgangen av Genesis Vision, vi vil se nærmere på prosjektet. Vi vil analysere den underliggende teknologien, plattformfunksjonaliteten og teamopplevelsen. Vi vil også se på fordeler / ulemper og bredere GVT-potensielle kunder.

Problem løst av Genesis Vision

De viktigste problemene som tas opp er de som er relatert til tillit, informasjon og ærlighet i lagerrådgivning og administrasjon. Selv om finansnæringen har vokst til å tilby rådgivere og administratorer av alle slag når det gjelder investering, er det fortsatt et grunnleggende spørsmål om tillit, ærlighet og full informasjon når det gjelder aksjemeglere..

I mange tilfeller har meglerne også bånd til børser eller andre agenter, noe som ikke avsløres fullstendig. Og det er ofte vanskelig, om ikke umulig, å finne en måte å måle ytelse nøyaktig på denne arenaen. Alle disse problemene gjør det vanskelig for den enkelte investor, men de gjør det også vanskelig for aksjemegleren, som ofte sliter med å tiltrekke seg nye investorer og ekstra midler under forvaltning.

Problemets adresserte Genesis Vision

Ledere & Investorer knyttet til meglere med manglende gjennomsiktighet for avkastning. Kilde: Hvitt papir

Hele saken forverres av mangel på rettferdig ærlighet i mange som har med representanter å gjøre. Finansnæringen har utviklet metoder for å påvirke og manipulere data på en slik måte at investorer ikke har noen sikker måte å bestemme hvordan informasjon kan ha blitt vridd, eller hvilke data som er en nøyaktig skildring av virkeligheten. Provisjoner og gebyrstrukturer presenteres ofte på en slik måte at investorer er forvirret over hvordan de vil bli belastet.

Videre har den tradisjonelle investeringsverdenen andre risikoer som Ponzi-ordninger og annen svindel. Disse har skapt tilleggsregler som gjør det vanskeligere og dyrere for ærlige rådgivere å opprettholde en juridisk status. Dette er et problem for alle som er involvert i investeringssamfunnet.

Genesis Vision Solutions

Genesis Vision vil begynne med uforanderligheten som tilbys av blockchain-teknologi, og har derfra flere andre funksjoner som vil bidra til å løse de nåværende problemene med tradisjonell investeringsadministrasjon. Disse vil gi åpenhet, gjennomsiktighet og tillit til plattformen og dens brukere.

Utformingen av Genesis Vision vil være til nytte for alle som er involvert i investeringsadministrasjon. Brukere vil være i stand til å få kontakt med et bredt spekter av rådgivere, handelsmenn og investeringsforvaltere, noe som gir dem et bredt utvalg av tilgjengelige alternativer.

Fordelene ved Genesis Vision

Fordelene med Genesis Vision for deltakerne. Kilde: Genesis Vision-blogg

I stedet for å være begrenset av geografien, vil brukerne kunne velge mellom investeringsforvaltere over hele verden. Og før du tar en avgjørelse om hvilken forvalter som vil være best egnet til deres investeringsbehov og stil, vil de kunne se grundig handelsstatistikk og historie.

Fordi alt holdes gjennomsiktig på blockchain, er det ingen tillitsproblemer, og ingen spørsmål angående fordelingen av fortjeneste eller gebyrer for gebyrer og provisjoner. Pluss investorer vil kunne investere i enten fiat eller kryptovaluta. Fordi kryptovalutaer er tillatt, vil det være ekstra likviditet lagt til plattformen.

På investeringsadministrasjonssiden kan rådgiveren merkevare sin egen kryptovaluta, som vil tillate dem å dra nytte av ubegrenset skalering for investeringsstrategiene og taktikken. Og de kan dra nytte av investeringer fra selve Genesis Vision-fondet. Meglere bør se økt deltakelse fra kunder og en økning i handelsvolum.

Hvis noen er bekymret for selve plattformen, kan de undersøke den fullt ut, ettersom programvaren er åpen kildekode og gratis å undersøke eller bruke. Hvis du ønsket å grave i den underliggende koden, kan du ta en titt på deres GitHub for eksempel.

Hvordan vil ledere tokens fungere?

På Genesis Vision-plattformen vil hver leder ha sin egen unike kryptocurency, og det utstedte beløpet vil være avhengig av deres egen handelssuksess. Dette betyr at ledere som er mer vellykkede vil få flere poletter, og de vil være i stand til å tiltrekke seg mer kapital til å investere.

Manager Token Oversikt

Oversikt over intern utveksling for lederne egne investeringspenger

Så suksess avler suksess. Plattformen vil inkludere en intern utveksling som gjør det mulig for investorer å bytte tokens når som helst. På denne måten kan de flytte mellom ledere for å lage sine egne investeringsstrategier.

Prosessen er helt gjennomsiktig, og når en investor tror på handelsstrategien til en gitt forvalter, kjøper de ganske enkelt den forvalterens token på den interne børsen. Handelsprosessen for forvalteren forblir den samme, og den næringsdrivende kan være hos forvalteren eller selge token når som helst for å ta fortjeneste eller redusere tap.

Tilgjengelige investeringsstrategier

Fordi du kan skreddersy din egen investeringsstrategi og jobbe med erfarne tradere, appellerer Genesis Vision-plattformen til investorer på alle erfaringsnivåer. Bare undersøk de tilgjengelige investeringsforvalterne, velg de som passer dine behov, og gå over til den interne sentralen for å kjøpe tokens.

Genesis Vision Managers

Noen av lederne som for tiden handler på Genesis Vision-plattformen. Bilde Kilde

Det er så enkelt. Og hvis du vil, kan du se på Genesis Vision-investeringsporteføljene, som bruker kunstig intelligens til å generere spesifikke investeringsstrategier.

Genesis Vision Team

Genesis-visjonen ble lansert i november 2016 da den nåværende konsernsjefen (Ruslan Kamenskiy) og hans medstifter (Dmitry Nazarov) vant HackRussia hackathon. Genesis Vision-prosjektet fikk nominasjonen i kategorien “Finance and Blockchain” i konkurransen.

Ruslan er en programvareutvikler som har syv års erfaring og har utviklet et handelssystem for børsen i St. Petersburg. Han implementerte også HFT algoritmiske strategier for en hedgefondforvalter. Dmitry har en lignende bakgrunn og har jobbet med en rekke forskjellige selskaper, inkludert et meglerselskap og en børs. Han har også utviklet seg for International Atomic Energy Agency.

Genesis Vision-teammedlemmer

Fra venstre: Ruslan Kamenskiy (administrerende direktør), Dmitry Nazarov (COO) og Konstantin Gladych (rådgiver). Kilde: Linkedin, Twitter

Genesis vision har også en rekke rådgivere som har erfaring innen online handelsteknologi, investeringsadministrasjon og kryptovalutaer. For eksempel har de det Konstantin Gladych som er administrerende direktør og medstifter av Changelly som rådgiver dem.

GVT Token Oversikt

GVT er det opprinnelige token for Genesis Vision-plattformen og vil bli brukt til transaksjoner på plattformen. GVT vil bli brukt til innkjøp av manager-tokens, og til fordeling av fortjeneste. GVT har hatt et svært begrenset antall poletter, og prisen på GVT vil bli bestemt av fremtidig etterspørsel. Under Genesis Vision ICO ble hver GVT verdsatt til $ 1, og det var bare 3 327 482 GVT utsolgt av totalt 4 436 643 GVT-tokens totalt.

Teamet hadde 11% av disse tokens som var reservert for dem og frosset i 12 måneder. Ytterligere 5% av de totale tokens er reservert for Genesis Vision Fund, og disse tokens ble også frosset til utgivelsen av hovednettplattformen. Når plattformen er utgitt, vil disse tokens brukes til å tiltrekke seg ledere og til å stimulere handelsaktivitet. I tillegg ble 33 274 poletter gitt bort som en del av forskjellige dusørprogrammer.

Genesis Vision-teamet tror at etterspørselen etter GVT vil vokse basert på investorens etterspørsel og en aktiv investeringsbase. Denne troen vil snart bli testet for ekte da Genesis Vision-investeringsplattformen ble lansert 1. november 2018 og handel vil bli aktiv 15. november 2018.

Merkelig nok har prisen på GVT falt i løpet av uken eller så før opp til lanseringen av hovednettet, men den er fortsatt på $ 9,45 per 5. november for en nesten 10 ganger avkastning fra ICO-prisen. Token nådde en heltidshøyde over $ 40 i januar 2018 og nådde nesten det nivået igjen i mars 2018.

Den falt de neste 5 månedene, men kom seg i løpet av 6-8 ukene frem til hovedlanseringen, noe som er et klart tegn på styrke med tanke på at de fleste kryptovalutamarkedene var i et bjørnemarked i løpet av den tiden.

Binance GVT

Registrer deg på Binance og kjøp GVT-tokens

Du trenger GVT for å delta i plattformen, og det største handelsvolumet for tokenet er på Binance, hvor du kan kjøpe det med BTC eller ETH. Den eneste fiat-valutaen som kan brukes til å kjøpe GVT er den tyrkiske lira gjennom Ovis-utvekslingsplattformen. Det er også en liten mengde handelsvolum på Hotbit og KuCoin.

GVT er et ERC-20-token, så det kan lagres i alle ERC-20-kompatible lommebøker, for eksempel MetaMask, MyEtherWallet eller MyCrypto.

Konklusjon

Genesis Vision kommer til å være et velkomment tillegg til investeringsadministrasjonsområdet takket være sin desentraliserte natur og gjennomsiktighet. Mens det står overfor en viss eksisterende konkurranse fra slike som eToro, skal det faktum at Genesis Vision er blockchain-basert, fungere i sin favør, da det vil gjenopprette tilliten til det forvaltede investeringslandskapet.

Dette er en rettferdig og balansert plattform som kommer alle deltakerne til gode, ikke bare investeringsforvalterne. Brukere vil se store fordeler av deres evne til å skreddersy en investeringsstrategi basert på de påviste resultatene fra lederne på plattformen.

En bekymring fremover ligger i hvordan globale regjeringer vil ende opp med å regulere blockchain-eiendeler og bruk av blockchains i investeringer. Dette kan ha en betydelig innvirkning på evnen til Genesis Vision til å operere i noen jurisdiksjoner. Det er en fremtidig bekymring, men en som må vurderes.

Når det gjelder GVT-token, har det allerede vist styrke i møte med et bredt basert bjørnemarked i kryptovalutaer, og hvis Genesis Vision-plattformen fungerer som forventet, bør vi se massiv vekst i verdien av disse tokens på grunn av deres begrensede natur forsyning.

Utvalgt bilde via Genesis Vision & Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me