Geografisk replikering i kryptobørs og økonomisk integrasjon

Mens et økende antall investorer er opptatt av å investere i kryptovalutaer, er kryptohandelsområdet rik på kontroverser. Crypto utveksling står ofte overfor en utfordring når det gjelder likviditet. Høye handelsavgifter er ofte en viktig avskrekkende faktor for handelsmenn.

Dessuten er handel med fiat en herculean oppgave, og markedsvolatilitet er en ubehagelig realitet. Mange ganger mister handelsmenn sine dyrebare eiendeler på grunn av forsinket behandling enten av børsen eller betalingsbehandleren.

Et annet viktig stridspunkt er mangel på kundesupport. Mangelen på ledelsespersonell og ikke-responsiv kundesupport på mange børser gir ytterligere negativitet i kryptohandelsområdet. Mange børser har vært utsatt for cyberangrep, og slike tilfeller har ført til tap verdt milliarder dollar.

Børs kutter ofte hjørner når det gjelder å følge bransjestandardene og forsømmer de grunnleggende reglene for cybersikkerhet, og gir dermed rom for disse angrepene. En generell mangel på bevissthet og utdannelse om Blockchain og kryptokurver har ført til en lav adopsjonsrate. Derfor fortsetter økosystemet å bli dominert av noen få innflytelsesrike handelsmenn som manipulerer markedet etter eget ønske.

KuBitX legger til rette for økonomisk integrasjon

Fremvoksende markeder i Afrika og Asia har fortsatt en betydelig befolkning uten bank. Mange land, spesielt i Afrika, lider av lave BNP-priser, høy inflasjon og dårlig økonomisk vekst. Timens behov er å etablere en plattform som muliggjør utveksling til nominelle priser. I tillegg bør det være egnet for alle befolkningssett. En slik plattform er KuBitXs flerspråklige, raske og innovative handelsplattform. Plattformen hevdes å løse de utbredte smutthullene i handelsområdet.

Plattformen samarbeider med market makers for å bidra til å bygge bærekraftig volum på børsen. I tillegg har plattformen innlemmet et Anti Market Manipulation (AMM) verktøy på plattformen for å oppdage og forhindre handel med vask.

GEO-replikering

KuBitX Exchange har lav ventetid, høy gjennomstrømning og maksimal oppetid. Inkluderingen av geo-replikasjon i børsens arkitektur gjør at den kan være feiltolerant. Dette gir igjen en sømløs og uavbrutt handelsopplevelse for brukerne. Børsens avanserte API-er vil tillate brukere å koble seg til FIX, Rest, Binary, WebSocket og tilpassede API-er fra tredjeparter. I tillegg vil denne utformingen muliggjøre integrering med bank- og betalingsportaler. Feiltolerant arkitektur vil gi 99% oppetid. Handelsmotoren hevdes å ha en hastighet på 12 millioner tps med en ventetid på 40-50 ns.

Børsen har tatt følgende sikkerhetstiltak for å forbedre brukeropplevelsen:

 • Datakryptering med AES-256 før den legges inn i databasen.
 • Sikker fryselager med kald lommebokadministrasjon Cryptocurrency Security Standard (CCSS).
 • Tredjeparts sikkerhet linje for linjekoderevisjon.
 • Sikre frakoblede kaldt-lommebøker / hvelvsystem uten nett.
 • Bestemmelse for 3 – faktorautentisering.
 • Fullstendig GDPR-system (General Data Protection Regulation).
 • Multi-brannmurbeskyttelse.
 • DDoS angriper forebygging
 • OWASP Topp 10 overholdelse.

Hvordan vil KuBitX oppnå det ?

KuBitX vil oppnå oppetid på høyeste nivå ved å bruke IT-bransjens fineste prosesser. Disse inkluderer:


Implementere best-in-class endringsledelsesprosesser

Endringsledelse styrer prosessen ved å bringe forbedrede endringer med minimale forstyrrelser i IT-tjenester. Hovedmålet med prosessen er å sikre at alle endringer blir evaluert, prioritert, autorisert, planlagt, testet, dokumentert og gjennomgått i tide og kontrollert.

Inkluderer verktøy for håndtering av problemer / hendelser

Problemhåndtering søker å redusere potensielle problemer for å eliminere gjentatte hendelser for å minimere eventuelle sannsynlige negative konsekvenser.

Overvåke IT-infrastruktur og etablere en solid brukerbase

KuBitX vil implementere verktøy for overvåking av infrastruktur og prosesser for å oppnå ønskelige beregninger i benchmarking av ytelse. Dette vil gjøre det mulig for dem å sammenligne og kontrastere nåværende og tidligere helse for forskjellige servere og tjenester. Plattformen vil gi varslingsfunksjoner i form av en samtale, e-post og SMS for tidlig identifisering av problemene, og varsling til kundene.

Dedikert kundesupport

Flere børser klarer ikke å håndtere grunnleggende handelsproblemer over telefon på grunn av mangel på arbeidskraft eller velutstyrte ansatte. I tillegg kan kryptobørsene også suspendere en ny kontoregistrering uten å informere kundene om det i tide. Som et resultat mangler de tillit fra kundene sine. Det umiddelbare behovet for time er å ha et fullverdig og dedikert leveringssystem for kundesupport.

KuBitX har et urokkelig sterkt fokus på å levere sterk kundesupport 24/7. Noen av funksjonene i KuBitX’er kundestøtteplan inkluderer:

 • Kundefeedback drevet produktforbedring
 • Tilbyr flere kanals støttesystemer
 • En detaljert FAQ-del og veiledninger
 • Bygger et profesjonelt supportnav for Channel Ambassadors-teamet for å gi skreddersydd kundeengasjement.
 • Dedikert 24/7 kundedesk

Teamet består av høyt erfarne fagpersoner som har sunn forretningsinnsikt. Etter sterk overveielse har de identifisert adopsjon og inkludering som pilarene for suksess i kryptorommet. Produktet har vært et resultat av flere spennende økter som igjen banet vei for et så unikt tilbud. Med et økt engasjement og lettere håndteringsatmosfære i kryptorommet, er organisasjonen alt rettet mot å utnytte potensialet i kryptoverdenen.

Plattformen er alltid egnet for en forbedret brukerbasert økonomi som vil bane vei for fremveksten av bedre og velutstyrte og modne finansmarkeder. Ettersom finansmarkedene fortsetter å vedta revolusjonerende endringer, er ikke en blomstrende økonomi en fjern visjon.

Utvalgt bilde via KuBitX

Publiseringen av en betalt pressemelding på denne siden skal ikke sees på som en godkjennelse av Coin Bureau. Lesere bør gjøre sin egen undersøkelse før de investerer penger i et selskap eller en tjeneste.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map