Gjennomgang av Gifto (GTO), en desentralisert gaveprotokoll

Gifto lar fans belønne innholdsskapere med virtuelle gaver (grafikk og animasjoner) som kan konverteres til Gifto-tokens eller kontanter.

Deres desentraliserte virtuelle gaveprotokoll (bygget på Ethereum) kan brukes på forskjellige eksisterende publiseringsplattformer for innhold på Internett, som YouTube, Instagram og Facebook.

Gifto har som mål å tilby en alternativ inntektsstrøm for skapere av internettinnhold som sliter med å tjene penger på arbeidet sitt.

Selskapet planlegger å bygge et selvforsynende økosystem for følgende nøkkeldeltakere:

 • Innholdsskapere: Skapere som produserer video, musikk eller kunst for fansen sin
 • Skapere av virtuelle gaver: Bidragsytere / artister som lager de virtuelle gaveelementene, fra bilder til animasjoner (disse kan også være innholdsskapere selv).
 • Kuratorer: Panelet som vurderer og kuraterer virtuelle gaver for kvalitet, kategorisering og prising.

Hvordan det fungerer

Trinn 1:

Innholdsskaperen velger gaver som passer godt for deres type arbeid:

Første trinn Gifto

Steg 2:

Det opprettes en nettkobling for innholdsskaperen som skal vise gavene til fansen:

Second Step Gifto

Trinn 3:

Innholdsskaperne kan passere lenken på Instagram Facebook eller LinkedIn-kanalen:


Fjerde trinn Gifto

Trinn 4:

En fan klikker på lenken, åpner den tilpassede gavebutikken, bruker GIFTO-tokens (GTO) for å kjøpe og sende en gave. Brukere får full tilgang til Gifto-protokollen når de er registrert på Uplives-appen.

Første trinn Gifto

Bilder via Hvitt papir

Når en innholdsskaper mottar en virtuell gave, lagres den i et varelager, hvor de kan velge en av to handlinger:

 • Løs inn den virtuelle gaven og konverter den til GIFTO-tokens
 • Behold den virtuelle gaven, som kan sendes til andre på Uplive-plattformen.

Historie & Team

Gifto.io ble lansert av Asia Innovations Group, et mobilt underholdningsselskap som har opplevd mye suksess med å bruke virtuelle gaver som en svært effektiv inntektsgenereringsmetode for innholdsskapere.

Selskapets flaggskipprodukt – Uplive, er en live streamingtjeneste som lar brukere kringkaste eller se sanntidsvideoer på smarttelefonene sine..

På Uplive kan brukere kjøpe tusenvis av virtuelle gaver til direktesendere.

Virtuelle gaver gir ikke bare betydelige inntekter for globale innholdsskapere, men forbedrer også forholdet mellom skapere og deres fans.

Siden lanseringen i juni 2016 har Uplive-samfunnet vokst til 20 millioner brukere i over 100 land, og plattformen genererte over $ 100 millioner i inntekter i 2017 (Over 25 millioner virtuelle gaver ble kjøpt og sendt på Uplive bare i løpet av september måned. ).

Teamet bak Uplive bestemte seg for å utvikle den universelle gaveprotokollen basert på disse positive resultatene.

Andy Tian, ​​administrerende direktør i Uplives, mener at bruk av smarte kontrakter for å lette transaksjoner vil gjøre det mulig for kringkastere å motta fortjeneste direkte fra seerne, i stedet for å måtte gå gjennom Uplive, en prosess som kan ta opptil 30 dager..

Videre, ved å bruke Gifto-tokens, fjernes behovet for Uplive for å behandle mange forskjellige fiat-valutaer på deres virtuelle gavemarked. Brukere trenger heller ikke å takle bryet med å konvertere fiat-valutaer for å kjøpe gaver. Som grunnleggeren sa i en intervju

Ved å integrere disse kontraktene i selve den virtuelle gaven, kan en transaksjon automatisk utføres, noe som gir øyeblikkelig levering av inntektsandel til gaveskapere og produsenter

14. desember 2017 lanserte Gifto sitt første mynttilbud (ICO), og samlet inn $ 10 millioner i løpet av sekunder, noe som i stor grad skyldtes deres eksisterende brukerbase fra Uplive.

Uplive bringer 60.000 Uplive-kringkastere og 20 millioner brukere til å være de første testerne av Alpha-versjonen av Gifto-protokollen, som begynte å teste i slutten av 2017. Beta-versjonen fulgte etter i Q1 2018.

Gifto kunngjorde også et partnerskap med Tron (TRX), en annen høyt profilert spiller i kryptorommet som håper å bygge et globalt underholdningsøkosystem. Målet med partnerskapet er å tjene penger på desentralisert innhold ytterligere.

Gifto-teammedlemmer

Bilder via gifto.io

Gifto-teamet er laget av en rekke vellykkede serieentreprenører over hele Asia.

 • administrerende direktør Andy Tian er grunnleggeren av Asian Innovations Group, hans fjerde oppstart. Han var tidligere daglig leder i Zynga China, og jobbet i Google, hvor han introduserte Android til det kinesiske markedet. Andy ble uteksaminert fra MIT med en mastergrad i informatikk i 1998.
 • Chief Crypto Officer – Charles Thach er en erfaren bankmann med 15+ års erfaring, samt AML / KYC-ekspert. Han har også investert i Blockchain-selskaper, og medforfatter av amerikansk patentanmeldt teknologi for å bygge en enormt skalerbar og transaksjonell kryptovaluta-lommebok.
 • Chief Crypto Architect – William Nguyen er serieentreprenør, pedagog, foreleser og oppfinner. Han var forfatter av en amerikansk patentanmeldt teknologi for å bygge en massivt skalerbar og transaksjonell kryptovaluta-lommebok. Han er tidligere Alfred P. Sloan Fellow ved Harvard.

Fordeler

La oss ta en titt på noen av de viktigste fordelene og unike salgsargumentene til Gifto.

Inntektsstrømmer

Gifto tilbyr en alternativ inntektsstrøm for innholdsskapere på internett som sliter med å tjene penger på arbeidet sitt.

Bare 0,3% av videoene på Youtube har over 1 million visninger, men disse videoene tjener bare $ 2000 i gjennomsnitt.

En subøkonomi er lansert for å skape, kurere og handle virtuelle gaver, som innholdsskapere (og virtuelle gavedesignere) nå kan generere jevn inntekt fra.

Smart kontraktsfunksjonalitet

Gifto bruker smarte kontrakter for å implementere sine virtuelle gaver, fjerne mellommenn som Youtube, Uplive eller andre utgivere som normalt mottar pengene skaperne tjener.

Videre vil disse sentraliserte nettverkene betale dem ut mange dager senere og i henhold til deres egne vilkår. Nå gjøres betalingene direkte fra fansen til innholdsskaperen.

Rettferdig fordeling

Når en fan kjøper en gave med Gifto-tokens, deles tokens for å belønne alle viktige deltakere:

Gifto Project Token Distribution

 • Innholdsskaperen vil tjene opptil 80% ettersom han / hun regnes som den viktigste bidragsyteren til økosystemet.
 • Gaveoppretter tjener 5%: Hvis en etablert IP brukes, vil IP-rettighetshaveren ha rett til en del av denne token inntektsandelen. Faktisk% er opp til avtale mellom gaveoppretter og IP-eier, og det vil være et tilpasset datafelt i den smarte kontrakten for denne gaven.
 • Gavekurator tjener 2% for arbeid som er gjort med å gjennomgå gaven som er opprettet.
 • GIFTO Protocol tjener 10% for operativ støtte og vedlikehold av økosystemet.
 • de resterende 3% vil akkumuleres i en belønningsbasseng som skal utbetales med jevne mellomrom til alle seere / fans som bonus eller heldige trekkepremier for å forsterke elementet av moro og spill.

Dette gir insentiver for alle deltakere til å lage, kuratere og gjennomgå rettferdig.

Sterkt team

Giftos-teamet er høyt erfarent på grunn av suksessen med Uplive. De er også veldig engasjerte online og gir ukentlige oppdateringer via medium.com

Sterk engasjement

Brukere som belønner sine favorittinnholdsskapere med gaver, gjør betalingsprosessen mindre transaksjonell og morsommere og engasjerende. Når brukere er mer engasjert i det virtuelle gaveøkosystemet, vil de ha en tendens til å gi mer.

Dette betyr til syvende og sist mer penger for innholdsskaperen og for Gifto-protokollen (ifølge Giftos ‘papirbok; salgsstatistikk viser at brukerne er villige til å betale 1 471 dollar for en “Rundt om i verden” -gaven, en av de dyreste gavene som tilbys på Uplive ).

Bekymringer

Selv om det er en rekke fordeler som følger med Gifto, er det antatte bildet “virtuell gave” en av de viktigste faktorene som sannsynligvis vil hemme adopsjonen..

Giftos virtuelle gaveprotokoll passer kanskje ikke godt for skapere som har et mer seriøst publikum. Noen ser kanskje virtuelle gaver som kan konverteres til digitale tokens som litt overflødige.

Hvis både gaver og poletter kan konverteres til kontanter, virker det bare som om gavene eksisterer for estetiske formål (dvs. å gi en skaper gave med en virtuell perle eller krone, i motsetning til et vanlig symbol).

For brukerne som liker det, har det ikke vært overflødig, og det har faktisk vist seg å øke fan / creator-engasjement så vel som bedriftsinntekter, men det vil være interessant å se om skapere av mer seriøst innhold (utdanning, politikk, instruksjonsvideoer) vil helst bare ha fans til å gi dem tokens direkte.

Myntytelse & Verdi

7. mai 2018 er prisen på Gifto (GTO) $ 0,46 per token. Token ble lansert 18. desember til en pris på 0,28 dollar. Selskapet lanserte sitt første mynttilbud 14. desember, og samlet inn $ 10 millioner på få sekunder.

Gifto er for tiden rangert som nummer 94 for markedsverdi.

Gifto nådde sin topppris den 12. januar på $ 0,98, og har opplevd 3 andre topper, en 16. februar til $ 0,61, den 27. april til $ 0,59, og nylig til $ 0,63 den 3. mai.

Kanskje ikke tilfeldig, hver topp har falt sammen med en ny kunngjøring på Medium.com-bloggen fra selskapets administrerende direktør – Andy Tian. Teamet legger ofte ut produktoppdateringer og nye funksjoner, noe som bidrar til å styrke samfunnets tillit til plattformen deres.

Konkurranse

kryptokitties

Bilde via CNBC

Den mest profilerte spilleren i dette rommet er Kryptokattunger. Crypto-kattunger gjorde seg kjent ved å la brukerne kjøpe, selge eller bytte sine digitale katter som om det var en tradisjonell samleobjekt.

Hype rundt handel med disse varene ble så stor at noen faktisk kjøpte en for $ 100.000, noe som beviser at verdien virkelig er i øynene på betrakteren.

Gifto skiller seg ut ved å ha et mye mer variert utvalg av gaver som er kuratert og designet av kunstnere som mottar Gifto-tokens som et insentiv.

Selskapet har også et mye større mål, som er å tilby alternative og bærekraftige inntektsstrømmer for innholdsskapere. Dette skal gi investorene mer tillit til deres langsiktige suksess.

Bør du vurdere Gifto-tokens?

Gifto er et av få kryptoselskaper som er i stand til å integrere protokollen sin med 20 millioner brukere fra deres vellykkede Uplive-plattform. Bare i Kina var live streaming en industri på omtrent 5 milliarder dollar i 2017.

Dette gir dem en enorm fordel over konkurrenter fordi de ikke bare har publikum, de har også erfaring med å jobbe i det virtuelle gaveområdet, og kan gjøre overgangen til en desentralisert protokoll uten å miste et trinn.

Uplive har allerede generert millioner av dollar i inntekt for over 60.000 innholdsskapere hver måned. Denne konstante inntektsstrømmen genereres direkte fra deres dedikerte seerbase i Asia, og utvides nå globalt.

Uplive Statistikk

Bilder via Hvitt papir

Videre har produktene opprettet under Asia Innovations Group (selskapet bak Uplive og Gifto) samlet samlet over 100 millioner brukere, og selskapet genererte mer enn $ 130 millioner i inntekter bare for 2017.

Når det gjelder suksessen til innholdsskapere som mottar virtuelle gaver, tjener toppkringkasterne på Uplive regelmessig over $ 50 000 i måneden, for å kringkaste bare 1-2 timer per dag.

Basert på disse beregningene ser det ut som om GTO-tokens kan betraktes som en god investering. Selvfølgelig må du gjøre din egen undersøkelse for å være helt komfortabel med investeringen.

Konklusjon

Totalt sett er Gifto en utvidelse av Uplives allerede vellykket virksomhet i det virtuelle gaveområdet. Selskapet har funnet ut hvordan man kan gjøre det som normalt ville være en veldig kjedelig og transaksjonell prosess med å betale innholdsskapere til noe morsomt og engasjerende.

Uplive har innsett at det er en ekstra emosjonell belønning å motta virtuelle tilpassede gaver som hjelper fans og innholdsskapere å bygge sterkere relasjoner.

Etter hvert som mer innhold fortsetter å strømme til Internett, vil skaperne finne det vanskeligere å tjene penger på arbeidet sitt gjennom annonser og andre tradisjonelle midler.

De må finne ut hvordan de skal bygge et reelt forhold til fansen deres, og en desentralisert virtuell gaveprotokoll virker som den perfekte måten å gjøre inntektsgenereringsprosessen om til et kreativt partnerskap mellom kringkastere, kuratorer og fans..

Utvalgt bilde via Fotolia

Ansvarsfraskrivelse: Dette er forfatterens meninger og bør ikke betraktes som investeringsråd. Leserne bør gjøre sine egne undersøkelser.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me