Gjennomgang av Nuls (NULS): Enterprise Blockchain Solutions

Nuls (NULS) er en mynt som sakte har sneket seg oppover markedsrangeringen. Det har plutselig generert stor interesse for en tidligere uklar kryptovaluta.

Dette singaporeanske prosjektet prøver å utvikle en svært tilpasningsdyktig blockchain som kan brukes til bedriftsløsninger. De har jevnlig brukt uttrykket “Nuls er ingenting, Nuls er alt”. Med andre ord er Nuls ikke tradisjonelt definert og kan smeltes sammen til noe som samfunnet ser passende.

Men bør du vurdere NULS? Har prosjektet sterke utsikter, eller er det for løst definert?

I denne Nuls myntanmeldelsen vil vi ta et dypdykk på prosjektet og gi deg det du trenger å vite om teknologien, teamet og brukssakene. Vi vil også se på noen av fordeler og ulemper, samt det langsiktige NULS-potensialet.

Hva er Nuls?

Nuls er ute etter å løse problemene som blokkjeder står overfor ved å lage en som har modularitet og underkjededrift. Den todelte designen av funksjonelle moduler og mikrokerneler vil gi både en underliggende nettverksmekanisme og delte funksjoner for blockchain.

I hovedsak bør dette gi skalerbarhet og sikkerhet for blockchain, samtidig som man følger programmeringspraksis for lav kobling og høy kohesjon. Og fordi blokkjeden er designet for å være modulær, blir den varm å koble til, slik at du når som helst kan legge til eller fjerne moduler..

Hva er Nuls?

Nuls Oversikt. Kilde: Nuls nettsted

Dette open source-prosjektet vil gi utviklere fleksibilitet gjennom sin tilpassbare infrastruktur. Nuls vil inkludere konsensus på tvers av kjeder, en flerkjedemekanisme og smart kontraktsstøtte. I tillegg til å skape et pålitelig desentralisert miljø, tillater Nuls også brukerne å tilpasse kjeden til å passe sine egne behov.

Nettverket og blockchain bruker fortsatt alle de komplekse begrepene blockchain som kryptografi, konsensusmekanismer, lagring og smarte kontrakter, men det er designet for å skjule disse kompleksitetene slik at utviklere kan fokusere på det de vil bygge i stedet for å trenge å fokusere på kompleksitet.

På denne måten prøver Nuls å løse problemer i den virkelige verden og samtidig være enkel og tilgjengelig for utviklere på alle ferdighetsnivåer. Bruk av tilpassbare moduler gir utviklere frihet til å bygge uten begrensninger av teknologisk kompleksitet. Nuls jobber også med å markedsføre kommersiell bruk av blockchain-teknologi for å hjelpe den med å spre seg raskere.

Nuls misjon

Det er flere blockchain-problemer som hemmer vekst og utvikling av industrien som er identifisert av Nuls-teamet. Et slikt spørsmål er kostnadene ved utvikling. Fordi det er mangel på dyktige dyktige utviklere, kan de med ferdigheter ha høyere lønn.

Dette er rett og slett etterspørsel som overstiger tilbudet og vil etter hvert utjevnes ettersom flere IT-fagpersoner lærer blockchain-ferdigheter. Det er da bedrifter vil se større bruk av teknologien, og bare de mest pålitelige blokkjedene vil være av interesse. Nuls jobber med å lage pålitelige løsninger på forretningsproblemer.

Den første løsningen for bedrifter er å lage et enkelt programmeringsmiljø. Nuls reduserer utviklernes læringskurve ved å holde noe kompleksitet skjult for utviklere med mindre blockchain-opplevelse. Samtidig er utvidbarhet inkludert for de mer erfarne utviklerne.

Nuls Modular Architecture

Modular Architecture of Nuls. Kilde: Nuls Whitepaper

Deretter har Nuls gjort sin blockchain tilpassbar for en rekke bruksområder for applikasjoner. Dette har blitt gjort ved å lage et modulært design, legge til et flerkjedesystem og inkludere smarte kontrakter for grunnleggende oppgaveautomatisering.

Til slutt vil Nuls støtte behandlingen av millioner av transaksjoner per sekund ved bruk av parallell ekspansjonsteknologi. Dette har blitt muliggjort av flerkjedesystemet utviklet på NUls, og vil effektivt løse skalerbarhetsproblemet som har plaget veksten og aksepten av blockchain-teknologi. Når blokkjeder er i stand til å skalere tilstrekkelig, vil bedrifter være langt mer ivrige etter å ta i bruk teknologien for sine egne prosjekter.

Nuls økonomiske modell

Nuls-teamet har unngått en ICO, og symbolet NULS er ment å bidra til å fremme hele økosystemet. I tillegg til å brukes til transaksjonsgebyrer og til å belønne gruvearbeidere, vil det også brukes til å støtte den fremtidige utviklingen av prosjektet, til å drive underkjede digitale eiendeler, til å betale for applikasjonskostnader og til å støtte Nuls-baserte applikasjoner. I stedet for å ha en ICO har Nuls blitt distribuert i fire deler.

40 millioner tokens, eller 40% av den opprinnelige forsyningen, ble sendt til brukerne. Ytterligere 20% eller 20 millioner tokens er satt av til utvikling av Nuls. Disse tokens blir låst opp med en hastighet på 5% eller 1 million per måned i løpet av 20 måneder.

Nuls Distribusjon av poletter

Nuls distribusjon av tokens. Bildekilde: Nuls Medium

Ytterligere 20% av tokens er satt av til samfunnsutvikling, og ikke mer enn 4 millioner av disse tokens skal brukes per år. Og til slutt ble 20% av polettene satt av til utvikling av forretningspartnerskap og for å støtte høykvalitets tredjeparts Nuls-prosjektutvikling, med ikke mer enn 4 millioner poletter som skal brukes hvert år.

I tillegg til den opprinnelige tilførselen av 100 millioner mynter, vil det bli ytterligere 5 millioner NULS preget hvert år gjennom bevis på kredittkonsensus. Disse vil bli brukt til å belønne gruvearbeidere og for å sikre nettverket.

Nuls underkjeder

For å opprette en underkjede vil utviklere bli pålagt å betale et forhåndsdefinert antall NULS-tokens. Dette vil tjene til å sertifisere at eventuelle underkjeder faktisk er Nuls-underkjeder og vil fremme et sunt Nuls-økosystem.

Beløpet som betales for underkjeder vil justeres over tid basert på bytteverdien på NULS. Denne justeringen er ment å holde kostnadene for underkjeder rimelige og vil bli gjort ved avstemning i samfunnet.

Underkjedevalutaer og utveksling

NULS-token er ment å sikre hovedkjeden, men hver underkjede vil også kunne støtte sitt eget token. Disse underkjede tokens anses å være eiendeler til NULS og utstedes som IOU-eiendeler. Nuls-systemet gir konvertering til og fra smarte eiendeler.

Cross Chain Consensus på Nuls

Nuls Cross-chain Consensus Domain (C3D)

Det er ikke påkrevd at en underkjede utsteder en smart eiendel, men hvis den velger å gjøre det, må en viss mengde NULS betales for å gjøre det. Når den smarte eiendelen er opprettet, vil brukeren angi det opprinnelige forholdet mellom smart eiendel og NULS-token.

Samtidig vil det opprettes to bassenger, en smart asset pool og en NULS capital pool. Forholdet vil være fast ved opprettelsen, men markedsverdier vil påvirke konverteringen over tid. Så hvis den smarte aktivaverdien stiger, vil NULS-kapitalmassen kreve flere NULS for å støtte den økte verdien av den smarte eiendelen.

Dette bør resultere i en økende verdi for NULS-tokens, ettersom flere og flere høykvalitetsprosjekter skaper underkjeder på Nuls-blockchain.

Bevis for kreditt (PoC) konsensus

Nuls hovedblokkjede bruker en unik konsensusmekanisme kjent som bevis på kreditt. PoC-konsensusmekanismen er modulær som andre elementer i Nuls, og underkjeder vil kunne erstatte kjernefunksjonelle moduler etter behov. Dette vil tillate brukere å tilpasse reglene for underkjeden.

Proof of Credit-mekanismen fungerer på samme måte som Proof of Stake, hvor brukere må låse opp et visst antall NULS-tokens for å kjøre en nettverksnode. Beløpet som kreves for å kjøre en node, er satt av felleskonsensus, og hvis en bruker bestemmer seg for å slutte å kjøre en node, kan de umiddelbart låse opp og få tilgang til NULS-tokens.

Nuls-teamet

Teamet som har opprettet og driver Nuls har omfattende blockchain-erfaring og kunnskap. Kanskje viktigere, de har en felles filosofi og hensikt med å skape en blockchain for å øke tilliten og adopsjonen av blockchain-teknologi.

Hovedutvikleren og medstifteren av Nuls er Jason Zhang, som kommer til prosjektet med mer enn 7 års erfaring med programmering. Mye av det var å lage sikkerhetssystemer for dusinvis av banker i Kina. Dette arbeidet har gitt ham dyp kjennskap til nesten alle kryptografiske algoritmer, PKI-standarder og PKCS-standarder.

Nuls teammedlemmer

Nuls teammedlemmer

I løpet av sin tid i banksikkerhet var Zhang ansvarlig for sikkerheten for mobilbankenheter, smartkortsikkerhet og Treasury betalingssikkerhet, samtidig som han bidro til PC-banksikkerhet. Han hjalp også til betalinger over grensen, som ble utviklet av en kombinasjon av 17 forskjellige kinesiske banker.

En andre medstifter er Lily Wang, som faktisk kom på ideen til Nuls-prosjektet. På den tiden jobbet hun for Chongqing TV & Science Educational Channel, så vel som på Weijingtong, som gir det kinesiske samfunnet i Singapore daglige nyheter. Som en dyktig strateg og forhandler er hun fokusert på å skape kanaler for multilateralt samarbeid på global skala. Lily jobber for å fremme veksten i Nuls-samfunnet og forretningspartnerskap for å øke den globale bevisstheten og adopsjonen av Nuls.

Den endelige medstifteren er Reaper Ran, som for tiden fungerer som fellesskapsleder i Nuls. Han har vært student på blockchain-teknologi siden 2013 og har utviklet en dyp forståelse av samfunnsoperasjoner i løpet av sin tid med å jobbe med BitShares-fellesskapet og som NEO-styremedlem. Det primære målet for Reaper er å opprettholde og utvide Nuls-samfunnet.

Nuls prishistorie

NULS nådde en heltidshøyde på $ 7,99 den 10. januar 2018 da hele crpytovaluta-markedet nådde sitt høyeste. På det tidspunktet hadde token en markedsverdi på $ 319 millioner. Siden da har prisen falt helt tilbake til $ 1,13 ettersom hele kryptovalutamarkedet falt gjennom det meste av 2018. Til den prisen er markedsverdien redusert til bare 45 millioner dollar..

Binance NULS

Registrer deg på Binance og kjøp NULS Tokens

Hvis du er interessert i å kjøpe NULS, er Binance den beste børsen, hvor du kan kjøpe den med BTC, ETH og USDT. Det handles også et lite volum på CHAOEX og på OKEx.

For å lagre NULS kan du bruke den nedlastbare stasjonær versjon eller a nettbasert versjon.

Konklusjon

Nuls er primært fokusert på å gjøre blockchain mer tilgjengelig for utviklere og bedrifter. Det søker å gjøre dette gjennom sin modularitet og bruk av underkjeder, og håper å bryte kompleksiteten forbundet med blockchain-prosjekter, samtidig som den løser skalerbarhetsproblemet som hindrer veksten i industrien.

Nuls vil gjøre tilliten enklere, og øke adopsjonsgraden for blockchain-teknologi fra bedrifter. De vil også redusere kostnadene ved oppføring ved å fjerne kompleksiteten og øke tilbudet av utviklere som kan programmere blockchain-applikasjoner.

Samlet sett vil Nuls økosystem være til fordel for utviklere, bedrifter og kryptovalutaentusiaster ved å tilby nødvendige løsninger og øke bruken og adopsjonen av blockchain-teknologi.

Utvalgt bilde via Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me