Gjennomgang av Theta Token: Blockchain Powered Video Streaming

Theta Token tar blockchain til videostreaming, og søker å desentralisere videostreaming og video on demand.

Deres visjon er å tilby videostrømmer av høy kvalitet uten buffringsproblemene som ofte ses i dag. I tillegg planlegger de å bruke båndbredde og lagring fra brukere for å redusere kostnadene for videostreaming, samtidig som kvaliteten forbedres.

Men med så sterk konkurranse, har den det som trengs?

I denne Theta Token-gjennomgangen vil vi se nærmere på prosjektet, inkludert teamet, teknologien, unike salgsargumenter og potensielle kunder for THETA-tokenet..

Theta Token Oversikt

Vi vet allerede at internettbrukere har en enorm appetitt for video- og videostreamingtjenester. Det er bevist av populariteten til YouTube, Twitch, Live.ly og videostreamingstilleggene til Facebook og Twitter, samt den stadig mer populære Tik Tok.

Nettverksmaskinvareselskapet Cisco anslår faktisk at over to tredjedeler av dagens internettbåndbredde tas opp av videostreaming. Det beløpet forventes å øke til 82% i løpet av de neste 18-24 månedene.

Selv om det er bra og bra, er dagens videostreaming ikke perfekt. Mange videostrømmer lider av det som er kjent som “last-mile” leveringsproblemer. Content Delivery Networks har skapt en infrastruktur der store datasentre tilbyr streamingtjenester for bestemte geografiske områder.

Imidlertid er strømmer bare like gode som infrastrukturen som strømmer inn i de faktiske brukernes hjem, og dette kan noen ganger være tregt og forårsake hyppige forsinkelser, repuffering og hakkete strømmer.

Theta Token-teammedlemmer

Tradisjonell CDN Network vs. Theta Token “Hybrid” løsning. Kilde: Hvitt papir

Theta Token’s teamet har kommet opp med en løsning på “last-mile” problemet ved hjelp av desentralisert blockchain-teknologi. Det har ført til verdens aller første Decentralized Streaming Network (DSN). Ikke bare det, men i september 2020 mottok Theta Labs den første desentraliserte strømmingen noensinne patentere som dekker “Metoder og systemer for et desentralisert datastreaming- og leveringsnettverk.”

I denne blockchain-nettverket blir brukere stimulert til å dele ubrukt minne og båndbredde for å forbedre det generelle nettverket. Dette fører til bedre totalytelse for alle, over hele kloden. I følge Theta labs grunnlegger, Mitch Liu

I sin kjerne gjør Theta det mulig for brukere å dele ledig båndbredde og databehandlingsressurser for å utvinne Theta-tokens og i sin tur cache og videresende videostrømmer til andre i nettverket

Teknologi bak Theta Token

Theta blockchain-nettverket er sikret med en Proof-of-Stake-konsensusmekanisme, som er langt mindre krevende beregningsmessig, og har en høyere transaksjonsgjennomstrømning sammenlignet med Proof-of-Work-protokoller. Ved å bruke PoS som konsensusmekanisme er det mulig å ha mange forskjellige enheter som fungerer som seere og caching-noder.

Du lurer kanskje på hvordan Theta Token håndterer problemene med skalerbarhet i blockchain og videostreaming. De har utviklet en ressursorientert mikropayment-pool for å løse problemer med skalerbarhet. I tillegg implementerer de noe som kalles Proof-of-Engagement for å spore levering av videosegmenter.

Distribusjon og innsamling av belønninger på plattformen håndteres av Smart Streaming Contracts, som er en bestemt type smarte kontrakter på Theta Token blockchain.

Her er mer detaljerte forklaringer på disse nye konseptene:

Ressursorientert mikropayment-basseng

Den ressursorienterte mikropayment-bassenget ble opprettet av Theta Token spesielt for å lage betalingsbassenger utenfor kjeden som brukere kan bruke for uttak utenfor kjeden. De er designet for å være motstandsdyktige mot dobbeltbruk og gir også mer fleksibilitet enn andre off-chain-løsninger.

Ressursorientert mikrobetalingsbasseng

Ressursorientert mikropayment-bassengoversikt. Kilde: Whitepaper

Hvis du prøver å doble utgifter, blir det oppdaget av validatorene i Theta Network. En brukssak for den ressursorienterte mikropayment-bassenget er å tillate betaling til flere caching-noder uten å bruke transaksjoner i kjeden.

Den største fordelen med å bruke denne løsningen er at den gir mye større skalerbarhet ved å holde mange mikrotransaksjoner utenfor blockchain.

Bevis for engasjement

Som du kanskje gjetter fra navnet, er dette en protokoll som beviser at seerne faktisk har sett en livevideo. Det er et middel for å gi gjennomsiktighet for annonsører, i tillegg til å være et middel for brukere å tjene Theta-tokens i retur for deres engasjement..

Proof-of-Engagement-protokollen er nødvendig for å skape et pålitelig mål på videostreamengasjement og en pålitelig måte for seere og annonsører å måle sitt videostreamengasjement..

Smart Streaming-kontrakter

Smart Streaming Contracts er en type smart kontrakt eller insentivkontrakt som brukes for å lette fordeling og innsamling av belønninger.

Insentivkontrakter Theta Network

Eksempler på insentivkontrakter på Theta Network. Kilde: Whitepaper

Det finnes en rekke brukssaker for Smart Streaming-kontrakter, inkludert:

 • Annonsører som belønner streamere og seere;
 • Seere som gir belønninger til streamere;
 • Gavekontrakter for flere streamere;
 • Premium eller betalt videoinnhold;
 • Abonnement på streamers innhold eller til desentraliserte innholdsnettverk;
 • Cachere kan dele belønninger med seere og innholdsstrømmere.

Smart Streaming Contracts ble designet for å bli utført av validatorer, noe som betyr at den opprinnelige personen eller enheten som finansierer kontrakten ikke trenger å være involvert i distribusjoner eller valideringer.

For tiden testes disse Smart Streaming-kontraktene på Testnet, men forventes at de vil distribueres på mainnet tidlig i 2021 med utgivelsen av THETA mainnet 3.0. Når smarte streamingkontrakter blir live på nettet, vil Theta også implementere TFUEL-innsats og brenning.

Theta Token Network

THETA-tokens ble lansert i desember 2017 og ble utstedt som ERC-20-tokens. Når blockchain ble lansert (estimert sent i 2018) ble disse ERC-20-tokens byttet ut mot innfødte tokens i forholdet 1: 1..

Disse tokens var også en tidlig del av SLIVER.tv-plattformen og brukes til å belønne seere, streamere og de som deler sine ressurser (minne / båndbredde) med Theta Network.

Faktisk startet mainnet først 12. mars 2019, som var noen måneder forsinket, men lanseringen gikk bra uten problemer. I tillegg til å bytte ERC-20 THETA-tokens, mottok brukerne også en airdrop av Theta Fuel (TFUEL) -tegnene.

Etter den innledende lanseringen ble v 2.0 av mainnet live i mai 2020. På den tiden introduserte Theta Guardian-noder, en revolusjonerende, to-lags konsensusmekanisme for å utfylle Enterprise-validatorer drevet av et førsteklasses sett med globale partnere, inkludert Google, Samsung, Binance, Blockchain.com, og Gumi.

Theta Token Network Oversikt

Theta Network Value Proposition og TFuel Token Flow

Theta Fuel ble opprettet for å være lik “gassen” som ble brukt i Ethereum-nettverket. Med lanseringen av mainet blir Theta Fuel-tokens brukt som belønningstoken for Theta-nettverket.

En av de viktigste aspektene ved lanseringen av Theta mainnet var introduksjonen av Theta Fuel (TFUEL), “gass” eller betalingstoken til Theta Network. TFUEL driver operasjoner i kjeden som betalinger til videresendere for å dele en videostrøm, eller distribuere eller samhandle med smarte kontrakter.

Videresendere tjener TFUEL for hver videostrøm de videresender til andre brukere på nettverket. Du kan tenke på Theta Fuel som “gassen” i protokollen. I forbindelse med THETA, protokollens innsats og styringstegn, utgjør disse to tokens det økonomiske systemet til Theta Network.

Når nettverket flytter til versjon 3.0 våren 2021, vil Theta legge til en ny mekanisme for staking og brenning av TFUEL.

Nettverksdeltakere

Det er mange interessenter og noder som hjelper med å støtte opp Theta Token-økosystemet. Nettverket ble opprettet med 5 hovedgrupper av interessenter:

 • Streamere / påvirkere – Dette er innholdsprodusentene i nettverket som produserer live innhold og videoer for senere forbruk. De blir belønnet med Theta-tokens for deres bidrag.
 • Seere – Brukerne som kommer til THETA.tv for å konsumere videoinnhold. De gir seerengasjement, som uten tvil er den viktigste delen av hele videostreamingsnettverket. Seerne blir belønnet for å se på og engasjere seg i videoer, og kan også velge å bli belønnet for å se på annonser.
 • Annonsører – De bruker plattformen for å markedsføre tjenester og produkter til seerne. De bruker Theta-tokens for å kjøpe reklametid i nettverket, og til å sponse påvirkere.
 • Cache-noder – Dette er datamaskiner og servere som gir nettverket cachetjenester for å forbedre kvaliteten og leveringen av videostrømmen. De blir også belønnet med Theta-tokens.
 • Innta noder – Dette er noder som hjelper til med å gi forskjellige bithastigheter, strømoppløsninger osv. De leverer sine tjenester til caching-nodene for live streams og blir belønnet for å gjøre det.

Sist introduserte Theta sine nye Guardian Nodes med lanseringen av versjon 2.0 av mainnet i mai 2020. Guardian noder er designet for å fullføre blokker i Theta multi-BFT konsensusprotokollen. Disse beskyttelsesnodene er ment å drives av medlemmer av Theta-samfunnet, og belønnes med TFUEL. De som ønsker å kjøre en Guardian Node må ha en datamaskin eller server med minimum tekniske spesifikasjoner, og må satse 1000 THETA-tokens.

Guardian Nodes Theta Token

Bilde via Theta Token Twitter

Maskinvarekravene for å kjøre en Guardian Node er:

 • Internett-hastighet: 5 Mbps + opp og ned;
 • CPU: 8 kjerner eller mer;
 • Minne: 32 GB eller mer;
 • Diskstørrelse: 1 TB eller mer, SSD-harddisk foretrukket.

Ombordstigning på pre-Guardian noder begynte i mars 2019, og fra november 2019 kunngjorde Theta at de første 100 Guardian noder er valgt til å kjøre på Theta testnet.

I mai 2020 ble Guardian-nodene overført til mainnet og begynte å hjelpe valideringsnoder med å sikre nettverket, produsere blokker og tjene TFUEL for deres bidrag. Tillegg av Guardian-noder bidrar til å sikre at ingen enkelt enhet eller gruppe enkelt kan kontrollere Theta som er staket i økosystemet, noe som forbedrer desentraliseringen av nettverket betydelig..

Guardian Nodes

The Guardian nodes gir ytterligere desentralisering for Theta. Bilde via Publish0x.com

Guardian Nodes tjener en andel av alt det nye Theta Fuel (TFUEL) generert på Theta blockchain, som er 250m årlig. Andelen TFUEL du tjener som GN avhenger av hvor mye THETA du har stilt i forhold til det totale antallet THETA.

Som et eksempel, hvis du satser 100.000 THETA og det totale nettverket har 300m THETA-innsats, satser du 0,033% av THETA-summen til nettverket. Det vil føre til at noden din tjener ca 0,264 TFUEL per 100 blokkeringsperiode, eller 6944 TFUEL månedlig.

THETA EdgeCast

Kjerneoppgaven for THETA har alltid vært å bygge en fullt desentralisert videoinfrastruktur som kan være til nytte for alle involverte interessenter fra plattformene til innholdsskaperne og helt ned til sluttbrukerne.

En av måtene å bringe dette på markedet inkluderer muligheten for sluttbrukere og innholdsskapere til å velge hvilken plattform som vil være mest fordel for dem. Dette inkluderer ikke bare nye, desentraliserte plattformer. Det inkluderer også eksisterende annonsørsponserte plattformer som YouTube og Twitch, sammen med eksisterende abonnementsbaserte tjenester som Netflix og Amazon Prime.

For å gjøre dette til virkelighet frigjorde Theta-teamet betaen til Theta EdgeCast i november 2020. Dette er den aller første desentraliserte videostreaming dApp bygget helt på den opprinnelige Theta-blockchain, inkludert smarte kontrakter. Theta EdgeCast har muligheten til å ta videoopptak, omkode det i sanntid, og cache og videresende det til brukere over hele kloden. Dette er en helt desentralisert løsning uten sentrale servere eller tjenester. Det hele oppnås gjennom de over 2000 Theta-kantnodene som opererer globalt.

Theta EdgeCast

EdgeCast legger til fullstendig desentralisert videostreaming, distribusjon og beregning. Bilde via Theta.tv

EdgeCast kommer som en del av Edge Node-applikasjonen, og brukere kan nå kringkaste strømmer på EdgeCast eller se andre brukere EdgeCast-strømmer, samt tjene TFUEL via Edge Caching og Edge Compute-funksjonene. Edge Node omfatter nå alle aspekter av desentralisert videostreaming, distribusjon og beregning i en strømlinjeformet app.

Theta-teamet ser EdgeCast som en forhåndsvisning av fremtiden, når Theta.tv utvikler seg fra sin nåværende hybridplattformstatus til en helt desentralisert plattform. På lang sikt ser de desentralisering som en sentral funksjon for alle medier og underholdning. De posisjonerer Theta for å være en del av denne fremtiden, og oppgraderinger som EdgeCast bringer prosjektet nærmere denne fremtiden.

Med Theta som infrastrukturbrukere av 5G, vil smarte TV-er, mobile enheter og fremtidige tilkoblede enheter ha et middel til å effektivt overføre video og data uten behov for en sentral enhet som styrer økosystemet. Med Theta vil hver bruker og enhet i nettverket kunne dra nytte av lagring, overføring og levering av video og andre datastrømmer.

THETA Mainnet 3.0

Våren 2021 er planlagt for den planlagte lanseringen av Theta Mainnet 3.0, som vil introdusere TFUEL-staking og brenning, blant andre endringer. Det er bare to år etter at Theta opprinnelig introduserte sin peer-to-peer-desentraliserte videoleveringsinfrastruktur. For ett år siden introduserte Theta Guardian-noder til den infrastrukturen, i tillegg til å legge til Enterprise validator-noder som drives av fremste globale partnere som Google, Samsung, Binance, Blockchain.com og Gumi.

Etter at Mainnet 2.0 ble utgitt i mai 2020, ble EdgeCast-teknologien introdusert, og tilførte betydelige forbedringer i Theta-nettverket og videostreamingsfunksjonene til det desentraliserte edge-nettverket som er utviklet av Theta.

I desember 2020 la Theta støtte for Turing-komplette smarte kontrakter, og åpnet for en helt ny verden av potensielle brukssaker og dApp-funksjonssett. For eksempel har smart kontraktsstøtte gjort det mulig for Theta å lansere ThetaSwap v1, den aller første desentraliserte sentralen (DEX) for Theta-nettverket. Fremtidige oppgraderinger kan se fullstendig digitalisert vareeierskap, innovative betalingsforbruksmodeller, gjennomsiktige royalty-distribusjoner, tillitsfulle crowdfunding-mekanismer og mye mer.

Med disse forbedringene som grunnlag jobber Theta nå med å gi ut Theta Mainnet 3.0 med to primære protokollinnovasjoner.

Den første av disse er tillegg av Elite Edge Nodes. Dette er Edge Nodes som har hatt TFUEL staked til seg, noe som gjør dem til Elite Edge Nodes. Dette vil gjøre det mulig for Uptime Mining og vil tillate Elite Edge Nodes å tjene TFUEL gjennom den innsatte TFUEL, mens det også tjener ekstra TFUEL ved å gi høyere ytelse for videoplattformer.

Det overordnede målet med Theta-kryptoøkonomiske design er å oppmuntre og belønne alle Theta-økosysteminteressenter på riktig måte, og dermed sikre sikkerheten og nytteverdien til Theta-nettverket. Dette inkluderer en ny 2-4% TFUEL inflasjonsmekanisme gjennom Uptime Mining.

TFuel Staking

TFUEL staking og brenning. Bilde via Theta blogg

I utgangspunktet vil Elite Edge Nodes tjene belønninger basert på mengden TFUEL staked og den totale oppetiden til noden. I tillegg vil det være en nedre og en øvre grense for mengden TFuel som kan stakes til en Elite-node. Den nedre grensen er nødvendig for å forhindre sybilangrep, vil bli forklart senere. Den øvre grensen er å sikre et mest mulig desentraliseringsnivå. Hvis brukere vil satse mer TFuel enn den øvre grensen, kan de starte flere kantnoder og dele TFuel over disse nodene..

I tillegg til TFUEL-innsats vil det også legges til en TFUEL-brenningsmekanisme som en kostnad for bruk av Theta edge-nettverket. Denne brennemekanismen blir lagt til som en balanseringskraft mot tilleggsforsyningen som kommer fra TFUEL-inflasjonsmekanismen.

Når Theta Mainnet 3.0 lanseres, vil det være minimum 25% av hver TFUEL-betaling til det nettverket som brennes, noe som effektivt gjør det til en kostnad for bruk av nettverket. Theta-teamet mener at i det lange løp, når Thetas kantnettverk blir mer adoptert, kan dette meningsfullt redusere tilbudet av TFuel.

Disse endringene og mer kan studeres nærmere i Theta Mainnet 3.0 whitepaper.

ThetaSwap DEX

Med tillegg av Turing-komplette smarte kontrakter til Theta-nettverket har mange potensielle nye brukssaker blitt lagt til Theta, og en av disse har blitt realisert med lanseringen av ThetaSwap DEX, den første desentraliserte sentralen på Theta blockchain. Den er basert på den automatiserte Market Maker-logikken som ligner på UniSwap. Det lar brukerne utveksle sine nyopprettede TNT20-tokens bygget på Theta blockchain på en pålitelig, ikke-frihetsberøvende måte. Bare få timer etter utgivelsen av DEX 4. februar 2021 var det allerede en rekke Theta-streamere og lokalledere som opprettet sine egne TNT20-tokens. Det forventes at denne aktiviteten bare vil øke etter hvert som samfunnet og økosystemet vokser.

Opprettelsen av en desentralisert utveksling ble sett på som nødvendig for Theta, gitt de nye tokens som ble opprettet på blockchain. Theta DEX gir brukerne en enkel måte å handle på de nye tokens, og gir markedene en effektiv måte å prise tokens på. Nå som ThetaSwap er opprettet, er det en måte for TNT20-tokens å fungere fullstendig.

ThetaSwap

ThetaSwap er den første helt desentraliserte børsen på Theta blockchain. Bilde via Twitter.com

Streamere vil nå kunne utstede lojalitetskoder som vil ha reell verdi for fansen, mens bassenger eller DAO-er kan finansiere medieprosjekter lettere. Det er mange spennende nye måter å tjene penger på innhold på Theta nå som ThetaSwap er aktivt.

Versjon 1 av ThetaSwap tillater handel med TFUEL- og TNT20-tokens, men fremtidige versjoner vil legge til funksjonalitet for THETA-handel via en versjon av THETA-token i en TNT20-innpakning (ligner på wETH eller wBTC, som du kanskje har brukt i andre DeFi-protokoller, ville du bruk wTHETA i ThetaSwap).

Flere utstedere av stabile mynter har også uttrykt interesse for å bringe eiendelene sine til Theta blockchain i TNT20-form, noe som gjør det enda enklere å handle på ThetaSwap. Det er fortsatt oppgraderinger planlagt for ThetaSwap gjennom 2021.

Theta Token Team & Partnere

Theta Token-teamet ledes av administrerende direktør og medstifter Mitch Liu, som også var medstifter av videostreamingsiden SLIVER.tv samt Gameview Studios og Tapjoy.

En annen medstifter er Jieyi Long, som også var medstifter ved SLIVER.tv, samt doktorgrad i datateknikk fra Northwestern University. SLIVER.tv er en streamingtjeneste for videospill som ligner på Twitch, og er en av ryggraden i Theta Token-infrastrukturen.

Legge til kunnskapen og veksten til Theta er en erfaren gruppe mediarådgivere, som inkluderer YouTube-medstifter Steve Chen og Twitch medstifter Justin Kan.

Theta Token-teammedlemmer

Fra venstre: Mitch Liu (CEO), Jieyi Long (CTO), Ryan Nichols (Chief Product Officer), Riz Virk (Head of Corp Development)

Theta Token-teamet har inngått flere viktige partnerskap, inkludert et med Twitch som gjør det mulig for seere å tjene Theta Fuel Tokens (TFUELHETA) ved å dele båndbredden til kringkastingsstrømmer..

Det har også partnerskap med Steam, en videospillleverandør, og med den desentraliserte cloud computing blockchain Aelf. Et annet viktig partnerskap er med oppstartsakseleratoren Play Labs. Mer nylig har det dannet partnerskap med SamsungVR og med Littlstar, en medieplattform som gir Theta tilgang til over 100 millioner Playstaion-plattformer.

Theta Token Community

Samfunnet bak ethvert blockchain-prosjekt er absolutt en viktig faktor å vurdere, da det hjelper både med å spre nyheter om plattformen, og til slutt med adopsjon.

Det største samfunnet som følger Theta er på Twitter, som du kan forvente ettersom Twitter-følgene ser ut til å være høyest for blockchain-prosjekter. Theta Network har nesten 83.000 Twitter-følgere.

Det som er overraskende er antall Facebook-følgere prosjektet har. Vanligvis ser ikke blockchain-prosjekter mye aktivitet fra Facebook, men Theta Networks Facebook-side har over 62 000 følgere.

Telegram har blitt stadig viktigere for blockchain-prosjekter, og de bruker ofte Telegram som sitt første sted å dele nyheter, og som et sted å fortsette diskusjoner om endringer i plattformen og samfunnet. Theta har nesten 11.000 Telegram-medlemmer, som ikke er dårlig å vise på den plattformen.

En annen overraskelse for prosjektet kommer fra Reddit, som vanligvis er en populær hangout for kryptovalutaentusiaster, men i tilfelle Theta er det bare 3300 følgere for Theta subreddit. Det er også over 5000 følgere på en nedlagt Theta subreddit som flyttet for nesten et år siden.

Token Price Performance

I stedet for å ha en offentlig ICO, holdt Theta Token-teamet et privat salg der 12 millioner dollar ble samlet inn. Tokenprisen før salg var $ 0,15, og den følgende måneden hadde prisen mer enn doblet seg til en heltidshøyde på $ 0,314425 den 27. januar 2018. Prisen ville ikke komme tilbake til det nivået før i mai 2020. Og fra mai 2020 til Februar 2021 fortsatte prisen å klatre og nådde en ny heltid på $ 2,56 den 5. februar 2021.

THETA-pristabell

THETA-prisytelse. Bilde via CMC

Selvfølgelig var den første heltiden under det enorme rallyet i blockchain-markeder i januar 2018. Og den nye heltidens høyeste forekommer under en ny stor rally i kryptokurver som har løftet mange av de mest populære og vellykkede prosjektene til nye all- tid høyder.

TFUEL Prishistorie

TFUEL dukket opp på børser 28. mars 2019 til en åpningskurs på $ 0,017001, og den stengte nesten uendret den dagen til $ 0,017193. Prisen falt i løpet av de neste ukene, men en økning høyere i slutten av mai tillot TFUEL å skrive ut en heltid på $ 0,025061 den 25. mai 2019.

Prisen falt så høyt og i mars 2020 skrev TFUEL den laveste prisen noensinne på $ 0,0008894. Det lave ble etterfulgt av et rally som ville kulminere med at TFUEL traff sitt høyeste nivå noensinne på $ 0,04020 den 27. desember 2020.

Kjøpe & Lagring av THETA & TFUEL

De to største byttetjenestene for THETA leveres av Binance Exchange og BkEx. Det er også anstendige volumer som byttes ut på Huobi Global, UpBit og DigiFinex. Det er en håndfull andre børser som selger THETA, men med mindre volumer.

Binance THETA

Registrer deg på Binance og kjøp THETA Tokens

Størstedelen av handelsvolumet i TFUEL er på Binance, selv om det byttes et anstendig beløp på Upbit. Det er bare noen få andre børser som noterer TFUEL, og volumene som byttes er ubetydelige.

Den opprinnelige Theta-lommeboken ble utgitt bare dager før mainnet ble lansert. 9. mars 2019 kunngjorde Theta lanseringen av den innfødte nettlommeboken, som kan brukes til både THETA- og TFUEL-tokens. Denne som foretrekker mer sikkerhet i kryptovalutalagringen, kan velge Trezor eller Ledger hardware lommebøker.

Det er også flere tredjeparts lommebøker som støtter lagring av THETA og TFUEL, og disse inkluderer Trustwallet og Atomic-lommeboken. Theta Labs har også gitt ut mobile versjoner av Theta lommeboken for både Android og iOS

Utvikling & Veikart

Alt dette høres bra ut, men hvor mye utviklingsutgang har teamet presset på nylig?

En av de beste måtene å få en følelse av dette er å se på GitHub på et prosjekt. Ved å observere den totale forpliktelsen til deres open source-arkiver, kan vi få en følelse av råproduktet.

Så jeg bestemte meg for å dykke inn i Theta Token GitHub. Nedenfor er de totale forpliktelsene til de to mest aktive repoer de siste 12 månedene.

Theta Token GitHub

Forplikter seg til å velge repoer det siste året

Som du kan se, har utviklerne fortsatt vært opptatt med å jobbe med kjerneprotokollen. Dette er litt mindre enn vi forventer av et prosjekt i dette utviklingsstadiet, men det er fremdeles fremgang.

Faktisk, hvis vi skulle se på nettsteder som CoinCodeCap, det er klart at Theta Labs-kodeproduksjonen faller ganske langt etter. Det er ytterligere 8 kodebaser, men ingen av disse hadde noen rimelig utvikling i dem nylig.

Når det gjelder Veikart,

de har gjort det veldig bra og har en imponerende mengde arbeid planlagt til 2021, hvorav noen allerede er fullført og implementert.

Theta veikart

Veikartet fra 2021 for Theta. Bilde via ThetaToken.org

Hvis du ønsket å holde deg oppdatert med den siste forretningsutviklingen, er du best egnet til å følge deres Twitter-konto så vel som deres offisiell blogg.

Konklusjon

Siden lanseringen av Theta live streaming-plattformen tilbake i 2016 har prosjektet kommet veldig langt. Med THETA nå live på SLIVER.tv-plattformen og mainnet fungerer godt og nesten klar for versjon 3.0, har teamet jobbet for å utvide partnerskapet og rekkevidden til Theta Network.

Videostreaming har en enorm og økende etterspørsel i det 21. århundre, og Theta Token-teamet ønsker å gjøre plattformen deres til blokkeringen for videostreaming. Det gjenstår å se om de kan lykkes, men de har et veldig talentfullt og erfaren team og en solid visjon. I tillegg har de en veldig god start sammenlignet med noen andre lignende prosjekter.

Det er mer interessante ting som planlegges nå nettverket lanseres, inkludert delte gruvebelønninger for å fordele belønninger blant flere brukere; anti-piratkopieringstiltak for å oppmuntre piratkopiering.

De planlegger også å inkludere en generell tjenesteplattform som går utover streaming av videoer, men som tilbyr tjenester som smart streaming-kontrakter. Teamet har også sett på måter å integrere Theta-plattformen i smarte TV-er, noe som teoretisk sett vil gi Theta hundrevis av millioner nye brukere..

Til tross for noe nylig press nedover er THETA-token den 24. største mynten på Coinmarketcap.com, mens TFUEL er den 116. største. Begge tokens er på eller i nærheten av alle tiders høyder, og med lanseringen av versjon 3.0 av mainnet, som vil legge til innsats av TFUEL, er det ganske mulig at rallyet i disse tokens bare har begynt.

Bilde via Shutterstock

Ansvarsfraskrivelse: Dette er forfatterens meninger og bør ikke betraktes som investeringsråd. Leserne bør gjøre sine egne undersøkelser.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me