Gjenopplev det ville vesten med Bounty0x, et Ethereum-drevet Bounty and Reward System

Det er en ny lensmann i byen, og den lensmannen er Bounty0x. Det er et spennende nytt program som gjør det mulig for enkeltpersoner eller selskaper å legge ut alle mulige bounties online i bytte mot en symbolsk belønning.

Bounty kan være nesten hva som helst, fra å finne programvarefeil til å fullføre markedsføringsoppgaver eller å sende inn kreative arbeider. Du kan tenke på en skuddpremie som en folkeopprettet jobb med en enkelt oppgave.

Dette programmet kjører på district0X-systemet som er basert på Ethereum. Les videre når vi går gjennom det grunnleggende i denne innovative, problemløsende plattformen.

Det ville vesten av kryptokurver

Bounty0x Crypto Review

Bildekilde: Bounty0x.io

Helt siden internettets tidlige dager har mange gjort en sammenligning av den elektroniske verdenen og det ville vesten. Det ville vesten refererer til en periode i USA der den vestlige halvdelen av landet fortsatt var ubebygd og utemmet.

I disse dager ville regjeringen legge ut dusurer i bytte for å fange eller drepe kriminelle. I denne forstand outsourcet de sine plikter.

Mens bounties av denne typen generelt ikke eksisterer lenger, bruker Bounty0x-plattformen den ville vest-analogien på en smart og kunstnerisk kreativ måte..

På siden er deltakerne delt inn i tre typer. Det å være dusørverter, dusørjegere og dusørmannsembeter. Verter er menneskene eller organisasjonene som tilbyr belønningene og belønning for å fullføre den.

Bounty hunters er de som prøver å fullføre den gitte bounty. Bounty sheriffs er i hovedsak verifikatorer som dobbeltsjekker gitt arbeid i bytte mot en del av belønningen.

For å redusere svindel, dårlig innlevering eller feil validering, må brukere av plattformen sette opp en liten eller stor token-innsats som en måte å si ‘Jeg står bak arbeidet mitt’.

Hvis det blir funnet at en deltaker har handlet uredelig eller i ond tro, risikerer de å miste hele eller deler av sin innsats. Tokens som går tapt på denne måten blir brent (permanent ødelagt).


Ubegrensede bonusmuligheter

Ifølge hvitt papir og det offisielle nettstedet, kan en dusør være nesten hva som helst. For eksempel kan den brukes til online markedsføring og influensermarkedsføring. Som for eksempel noen med nok Twitter-følgere som retweeter eller legger ut en melding.

En annen er programvareutvikling, for eksempel bugs eller å produsere nyttige verktøy eller plugin-moduler og så videre. Bug bounties har eksistert i ganske lang tid, men Bounty0x-programmet gjør at denne typen bounties lett kan oppdages og spores, og kan også hjelpe bugfunnere med å utvikle et positivt rykte som vil gi dem tilgang til større oppgaver med større utbetaling.

En annen oppført bounty kan være konsulenttjenester. Dette kan komme i form av dusørjegere som sender forbedringsforslag og løsninger på “høyspesialiserte forretningssituasjoner”.

I mye større skala kan regjeringer, selskaper og andre grupper legge ut forskningsbelønninger på emner som å finne en kur mot en sykdom eller utføre en annen, kanskje stor og flerårig oppgave..

Med denne typen dusør kan kanskje verdensendrende påvirkninger komme ut av dem. Belønningen for et slikt prosjekt ville sikkert også være stor.

BNTY-token

Totalt 500 millioner BNTY-tokens er preget. Tokene vil bli brukt til å betale vinnende bounties, og for nettverksdeltakere å tilby dem som en innsats.

Det er en rekke situasjoner som kan føre til at poletter blir brent. For eksempel, hvis en oppgave mislykkes med bekreftelse, kan innsenderen møte en forbrenning av noen av tokens.

Hvorfor brenne poletter?

Dette vil redusere det totale tilbudet og dermed generere en deflasjonsøkonomisk modell. Disse modellene er ideelle for langsiktige investorer og gjør token til en bedre butikkverdi over tid. I tillegg til at tokens bare kreves for å delta, vil dette øke etterspørselen og følgelig kunne øke verdien.

Siden den anslåtte lanseringsprisen på omtrent $ 0,01 hver, handles tokens for øyeblikket til rundt $ 0,15 på det åpne markedet, og de er for tiden 114 millioner enheter i sirkulerende forsyning. Totalt har dusørmynt en markedsverdi på i underkant av 18 millioner dollar på det nåværende tidspunkt. Tokens høyeste salgsargument har vært rundt $ 0,30. Tokens har vært på markedet siden slutten av desember 2017.

Forbindelse med distrikt0x

Bounty0x Connection District0x

Bildekilde: exodus.io

Bounty0x-plattformen kommer fra og er direkte knyttet til et annet Ethereum-prosjekt kalt district0x. Dette prosjektet er rettet mot å skape sosiale nettverk og andre typer plattformer ved hjelp av sitt eget token. Bounty0x er en av de største og mest vellykkede avkomene til distriktet0x-programmet.

district0X-tokens handles for øyeblikket til $ 0,11 hver, med en samlet markedsverdi på nesten $ 70 millioner. Tokene støttes også av Exodus-lommeboken.

Siste tanker

Gjennomgang av dataene til Bounty0x ICO, var plattformen i stand til å oppfylle hele sitt mål på 15 millioner dollar. Selv om nettstedet bare er i Alpha-stat akkurat nå, har det allerede flere millioner dollar i verdi av bounties lagt ut til det.

Dette antyder at dette programmet kan ha en lys fremtid og se mer og mer bruk. Hvorvidt det er en god investering eller ikke, kan fortsatt diskuteres, ettersom valutaen bare har vært på markedet i noen dager.

Å se en kraftig vekst fra $ 0,01 til $ 0,15 antyder imidlertid at ytterligere vekst er mulig.

Utvalgt bilde via Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me