Gjør deg klar for Litecoin Cash den kommende Litecoin Fork

Vi har sett en rekke gafler i kryptovaluta-kjeder de siste årene. Fra Bitcoin Cash, til Ethereum Classic og fra Zclassic til Bitcoin Gold, har utviklere utviklet sine egne visjoner om en kryptovaluta.

Imidlertid var en kryptovaluta som hittil har unnslapp den formen, Litecoin, den nest eldste kryptovalutaen i økosystemet. Det er til nå.

I følge en post på Bitcointalk-forumet planlegger utviklerne å forkaste Litecoin-nettverket og opprette en konkurrerende kryptovaluta kalt Litecoin cash. Gaffelen finner sted 19. februar.

Så hva er Litecoin kontanter og hva håper det å oppnå? La oss ta en titt.

Hovedfordelene med Litecoin Cash

Utviklerne ønsket å lage en mynt som skulle bruke SHA 256-hashing-algoritmen. De bemerket at det for øyeblikket er mye ekstra hashkraft som er tilgjengelig for gruvedrift basert på SHA 256. For tiden er det ikke mange alternative kjeder som de kan vende den hashkraften til.

Dette er hovedsakelig fordi det for øyeblikket ikke er tilgjengelige SHA 256 mynter som har rimelige vanskelighetsjusteringer. Hvis de valgte å bryte en av kjedene, vil de bli betalt med en kryptomynte innen 10 minutters blokkeringstid.

Selv om utviklerne hevder at Litecoin Cash (LCC) vil ha lavere transaksjonsgebyrer og bedre vanskelighetsjusteringer enn Litecoin, er hovedårsaken til gaffelen å gi en bedre SHA 256-mynt.

Litecoin Cash sammenlignet med Other Crypto

Sammenligning av Litecoin Cash. Bildekilde: litecoinca.sh

De bemerket at moten nylig har vært å forkaste Bitcoin med mange Bitcoin gafler som allerede er planlagt for 2018. De ønsket å bruke dette som en mulighet til å gi tilbake til Litecoin-samfunnet.

De uttalte at dette ikke er et offisielt Litecoin-prosjekt, og de bruker bare Litecoin i navnet for å holde tritt med tradisjonen med andre kryptovaluta-gafler..

Det ser også ut til å være et ganske sterkt team som jobber med Litecoin Cash-gaffelen. Det er for tiden 4 medlemmer med et bredt spekter av erfaring. Du kan lese mer om teamet her.

Oversikt over gaffelen

I følge kunngjøringen vil gaffelen endre hashingalgoritmen til Litecoin til SHA 256. Dette er for øyeblikket hashingalgoritmen som brukes på Bitcoin-nettverket og er forskjellig fra Scrypt-algoritmen på Litecoin.

Gaffelen vil oppstå når Litecoin når blokk 1 371 111. Dette forventes å være rundt 19. februar. Det vil være et kravforhold på 10: 1, noe som betyr at for hver 1 Litecoin du har, vil du motta 10 Litecoin-kontanter (LCC).

Det vil også være en mindre premine på bare 1% av myntene som skal brukes til utviklingsfondet. De vil også frigjøre en bootstrap av blockchain slik at folk kan laste ned lommeboken før gruvedrift.

IQ Option Trade LTC

Når det gjelder gruvedriftene, kan det gjøres på eldre Bitcoin-gruvedrift, og protokollen vil sette et mål på 2,5 minutter per blokk. Vanskeligheten vil bli beregnet på nytt etter hver blokk ved hjelp av den mørke tyngdekraften V3-algoritmen som for øyeblikket er i bruk hos Dash.

Protokollen vil også ha en “treg startkontroll” som skal bygges inn som skal sikte på å omgå enhver form for urettferdig fordel som kan være på plass fra de tidlige gruvearbeiderne. Blokkeringsbelønning starter på kun 1,25 LCC og øker til 250 i løpet av de første 400 blokkene.

Hvordan gjøre krav på LCC

Utviklerne gjennomgikk en omfattende oversikt over hvordan du kan gjøre krav på din LCC i deres FAQ-seksjon av deres nettsted. Hvis du holder Litecoin i din egen lommebok i blokk 1371111, vil du automatisk ha ytterligere 10 LCC.

Det er imidlertid et viktig poeng å merke seg. Dette gjelder bare lommebøker der du har den private nøkkelen. Derfor har du ingen lommebokrettigheter i lommebøker som holdes på en børs. Børs respekterer ofte ikke noen av de mindre kjente gaflene.

Hvis du ønsket å kreve Litecoin-kontanter fra gaffelen, er du bedre egnet til å holde myntene i en frakoblet lommebok like før den aktuelle blokken. De foreslår også at hvis du holder Litecoin i en maskinvarelommebok som for eksempel hovedbok, flytter du den til en stasjonær lommebok like før gaffelen og deretter flytter den tilbake.

Hvis du for øyeblikket har myntene dine i form av papirlommebok eller stasjonær lommebok, er alt du trenger å gjøre å sørge for at de er tilstede under gaffelen, og du vil være berettiget til den nye LCC. Teamet vil kommunisere ytterligere oppdateringer som støttetjenester, online lommebøker og gruvebassenger etter hvert.

Videre insentiv til HODL LTC?

Litecoin er virkelig en god mynt å ha, og har et sterkt utviklerfellesskap bak seg. Litecoin er også hjernebarnet til Charlie Lee som er svært innflytelsesrik i kryptosamfunnet.

Gitt at Hodler nå vil ha fordelen av ytterligere 10 LCC for hver av de LTC-ene de eier, blir det så mye mer overbevisende. Videre er Litecoin-kontantkonseptet interessant i seg selv og kan være et attraktivt SHA 256-alternativ til Bitcoin.

Fortsett derfor å overvåke nettsiden og teamets sosiale kanaler for mer informasjon, og som alltid, se opp for svindel og be om private nøkler.

Ansvarsfraskrivelse: Dette er skribentmeninger og bør ikke betraktes som investeringsråd

Utvalgt bilde via litecoinca.sh

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me