Har du $ 105 000 å bruke på en tweet? McAfee ønsker et ord

Det kan være vanskelig for en ICO å få navnet sitt ut. Gitt antall prosjekter som fullfører ICO-er for øyeblikket, hvordan får du mest mulig budskapet ditt videre.

Frykt ikke, det er en enkel løsning som vil få ICO-en din foran John McAfees 810 000 Twitter-følgere. Dette koster imidlertid $ 105 000 eller $ 0,12 per tilhenger. Dette ble alt avslørt nylig med opprettelsen av McAfee Crypto Team.

For de som ikke allerede vet, er John McAfee en amerikansk sikkerhetsforsker som er kjent for å lage antivirusprogramvaren som nå bærer navnet hans. Han har også blitt ganske kjent i kryptovaluta-samfunnet for sine frittalende synspunkter

Imidlertid har han også vært ganske kontroversiell ettersom han har promotert en rekke forskjellige kryptovalutaer. Det var alltid spekulasjoner rundt om denne kampanjen var “sponset” og kom med et gebyr. Nå virker det som om vi har noen ide.

Dagens mynt / uke

Alt dette startet i fjor da John McAfee kunngjorde at han ville Tweeting om en bestemt kryptovaluta som han likte en gang hver dag. Han hevdet at dette ble gjort for å gi kryptokurven brukere mer informasjon om mynter som var under radaren.

Disse tweets kom uten tvil.

Da han for eksempel tvitret om personvernmynten, Verge (XVG), steg prisen i været etter tweeten. Folk falt over seg selv for å få tak i Verge. De tok alle ordet fra McAfee for å være som en blockchain, uforanderlig.

Det eneste problemet er at McAfee senere endret stilling til Verge etter hysteriet som den skapte. Det var et stort fall i Verge-samfunnet da prosjektet gikk glipp av en rekke frister da McAfee inneholdt sin støtte.

Verge var ikke den eneste mynten McAfee bidro til å skyte i været. Det var også Reddcoin som skjøt opp umiddelbart etter kunngjøringen, men deretter kollapset like raskt. Burstcoin fikk også en gunstig omtale av McAfee for sine miljømessig bærekraftige gruvedriftsalgoritmer.

Imidlertid var det mye kritikk som ble gitt mot McAfee, så han bestemte seg for at det kanskje ville være klokere å redusere regelmessigheten til tweets. Slik ble “Dagens tweet” til “Ukens tweet”.

Hacks, Bots og Obscurity

Det var også mye annen aktivitet som omringet disse tweets. For det første var det de handelsmennene som programmerte roboter som ville overvåke McAfees feed for å nevne mynter. Strategien bak dette var å tjene på den umiddelbare euforien rundt prisen.

Disse robotene forvrengte markedet ytterligere da de ville skape en positiv tilbakemeldingsløyfe. De ville øke kjøpetrykket og dermed få det til å se ut som om myntene var på et organisk rally. I virkeligheten var de bare en algoritmisk og lynrask Pump-and-Dump-ordning.

Bots møtte imidlertid også kampen en dag da McAfee fikk hacket sin twitter-konto. Noen begynte å sprenge ut en rekke forskjellige uklare kryptokurver i løpet av bare 30 minutter. McAfee klarte å få tak, men ikke før det brant ut noen få roboter.

Det var også alltid usikkerhet om McAfee ble betalt for disse tweets. Det var rykter om at dette var tilfellet for Verge, men andre prosjekter som Burstcoin hevder at de aldri ville betale for å markedsføre mynten sin.

Penger (CryptoCurrency) samtaler

Nå har teamet McAfee offisielt opprettet en salgsfremmende nettsted for deres markedsføringsarbeid, hører vi førstehånds hvordan de har tilbudt tweets som en tjeneste for kryptovalutaer og ICO-er.

I samsvar med McAfee-skjemaet er nettstedet langt fra beskjedent.

Det er ingen omtale om due diligence-prosessen som teamet gjennomfører for å undersøke prosjektene. Det snakker for det meste om den enorme innflytelsen McAfee har på sosiale medier og andre digitale markedsføringsmedier. For eksempel uttalte nettstedet

Ofte har en enkelt tweet resultert i mer enn en million dollar investering i en ICO, og flere valutaer har økt mer enn 100% i pris fra en enkelt tweet

Det fortsatte med å forklare hvor mye formue tilhengerne av McAfee hadde. De siterte en avstemning som han kjørte tidligere i år da han stilte sine følgere en rekke spørsmål relatert til deres kryptovaluta-investeringer.

For eksempel uttalte nettstedet at “518 000 har allerede investert mer enn $ 3000 i kryptovalutaer. 224 000 har over $ 20 000 investert i kryptovalutaer. Denne siste gruppen alene representerer minst 4,48 milliarder dollar i kryptoinvesteringer ”.

Hva har McAfee å si om nettstedet som selger tjenestene hans? I ekte McAfee-stil uttalte John følgende.

Det er selvopplevende og ego-stryking for oss … Men hvis du planlegger en ICO, prøver å øke en mynt eller ønsker å skinne et lys over ditt siste prosjekt, bør du overse våre hovne egoer og se

Er det verdt prisen?

Selv om det kan være noen som tar problemer med reklametweet på etisk grunnlag, er det mange som faktisk vil vurdere å benytte seg av tjenestene. Det er vanskelig å skille en ICO fra mengden, og dette er en av de sikre måtene å gjøre det på.

Alt kommer ned til hvor mye verdi en bruker nådde annonser til ICO. Hvis dette er mer enn de 12 øre per bruker, er McAfees-tweets økonomiske. Det kan også være et av de eneste betalte alternativene på sosiale medier, ettersom Facebook, Twitter og Google har utestengt ICO-reklame.

Selvfølgelig er det også muligheten for at mange av hans tilhengere nå ville vite at tweets hans nå ble betalt for og dermed genererer mindre interesse og kjøpekraft. Dette er noe som er vanskelig å måle for tiden.

Eksentrisitet selger

John McAfee er en eksentrisk person med en vellykket, men likevel fargerik fortid. Dette har drevet stor interesse for hans meninger og vil dermed hans Twitter-feed.

Folk elsker hans quirky personlighet og elsker å høre hans ofte gal ta om emner for kryptovaluta. Disse tweets og handlinger får også interesse fra store nyhetssider som ytterligere driver interesse for å følge ham.

Likevel ville det hjelpe å ta hans myntkampanjer med en klype salt. Faktisk bør du aldri ta noens anbefaling som det eneste grunnlaget for å investere i kryptovaluta for den saks skyld. Som mange vil si:

Gjør din egen forskning (DYOR)

Utvalgt bilde via rt.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me