Hicky ICO anmeldelse: Desentralisert online dating på Blockchain

Når det gjelder å finne ditt livs kjærlighet på nettet, er det en rekke apper som kan komme til å tenke deg. Du kan prøve Tinder, Bumble, Happn eller en annen variant.

Disse er vel og bra når det gjelder det oppgitte målet om å finne en partner, men de kommer med noen viktige ansvarsfraskrivelser. Dette er sentraliserte applikasjoner der utvikling og lagring foregår på servere som kontrolleres av det aktuelle selskapet.

Hvorfor bør dine intime samtaler og seksuelle preferanser være underlagt vilkårene og betingelsene som finnes på et av disse nettstedene? Dette er hvor Hicky kommer inn som en blockchain-basert datingapplikasjon som ønsker å riste opp online dating-industrien.

Hicky går for tiden gjennom en ICO og tar bidrag fra investorer. Vi vil se nærmere på plattformen så vel som ICO og gi vårt syn på potensiell avkastning for investoren.

Hva er Hicky?

Hicky er en dateringsapplikasjon som ønsker å skape et desentralisert dateringsøkosystem. De vil prøve å overvinne mange av svindelene og chatbots som folk ofte blir presentert for i de siste datingsøknadene.

I følge en uttalelse fra selskapet ønsker Hicky-appen å øke kvaliteten på interaksjonene og hadde dette synet på dagens datingsøknader:

Uten å se hva som er på skjermen deres, kan noen som sveiper på Tinder faktisk lett forveksles med noen som slynger sinte fugler. Begge krever omtrent samme oppmerksomhet, og begge resulterer i omtrent samme tilfredshet

Hicky utvikler ikke bare et program som kan brukes på blockchain, men de skaffer også utviklingsmidler gjennom salg av sitt eget opprinnelige token. Om disse tokens kan sees på som “Utility tokens”, må fremdeles avgjøres.

Selskapet startet denne ICO-innsamlingen 14. februar. For de med et godt øye med datoer, var dette valentinsdag.

Amor ville være stolt!

I motsetning til mange andre ICO-er som prøver å skaffe mye penger uten å ha et produkt å snakke om, har Hicky allerede en fungerende applikasjon. Dette er flott for de som ønsker å få en følelse av hvordan applikasjonen skal brukes.


Hvordan Hicky fungerer

Hicky Oversikt Bruk

Hicky bruker Blockchain-teknologi for å bygge en svært sikker og fullt pålitelig datingapplikasjon. Dette er noe mange andre datingapper pleier å slite med da de må stole på manuelle verifikasjoner hvis de vil ha full autentisering.

Selv om mobilapplikasjonen ser ganske lik ut i UX til mange av de andre som er online, er det vesentlig forskjellig i hvordan algoritmene samsvarer med folk. For eksempel bruker Hicky bestemte “kategorier”. Dette bidrar til å avgrense søket til disse brukerne på Hicky-plattformen.

Et annet problem som brukere ofte står overfor i disse dager, er falsk informasjon eller feil fremstillinger. Mange bruker ofte villedende bilder, lyver om seg selv eller verre, lager falske profiler.

Faktisk er dette en så vanlig forekomst med online datingapper at de til og med har fått et navn: Steinbit.

For å fjerne Catfish fra online dating dammen, bruker Hicky avanserte algoritmer som kan luke ut de falske profilene. De er i stand til å matche deg mest effektivt med virkelige brukere som har gitt verifiserbar informasjon.

De har til og med merket datanettverket sitt som et desentralisert autonomt datanettverk. De har valgt det rare akronymet “DAD” for å representere dette. Derfor, hvis brukerne har noen tvister på plattformen, kan de ta dem til DAD for å arbitrere på en selvstendig måte.

Bruker Hicky

Når du har lastet ned applikasjonen, må du gå gjennom en rekke trinn for å opprette profilen din og bekrefte deg selv. Nedenfor er noen av trinnene som må tas for å opprette profilen din.

Ansiktsbekreftelse:

Som med mange av de andre online datingapplikasjonene, må du opprette en profil for deg selv og laste opp alle bildene dine. Imidlertid ber applikasjonen deg om å ta en selfie når dette er gjort.

Dette vil bli brukt til ansiktsbekreftelse. De krever også en eller annen form for nasjonalt identitetsdokument. De vil sammenligne bildet du har levert som en selfie med ID-dokumentet.

Stemmebekreftelse

Dette er noe ganske unikt med Hicky-plattformen. De bruker stemmebekreftelse for å sikre at det virkelig er en person som oppretter kontoen. Dette gjøres for å sikre at ingen roboter eller svindlere setter opp kontoene med falsk informasjon.

Sveip til venstre for høyre

På omtrent samme måte som tradisjonelle applikasjoner, vil brukerne deretter starte prosessen med å prøve å finne sine potensielle partnere. Når de har funnet noen som også er interessert i å snakke med dem, kan samtalene begynne.

Disse samtalene lagres ikke i en sentralisert database, men sendes direkte til vedkommende ved hjelp av en peer-to-peer-melding. De vil også bruke Whisper VS protocol for å sikre at disse samtalene holdes kryptert og sikkert.

Holde dem ærlige

Det er her det opprinnelige token spiller inn. Når brukerne har blitt enige om at de vil gå på en dato, kan de satse tokens i et fond kalt “date deposit”. Dette vil bli holdt i disse smarte kontraktene til datoen er fullført.

Når datoen har funnet sted, og begge brukerne er fornøyd med den, vil de få poluttene tilbake, og de kan fortsette å bygge forholdet sitt. Hvis det derimot er en slags konflikt (ingen oppvisning eller uhøflig oppførsel), kan partiet klage og DAD vil gå inn for å løse det.

Fordelene med Hicky

Fordeler med Hicky

Det er en rekke fordeler som Hicky har over de andre etablerte datingapplikasjonene. Det viktigste av det kommer ned på måten dataene dine lagres og brukes på. Dette er også spesielt relevant når det gjelder det siste Facebook-avsløringer.

Når du laster opp informasjonen din til en tjeneste som Tinder, lagres alle bildene, informasjonen, meldingene og forholdene dine på serverne deres. Dette betyr at de er et hovedmål for en hacker å stjele denne informasjonen. Dette har skjedd med en rekke andre datingsider, inkludert en av de største, Voksen Friend Finder.

En annen fordel med å bruke et program som er i stand til å verifisere informasjonen til brukerne, er at det vil redusere sjansene for falske profiler. Disse falske profilene kan enten være mennesker som vil møte deg for skumle formål, eller de kan være svindlere som ønsker å be om penger fra deg.

Gjennom grupperingsalgoritmene hos Hicky blir brukerne mest effektivt tilpasset potensielle friere. Det er mindre nedslående opplevelser enn folk kan ha på andre plattformer som Tinder og lignende.

Teknologi på Hicky-plattformen

Hicky bruker blockchain-teknologi for å autentisere brukerinformasjon og holde dataene sine sikre. Når en bruker har opprettet en profil, lagres informasjonen i blockchain. Dette er en uforanderlig lagring av brukerinformasjonen og kan ikke endres.

Det er faktisk mange mennesker som innser fordelene som kommer fra blockchain for personlige identifikasjonsposter. Bedrifter som Civic.com bruker allerede blockchain for å lagre disse dataene for viktig KYC-praksis.

Andre fordeler med blockchain-økosystemet er at plattformen ikke har noen sentral autoritet som vil bestemme retningen den skal ta. Den vil utvikle seg organisk og vokse i henhold til mengden brukerinteraksjon med et system som styres av ren kode.

Videre, gitt at blockchain er en offentlig hovedbok med oversikt over alle transaksjoner som har skjedd på den, er den helt gjennomsiktig. Det er ingen mulighet for utviklerne å endre noe på plattformen uten at de bruker det til å legge merke til det.

Du kan lese mer om teknologien bak Hicky i deres hvitt papir.

Oversikt over Hicky Team

Hicky-prosjektet ledes av Julian Fuchs, Patrck Schwetlick. Begge har lang erfaring innen internettbaserte virksomheter og digitale nyetableringer. De har også lignende tidligere økonomisk erfaring med begge å ha jobbet i bank.

Hicky teammedlemmer

Hicky teammedlemmer.

Mens laget er basert i Berlin, er selskapet selv registrert på De Britiske Jomfruøyene. De har også fått noen veldig erfarne rådgivere som har jobbet i lignende selskaper. For eksempel har de Hermoine Way som er kommunikasjonssjef i Tinder, samt Timothy Galebach som er medstifter av Blockmason.

The Hicky Token (HKY)

Som sagt er Hicky midt i et tokensalg for øyeblikket. De selger ERC20-tokens kalt Hicky-tokens (HKY). Nedenfor er noen av de viktigste detaljene i token-salget:

  • Token: HKY
  • Pre ICO: Fullført
  • ICO Crowdsalg: 14. februar 2018 – 14. mars 2018
  • Crowdsale-pris: 1 ETH: 7500 HKY-tokens
  • Token Type: ERC20
  • Plattform: Ethereum
  • Hard cap: 36.000 ETH
  • Soft Cap: 3000 ETH

Potensielle utfordringer og bekymringer

Selv om prosjektet faktisk tilbyr en interessant vending på tradisjonelle online dating-applikasjoner, er det fortsatt et svært konkurransedyktig marked. Selv om de tilbyr fordelen av å være desentraliserte, er det ikke umiddelbart klart at folk vil bytte til et alternativ på grunn av det.

Det er også ganske vanskelig å se hvordan det opprinnelige tokenet vil bli brukt bortsett fra bare staking. Det er fornuftig å pålegge de som daterer for dårlig oppførsel en økonomisk kostnad, men det må være flere brukstilfeller for at symbolet skal sette pris på.

Mange har også kommentert den påtrengende markedsføringstaktikken til ICO av noen medlemmer av teamet. Selv om vi kan forstå irritasjonen til noen, virker det som om dette er ganske vanlig i ICO-rommet for tiden. Teamet må få beskjeden ut.

Skal du bidra?

Hicky-konseptet er ganske interessant. Når det gjelder dating på nettet, er det altfor ofte folk som sitter igjen med ubehagelige opplevelser. Apper som Tinder har fått ganske mye negativ presse tidligere for sine mange feil.

Forestillingen om å bruke blockchain til å desentralisere matchmaking og sikre dataene våre er fremtidsrettet. Videre, å sørge for at personen som oppretter kontoen er bekreftet, gir et ekstra incitament for andre å bli med på plattformen. Dette kan skape en positiv tilbakemeldingsløyfe for adopsjon.

Selv om det kan være noen spørsmål om mengden adopsjon som appen sannsynligvis vil motta, kan man håpe at Hicky-teamet vil ha en omfattende markedsføringsstrategi. For at symbolet skal verdsette i verdi, er denne adopsjonen nøkkelen.

Skal du kjøpe Hicky tokens?

Selv om vi ikke kan gi investeringsråd, kan vi si at Hicky-prosjektet ser ut til å være anerkjent. Hvis appen er i stand til å oppnå nivået på adopsjon som teamet hevder, kan det være verdt å vurdere tokens. Det er opp til den enkelte å avgjøre om denne adopsjonen er sannsynlig.

Ansvarsfraskrivelse: Dette er skribentmeninger og bør ikke betraktes som investeringsråd

Bilder via Hicky.io

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me