HitBTC Review (2020) – Hvordan handelsfolk sparer penger ved å bytte

>

Denne anmeldelsen er en del av en krypto-utvekslingsserie. Våre siste vurderinger evaluerte Kraken, Binance, Bittrex, Bitstamp, Huobi, Poloniex, Gemini og Coinbase Pro. Vi publiserer anmeldelser for hver av de beste børsene, så ikke gå glipp av noen av disse oppdateringene innen bli med i Telegram-gruppen.

De leserne som allerede har HitBTC-kontoer, registrerer seg for en Rekekonto for å begynne å automatisere handelsstrategien. Det tar bare 5 minutter å sette opp og kan øke avkastningen over en enkel kjøp og hold-strategi med over 305%!

KuCoin gjennomgang

Er det trygt for amerikanske kunder som handler Crypto?

Lansert i 2013, HitBTC var en av de opprinnelige kryptovaluta-børsene. HitBTC er kjent for sin raske ordreutførelse, et stort utvalg av eiendeler og lave handelsavgifter, og har fått rykte blant institusjoner og tradere med høyt volum.

Hver av disse handelsfunksjonene har bidratt til børsens suksessfulle suksess, ført den til det internasjonale søkelyset og blitt en av de største krypto til kryptobørsene i bransjen.

I motsetning til mange andre børser har HitBTC satset på å tilby et verdensklasse API. Dette har plassert brukergrensesnittet deres som en sekundær utvikling til API.

API-ene gir utviklere en måte å utføre høyfrekvente, algoritmiske og sanntids handelsstrategier på. Dette åpner lukrative muligheter for globale institusjoner, profesjonelle handelsmenn og til og med detaljistinvestorer for å utnytte den robuste infrastrukturen og utvikle nye måter å utføre kryptovalutahandler på..

Brukererfaring

Vi vil si det nå, og vi vil si det igjen i denne anmeldelsen, brukeropplevelsen er litt svak med HitBTC. Det er ikke ille, bare ikke så bra som vi mener HitBTC fortjener. Med en eksepsjonell handelsmotor, sterk API og lang historie i kryptomarkedet ser vi en flott mulighet for teamet deres til å rydde opp i den nye kundeopplevelsen og glansen.

Brukergrensesnittet er litt utdatert, handelsterminalen kan bruke litt oppdatering, og den generelle følelsen av utvekslingsopplevelsen er nærmere Poloniex enn Coinbase Pro.

Gjennom resten av anmeldelsen vil vi ikke ha for mange andre negative poeng å hamre på, så hvis du leter etter noe negativt å tro på HitBTC, handler dette om det. La oss gå en tur gjennom brukergrensesnittet og bryte ned de forskjellige aspektene ved brukeropplevelsen.

Kundeservice

HitBTC støtter internasjonale kunder. For å opprettholde en så bred brukerbase har HitBTC tilpasset seg å tilby flerspråklig støtte for brukerne. På den måten kan internasjonale kunder få rask støtte uten å måtte slite med en språkbarriere.

I tillegg til internasjonal kundesupport, er HitBTC stolt av å tilby 24/7 kundesupport. Når som helst dag eller natt er det mulig å få løst billettene.

Registreringsprosess

Begynn med registrere deg for en ny HitBTC-konto.

Velg brukernavn og passord.

Etter at du har valgt et brukernavn og passord, blir du bedt om å velge hjemland samt oppgi ditt fulle navn og telefonnummer.

Fullfør denne informasjonen og velg “Fullfør registrering”.

Fyll ut påmeldingsskjemaet.

Få tilgang til API-nøkler

Deretter vil vi gå gjennom prosessen med å hente API-nøklene dine. Begynn med å navigere til utvekslingsvisningen. Dette viser diagrammer, eiendeler og mer.

Velg “Innstillinger”. (Dette er det lille tannhjulikonet i øvre høyre hjørne)

Velg “Innstillinger”.

Naviger til “API-nøkler”. På denne siden ser du hver av API-nøklene du allerede har opprettet eller oppretter snart.

Velg “Ny API-nøkkel”.

Velg “Ny API-nøkkel”.

Neste side viser dine offentlige og hemmelige API-nøkler. Når du leverer API-nøkler til handelstjenester, er det sannsynlig at de trenger tillatelsene for “Ordrebok, historikk, handelsbalanse”, “Plasser / avbestill bestillinger” og “Betalingsinformasjon”.

Uten disse tillatelsene vil mange tjenester ikke kunne utføre strategien din eller bytte for kontoen din.

Kopier API-nøkkelen og hemmeligheten din til et sikkert sted.

Kopier API-nøkkelen og hemmeligheten din til et sikkert sted.

Resultatet ser ut som følgende bilde. Du kan se de riktige tillatelsene er merket, statusen er “PÅ” og API Secret-nøkkelen er nå skjult siden den allerede er vist.

Aktiver tillatelsene for API-nøkkel.

Aktiver tillatelsene for API-nøkkel.

Overfør midler til handel

Ikke glem å overføre pengene fra hovedkontoen din til handelskontoen din før du kan begynne å handle. Ellers kan det hende at handelstjenester ikke kan utføre handler for porteføljen din.

Handel

Som nevnt andre steder i denne gjennomgangen er handel på HitBTC tilfredsstillende. Ordreutførelsesmotoren utviklet av HitBTC er responsiv og gir en hyggelig opplevelse for handelsmenn som personlig vil administrere utførelsen.

Utenfor ordreutførelsen gir HitBTC alt det vesentlige. Markedsordrer, begrensningsordrer og stoppbegrensningsordrer er innebygd i handelsgrensesnittet for enkel tilgang.

HitBTC-teamet har også gått imot kornet ved å fortsette å støtte TrollBox for brukere å chatte i sentralen. Ikke glem å bruke litt tid på å samhandle med samfunnet mens du ser lysestakene ping pong opp og ned på skjermen.

Kombinere hver av disse individuelle komponentene, har HitBTC en helhetlig handelsopplevelse som får deg til å føle deg som hjemme.

Støttede kryptovalutaer

HitBTC har et av det største utvalget av kryptovalutaer med 887 live handelspar på børsen. I tillegg til det store utvalget av eiendeler, støtter de også et sunt antall kursvalutaer som kan brukes til ruting av ordrer, utføring av arbitrage og mer.

Kursvalutaer: BTC, BCH, DAI, ETH, EURS, GUSD, PAX, TUSD, USDC, USDT

Med så mange forskjellige eiendeler kan folk begynne å spørre om det er et punkt der en børs har oppført for mange eiendeler.

Vi tror svaret er ja.

Det er på tide for HitBTC å vurdere å fjerne noen av eiendelene som har stagnert. De gir verken verdi for børsen, eller brukerne som bygger porteføljer og blir forvirret av de forskjellige ukjente kryptovalutaene.

Til og med CoinMarketCap kastet hendene når de så på noen av eiendelene på HitBTC. HitBTC har nå en av de største “Unverified Markets” -lister på CoinMarketCap.

Det som er verre er et stort antall eiendeler som har et farlig lavt handelsvolum. I skrivende stund har over 600 handelspar mindre enn $ 1000 volum på HitBTC. Dette gjelder handelstjenester som er avhengige av flytende ordrebøker for å sikre pålitelig ordreutførelse og rimelige spredningskostnader.

Alt i alt er det ikke dårlig at HitBTC ønsker å støtte en rekke eiendeler som kanskje ikke tilbys på andre børser. Det kan imidlertid være på tide å rydde opp i noen av handelsparene for å redusere forvirring og forbedre handelsopplevelsen for nybegynnere.

Handelsgebyrer

For å si det rett ut, har HitBTC en av de beste om ikke den beste gebyrplanene i bransjen. Ikke bare har de den laveste basisavgiften blant de store børsene, men de fortsetter å synke når du når høyere volumer.

Gebyrene starter ved 0,1% for produsentgebyrer og 0,2% for takergebyrer. For oppgraderte kontoer starter gebyrene med sjokkerende 0,07% for både produsenter og brukere.

På det høyeste gebyrnivået gir de en rabatt på 0,01%. Det betyr at de vil betale deg for produsentbestillinger som utføres etter at du når et volum på 50000+ BTC.

Selv om svært få mennesker noen gang vil nå et så høyt handelsvolum, gir denne gebyrstrukturen et incitament for institusjoner å tilføre børs likviditet mens de fremdeles gjennomfører et betydelig handelsvolum. Høy likviditet og konsistent handelsvolum forbedrer opplevelsen for både privatpersoner og institusjonelle investorer.

Den mest avanserte utvekslingen

Etter å ha evaluert HitBTC APIer og handelsfunksjoner, har det absolutt følelsen av en institusjonell handelsplattform. Ordreutførelsen er rask, pålitelig og konsekvent. Av disse grunner står vi ved siden av deres uttalelse om at HitBTC er den mest avanserte kryptokursutvekslingen for disse spesifikke aspektene.

Det er ikke å si at hele utvekslingen er den mest avanserte. Vi ser litt arbeid når det gjelder UI-opplevelsen. Grensesnittet føles fortsatt utdatert. Vi vet at det er mye potensiale bak HitBTC, så vi håper å se noen spennende nyheter de kommende årene med UI-oppdateringer.

Et eksempel på en utveksling som drastisk forbedret brukeropplevelsen deres, var Kraken. Jeg husker første gang jeg brukte Kraken – det var forferdelig. Landingssiden føltes forvirrende og vanskelig å navigere. Med de siste oppdateringene til Krakens brukeropplevelse, har den fullstendig snudd måten brukerne tenker på utvekslingen. Det føles friskt og innbydende. Hvis HitBTC kan hente ut en UI-oppdatering som Kraken, er vi ikke i tvil om at de vil sikre en langsiktig posisjon som en av de ledende børsene.

Nylig ga HitBTC ut en demoversjon av plattformen deres. Ved hjelp av en demo-konto kan brukere prøve seg på handel uten å risikere noen økonomisk investering. De kan handle simulerte fond for å få en følelse av handel og utdanne seg. Samtidig er alle markedsdataene i demoen de samme sanntidsdataene fra den virkelige HitBTC-sentralen. Handel kan gjøres manuelt eller via API – testmodusen er like responsiv som den vanlige utvekslingsplattformen.

Det gode og det dårlige

Det er ikke mange negative ting å si om HitBTC. Foruten noen justeringer her og der til brukergrensesnittet, er HitBTC en solid børs som har en historie med eksepsjonell forpliktelse til kryptovaluta-samfunnet. Få børser har eksistert så lenge HitBTC, noe som gjør det enda mer imponerende hvordan det har forvitret kryptomarkedets ustabile historie..

HitBTC er den ideelle børsen for handelsmenn som ønsker å koble til børser via API-er. De har utviklet en av de mest robuste APIene i markedet, som er rask, pålitelig og designet for algoritmisk handel.

Dessverre har HitBTC ennå ikke lansert tjenester for marginhandel eller utlån på grunn av det store fokuset på infrastruktur og teknologi for spotmarkedshandel. Selv om dette ikke er et problem for mange handelsmenn som kun driver med spotmarkedshandel, vil de mer avanserte handelsmennene lete etter tilgang til flere typer markeder..

Alt i alt har HitBTC gjort en eksepsjonell jobb med å bygge en varig virksomhet. Alt de gjør blir gjort bra. En oppdatering her og der til brukergrensesnittet vil gå langt med å ta denne utvekslingen inn i de neste 5 årene av livssyklusen. Vi forventer å se mye mer fra HitBTC-teamet de neste årene.

Det er et marked som dominerer konkurrenten å se på.

HitBTC-rangering – 4.7

Totalvurdering – 4.7

HitBTC har mye å gjøre for det. De laveste avgiftene i bransjen, eksepsjonell API-ordreutførelse og en over alt hyggelig opplevelse.

Ytterligere lesing

Coinbase Pro Cryptocurrency Exchange Exchange anmeldelse

Binance Review – Utvekslingsfunksjoner, handelsavgifter og sikkerhet

Hvordan bygge et kryptoindeksfond

Tips for valg av porteføljeaktiver

Cryptocurrency Trading Bots – Den komplette guiden

Reker er et program for å konstruere tilpassede kryptovalutaindeksfond, ombalansere og administrere en mangfoldig portefølje av digitale eiendeler. Automatiser porteføljen din ved å koble til HitBTC eller noen av de 16 andre kryptobørsene vi støtter.

Shrimpys Universal Crypto Exchange APIer er designet for utviklere. Integrering med våre enhetlige APIer gir deg øyeblikkelig tilgang til handel, datainnsamling, brukeradministrasjon og mer på tvers av alle større kryptobørs.

Følg oss på Twitter og Facebook for oppdateringer, og still spørsmål til våre fantastiske, aktive lokalsamfunn på Telegram & Uenighet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me