HitBTC Review: Comprehensive Beginner’s Guide

HitBTC er en relativt ny børs som hevder å være den mest avanserte i kryptorommet.

For det meste favoriserer det offentlige sentimentet HitBTC for deres enkle brukergrensesnitt og store volumhandel. Imidlertid, som enhver børs, har HitBTC sine positive og negative som har blitt uttrykt av mange handelsmenn.

En av de viktigste en næringsdrivende ville ha er hvis HitBTC er klarert?

Det er akkurat det vi vil prøve å finne ut av. I denne grundige HitBTC-gjennomgangen vil vi grave i utvekslingsoperasjoner, plattform, kundesupport, handelsavgifter og sikkerhetsprosedyrer. Vi vil også gi deg noen gode tips for å unngå å bli lurt.

Oversikt

HitBTC er en kryptovalutautveksling eid av HIT Solutions Ltd, som er basert i Hong Kong.

De er absolutt en av de mest etablerte, og opererer siden 2013 med over $ 6 millioner i venturefinansiering og et handelsvolum på $ 300 millioner. Teamet består av programvareutviklere, finanspersoner og erfarne handelsmenn.

HitBTC merker seg som en svært avansert utveksling for en rekke Altcoins inkludert DASH, ZEC, EOS og BTS. Deres kjernematchende motor inkluderer overlegne ordreavstemningsalgoritmer og sanntidsrydding.

De har også positive anmeldelser for høy tilgjengelighet, oppetid og feiltoleranse.

Nøkkelegenskaper:

 • Rabatsystem – attraktivt for de mektigste markedsprodusentene, og skaper høy likviditet
 • Ingen grenser for innskudd eller uttak av digitale eiendeler
 • Toppmoderne matchende motorteknologier
 • Stort utvalg av tilgjengelige instrumenter (mer enn 500)
 • Markedets mest avanserte API (REST API og FIX API)

Er HitBTC trygt?

HitBTC opplevde et hack inn 2015, men har stort sett vært sikre siden.

De anbefaler å bruke 2-faktor-autentisering når du registrerer deg for å styrke kontosikkerheten. Du kan aktivere det når du logger på, tar ut midler og justerer innstillinger.

HitBTC Security

Som en forholdsregel kan brukerne velge hvor lenge kontoen deres skal forbli aktiv før de automatisk logger ut (30 minutter, 1 time, 8 timer, 1-7 dager eller aldri).

HitBTC bruker fryselager for å sikre flertallet av midlene, og er avhengig av avansert krypteringsteknologi for å forhindre at viktig informasjon blir hacket. E-postvarsler sendes også når kontoen din er tilgjengelig fra en annen IP-adresse.

Under sikkerhetsfanen kan du velge å avslutte alle økter hvis du mener det er noen andre som får tilgang til kontoen din. Nettstedet logger automatisk ut alle dine aktive økter, bortsett fra den du bruker til å utføre denne handlingen.

For å bekrefte om det var et hack, kan du se den siste aktiviteten din, som registrerer når du logget inn / ut, trukket eller satt inn penger eller endret passordet ditt. Alt dette kan vises i sikkerhetsfanen.

En ekstra sikkerhetsfunksjon er muligheten til å godkjenne en rekke adresser du stoler på for å forhindre at noen andre trekker seg tilbake til en adresse som ikke er i din kontroll. Selv om en hacker klarer å bryte e-posten din og prøver å trekke tilbake, vil HitBTC blokkere den.

HitBTC-avgifter

HitBTC bruker en ‘Maker-taker’ -modell for å maksimere likviditeten mens den reduserer spredningen på sine markeder. Når du legger inn et marked eller stoppordre som umiddelbart fylles, er du en “taker,”Og du betaler en“ taker ”-avgift for dette.

Dette er fordi du “tar” prisen du ønsker akkurat nå (fjerner likviditeten fra bøkene) ved å kjøpe eller selge grenseordrer som sitter på bøkene.

Når du legger inn en ordre som ikke fylles umiddelbart (som en begrensningsordre), er du enprodusent,”Som gir likviditet til ordreboken, og du betaler et redusert“ produsent ”gebyr for dette.

På HitBTC belastes “Takers” med et 0,1% gebyr fra handelen. “Makere” blir ikke belastet med et gebyr, og får i stedet en rabatt på 0,01% fra handelen.

HitBTC-handelsavgifter

Støttede eiendeler

HitBTC’s gir tilgang til over 300 kryptovalutaer, inkludert Bitcoin, Ethereum, Lite-mynt, Dogemynt, Monero og USDT.

Plattformen tilbyr en enkel måte å legge til nye tokens til børsen, du kan ganske enkelt velge ‘Legg til token’ -knappen nederst på siden deres, og deretter gå inn på prosjektnettstedet, Bitcoin talk og reddit-lenker, e-post og en generell beskrivelse.

For øyeblikket er det ikke klart hvor selektiv prosessen er, men det virker som om de prøver å skille seg fra andre børser ved å tilby den laveste inngangsbarrieren for å bli oppført.

ICO mynter

En veldig interessant funksjon av HitBTC er deres handel med ICO-mynter.

Selv før et selskap som gjør en ICO frigjør tokens på børser, tillater HitBTC brukere å kjøpe IOU-er med ICO-mynter og lagre dem på deres HitBTC-konto.

Dette er mulig fordi de kjøper ICO-mynter enten ved forhånds salg eller under selve ICO, slik at de kan liste IOUs og vite at de kan levere de virkelige tokens til kunder når selskapet til slutt frigjør dem til HitBTC..

Dette sparer deg tid til å måtte søke etter nye ICO-er, og lar deg også delta i en ICO uten stress med å sende penger til en lommebokadresse og ikke vite om det var et bekreftet kjøp (eller i verre tilfelle, hvis penger gikk et annet sted).

Dette gir også en mulig vei for amerikanske investorer, som er begrenset av mange ICO-er fra å delta, til å endelig komme tidlig.

Du kan ikke ta ut eller sette inn ICO-mynter før selskapet utsteder de virkelige tokens. Når de er utstedt, konverteres IOU-ene til ekte tokens som kan trekkes tilbake eller deponeres.

Selv om detaljer om denne funksjonen vises på HitBTC støtteside, den samme “ICO” -fanen i Instruments-boksen vises ikke på handelsskjermen:

Støtteside HitBTC

Dette kan skyldes at funksjonen midlertidig er utilgjengelig eller kanskje avvikles.

På overflaten virker muligheten til å kjøpe IOU- eller ICO-tokens som en positiv, men noen brukere har spekulert i at HitBTC kan selge IOU til en høyere pris for å tjene penger.

I alle fall bør brukerne være forsiktige med dette tilbudet fordi en IOU som er gjort mellom et selskap som lanserte en ICO, og dets token-kjøpere blir håndhevet av en smart kontrakt, mens en lignende avtale inngått mellom token-kjøperen (i dette tilfellet HitBTC) og kjøpere på børsen som ønsker IOU, er det ikke.

HitBTC kundestøtte

HitBTC tilbyr et støttesenter som inneholder en rekke artikler som dekker alt fra ‘Konto & Sikkerhet ’til’ Legacy & KYC ’.

For problemer som krever at brukerne sender e-post til supportteamet, har det vært klager på nettet om veldig lang responstid (det tar uker og til og med måneder før et problem er løst). De vanligste problemene folk har klaget på er forsinkelser i uttak og uforklarlig tap av midler.

Dette var litt foruroligende for oss, da kundesupport ofte er en av de største stikkpunktene, da langsom kunde ofte virkelig hindrer kundetilfredshet..

Bekreftelser

Selv om bekreftelse ikke er obligatorisk på HitBTC, har ubekreftede kontoer visse uttaksgrenser på en dag. Derfor, hvis du ønsket å trekke ut mer enn grensen de har på børsen, må du bekrefte kontoen din.

Verifisering betyr at HitBTC vil fullføre KYC og AML prosedyrer for deg for å sikre at de vet hvem du er.

AML / KYC-prosesser håndheves også. For å bekrefte, må brukerne sende e-post til [email protected] med følgende informasjon:

 1. Navn
 2. Adresse
 3. Bankkontoinformasjon (i tilfelle du vil sette inn og ta ut fiat)
 4. Støttende dokumenter (fargekopier)
 5. Identitetsdokument (pass / ID-kort / førerkort)
 6. Bostedsbevis
 7. Bevis på eierskap til bankkontoen

Etter hvert som flere børser blir kontrollert av regulatorer, blir bekreftede kontoer sakte obligatoriske. Så det ville kanskje være best å bli bekreftet nå før de krever obligatorisk bekreftelse.

Selvfølgelig avhenger dette av hvor sikker du føler om å gi HitBTC dine personlige dokumenter. HitBTC hevder at de holder alt klientmateriale konfidensielt, og at de ikke har hatt noe hack hittil.

HitBTC handelsplattform

Før vi graver inn i de finere detaljene til HitBTC, la oss ta en rask spasertur gjennom påmeldingen og registreringen på børsen, samt trinnene som kreves for å starte dine første handler.

Registrering

Registrering på HitBTC er en veldig enkel og sømløs prosess. Først skriver du inn en e-postadresse og et passord på registreringssiden. HitBTC vil da sende deg en bekreftelses-e-post. Bare klikk for å bekrefte e-postadressen din, så er du inne.

HitBTC påloggingsskjerm

For å begynne å handle må du først gjøre et innskudd på kontoen din.

Deponering av midler

Å gjøre innskudd på HitBTC er ganske enkelt, integrerer nettstedet Changelly, som lar deg kjøpe Bitcoin direkte med kredittkortet ditt. Deretter kan du sende din kjøpte Bitcoin til den spesifikke adressen som er oppført på HitBTCs sentral.

HitBTC lar deg også sette inn eller ta ut noen av de tilgjengelige myntene ved å klikke på ikonene som vises i innskudds- og uttakskolonnene.

Ta ut mynter fra HitBTC

For å ta ut midler klikker du bare på ikonet i uttrekksraden til en hvilken som helst mynt du vil ta ut.

Visse digitale eiendeler krever at mer informasjon legges inn når du setter inn eller trekker ut. For eksempel krever Monero en betalings-ID når du trekker ut, mens Bitcoin og Ethereum bare krever mottakerens lommebokadresse.

HitBTC-handel

Når Bitcoin er på kontoen din, kan du overføre den fra ‘Hovedkontoen’ til ‘Handelskontoen’ for å begynne å handle. Deretter går du til ‘exchange’ -siden for å se handelsskjermen.

På høyre side av skjermen kan du se forskjellige handelspar under “Instrumenter”.

Handelsplattform HitBTC

Grafen på venstre side viser prisendringene over en periode på dager, uker og måneder.

Til høyre (fremhevet her) er ‘Instruments’ Box ‘buy and sell’ -boksen. Her kan du velge hvilken type ordre du vil gjøre. Innstillinger for markedsføre, begrense, skaleres og stoppordre er inkludert:

 • Marked: En markedsordre er en ordre om å kjøpe eller selge et gitt instrument til markedsprisen
 • Grense: En begrensningsordre er en ordre om å utføre en transaksjon bare til en spesifisert pris (grensen) eller bedre
 • Skala: Skalert ordre er et sett med flere ordrer å kjøpe eller selge, automatisk fordelt mellom det brukerdefinerte prisklassen (fra minimumspris til maksimum)
 • Stoppe: En stoppordre er en ordre om å kjøpe eller selge en valuta når prisen når en spesifisert pris, kjent som stoppprisen

En stopp-grense-ordre lar deg lage en grense-ordre for en bestemt pris. Når den når denne stopp-prisen, blir stopp-grense-ordren din til en grense-ordre.

Den nederste delen av handelsskjermen inneholder ‘Time & Sales ‘Box (som inkluderer de 100 siste LTC / BTC-handler, eller handler av det ordreparet du har valgt), Market Depth Box og Order Book-boksen (som viser prisene som folk kjøper og selger din valgte krypto- valutabestillingspar for).

Bestill bøker HitBTC

Når du har fullført en bestilling, vil du kunne se den oppdatert i ‘Mine ordrer og handler-boksen’ midt i handelsskjermen. Du kan også gå til “Rapporter” -siden og klikke på “mine bestillinger”.

Et annet unikt trekk ved HitBTCs plattform er ‘Trollbox’, en kommentarseksjon der tradere kan delta i diskusjoner og spekulere i priser.

Du kan også gå til ‘Markets’ -siden for å se alle de siste prisene og handelsvolumene det siste døgnet for tilgjengelige kryptovalutaer. HitBTC’s parer hver Altcoin med USDT (Tether), Bitcoin eller Ethereum.

Markedsoversikt HitBTC

MetaTrader 4-plattform

For de kryptovalutahandlerne som pleide å handle Forex og aksjer, kan de ha kommet over MetaTrader4 programvarepakke. Dette er noe av den mest avanserte handelsteknologien i detaljhandelsområdet. Den brukes av over 100.000 kunder i 18 land.

HitBTC har gått sammen med Weltrade for å tilby kryptovalutahandlere et alternativ til HitBTC-nettplattformen. Du må melde deg på og opprett en ny konto hos Weltrade for å begynne å handle med MT4-programvaren.

Fordelen med MT4-plattformen via den nettbaserte er at du kan handle på gearing. I dette tilfellet kan du handle på gearing fra 1: 3 til 1:20 med større volumer. Du kan også åpne korte posisjoner som ikke er noe du kan gjøre på den vanlige HitBTC-plattformen når du kjøper de fysiske myntene.

MT4-plattformen levert av HitBTC og Weltrade kan kjøres på en rekke forskjellige enheter. MT4-programvaren kan kjøres på skrivebordet, på en iOS-enhet eller på en Google Android.

MT4-plattform HitBTC

MT4-programvare fra Weltrade og HitBTC

For de som har brukt MT4-programvaren vil vite hvor avansert den er. Det er en mengde kartfunksjonalitet, analyseverktøy som tekniske indikatorer. MT4-plattformen er utvilsomt en for profesjonelle handelsmenn som gjør mye teknisk analyse.

Du kan også bruke kodingsspråket MetaQuotes for å utvikle dine egne handelsroboter. Faktisk kan du sannsynligvis kode mer effektive bots med MetaQuotes-programvaren, ettersom du har tilgang til alle indikatorene og markedsinngangene rett ut av esken.

Det er viktig å merke seg at når du handler med denne MT4-plattformen, handler du CFD-er (Contracts For Difference). Dette er derivater som betyr at du ikke kjøper den underliggende eiendelen, men kun handler på prisforskjellen.

CFD-er fungerer på samme måte som futureskontrakter som du har på plattformer som Bitmex og lignende. De er også margininstrumenter, noe som betyr at du må trå med forsiktighet, siden du raskt kan bli likvidert og marginkalt.

OTC-handel

En annen spennende funksjon på HitBTCs plattform er OTC-handel (over disk).

OTC-handel tillater brukere å utføre store volumhandel uten å gå gjennom ordren. Det betyr at du inngår avtalen direkte med motparten uten å påvirke markedsprisen på mynten eller symbolet.

Denne funksjonen tilbys via HitBTCs partnerskap med Trustedvolumes.com

OTC-handel på HitBTC

Vilkår og betingelser:

 • Hver handel må overstige tilsvarende $ 100K USDT i volum
 • Provisjonen er bare 0,1% for OTC-handler

HitBTC Henvisningsprogram

Noe som mange børser tilbyr, er et tilknyttet program der du kan henvise andre handelsmenn og tjene en provisjon på handelen. Når du velger å registrere deg for tilknyttet program, vil du motta en tilpasset lenke som vil bli brukt til å spore henvisninger.

Det som skiller HitBTC fra mange av de andre børsene, er at de tilbyr ganske sjenerøse 75% av handelsavgiftene som henvisningen genererer på plattformen. Det meste vi har sett på andre børser er omtrent 50%.

De har også et avansert sporings- og lenkeopprettingssystem hvor du kan opprette forskjellige lenker og overvåke deres relative ytelse i ditt tilknyttede dashbord. Det er et minimumskrav for uttak av tilknyttede provisjoner, og det er 0.1BTC.

HitBTC API

For de handelsmennene som liker å kode sine egne handelsroboter, tilbyr HitBTC en ganske robust og effektiv API. For eksempel har API lav latens, noe som betyr at handelsordrene dine blir utført mye raskere enn andre exchange-APIer.

Det er også en ganske høy grense for API-forespørsler. De lar deg sende maksimalt 100 API-forespørsler per sekund per IP-adresse. Man kan sammenligne dette med slike som Poloniex som har en grense på 6 p / s og Kraken som har tiered rate rate.

Market Making

Som nevnt, som en børs, vil HitBTC få fordeler hvis handelsmennene deres er i stand til å gi litt likviditet til ordrebøkene i form av en market maker.

Hvis du er en av disse handelsmennene som ønsker å delta i markedsføringen på HitBTC-plattformen, er det en rekke Market Making-kontrakter som du kan inngå med dem. Disse kontraktene har kontantinsentiver samt rabattbonuser.

For de handelsmennene som ønsker å bruke deres avanserte API, kan markedsføringsfunksjonaliteten være et attraktivt tillegg. Nedenfor er en tabell over market maker-kontrakter som er tilgjengelige på HitBTC.

Kontraktskategori Tillatt størrelse Maksimal spredning Rabattbonus fordeler
Kontrakt XS ≤ 1 BTC ≤ 0,3% 0,01% 1000 USDT
Kontrakt S ≤ 5 BTC ≤ 0,8% 0,015% 2.000 USDT
Kontrakt M ≤ 50 BTC ≤ 2% 0,05% 3000 USDT
Kontrakt L ≤ 200 BTC ≤ 3% 0,02% 5.000 USDT
Kontrakt XL ≤ 1000 BTC ≤ 3,5% 0,04% 10.000 USDT
Totale potensielle fordeler 0,1% 21 000 USDT

Disse avtalene er tilgjengelige for følgende kryptovalutaer: BTC, BCH, USDT, ETH, DASH, XRP og noen få andre mynter. HitBTC vil også levere daglige rapporter til market maker for å hjelpe dem med å bygge den mest effektive handelsstrategien.

Hvis du ønsker mer informasjon om hvordan Market Making-kontrakter fungerer, kan du kontakte HitBTC markedsføringsside.

Systemhelse

Med System Health prøver HitBTC å være så gjennomsiktig som mulig om hvor godt systemene deres fungerer.

På denne siden kan brukere se viktige beregninger for systemets ytelse og tilgjengelighet, inkludert live statistikk over innkommende / utgående transaksjoner.

HitBTC Key Metrics

Nedenfor er en samling av alle beregningene som er viktige for HitBTC-systemets helse (som er i alfamodus).

 • Innskudd: Sjekk antall brukerinnskudd i køen og innbetalingsstatusen før du foretar en.
 • Pålogget / frakoblet for Overføringer viser om midlene kan overføres mellom hoved- og handelskontoer.
 • Pålogget / frakoblet for Handel angir tilgjengeligheten for å gjøre bestillinger i systemet.
 • Uttak: Hjelper med å spore utbetalingen online / offline, antall uttak i mempool, antall uttak i systemet, når den siste utbetalingen ble utført og gjennomsnittlig tid som kreves for å behandle 100 transaksjoner for hver av valutaene.
 • Vedlikeholdsstatus indikerer når vedlikeholdsoperasjoner utføres.

Systemhelse er en av de mer imponerende funksjonene på plattformen fordi den lar handelsmenn bestemme når de skal sette inn midler eller foreta en handel basert på sanntidsanalyse om nettstedets ytelse. Dette gir HitBTC et konkurransefortrinn over børser som holder brukerne i mørket om sanntids ytelsesproblemer.

Systemet gir en online / offline status for hver eneste mynt som kan omsettes på plattformen deres, noe som for handelsmenn er en stor lettelse, da det lar dem planlegge sine handler tilsvarende, og kanskje handle en bestemt mynt på en annen børs hvis HitBTCs system er opplever problemer med det for øyeblikket.

Hva vi ikke likte

Mens det ser ut til at HitBTC har alle funksjonene som gjør at den ser imponerende utfra, var det en rekke ting som vi var mindre enn imponert over.

For det første må vi ta problem med kundestøtten. Du trenger ikke å gå langt for å finne mange klager på nettet om deres langsomme respons til kunder. Dette er sannsynligvis forsterket av andre beskyldninger om at de handelsmennene ikke har vært i stand til å ta ut mynter eller mangler penger når de foretar overføringer.

Denne langsomme kundesupporten er heller ikke ideell når det gjelder å verifisere KYC-dokumentene dine. Gitt at de ber om så mange dokumenter, trenger du ikke bare å bruke tiden riktig på å skanne alt, men du må kanskje vente et antall dager før HitBTC-teamet kan bekrefte dem riktig.

Det er også rapportert uoverensstemmelser mellom avgiftene som noen brukere betaler for overføringer. Noen brukere hevder at de har blitt belastet høye avgifter, mens andre ikke har hatt problemer.

Til slutt kan du bare kjøpe og selge mynter som kan deles med 100, 1000 eller 10.000. Dette er ikke ideelt, spesielt for de mindre handelsmennene som ønsker å handle de dyrere myntene.

HitBTC-kritikk

Selv om HitBTC tilsynelatende ser ut til å være en rimelig utveksling, har det vært en rekke kritikker som har blitt rettet mot dem de siste månedene fra høyt profilerte kryptokurrencybrukere. For det første var det ilden som de har tiltrukket av kryptovalutahandleren “Sicarious”.

Handleren hevdet at HitBTC har låst sin mors konto og ikke tillot henne å ta ut pengene sine. Dette var etter gjentatte forsøk fra moren til den næringsdrivende for å få kontoen hennes oppfrossen. Imidlertid ser det ut til at i en oppfølging av tweeten HitBTC låser opp kontoen og tillot moren å fortsette å handle.

En annen høyt profilert kryptokurrencybruker som har tatt problemer med HitBTC er John McAfee. Hans kritikk var imidlertid mer å gjøre med det store minimumskjøpet som kunne begrense muligheten for dårlige investorer til å plassere midler på børsen og kjøpe mynter..

Om disse kommentarene og kritikken er berettiget, er vanskelig å fastslå. Imidlertid ville vår HitBTC-gjennomgang ikke være fullstendig hvis vi ikke dekket disse punktene. Under alle omstendigheter bør du aldri legge igjen en stor mengde mynter på en børs uavhengig av omdømme.

Konklusjon

HitBTC er en etablert kryptobørs som har levert kvalitetstjenester siden de første dagene av kryptovalutaer.

Børsen har utviklet seg gjennom årene for å tilby handel med høyt volum på en sikker plattform som overvåker og kontinuerlig oppdaterer brukere om statusen til systemets helse. Som et resultat har plattformen nå over $ 300 millioner i handelsvolum.

Imidlertid trenger de fortsatt å forbedre kundestøtte, ID-bekreftelse og uttaksprosesser hvis de ønsker å være konkurransedyktige med andre børser som Binance og Coinbase, som har handelsvolumer på henholdsvis $ 1,6 og 250 millioner dollar..

HitBTC må først og fremst fokusere på å løse disse problemene, og deretter reparere deres offentlige omdømme for å gjenspeile forbedringene og gjenopprette tilliten blant handelsmenn som kan ha tapt penger på plattformen..

Først da kunne vi se HitBTC styrke sin posisjon blant andre store børser i rommet.

Utvalgt bilde via HitBTC

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me