Hva er Crypto Trading Bots? Hvordan begynne å automatisere porteføljen

>

Kan en næringsdrivende i dag være vellykket uten å bruke en crypto trading bot? Statistikk antyder at algoritmisk handel utgjør omtrent 60% av all amerikansk aksjehandel. Hvor høyt er tallet da for et online marked som fungerer 24/7?

Kryptovaluta sover aldri. Markedet for digitale eiendeler gir kontinuerlig ikke bare helt nye muligheter, men også risiko. I et slikt miljø er det vanskelig å holde seg avslappet med en åpen stilling, siden en bølge av plutselig volatilitet kan knuse alle håp og drømmer i løpet av bare få minutter.

Heltidshandlere kan ta en hel handelssesjon, eller til og med to hvis de er dedikerte. Imidlertid kan menneskesinnet være våken bare så lenge, og det er et spørsmål om tid før produktivitetsnivået tar en toll.

Som sådan er det bare to valg igjen for den gjennomsnittlige næringsdrivende: ta et sprang av tro og tro på innsatsen din eller beskytt deg selv ved å sette opp en krypto trading bot. Å være online er definitivt et valg som er åpent for deg, så lenge du bruker de riktige verktøyene.

Hva er en krypto trading bot?

En kryptohandel-bot er i hovedsak et kodebunt som automatisk utfører forhåndsbestemte kommandoer basert på markedsforhold og dine personlige preferanser. Handlere bruker denne formen for automatisert handelsprogramvare for å enten handle bedre eller for å slå på handelsstrategier når de er frakoblet.

Programmet du laster ned eller bruker online, vil kontrollere hele handelsopplevelsen din. Det brede settet med muligheter gjør det mulig å utføre ordrer med brennende hastigheter og behandle alle slags handelsalgoritmer, selv de som brukes i teknisk analyse..

Å liste opp alle handlingene som en handelsbot kan ta, vil resultere i en endeløs liste. For å si det med de beste ordene mulig, kan en bot gjøre alt du kan (og mer).

Datamaskiner ble en del av finansverdenen for lenge siden, men tradingbots ble bare populært i løpet av det siste tiåret. Å se den klare fordelen man har ved hjelp av algoritmisk handel, ble det åpenbart at handelsmenn enten må tilpasse seg eller ‘dø’ som et resultat av dette evolusjonære presset.

Det spekulative miljøet er nå helt annerledes i det tradisjonelle aksjemarkedet, og kryptokurver er ikke bedre posisjonert. Moreso, noen ivrige deltakere er av den oppfatning at fremveksten av kryptokurver har presset handelsroboter til forkant av de fleste handelsskjermene..

Er det en spesiell grunn til at dette har skjedd? Ideen om å få bransjene dine automatisert mens du bader i solen på en varm sommerdag, høres absolutt fint ut. Men spørsmålet er, på hvilken måte er en crypto trading bot god, og er den bedre enn et menneske?

Hvordan det fungerer

Kilde

Crypto trading bots fungerer ved å bruke en API (Applikasjonsprogrammeringsgrensesnitt) for å kommunisere med børser og opprette eller utføre ordrer på handelsmannens vegne. Bot er personlig koblet til utvekslingen på en konto med et sett med API-nøkler.

Er det trygt å bruke en handelsbot? Selv om det å gi tredjepartsapplikasjon kontroll over handelskontoen din høres farlig ut, er det visse advarsler som beskytter deg. For eksempel er bot begrenset på flere måter, og du kan til og med legge til eller fjerne regler på egen hånd. Som standard klarer de fleste verktøy ikke å ta ut eiendelene på kontoen din. Derfor er du helt trygg.

Er du redd for at handelsboten vil skade kontoen din? Ikke bekymre deg! Du kan også legge til visse begrensninger. For eksempel kan du angi hvor stor risiko du kan ta og hva slags tap du er villig til å lide.

Spesielt er tillit alt som betyr noe i denne nisje. Så lenge selskapet som utvikler programvaren er anerkjent og det ikke er noen (offentlige) utnyttelser, er det ingenting å bekymre seg for.

Fra den tekniske siden fungerer kryptohandelsroboter ved å behandle markedsdata for å utføre kommandoer under visse forhold. For eksempel bruker visse roboter teknisk analyse for å undersøke markedet og bestemme i hvilken retning det kan gå.

Handelsroboter kan bruke komplekse tradisjonelle handelsstrategier eller til og med tilpassede indikatorer. En kort liste over populære strategier og indikatorer inkluderer: Ichimoku-skyer, Bollinger-bånd, glidende gjennomsnitt, Fibonacci-tilbaketrekninger, sosial følelse og ordreflythandel.

Mesteparten av tiden vil en plattform enten tilby forhåndsinnstilte innstillinger eller handelsstrategier som deles av andre brukere. Det er imidlertid også mulig å lage tilpassede strategier og kode handelsbotten selv.

Tre grunner til å bruke kryptohandelsroboter

Hva er hovedårsakene til at handelsmenn velger kryptohandelsroboter? Er det ren gammel futuristisk automatisering, eller er det noe mer bak dem?

Data viser at det algoritmiske handelsmarkedet nådde en verdsettelse på 11,1 milliarder dollar. Innen 2025 skal tallet nå 18,8 milliarder dollar i henhold til estimater fra eksperter. I listen nedenfor finner du tre grunner til at markedet går i denne retningen.

# 1 Handel uten følelser

Frykt er mind-killer, en underbevisst følelse som desimerer alle slags beslutninger og potensielle fremtider. Med hud i spillet er det vanskelig å ikke handle uten å hele tiden bekymre seg for et dårlig utfall.

Følelser spiller en viktig rolle i livet til en næringsdrivende. Faktisk kan de like godt være den viktigste delen av hele handelsprosessen. Det er sant at bare et disiplinert og rolig sinn kan lykkes i markeder. Men hva skjer når et individ ikke alltid kan beholde sin kule personlighet?

FOMO og andre impulsive tankemønstre rammer både nybegynnere og veteranhandlere. Å ikke falle for disse trangene er viktig for å være vellykket.

Snarere enn en kamp, ​​er impulsiv handel en krig som kjempes jevnt og trutt. For de som har en mer utfordrende tid å vinne, kommer kryptohandelsroboter langt. Kaldere enn universet er det ingenting som kan påvirke oppførselen til en maskin. Uansett instruksjoner du gir til en handelsbot, vil automatiseringen følge opp kommandoene uten å nøle.

For å oppsummere kommer kryptohandelsroboter godt med i situasjoner der frykt og andre følelser påvirker handelsbeslutningene dine. De vil utføre eller lukke en ordre utelukkende basert på teknisk informasjon. De vil ikke tenke på hva det er en god idé eller ikke, og de vil heller ikke nøle med å avgjøre før det er for sent.

# 2 Spar tid

Har du noen gang funnet ut at du bruker for mye tid på å se på skjermen? Å handle kryptovaluta kan være enten en hobby eller en jobb. Likevel vil det hjelpe hvis du kontrollerer tiden du bruker i begge tilfeller. Hvis du, eller et familiemedlem, mener at du bruker for mye tid på å overvåke priser eller en bestemt stilling, kan det være på tide å endelig ta en pause.

Crypto trading bots kan hjelpe deg med å ta en pause ved å overvåke markedet og automatisk utføre avgjørelser hvis behovet oppstår. I mellomtiden kan du lene deg tilbake og slappe av.

Mens du er borte, vil handelsboten trygt beskytte din posisjon eller åpne en ny. Ved å bruke automatiseringsprogramvare kan du effektivt spare tid og ha en virtuell assistent som fungerer i stedet for deg når du ikke kan handle.

Handelsboter er spesielt nyttige og fordelaktige om natten. Avhengig av tidssonen din, kan natten være det øyeblikket handelsmenn fra Asia, Nord-Amerika eller Europa våkner.

Har du lagt merke til at volatiliteten og handelsaktiviteten øker under en spesifikk handelsøkt? Var du ikke der for å ta en viktig beslutning? Hvis dette er tilfelle, har du en åpenbar grunn til å bruke automatisert handelsprogramvare.

# 3 Bli mer effektiv

Det vil ta umenneskelige kvaliteter og evner å hele tiden spore markedet og være oppmerksom på alle de forskjellige mulighetene som er tilgjengelige gjennom flere tidsrammer. Med et slikt kraftnivå kan man tenke på alle potensielle oppføringer, utganger, fortjeneste og tap som er mulig å gjøre.

Siden hjernen ikke er så intelligent, er det ikke mye rom for multitasking. Men hva om vi utnytter en maskin som kontinuerlig behandler markedsdata?

Vi kan utvide kapasitetene våre kraftig ved hjelp av kryptohandelsroboter. De kan oppdage prisubalanser som gjennomsnittsøyet ikke kan se. De kan søke i massevis av informasjon bare for å finne det trikset som vil få sjansene dine til å øke, selv om det bare er noen få prosent.

Enkelte plattformer fokuserer også på sosial handel, der handelsmenn deler sine strategier og algoritmer. Har du funnet noen som har gjort en god jobb? Du kan kopiere brukerens handelsbot og bruke innstillingene på din egen bot!

Fordeler og ulemper

Crypto trading bots har mange fordeler. På samme måte har de også noen ulemper som kan avskrekke deg fra å bruke en. For å bedre forstå lønnsomheten til tradingbots og deres potensielle risiko, les følgende liste over fordeler og ulemper.

Fordeler:

  • Sparer tid. Du trenger ikke å spore porteføljen og posisjonene dine hele dagen.

  • Disiplinert handel. Roboter er ikke triggerglade, FOMO kan ikke påvirke dem og resultere i impulsive trekk.

  • Nybegynnervennlig. Utviklere lager brukervennlige handelsgrensesnitt som gjør det enkelt å lære hvordan en trading bot fungerer og hvordan du bruker den.

  • Fungerer 24/7. Ingen sier at du kan drikke kaffe og handle uten å sove. Men hvor lenge vil du vare? La oss være ærlige; ingenting kan slå en robot som jobber 24/7.

  • Raskere utførelse av handel. Responsen og reaksjonstiden til en crypto trading bot er utrolig rask sammenlignet med den gjennomsnittlige handelsmannen. Når tiden er begrenset og beslutninger må tas i løpet av et brutt sekund, vil roboter vise seg å være nyttige.

Ulemper:

  • Dårlig sikkerhet fører til utnyttelser. Hvis programvareselskapet som produserer handelsboten din er dårlig til programmering, kan de legge igjen en utnyttelse eller to. Disse potensielle sikkerhetssvakhetene kan føre til tap av midler.

  • Bothandel er ikke 100% automatisert. Hvis alle skulle bruke algoritmisk handel og lykkes, ville pengene du tjener ikke være verdt noe i det hele tatt. Du må fortsatt overvåke handelsroboter, samhandle med dem og ofte endre innstillinger eller forbedre strategier for å holde seg lønnsomme.

  • Dyrt. Selv om en krypto trading bot er verdt prisen, har du råd til det? Månedlige og årlige pakker kan være ganske dyre for den gjennomsnittlige brukeren. Med mindre du er villig til å investere i fremtiden din, bør du tenke deg om to ganger før du betaler for et dyrt abonnement.

Velge riktig trading bot

Det er en rekke funksjoner som må vurderes før du kjøper et crypto trading bot-abonnement. Mens alle har personlige preferanser, er det fire grunnleggende egenskaper som må utforskes når du vurderer en algoritmisk handelsplattform.

Brukererfaring

Hvorfor bry seg med en handelsbot når den er for komplisert å bruke? Hovedformålet med dette verktøyet er å gjøre livet ditt lettere, ikke vanskeligere. Når det gjelder automatisering av handler, er det rett og slett ingen funksjon som er viktigere enn brukeropplevelse.

De fleste tjenester bør ha et brukervennlig grensesnitt med minimalistisk design. Det bør også tilby mange konfigurasjoner og innstillinger som justerer trading bot. Det bør imidlertid ikke håndheve disse avanserte alternativene. I stedet bør nybegynnere også kunne bruke boten med minimal teknisk ekspertise.

Teknisk støtte

Å delta i markedet med en trading bot er ekstremt følsomt. Feil vil definitivt oppstå på et tidspunkt, og selv om plattformen er perfekt, bør du fortsatt ha muligheten til å kontakte et teammedlem og finne ut hvordan boten fungerer.

Med det i tankene, fokuser alltid på de plattformene med fremragende teknisk støtte. Hvis de er lydhøre og svarer på alle spørsmålene dine i tide, vil du oppdage at tradingbots er sannsynligvis av høy kvalitet. I beste fall er teamet et dedikert supportteam, men det ville ikke skade å ha sosiale kanaler som Telegram også.

Strategier

Tidligere har vi nevnt noen av handelsstrategiene som er ganske populære. Forstå at en handelsbot er akkurat som enhver annen markedsdeltaker, og at den også har muligheten til å bruke forskjellige verktøy og ferdighetssett.

Hvis du allerede har en strategi i tankene for å forbedre porteføljen din, vil det være lurt å spesifikt søke etter plattformer som støtter den aktuelle strategien. Vi anbefaler også at du finner ut i hvilken grad prosessen er automatisert og hvor mye involvering boten krever av deg.

Koste

Nesten alle tjenester og produkter i blockchain-industrien beholder en høy pris, og handelsroboter er ikke forskjellige. Selv om det eksisterer selskaper som tilbyr økonomiske og godt budsjetterte prispakker, er det fortsatt alternativer som koster så høyt som tusenvis av dollar..

Når du velger en plattform, må du huske budsjettet. Vurder kryptohandelsroboter som kan hjelpe deg og ikke verktøy som kan snu livet ditt på hodet. Hvis du nylig er blitt med i kryptomarkedet, ville det være klokere å bruke pengene dine på å forbedre porteføljen din i stedet for å kjøpe dyre handelstjenester.

Trenger en hederlig krypto trading bot?

Bruk det du har lært i denne artikkelen for å lære mer om Reker, en sosial kryptovaluta handelsplattform som har automatisert handel.

Setter rimelige forventninger

Etter å ha gjennomgått formålet, utformingen og brukssakene til en crypto trading bot, er det på tide å fordype oss dypere i våre forventninger. Hele kryptomarkedet er fylt med tomme løfter, og det er alltid opp til samfunnet å sette rekorden rett.

Så, vil tradingbots for alltid endre livet ditt og gjøre deg til en rik mann over natten? Du vet sannsynligvis allerede svaret. Vil det tillate deg å tilbringe all tiden din på stranden mens en AI-pengeautomat gjør alt det harde arbeidet alene? Det er også tvilsomt.

Handelsroboter er ingen supervåpen. Hvis de var det, ville de fleste av oss bruke et slikt verktøy i en måned og forsvinne i uklarhet og aldri komme tilbake.

Den harde virkeligheten er at disse verktøyene bare forbedrer handelsreiser, ikke erstatter den. Det er fremdeles opp til handelsmannen å alltid jobbe med å utvikle den beste strategien og gjøre sin bot mer effektiv. Det tar mye arbeid, tid og erfaring å handle med roboter. Forvent derfor en virtuell assistent og ikke en pengeskriver.

Endelig ord

Teknologisk fremgang påvirker alle livssfærer, inkludert finansmarkeder. Flere og flere tradere bytter til automatisert handel, og statistikk antyder at hele det globale algoritmiske handelsmarkedet vil nå en verdsettelse på 18,8 milliarder dollar innen 2025. Innen den datoen, hvor mange brukere fra vår egen bransje som vil bruke en kryptohandelsbot?

Fremtiden er desentralisert, digital og kanskje til og med automatisert. Hvis dataene er korrekte, vil en stor del av handelsmenn slå om handelsboter. Selv om de er nyttige, representerer ikke roboter en gylden gås som kan få alle våre bekymringer til å forsvinne.

I denne artikkelen har vi utforsket hva en krypto trading bot er og hvordan den kan hjelpe oss. Mens den sentrale forutsetningen ligger i å spare tid, kan deres viktigste funksjon være å skape tid. Ditt daglige energinivå er begrenset, og det er ikke noe annet verktøy som kan handle i stedet for deg mens du sover.

Reker er en sosial handelsplattform for kryptovaluta. Den er designet for både profesjonelle og nybegynnere forhandlere for å komme og lære om den voksende kryptoindustrien. På Shrimpy kan brukere kopiere porteføljene og handelsstrategiene til andre handelsmenn.

Følg oss på Twitter og Facebook for oppdateringer, og still spørsmål til våre fantastiske, aktive lokalsamfunn på Telegram & Uenighet.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me