Hva er en Crypto Wallet? Hvordan lagre Bitcoin sikkert

>

Kopier verdens beste kryptohandlere av registrerer deg for Shrimpy. Det er den enkleste måten å handle som en profesjonell, administrere en portefølje og lære om kryptovalutaer.

Investorer snakker ofte om forskjellige strategier for risikostyring. Imidlertid overser de oftere enn ikke betydningen av kryptovaluta lommebøker som grunnlaget for ethvert risikostyringssystem. Tross alt inneholder de alle eiendelene dine, og uten en sikker lommebok er du nødt til å miste pengene dine.

Cryptocurrency lommebøker kommer i flere formater, priser og til og med størrelser. Selv om denne varianten tilbyr brukerne en rekke produkter å velge mellom, kan det ofte være en tung oppgave å finne den beste lommeboken. Men å sikre eiendelene dine trenger ikke å være vanskelig i det hele tatt. Vi har faktisk bestemt oss for å lage en omfattende guide om lommebøker for kryptovaluta for å hjelpe deg med denne oppgaven.

I denne artikkelen vil vi diskutere hvordan eksperter velger sine cryptocurrency-lommebøker og hvilke typer lommebøker som finnes. Videre vil vi ha to av de beste maskinvarepungene som er designet for å maksimere sikkerheten.

Hvordan Bitcoin bruker Blockchain

Blockchain er en form for distribuert hovedboksteknologi, kanskje det enkleste og mest populære eksemplet. DLT i seg selv er et sikkert arkivsystem.

Hvorfor har kryptovaluta lommebøker betydning?

Fra en hackerperspektiv representerer en kryptovaluta-lommebok den første angrepsvektoren når det gjelder å stjele digitale eiendeler. I dagens tid har hackere en skarpere kant sammenlignet med eksperter på it-sikkerhet, noe som gjør det ekstremt vanskelig å beskytte brukere mot ondsinnede handlinger.

Programvareutviklere må hele tiden holde produktene sine oppdatert og sørge for å oppdage smutthull for å forhindre at hackere får tilgang.

I denne forbindelse må kryptovalutainvestorer være hele tiden klar over risikoen forbundet med å få hacket kontoen eller lommeboken. I dag har verken bytter eller personlige lommebøker vist evne til å unndra seg angrep. I 2020 opplevde krypto-utvekslinger mange hacks, inkludert en hendelse der en person stjal mer enn $ 200 millioner fra Kucoin.

I tillegg, a ny rapport fra CipherTrace avslørte at hackere har økt aktiviteten massivt i år på grunn av fremveksten av DeFi. CipherTrace bemerker at desentralisert økonomi utgjør 50% av alt hacket volum i 2020, med protokoller som blir hacket nesten hver eneste uke.

Selv om det er umulig å beskytte hele bransjen som individ, er det nok at du beskytter dine egne midler ved å innføre alvorlige sikkerhetstiltak. Du kan gjøre det ved å velge en kryptovaluta-lommebok som best passer dine behov og situasjon. Selv om det er vanskelig å ta den riktige avgjørelsen, kan guider som denne drastisk hjelpe deg med å velge den perfekte lommeboken for kryptovaluta.

Det kan være sjelden at en hacker målretter mot din spesifikke lommebok, men det betyr ikke at det aldri kan skje. Faktisk har brukere de siste årene rapportert om situasjoner der hackere har fått tilgang til både programvare- og maskinvarelommebøker. På den kontoen er det viktig å sikre eiendelene dine så snart som mulig ved å ta de riktige forholdsregler.

Hvordan kategoriseres lommebøker?

Før vi forklarer hvordan du velger den beste kryptolommeboken for dine behov, må vi først presentere alle typer kryptovaluta lommebøker som finnes. Tross alt, hvordan kan du velge mellom en papir-, programvare- eller maskinvarelommebok når du ikke vet hvordan de fungerer?

Alle kryptovaluta lommebøker blir først kategorisert som enten varme lommebøker eller kalde lommebøker. Dette kan være det viktigste skillet når det gjelder metoder for lagring av digitale eiendeler. Men hva er forskjellen?

Varme lommebøker representerer en lommebok som de fleste investorer bruker. De er unike for alltid å være koblet til internett, noe som gjør det lettere for en hacker å få tilgang. Imidlertid er varme lommebøker enkle å sette opp og er alltid tilgjengelige med minimale vanskeligheter. Det de mangler i sikkerhet, får de på bekvemmelighet. Som du sannsynligvis allerede kan gjette, inkluderer hot lommebøker programvarelommebøker, nettlommebøker og bytte av lommebøker.

Kalde lommebøker derimot er ikke koblet til internett. De kommer ofte i fysisk form og lar deg ha maksimal grad av beskyttelse. Fordi de er frakoblet, tilbyr kalde lommebøker et bedre alternativ for lagring av kryptovalutaer, spesielt hvis du ikke handler dem regelmessig.

Typer av varme (programvare) lommebøker

Varme lommebøker kalles ofte programvarelommebøker da de kommer i form av et program. Som vi tidligere har avslørt, er disse lommebøkene nesten alltid koblet til internett. Populære typer inkluderer lommebøker, stasjonære lommebøker og mobile lommebøker.

Hvis du er DeFi-forhandler, har du mest sannsynlig hatt interaksjon med minst en nettlommebok. MetaMask er et svært populært alternativ for lagring av kryptovalutaer. Den kan lastes ned som en utvidelse på de fleste nettlesere og konfigureres på samme måte som en vanlig lommebok.

I tilfelle Metamask vil du motta en fraseuttrykk på 12 ord for sikkerhetskopiering og et passord som brukes for å få tilgang til lommeboken. Imidlertid representerer denne formen for hot lommebok det minst trygge alternativet, da et enkelt virus kan ødelegge lommebokutvidelsen i nettleseren din og få tilgang til kontoen din..

Desktop lommebøker inkluderer populære alternativer som Electrum, Mosebok, Bitcoin Core, og Atomic lommebok. Dette er programmer du må laste ned og installere på din PC. Informasjonen til en stasjonær lommebok lagres lokalt i en ‘wallet.dat’-fil som inneholder dine private nøkler.

Selv om de er tryggere sammenlignet med lommebøker, er de fortsatt utsatt for angrep. Vi bemerker imidlertid at lommebøker på skrivebordet er praktiske å bruke. Mobile lommebøker ligner ekstremt lommebøker, med den eneste forskjellen at de er installert på smarttelefonen din.

Typer kalde (maskinvare) lommebøker

Maskinvarekryptovaluta lommebøker kommer i form av en fysisk elektronisk enhet som genererer dine offentlige og private nøkler. Disse nøklene lagres på selve lommeboken, som er frakoblet. Sikkerhetseksperter anser maskinvarelommebøker som det sikreste alternativet for lagring av kryptovalutaer.

Problemet med hardware-lommebøker er imidlertid at de ikke er brukervennlige. Dessuten risikerer brukere å miste eiendelene sine hvis de ikke oppdaterer fastvaren. Selv i tilfelle hardware-lommebøker har det vært rapporter om hack. Vær imidlertid oppmerksom på at en hacker må ha fysisk tilgang til lommeboken din for å hacke den.

Hovedbok og Trezor er de mest populære maskinvarelommebøkene. De blir ofte kjøpt av investorer som søker å lagre digitale eiendeler på lang sikt, og flytter dem sjelden. Når du bare ser på sikkerhet, er maskinvarelommebøker det mest attraktive alternativet når det gjelder å avverge hackere.

Grunnleggende om å velge en kryptolommebok

Å velge en kryptovaluta lommebok er ikke vanskelig i det hele tatt. Tross alt er det eneste du må gjøre å analysere posisjonen din og oppdage hva slags lommebok som passer din situasjon og behov. Mens en mer seriøs investor kan se mot maskinvarelommebøker, kan en nybegynner være trygg på å bruke en programvarelommebok på skrivebordet

Du kan til og med kombinere flere typer lommebøker for å oppleve det beste fra begge verdener og nyte både tilgjengelighet og sikkerhet.

Hvis du for eksempel er ny på markedet og bare gjør det ved å forstå de grunnleggende konseptene og begrepene, kan det være lurt å velge en programvarelommebok på skrivebordet eller smarttelefonen. I dette tilfellet vil du samhandle med et enkelt brukergrensesnitt som praktisk talt veileder deg gjennom hele prosessen. Så lenge du velger et anerkjent selskap, vil midlene dine sannsynligvis fortsatt være sikre.

På den annen side kan du ha investert en betydelig sum penger og ønsker å beskytte investeringene dine. I dette tilfellet vil det være lurt å kjøpe en hardware-lommebok som Trezor eller Ledger. Hvis du ønsker å aktivt handle også, kan du bruke en programvarelommebok til å midlertidig lagre en del av midlene du vil bruke til å opprette handelsposisjoner. Hvaler bruker ofte denne teknikken til kontinuerlig overføring av eiendeler i og utenfor børser, mens de holder et flertall av midlene i et kaldt lommeboklagringssystem.

De beste kryptovaluta lommebøkene

Vi har forklart sikkerhet og hackere som de viktigste årsakene til at du tar cryptocurrency-lommebøker mer seriøst. På den kontoen bestemte vi oss for å gjennomgå to store maskinvarebøker som gir de høyeste sikkerhetsnivåene: Trezor og Ledger.

Trezor

Trezor er en kryptovaluta maskinvarepungeprodusent basert i Europa som tilbyr produkter av høy kvalitet. Disse produktene inkluderer to modeller: Trezor One og Trezor Model T. Begge lommebøkene er nesten umulige å hacke og tilbyr et nybegynnervennlig grensesnitt. Hovedforskjellen mellom de to er typen tilgang.

Trezor One er tilgjengelig via enten en stasjonær PC eller en smarttelefon. Pin-oppføring, passordfrase og enhetsgjenoppretting er tilgjengelig og administreres utelukkende via stasjonære datamaskiner og smarttelefoner.

På den annen side får du tilgang til Trezor Model T i sin helhet via en berøringsskjerm i full farge. Dette gjør modellen helt offline, og krever ingen tilgang til en ekstern enhet.

Begge modellene tilbyr støtte for tusenvis av kryptovalutaer og er kompatible med et bredt spekter av applikasjoner, inkludert stasjonære lommebøker og børser. Hardware-lommebøkene er intuitive og kan settes opp på bare 10 minutter. Trezor er en av de eldste produsentene av hardware-lommebøker, hvis produkter brukes av et stort fellesskap av eiere av hardware-lommebøker.

Trezors hardware-lommebøker kan være ekstremt sikre, men sikkerhet koster noe. Trezor One koster $ 59, mens Trezor T koster $ 159.

Hovedbok

Hovedbok er en annen europeisk lommebokprodusent som designer premium-hardware-lommebøker for kryptovaluta. Lommebøkene deres har en sertifisert sikker brikke som er vert for et tilpasset operativsystem, designet for å sikre maksimal sikkerhet og beskyttelse mot hacks. Lommeboken støtter mer enn 1500 kryptovalutaer, som enkelt kan administreres med den opprinnelige Ledger Live-applikasjonen eller en ekstern lommebok.

Ifølge selskapet har Ledger solgt mer enn 1,5 millioner lommebøker over hele verden. Videre er lommebøkene deres høyt ansett som det beste alternativet for lagring av kryptovalutaer på en kald lommebok.

Sammenlignet med Trezor er Ledgers produkter betydelig mindre. Selskapet tilbyr to typer lommebøker, Ledger Nano S og Nano X. Hovedforskjellen er at Nano X støtter Bluetooth, som gjør det mulig for brukere å koble dem raskt til smarte enheter. Ellers er disse lommebøkene nesten de samme og kommer i størrelsen på en grunnleggende USB-minnepinne.

Ledger Nano S koster $ 59, mens Bluetooth-støttet Ledger Nano X koster $ 119. Hvis du leter etter et budsjettorientert alternativ som er mindre, kan Ledger være det bedre valget for deg. Ellers kan det være lurt å kjøpe en Trezor-lommebok hvis du ønsker å bruke en kald lommebok som ikke trenger å være koblet til en ekstern enhet..

KOPIERE VERDENS BESTE HANDLERE

Det er for tiden tusenvis av aktive handelsmenn som administrerer sin portefølje på Binance. Disse handelsmennene er noen av de mest avanserte handelsmennene i bransjen.

Ytterligere gode leser

Passive Crypto-investeringsstrategier for nybegynnere

The Easy Cryptocurrency Arbitrage Trading Strategies

Skript for Bitcoin Price Live Ticker (ved hjelp av nettsteder)

Terskel rebalansering for kryptoporteføljestyring

Hvordan bygge et kryptoindeksfond

Vår sosiale handelsplattform

Reker er en sosial handelsplattform for kryptovaluta. Den er designet for både profesjonelle og nybegynnere forhandlere for å komme og lære om den voksende kryptobransjen. På Shrimpy kan brukere kopiere porteføljene og handelsstrategiene til andre handelsmenn.

Følg oss på Twitter og Facebook for oppdateringer, og still spørsmål til våre fantastiske, aktive lokalsamfunn på Telegram & Uenighet.

Takk for at du var innom!

The Shrimpy Team

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me