Hva er Huobi Token (HT): Bør du vurdere det?

I fotsporene til sin større rival Binance opprettet Huobi-kryptovaluta-utvekslingen nylig sitt eget token, som en av de tre beste kryptokursutvekslingene over hele verden (juli 2018) kan dette gi veldig god mening for børsen.

Verdien av tokenet har vært knyttet til utvekslingen av børsen, men også til andre faktorer som mynttilførsel og de interne faktorene i Huobi-økosystemet. Så langt har det vært en suksess, men vil det gjøre en god langsiktig investering?

Binance Coin (BNB) har nådd en markedsverdi på nesten $ 1,5 milliarder dollar, og mindre børs KuCoin (KCS) har sett token stige til $ 300 millioner i verdi. Kan Huobi Token (HT) stige fra sin nåværende verdi på $ 160 millioner for å matche KuCoin, eller mer optimistisk Binance Coin?

Når du vurderer at verdien av HT i stor grad er knyttet til overskuddet fra børsen, som fortsetter å vokse med handelsvolum, uansett om kryptokurver stiger eller faller, virker det som en god investering..

Børsene er et område som ikke er veldig opptatt av suksessen eller svikten til en mynt. Så lenge kryptokurver forblir en omsatt eiendel (og jeg tror ikke de kommer til å forsvinne), vil kryptovalutabørsene fortsette å se fortjeneste.

Avstemming & Belønninger fra Huobi Token

En av fordelene med å holde Huobi Token er muligheten til å delta i Huobi Autonomous Digital Asset Exchange (HADAX). Dette er en hybridbørs som lar brukerne stemme på hvilke mynter de vil se oppført.

HADAX Stemmegivning på Huobi

Splitter nye HADAX Sub Brand av Huobi Exchange. Kilde: Hadax

At avstemningen er gjort med Huobi-tokens. Huobi utfører en minimal revisjon, og verdipapirforetak som ZhenFund og Draper utfører aktsomhet for å sikre at prosjektene oppfyller minimale kvalitetsstandarder og er i samsvar med eksisterende forskrifter.

Brukere drar nytte av å kunne få favorittprosjektene sine oppført på en utvekslingsplattform, men de tjener ytterligere på å motta gratis mynter hvis prosjektet blir oppført. Dette gir et incitament til å stemme.

Et scenario kan se et prosjekt som tilbyr 5 gratis tokens airdropped for hver stemme de mottar, og så lenge prosjektet blir oppført, mottar velgerne de airdropped tokens. Hvis prosjektet ikke er i stand til å få nok stemmer til å bli oppført, kan tokens returneres. Så det er vinn-vinn for brukerne uansett utfall.

Huobi reduserte handelsavgifter

Huobi følger en annen ordning enn Binance når det gjelder gebyrer. Så snart du eier BNB-tokens, har du rett til handelsavgiftsrabatter hos Binance. Huobi foreslår imidlertid en abonnementsmodell med fem nivåer av abonnement, og hvert nivå tilbyr lavere handelsavgifter.

For tiden har Huobi et gebyr på 0,2%, mens Binance-avgiften for BNB-innehavere er 0,1%. Imidlertid, med et månedlig abonnement på 12 000 HT, kvalifiserer du deg for det femte abonnementsnivået, som gir deg et redusert handelsgebyr på 0,1%, som samsvarer med Binance-avgiften. Du kan lese mer i vår komplette Binance-anmeldelse.

Huobi VIP Levels Exchange

Huobi VIP-nivåer for handel

Opprinnelig kan det virke som om Binance har bedre gebyrstruktur, men Binance-tilbudet er midlertidig, og innen det femte året er det ikke lenger noen avgiftsreduksjon, og Binance-avgiftene samsvarer med de på Huobi.

Mens du kanskje hevder at 12 000 HT er mye å betale for en 50% reduksjon i handelsavgiftene, og du vil være riktig hvis du diskuterer små investorer, må du huske at Huobi retter sin tjeneste mer mot den institusjonelle investoren. . For disse store investorene kan en besparelse på 0,1% på handelsavgift tilsvare tusenvis av dollar i måneden.

Potensiell vekst for Huobi Token

De to brukssakene som er nevnt ovenfor, vil gi investorer god grunn til å kjøpe og holde HT-token, og bør gi godt opp-potensial for token alene. Som med alle eiendeler skjønt, vil prisen til slutt bli bestemt av tilbud og etterspørsel. Ser vi på en ressurs som Huobi Token, vil de tre viktigste drivere for etterspørsel være:

  1. Hvor mange institusjonelle investorer som blir med på Huobi-plattformen
  2. Hvor mange handelsmenn tror verdien av HT vil øke
  3. Interesse fra investorer som ønsker å delta i avstemningsrunder for nye prosjekter

Alle disse etterspørselsdrivere er nært korrelert med de samlede kryptovalutamarkedene, og et bjørnemarked som vi opplever nå kan holde tilbake byttetokener som HT. Hvis markedene går tilbake til å gå sterkt høyere, er det sannsynlig at crpytvalutaer vil se større mainstream-adopsjon, og Huobi vil se større interesse fra institusjonelle investorer som kan registrere seg for VIP-abonnementer..

Huobi Token Fordeler

Huobi Token Fordeler

Et stigende marked vil også hjelpe airdrops belønningsprogram, siden det vil øke konkurransen om å bli notert på HADAX. Den økte konkurransen vil føre til større belønninger til velgerne, noe som igjen vil stimulere flere til å kjøpe HT slik at de kan stemme på prosjekter og få gratis tokens.

Huobi selv har også støttet prisen på HT gjennom deres tilbakekjøpsprogram. Hvert kvartal foretar Huobi et tilbakekjøp der 20% av valutakursfortjenesten brukes til å kjøpe Huobi Tokens og låse dem bort i et Investor Protection Fund. Dette virker for å redusere tilgangen på HT, noe som gjør den gjenværende HT mer verdifull.

Huobi Token vs. andre byttetokener

Huobi er ikke den første børsen som utsteder sitt eget token. Binance (BNB), Bibox (BIX), KuCoin (KCS) og Coss (COSS) har alle også utstedt sine egne tokens. Alle disse tre byttetokenene har hatt suksess, med Binance-token når nesten 1,5 milliarder dollar i markedsverdi, mens KuCoin har en markedsverdi på 300 millioner dollar, og Bibox har sett sin token stige til 75 millioner dollar i markedsverdi. COSS er verdsatt til bare 10 millioner dollar.

Derimot har Huobi Token allerede en markedsverdi på $ 160 millioner. Det er dobbelt så høy som Bibox-verdien, og vi kan forestille oss at den snart også vil innlukke KuCoin-markedsverdien.

Huobi Exchange Token sammenlignet

Huobi Token sammenlignet med andre Exchange Tokens

Andre kan være enige, siden Huobi Token ser omtrent 25% av markedsverdien i daglig volum, noe som viser at det er mye handelsvolum. Derimot har de andre myntene mindre enn 10% av markedsverdien i daglig handelsvolum, og i tilfelle KuCoin mindre enn 1%. Det ser ut til at investorer er mest interessert i byttetokener som betaler investorer direkte gjennom luftdropper og brannskader, snarere enn gjennom utbytteutbetalinger.

Huobi har en ekstra sjanse til å øke sin token-verdi, og det er gjennom markedsføringsarbeidet. Som en sørkoreansk børs har det meste av sin innsats vært rettet mot markedsføring i Asia, og mange europeere og de i Nord- og Sør-Amerika er ikke klar over at Huobi til og med har et tegn. Hvis det øker markedsføringsarbeidet til en global skala, kan det se adopsjonsnivåer nær Binance-token.

Konklusjon

Huobi Token ser seriøst ut fra alle som tror at kryptovaluta er kommet for å bli. Det har mange brukstilfeller som vil fungere for å øke verdien, samt flere som reduserer tilbudet. Det ser også ut til å være for øyeblikket undervurdert sammenlignet med andre byttetokener, mens det også nyter stor grad av popularitet blant handelsmenn.

Det faktum at det er relativt ukjent utenfor Asia, fungerer også i sin favør, og kan se betydelig opp hvis det blir mer kjent i hele Europa og Nord-Amerika. Dette vil være lik veksten sett fra Binance og KuCoin når de økte markedsføringen og spredte ordet om myntene sine lenger unna..

Til slutt tror jeg at veksling av mynter er verdt å ta seriøs vurdering generelt. Så lenge du tror at kryptokurver ikke forsvinner, gir børsene perfekt mening. De vil fortsette å tjene penger uansett hvilke kryptovalutaer som råder. Det eneste spørsmålet er om en børs vil overleve, og Huobi virker absolutt godt posisjonert for å fortsette å tilby sine tjenester lenge inn i fremtiden.

Utvalgt bilde via Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me