Hvordan handle kryptovaluta på binance

>

Binance er allment ansett som den mest populære kryptovaluta-utvekslingen i verden. Med et døgnåpent handelsvolum som har vært kjent for $ 10 milliarder dollar, er det ikke rart at Binance har vakt internasjonal oppmerksomhet.

Det glatte grensesnittet, hurtig ordreutførelsesmotoren og det store utvalget av eiendeler gjør det til en tiltalende handelsplattform for alle kryptotrader.

Hvis du er en av de mange handelsmennene som har blitt overbevist om å bli med i Binance, men ikke vet hvor du skal begynne, vil denne artikkelen hjelpe deg i gang. Vi vil grave i ugresset for hvordan du setter inn penger i Binance, utfører din første handel og trekker ut kryptovaluta fra børsen.

Ikke glem å registrer deg med Shrimpy for å maksimere potensialet i porteføljen din.

Binance gjennomgang

Det er fristende å si det Binance trenger ingen introduksjon, men igjen, det ville ikke skade å oppdatere deg selv …

Leserne som allerede handler med Binance, registrerer seg for en Rekekonto for å begynne å automatisere handelsstrategien. Det tar bare 5 minutter å sette opp og kan øke avkastningen over en enkel kjøp og hold-strategi med over 305%!

Registrere

Figur 1: Registrer deg med Binance.

Før vi kan dykke inn i de uendelige handelsmulighetene som venter på oss på Binance, må vi først registrere en konto hos børsen.

Registrer deg med Binance

Binance har en strømlinjeformet opplevelse som gir handelsmenn muligheten til å raskt registrere seg og begynne å handle på få minutter.

De fleste investorer utenfor USA vil kunne registrere, finansiere en konto og utføre sin første handel på mindre enn 15 minutter.

Dessverre for amerikanske kunder godtar ikke hovedbinance.com-nettstedet lenger kunder fra USA. I stedet bør amerikanske kunder bruke det nye binance.us nettsted.

Binance.us er tilknyttet kjernen Binance exchange, men det tilbyr færre eiendeler og handelsfunksjoner for å overholde amerikansk lov.

Angi e-postbekreftelseskode

Figur 2: Skriv inn bekreftelseskoden som Binance sender til e-postkontoen din.

Når vi har oppgitt kontoinformasjonen vår, sender Binance oss en e-post med en engangskontobekreftelseskode. For å komme inn på kontoen vår for første gang, må vi legge inn denne koden i boksene som presenteres på siden.

I denne opplæringen vil vi ikke dekke hvordan du setter opp en flerfaktorautentiseringsenhet, men vi anbefaler på det sterkeste at alle som oppretter en konto, umiddelbart må opprette MFA på kontoen for å sikre pengene sine.

Velg for å sette inn krypto

Figur 3: Velg å sette inn kryptovaluta på byttekontoen.

Av hensyn til denne guiden, la oss anta at vi allerede eier kryptovaluta som kan deponeres i børsen. I så fall kan vi velge alternativet for “Deposit Crypto”.

Hvis dette var vår første gang vi kjøpte kryptovaluta, ville vi trenge å bruke alternativet “Deposit Cash”. Dette vil ta oss gjennom prosessen med å sende penger til børsen. Med pengene vi setter inn, vil Binance tillate oss å handle fra fiat-valutaer til kryptovalutaer. Binance tilbyr for tiden et bredt spekter av fiat-finansieringsalternativer, inkludert kredittkort, debetkort og bankoverføring.

Sett inn midler

Figur 4: Velg en kryptovaluta for å sette inn og sende penger til byttekontoen.

Når vi har valgt kryptovalutaen vi vil sette inn i rullegardinmenyen “Coin” på venstre side av skjermen, vil vi se en QR-kode og en adresse presentert under overskriften “Deposit Network”..

Ved å bruke en mobil kryptovaluta-lommebok og skanne QR-koden, vil pengene sende pengene til kontoen vår på samme måte som å legge inn innskuddsadressen i en maskinvare- eller stasjonær lommebok. En av disse to alternativene kan brukes til å sette inn penger på Binance-byttekontoen vår.

Uansett hvordan vi bestemmer oss for å sende midlene, må vi huske å dobbeltsjekke og trippel sjekke adressen når vi sender penger. Innskuddsadressen skal samsvare med kryptovalutaen vi setter inn, og hver bokstav eller nummer må være nøyaktig riktig. Hvis vi gjør en feil, kan midlene gå tapt for alltid.

Påminnelse: Innskuddsadressen er spesifikk for hver byttekonto. Hvis du skriver inn en innskuddsadresse for andres byttekonto, blir midlene sendt til den andre personens konto. Siden blockchain-transaksjoner er irreversible, ville det ikke være noen måte å reversere transaksjonen.

Vis saldoer

Figur 5: Se saldoen vår.

Når vi har satt inn pengene våre, kan vi velge “Spot” -lommeboken i navigasjonslinjen til venstre for å se midlene som er satt inn.

Vi kan også nå denne siden når som helst ved å velge rullegardinlisten “Lommebok” i den øverste navigasjonslinjen og velge “Spot lommebok”.

Legg merke til at det kan ta litt tid før midler dukker opp i en spot lommebok på børsen. Hver blockchain har forskjellige transaksjonshastigheter, så det kan ta over 10 minutter å se midlene dukker opp i børsen etter at de er sendt.

Begrens rekkefølge

Figur 6: Plasser en begrensningsordre for en bestemt pris og beløp.

Nå som midlene er overført sikkert til vår valutakonto, kan vi begynne å handle! Det er her spenningen starter.

For å utføre vår første ordre, naviger til rullegardinmenyen “Trade” i overskriften og velg “Classic”. Den klassiske utsikten er den mest populære måten å handle kryptovaluta på Binance.

På Binance-sentralen er det noen forskjellige alternativer for ordretyper som vi kan plassere med sentralen. De mest populære to ordretypene er begrensningsordrer og markedsordrer.

Bestillingstyper

Begrensningsordrer og markedsordrer er de vanligste ordrene som er tilstede på kryptovaluta-børser. Lær alt du trenger å vite om disse ordretypene i denne fulle guiden.

En begrensningsordre krever to deler til ordren: En pris og et beløp. Prisen forteller børsen til hvilken pris (eller bedre) du er villig til å kjøpe eller selge en kryptovaluta. Beløpet vil fortelle børsen hvor mye av pengene du vil bruke på å kjøpe eller selge kryptovalutaen.

Først når vi utfører en handel, bør vi forsikre oss om at vi ser på det riktige paret for kryptovalutahandel. Binance støtter hundrevis av forskjellige handelspar som kan brukes til å handle kryptovaluta. For å finne handelsparet vi ønsker å bruke, velg en av kursvalutaene øverst til høyre der det står “BTC”, “ALTS” og “USDT”. Når vi har gjort det, kan vi se og velge forskjellige handelspar i rulleboksen under disse valgene.

I dette eksemplet har vi deponert vår Bitcoin til børsen, så vi vil fokusere på Bitcoin-handelspar. Spesielt hvis vi ønsket å handle fra Bitcoin til USDT, velger vi handelsparet BTC / USDT.

Når det aktuelle Bitcoin-handelsparet er valgt, kan vi legge inn vår informasjon for handelen og sende inn bestillingen ved å velge “Selg BTC”.

Markedsordre

Figur 7: Plasser en markedsordre for et bestemt beløp.

I motsetning til å begrense bestillinger, krever markedsordrer bare et beløp. Det er fordi en markedsordre automatisk utføres på børsen til nåværende beste pris. Den beste prisen bestemmes av de åpne ordrene som er plassert i ordreboken av andre handelsmenn.

Det er noen nyanser i hvordan markedsordrer utføres, så vi anbefaler å lese hele den pedagogiske artikkelen om hvordan du kommer i gang med kryptokurrencymarkeder.

Spotmarkeder

Et spotmarked er et sted der kjøpere og selgere kommer sammen for å utveksle kryptovaluta …

Av hensyn til denne opplæringen bruker vi markedsordrefunksjonaliteten til å selge midlene vi har satt inn på børsen.

Selg eiendel

Figur 8: Trykk “Selg BTC”.

Det er på tide å gjøre vårt første salg!

Etter at vi har valgt nøye ut hvor mye av midlene vi ønsker å selge, skriver du inn verdien i “Beløp” -feltet og klikker på “Selg XXX”. I dette tilfellet selger vi Bitcoin, men grensesnittet vil se det samme uansett hvilken kryptovaluta vi kjøper eller selger.

Hvert aktivahandelspar på børsen vil ha sitt eget diagram, ordreboksdata og handelshistorikk. De oppgitte dataene kan hjelpe oss med å bestemme når det er på tide å kjøpe eller selge en eiendel.

Velg alternativet “Selg BTC” når du er klar, og føl deg stresset med å umiddelbart handle penger til en ny eiendel.

Uttak

Figur 9: Trekk ut midlene dine.

Når vi har handlet en stund og bestemmer oss for å flytte midlene fra børsen, kan vi bruke en lignende prosess som den vi pleide å sette inn penger til børsen i utgangspunktet.

For å ta ut midler, start med å navigere til rullegardinmenyen “Wallet” og velg “Spot Wallet”. Dette vil laste inn gjeldende saldoer for hver eiendel på valutakontoen din.

Vi kan se i figur 9 at vi har handlet alt til USDT, så vi har bare USDT på kontoen vår.

La oss ta ut disse midlene!

Skriv inn adresse

Figur 10: Ta ut midler fra børsen ved å angi uttaksadressen.

Etter at vi har valgt eiendelen vi vil ta ut, må vi oppgi aktiva-adressen vi ønsker å ta ut. I dette tilfellet, siden vi trekker tilbake USDT, vil vi bruke en USDT-adresse.

På samme måte som når vi setter inn penger til sentralen, dobbel og trippel sjekk adressen. Feil skriving av adressen kan føre til at midlene går tapt permanent. Det er ingen refusjon eller reversering av transaksjoner.

Merk: USDT er tilgjengelig på forskjellige nettverk. Dobbeltsjekk for å sikre at det er riktig overføre nettverk er valgt når du trekker ut USDT.

Konklusjoner

Det er det!

Ovenstående trinn er alt vi trenger for å komme i gang med å handle på Binance. Å sette inn penger og foreta den første handelen kan være et livsendrende øyeblikk.

Etter at vi har blitt komfortable med ideen om å handle på en kryptokursutveksling, kan vi gå videre til tradingbots og andre verktøy for porteføljeforvaltning.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me