Hvordan investere i Bitcoin: 3 enkle trinn

>

Hvis du leser dette, trenger du sannsynligvis ikke mye å overbevise om hvorfor du bør investere i Bitcoin. Det er sannsynlig at du allerede vet at Bitcoin digital valuta er revolusjonerende gjennomsiktig, ansvarlig, pålitelig og desentralisert.

Så vi hopper over banen og kommer rett inn i det grusomme om hvordan du investerer i Bitcoin. Klar?

Den enkle måten å kjøpe Bitcoin er også den mest direkte. Nei, du trenger ikke gjøre noe spesielt som å flytte penger til en hemmelig konto. De fleste regjeringer er helt fine med at du kjøper Bitcoin så lenge du betaler skatten din – med mindre du selvfølgelig bor i Nepal, i så fall er det forbudt å bruke Bitcoin helt.

La oss hoppe inn i hvordan du kjøper Bitcoin i noen få enkle trinn. Avhengig av hvor raskt du beveger deg, bør hele prosessen bare ta 20 til 30 minutter – kanskje enda mindre!

1. Opprett en Bitcoin Exchange-konto

Først og fremst må du starte med å opprette en Bitcoin-byttekonto.

En Bitcoin-utveksling er mindre komplisert enn det høres ut – for å bruke en, trenger du ingen spesiell handelsspesifikk kunnskap. En Bitcoin-børs ser heller ikke ut som handelsgulvet i Nasdaq.

I stedet er Bitcoin-børser rett og slett nettbaserte dashbord og apper som har forenklet de erfarne ned til et par klikk på noen få knapper. I dag ligner det å kjøpe BTC som å legge inn en Amazon Prime-ordre.

Det er noen få kategorier av Bitcoin-børser. Den for deg vil avhenge av hvor mange alternativer du vil ha for å lage din BTC-investering.

 1. Bitcoin Exchange for nybegynnere – Hvis alt du vil gjøre er å investere i Bitcoin med minst mulig komplikasjon, så lagre den digitale valutaen på lang sikt, så er dette børsen for deg. Faktisk ser eller føles denne kategorien av Bitcoin-utveksling ikke ut som en utveksling siden den for det meste er appbasert. Leter du etter en Venmo- eller PayPal-opplevelse for å kjøpe BTC? Det var det.

 2. Bitcoin Exchange for tradere – For det første er det Bitcoin-børsen for handelsmenn. Disse børsene har enkle versjoner med mindre handelsverktøy for folk som enkelt vil kjøpe Bitcoin. Imidlertid, hvor de virkelig skinner, er å gi TradingView diagrammer, tonnevis av tekniske analyseverktøy og forskjellige alternativer for kjøpstyper som stopptap, etterfølgende stopp og mer. Gå for denne typen Bitcoin-utveksling hvis du vil investere i BTC, og utvid ferdighetene dine som handelsmann.

 3. Bitcoin Exchange for jevnaldrende – Kanskje du har studert den desentraliserte naturen til blockchain og vil være tro mot Satoshi Nakamotos visjon. I så fall foretrekker du en desentralisert Bitcoin-utveksling som gjør det mulig for jevnaldrende å koble seg til hverandre for å kjøpe og selge Bitcoin direkte, alt uten en formidlende institusjon. P2P Bitcoin-børser lar jevnaldrende koble til sine sikre Bitcoin-lommebøker og handle med de laveste avgiftene. Selv om det er litt mer komplisert enn alternativ 1 og 2, er desentraliserte børser verdt innsatsen.

Etter at du har bestemt deg for hvilken kategori som passer best for deg, er det på tide å opprette en Bitcoin-byttekonto. Uansett hvilken kategoriutveksling du går på, er prosessen vanligvis den samme – bare gå over til registreringssiden og fyll ut påmeldingsskjemaene.

Det er et par viktige punkter å merke seg. For det første, for kategori 1 og 2, trenger du grunnleggende identifikasjonsinformasjon for å bevise at du er den du sier du er, og at bankkontoen du kobler til, tilhører deg.

For kategori 3 trenger du ikke å oppgi identifikasjonsinformasjon i det hele tatt, men du trenger en kryptovaluta-lommebok med kryptovaluta som allerede er i den for å handle mot Bitcoin.

Bitcoin-børser for nybegynnere

 • Square Cash-app – En enkel måte å kjøpe Bitcoin ved hjelp av en pålitelig app.

 • Coinbase – Coinbase-appen gjør det enkelt å investere i Bitcoin.

 • Coinmama – Pionerer med å kjøpe Bitcoin med kredittkort.

Bitcoin-børser for tradere

 • Binance – Global, klarert kryptobørs.

 • Huobi – Proverktøy for erfarne handelsmenn.

 • Tvillingene – Crypto exchange drevet av Winklevoss tvillinger.

 • Kraken – Populær Bitcoin-børs for europeiske investorer.

 • eToro – Sosial plattform både å kjøpe og selge Bitcoin.

Bitcoin-børser for jevnaldrende (desentralisert)

 • Binance DEX – En desentralisert børs drevet av Binance.

 • IDEX – Populært DEX for handel med ERC20-tokens.

 • Kyber Network – Enkelt, desentralisert verktøy for å bytte kryptovaluta.

2. Kjøp Bitcoin med et kredittkort, debetkort, tilknyttet bankkonto eller krypto

Etter å ha opprettet en konto med Bitcoin-utveksling du ønsker, er neste skritt å investere i Bitcoin ved å kjøpe noen!

Denne delen er veldig enkel og grei fordi det vanskeligste valget ligger bak deg nå (å velge riktig Bitcoin-børs).

Et råd er imidlertid at ikke alle børsene i forrige avsnitt fungerer med den valgte betalingsmåten din. Så finn ut hvilken måte å betale er den beste metoden for deg, dobbel tilbake og sørg for at Bitcoin-børsen du har valgt er riktig.

Bitcoin-børsene for nybegynnere og handelsmenn har alle muligheter for å investere i Bitcoin med kredittkort, debetkort eller tilknyttet bankkonto, mens de desentraliserte børsene ikke.

Hvis betalingsmåten din er strengt kryptovaluta, vil en desentralisert kryptobørs eller en Bitcoin-børs for handelsmenn passe deg best.

Med det ute av veien, la oss evaluere hvordan du kan investere i Bitcoin med et kredittkort, debetkort eller tilknyttet bankkonto.

Uansett hvilken børs du velger, må du gå gjennom flere verifiseringstrinn før du kjøper Bitcoin. For å spare deg tid, ha følgende ting klare før du starter prosessen:

 1. En offisiell form for ID som førerkort, pass eller ID-kort.

 2. Ditt kredittkort, debetkort eller bankkontoinformasjon (kontonummer, rutingnummer og bankens navn).

 3. Adressebevis (en nylig regning for verktøy vil være tilstrekkelig).

Med disse elementene i hånden, vil du være klar til å investere i BTC på bare noen få minutter.

Det kan være verdt å ta en barbering før du søker, men noen ganger vil sentralen be om en selfie for å sikre at du virkelig er deg!

Etter å ha lagt til betalingsinformasjonen din på Bitcoin-byttekontoen, er du klar til å gå. På de fleste børser er prosessen for å kjøpe BTC super rask og er over etter bare noen få klikk.

I et nøtteskall, bare angi mengden BTC du kjøper, eller mengden fiat-valuta du vil bruke. Bekreft beløpet på følgende skjermbilde, send deretter inn transaksjonen, og voila!

Er det trygt å investere i Bitcoin med kredittkort, debetkort eller tilknyttet bankkonto?

Du lurer kanskje på om det er trygt å bruke kreditt- / debetkort eller bankkonto når du kjøper Bitcoin. Tross alt er det nok dårlige nyheter om hackere og kompromittert informasjon der ute for å skremme selv den mest selvsikker kjøperen.

Det er imidlertid helt trygt å kjøpe Bitcoin med kredittkort, debetkort eller tilknyttet bankkonto så lenge som du gjør det gjennom en pålitelig Bitcoin-utveksling.

Pålitelige Bitcoin-børser deler flere kvaliteter. De er:

 1. Regulert – I samsvar med lokale forskrifter & ordinanser

 2. Kompatibel – Overholdelse av KYC og AML lover

 3. Forsikret – Støttet av en forsikring som dekker tap

I forrige seksjon deler alle Bitcoin-børser for nybegynnere og tradere som er oppført, disse tre kvalitetene, noe som gjør dem til alle fenomenale valg for å investere trygt i Bitcoin.

Er det lovlig å kjøpe Bitcoin?

Å kjøpe Bitcoin er lovlig – veldig lovlig – i de fleste land i verden med noen få unntak.

 • Kina

 • Vietnam

 • Colombia

 • Ecuador

 • Bolivia

 • Egypt

 • Pakistan

Bortsett fra disse landene, anser resten av verden det som lovlig å kjøpe Bitcoin, selv om mange fremdeles opprettholder Bitcoin-bankforbud.

Må jeg betale skatt for Bitcoin-investeringen min?

I et ord, ja. Investering i Bitcoin utgjør en skattepliktig begivenhet i de fleste land der det er lovlig.

Heldigvis gjør Bitcoin-børser som Coinbase, Binance og andre denne prosessen ekstra enkel for deg ved å tilby utskrivbare skattedokumenter relatert til investeringene dine..

3. Lagre Bitcoin i en klarert & Sikker kryptovaluta lommebok

Velg en pålitelig Bitcoin Exchange – Sjekk.

Kjøpte BTC med kredittkort, debetkort, bankkonto eller krypto – dobbel sjekk.

Hva er igjen? Lagre investeringen din, selvfølgelig!

Nå har konvensjonell visdom de siste årene uttalt at man burde aldri lagre Bitcoin i en utvekslingslommebok. Er det fortsatt sant? Svaret er … ja og nei.

Coinbase forsikrer for eksempel saldoen av eventuelle midler som er igjen i varme lommebøker på børsen (ca. 2% av all digital valuta som forvaltes av børsen). Binance støtter sine digitale lommebøker med et forsikringsfond som heter SAFU.

Så på større børser er forsikring vanlig. Gjør dette det ok å lagre Bitcoin der? Potensielt, men å gjøre det er langt fra ideelt.

Det er fordi lommeboken tilhører børsen – ikke deg. Den sikreste måten å lagre Bitcoin på vil alltid være en i en privat lommebok med digital valuta som du eier nøklene til.

I tillegg er ikke alle personlige Bitcoin-lommebøker like. For å få mest mulig ut av lommeboksikkerheten, vil du gå sammen med det som kalles en maskinvare lommebok.

Maskinvarelommebøker er USB-lignende fysiske enheter som beskytter de private nøklene som låser opp Bitcoin-lommeboken din. Med en hardware-lommeboklagring for Bitcoin er du den eneste eieren av de private nøklene som får tilgang til den, noe som gjør deg økonomisk uavhengig.

I vår bok er det en fin måte å lagre pengene dine på, siden du ikke trenger å være avhengig av en ekstern kilde for å få tilgang til Bitcoin-investeringen din.

På dette tidspunktet har maskinvare-lommebokløpet bare to hester.

 1. Ledger Nano S

 2. Trezor lommebøker

Det er andre merker der ute som lager solide maskinvarepunger for Bitcoin, men Ledger og Trezor er ligaer foran feltet når det gjelder sikkerhet.

Konklusjon

Å investere i Bitcoin er mye enklere i dag enn for bare noen få år siden, eller til og med i fjor! Bitcoin-utveksling har gjort fremskritt i å myke opp brukeropplevelsen fra et hackeri, vanskelig å navigere til en prosess på linje med bruk av Amazon Prime.

I den nærmeste fremtiden vil denne prosessen sannsynligvis bli enda enklere med Bitcoin-investeringsapps med ett klikk som kommer online.

Uansett hvilken teknologi fremtiden bringer, kan du investere i Bitcoin akkurat her, akkurat nå, ved å følge de enkle trinnene som er beskrevet i denne veiledningen..

Ytterligere gode leser

Casestudie: Bruk av maskinlæring for porteføljestyring

Cryptocurrency Trading Bots – Den komplette guiden

Terskel rebalansering for kryptoporteføljestyring

Crypto Trading 101: Forskningsverktøy

Kryptobrukere som diversifiserer, utfører bedre

Vår sosiale handelsplattform

Reker er en sosial handelsplattform for kryptovaluta. Den er designet for både profesjonelle og nybegynnere for å lære om den voksende kryptoindustrien. På Shrimpy kan brukere kopiere porteføljene og handelsstrategiene til andre handelsmenn.

På mindre enn noen få minutter kan du få kontakt med de ledende handelsmennene i verden. Å følge flere ledere av gangen gir en måte for hver bruker å administrere en mangfoldig portefølje av strategier og kryptovalutaer.

Shrimpy støtter 16 av de ledende kryptobørser, automatiserte porteføljestrategier og markedssporingsverktøy. Lær mer om alt Shrimpy tilbyr ved å følge disse linkene:

Egenskaper

Studier

Opplæringsprogrammer

Følg oss på Twitter og Facebook for oppdateringer, og still spørsmål til våre fantastiske, aktive lokalsamfunn på Telegram & Uenighet.

Takk for at du var innom!

The Shrimpy Team

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me