Hvordan knuse konkurransen uten penger

>

Overraskelse! Du har konkurranse.

Disse konkurrentene har samlet inn mer finansiering, ansatt større lag eller eksistert lenger enn deg. Konkurrentene dine kan bli spioneringen som bransjestandard eller pålitelige av millioner.

Likevel, du vil fortsatt ta dem på. Du er ute etter den store fisken. Det er ikke i deg å nøye deg med utklipp, du spiller bare for alle kulene.

Hvordan begynner du å knuse konkurransen?

Hvis du er en av alle som har konkurranse, har du flaks! Jeg skal gi deg hemmelighetene til å knuse konkurrentene dine. Så ta ut pennen og papiret, livet er i ferd med å bli enkelt (men ikke lett) for deg.

Produktbesettelse

Fremfor alt annet trenger du en besettelse med produktet ditt. Til det punktet at det er ekkelt.

Du kan ikke slutte å tenke på det. Du spiser, sover og puster inn produktet. Det er trist.

De gangene du spaserer midt i samtaler fordi du tenker på nye funksjoner, er ikke en forbannelse, det er en velsignelse.

De lange søvnløse nettene dine er ikke forgjeves. De driver din lidenskap og gir deg suksess.

Folk synes det er irriterende, men du kan ikke hjelpe det.

Denne oppførselen er kanskje ikke sunn, men konkurrentene dine har ikke den samme besettelsen. Mens de heller vil sove godt om natten og ha en sunn balanse mellom arbeid og privatliv, ga du det hele dagen du startet selskapet.

Det var ikke et valg, produktet forbruker deg nå. Den spiser på deg, dag ut og dag inn. Når du tror du ikke kan komme lenger, tar du et nytt skritt.

Konkurransen din vil stoppe når de blir slitne eller når ting blir tøffe. Du må holde kursen og begrense dem.

Konkurrentleksjon 1: Hvis du vil slå konkurransen din, trenger du en usunn besettelse med produktet ditt.

Teamarbeid

En god teambuilding-øvelse. Det fungerer best hvis du forestiller deg mochi-risen som din konkurranse.

Du må kjenne teamet ditt innvendig og utvendig. Fordelen går til teamet som kan nevne hver enkelt persons styrker og svakheter. Det burde ikke være første gang dere utvikler produkter sammen.

Et spørsmål trenger ikke e-post, det skal være en samtale over skulderen til medstifteren din. Dette reduserer kommunikasjonstiden fra timer eller til og med dager, til sekunder.

Et sterkt team er grunnlaget for ethvert selskap. Et svakt team kan gjøre en strålende idé om til en haug med søppel. Et sterkt team kan bygge en strålende virksomhet fra en haug med søppel.

Slik gjør vi det

De fleste av oss har jobbet sammen i nesten 10 år. Ikke bare har vi kjent hverandre i nesten et tiår, men vi lever fortsatt sammen. Vi spiser sammen. Vi jobber i samme lille rom i huset.

Det stemmer, hver og en av oss jobber fra vårt lille kontor (nei, ikke den mytiske garasjen) i det lille huset vårt.

Datamaskinene våre er bare få meter fra hverandre, så alle problemer løses umiddelbart. Det er sjelden vi har problemer som tar lengre tid enn 10 minutter å løse, med mindre vi sover.

Selv da er vi ganske flinke til å sove.

Bilag A.

Konkurrentene dine vil ikke ha samme lagstruktur som deg. Et stramt nit team er din fordel, så bruk det.

Konkurrenten som har et dusin deltidsansatte spredt over hele verden er ikke din bekymring, det er de fire gutta i et rom som knuser koden sammen til de små timene om natten.

Teamet er lite, men avgjørelsene er raske og bevisste. Det er ikke uvanlig at konkurrentene dine retter problemer som skal løses på få sekunder, til problemer som blir løst neste dag eller til og med neste uke..

Denne kommunikasjonen bryter ned resulterer i en høy overhead som gjør fremgangen sakte.

Ikke fall i de samme fallgruvene som konkurrentene dine. Hold kommunikasjonen overhead lys, løs problemer raskt, og gi en enkel ordning for hvordan arbeidet blir gjort.

Konkurrentleksjon 2: Hvis du vil slå konkurransen din, må du bygge et team som jobber bedre sammen.

Finansiering

Er det dårlig?

Finansiering betyr ikke noe hvis du ikke vet hva du skal gjøre med det.

Noen av konkurrentene dine har millioner av dollar i finansiering. De kaster alt de har på problemene sine og håper noe vil feste seg.

I stedet for å metodisk utføre sin visjon og itere, tvinger de seg inn i markedet med en halvbakt løsning som folk flest ikke vil ha.

Problemet stammer igjen fra produktet. Uten overbevisning om ideen, vil ikke konkurrentene ha visjonen for en verden som er bedre enn den er i dag.

Bruk av produktet fører bare til en rekke “hvorfor” spørsmål som forvirrer brukeren. De tok seg aldri tid til å forstå hva brukeren faktisk bryr seg om eller hva de vil kunne gjøre.

Du kan komme lenger med $ 0 i finansiering enn mange lag kan med over $ 1 million i finansiering. Måten du oppnår dette på er enkel. Kutt ut hvert unse lo. Du må finne fantastiske mennesker som tror på visjonen din, finne gratis markedsføringsmuligheter og utvikle egen programvare med ditt eget team.

Konkurrentleksjon 3: Hvis du vil slå konkurransen din, kan du løse problemene dine med oppfinnsomhet, ikke penger.

Brukerfokus

“Ikke jobben min!” Vel, i det minste ikke lenger.

Brukerne bryr seg ikke om problemene dine.

Det er den harde sannheten.

Du har ikke friheten til å bruke ordene “vi fikser det senere”. Du fikser det nå.

Når du ikke fungerer, jobber du. Når problemet er løst, kan du ta en pause, men ikke før den tiden.

For å forbedre forbindelsen din med brukerne, må det være en konstant dialog. Åpne så mange kanaler som mulig for brukere å få kontakt med deg.

Sørg for at du kobler deg til hver gruppe på en jevnlig basis.

I stedet for 2 eller 3 samtaler med brukere hver dag, bør du ha 10 til 20. Fordyp deg i deres potensielle og forstå helt hvor de kommer fra.

Disse samtalene vil lede deg gjennom de tøffe beslutningene som må navigeres på daglig basis.

Hvis du noen gang er i tvil om hvorfor du kan bli knust av konkurrentene dine, må du ikke se lenger enn holdningen din når du kommuniserer med brukerne..

Konkurrentleksjon 4: Hvis du vil slå konkurransen din, bli en slave for brukerne dine.

Pakk opp

Hvis du vil slå konkurransen din:

  1. du trenger en usunn besettelse av produktet ditt.

  2. bygge et team som jobber bedre sammen.

  3. løse dine problemer med oppfinnsomhet, ikke penger.

  4. bli en slave for brukerne dine.

Du ser kanskje på denne listen over hemmeligheter og tenker ting som “dette høres elendig ut” og “Jeg registrerte meg ikke for å være en slave for brukerne våre”. Eller: “Vent, jeg skal bo sammen med teamet mitt ??”

Helt ærlig har du rett. Det ville være elendig hvis du ikke elsker det du gjør.

Å bli en tjener for brukerne dine skjer ikke av lyst, det skjer naturlig når du prioriterer brukeropplevelsen fremfor alt annet.

Du trenger ikke gjøre disse tingene!

Du er velkommen til å gjøre noe av det ovennevnte. Du kan bare la konkurrentene dine dampe deg fordi de har mer finansiering, erfaring eller andre unnskyldninger.

Eller du kan forberede deg på kamp. Du kan gjøre dine svakheter til styrker. Du kan gjøre ting andre rett og slett ikke er i stand til, ikke vil eller er redd for å gjøre.

Når fienden er ved portene dine, vil du ønske du hadde gjort mer? Eller vil du gå trygt ut i kamp, ​​og vite at det som ser ut til å være fordelene deres, faktisk gjør dem myke, sakte og selvtilfreds.

Penger snakker ikke, et godt produkt gjør det.

Du trenger ikke penger for å begynne å bygge din visjon for fremtiden. Du kan komme lenger uten penger enn mange av konkurrentene dine kan nå med millioner av dollar.

Nøkkelen er intens og besatt fokus. Fokus på produktet og brukerne. Alt annet er sekundært. Markedsføringen er sekundær, partnerskapene er sekundære, og pengene er sekundære. Lag et fantastisk produkt.

_ _ _

Ikke glem å sjekke ut nettstedet til Shrimpy, følg oss videre Twitter og Facebook for oppdateringer, og still spørsmål til våre fantastiske, aktive lokalsamfunn på Telegram & Uenighet.

The Shrimpy Team

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me