Hvordan lage en mangfoldig kryptoportefølje med Coinbase Pro

>

Coinbase har vært en ledende børs i kryptorommet i flere år nå. Ikke bare gir de den mest robuste fiat-rampen for å komme inn i krypto, men de har også en raskt voksende krypto til krypto-utveksling – Coinbase Pro.

Coinbase Pro | Digital aktivautveksling

Coinbase Pro har et variert utvalg av de viktigste eiendelene som er tilgjengelige i kryptomarkedet. For å fange fordelene med denne raskt voksende industrien for porteføljen din, vil vi gå gjennom trinnene for å bygge din første kryptovalutaportefølje. Når du er klar, har du en enkel måte å administrere porteføljen din over tid.

Registrer deg for Coinbase

For å kjøpe kryptovaluta, må vi først sette opp en Coinbase-konto. Dette er hvor vi vil kjøpe vår første kryptovaluta og senere flytte den til Coinbase Pro-utveksling.

Trinn 1: Gå til Coinbase

Vår reise inn i krypto vil begynne med å gå til https://www.coinbase.com/. På siden som lastes inn, vil du se en knapp øverst til høyre som vil si “Kom i gang” eller “registrer deg”. Gå videre og klikk på den knappen for å registrere deg for Coinbase-kontoen din. Registreringsprosessen vil omfatte en rekke bekreftelsestrinn som det kan ta litt tid å fullføre.

Trinn 2: Logg inn

Når du har fullført påmeldingen, er det på tide å logge på for første gang! Du blir ført til et dashbord i Coinbase som viser noen av de populære eiendelene på plattformen deres. I denne opplæringen vil vi kjøpe USDC for en kostnadseffektiv måte å komme inn i krypto (siden Coinbase ikke krever noe å kjøpe USDC).

Trinn 3: Innskuddsmidler

Naviger til siden “Kjøp / Selg”. På denne siden vil du kunne koble en betalingsmåte og kjøpe din første krypto. Velg “USD Coin” fra rullegardinmenyen, velg betalingsmåte og skriv inn beløpet du vil sette inn. Når du har valgt beløpet, klikker du på knappen “Kjøp USD-mynt”.

Depositumet kan ta litt tid å behandle. Du kan se at det vil ta fem dager for kontoen min før jeg kan sende USDC av Coinbase.

La oss sette opp Coinbase Pro-kontoen mens vi venter!

Coinbase Pro-oppsett

Før vi kan begynne å overføre pengene våre fra Coinbase til Coinbase Pro, må vi opprette en Coinbase Pro-konto. Siden vi nettopp fullførte prosessen med å åpne en Coinbase-konto i denne veiledningen, er det enkelt å opprette en Coinbase Pro-konto. Du kan bruke den samme innloggings-e-postadressen og passordet fra Coinbase-kontoen din for Coinbase Pro-kontoen din.

Gå til for å opprette kontoen din https://pro.coinbase.com/ og klikk “Logg inn”. Hvis du allerede var logget på coinbase.com, blir du bedt om å godta Coinbase Pro-brukerbetingelsene, og du kan bli bedt om å gi ytterligere informasjon.

Overføring av midler

Flott! Våre Coinbase- og Coinbase Pro-kontoer er endelig satt opp, slik at vi kan overføre pengene våre for å dra nytte av handelsfunksjonene som er tilgjengelige i Coinbase Pro.

Trinn 1: Gå til Coinbase Pro

Naviger til “Mine lommebøker” -fanen. Denne fanen viser gjeldende saldoer for hver eiendel som er tilgjengelig på børsen. Du kan sette inn penger på en av disse lommebøkene ved å velge “Innskudd” -knappen som er synlig på venstre side av siden, rett under skjermen for dine daglige grenser. I dette eksemplet vil vi spesifikt sette inn penger for USDC, siden dette er eiendelen vi kjøper på Coinbase.

Trinn 2: Kopier innskuddsadresse for USDC

Velg eiendelen du vil sette inn på Coinbase Pro-kontoen din. I dette eksemplet bruker vi USDC. Når du har valgt eiendelen du vil sette inn, vises en skjerm som ligner på den ovenfor. Du kan se her lommebokadressen din og en QR-kode som kan brukes til å sette inn USDC. Kopier adressen slik at vi kan lime den inn i Coinbase i neste trinn.

Trinn 3: Overfør midler fra Coinbase

Det er enkelt å overføre pengene mellom Coinbase- og Coinbase Pro-kontoene dine i kryptorommet. Etter å ha logget tilbake på Coinbase-kontoen din, naviger til “Kontoer”, og velg “Send” på “USDC Wallet”. Bare lim inn lommebokadressen du kopierte i forrige trinn i feltet “Mottaker” og velg beløpet du vil sende.

Det er det! Midlene dine er nå overført til Coinbase Pro. Du er nesten ferdig!

Opprette API-nøkler

Nå som vi har opprettet Coinbase Pro-kontoen vår og overført pengene våre til børsen. Vi er klare til å handle. Det er på tide å lage API-nøklene våre slik at vi kan handle gjennom API-er. API-er tillater mer praktiske applikasjoner for å administrere handel med Coinbase Pro-kontoen din og forenkle porteføljestyringsprosessen.

Trinn 1: Logg på Coinbase Pro

Logg inn på Coinbase Pro-kontoen din. Når du har logget inn, vil du se en side som ligner på den som er vist ovenfor. Du kan navigere til API-nøklene dine ved å velge rullegardinmenyen ved siden av navnet ditt, og deretter velge “API”.

Trinn 2: Opprett nye API-nøkler

Når du har navigert til siden API-innstillinger på Coinbase Pro, klikker du på “Ny API-nøkkel”.

Trinn 3: Konfigurer API-nøklene

Når du lager nøklene, er det viktig å huske at handelsapplikasjoner krever tilgang til API-er for handel og innsamling av data på kontoen din. Du kan se på bildet ovenfor alle innstillingene som skal være aktivert på Coinbase Pro API-nøklene. Disse inkluderer: “View” og “Trade”. Handelsapplikasjoner bør ikke kreve “overføring”. Dette alternativet skal være deaktivert.

Merk: Før du fortsetter, har Coinbase Pro en ekstra komponent til API-nøklene. Dette er “passordfrase”. Denne passordfrasen skal kopieres til et sikkert sted, slik at du kan legge inn passordfrasen i handelsapplikasjonen i følgende trinn. Du kan se at “Passphrase” er plassert på denne skjermen. Ta deg tid til å kopiere denne verdien.

Når alle disse er aktivert, oppretter du API-nøklene ved å klikke på “Opprett API-nøkkel”.

Trinn 4: Lagre din hemmelige API-nøkkel

Når nøklene er generert, bør du gå til neste side. Denne siden viser “API Secret”. Denne verdien skal kopieres og lagres på et sikkert sted sammen med “passordfrasen”. Denne skjermen vil ikke vises igjen, så det er ingen måte å hente denne hemmeligheten når du lukker ut av denne skjermen.

Trinn 5: Lagre din offentlige API-nøkkel

Den siste komponenten til API-nøklene dine er den offentlige nøkkelen. Denne nøkkelen finnes på siden vist ovenfor. Denne siste verdien skal kopieres slik at den kan legges inn i handelsapplikasjonen og koble disse to kontoene.

Automatisering av porteføljen din

Det er bare én ting igjen for å fullføre prosessen med å lage en mangfoldig portefølje og automatisere handler for Coinbase Pro-byttekontoen. Det siste trinnet er å legge inn disse nøklene på Shrimpy-kontoen din!

Shrimpy er en porteføljestyringsapplikasjon som forenkler måten vi forvalter midlene våre på. Det lar oss raskt tildele porteføljer, konstruere indekser, automatisere handler og så mye mer.

Trinn 1: Registrer deg for reker

Gå til https://www.shrimpy.io/ og klikk på “Registrer deg” for å gå gjennom prosessen med å opprette en Shrimpy-konto.

Trinn 2: Logg på Shrimpy

Når vi logger inn på Shrimpy for første gang, vil vi se denne siden etter å ha gått gjennom noen lysbilder som forklarer applikasjonen. Velg “Coinbase Pro” fra rullegardinmenyen “Exchange”. Når du har valgt Coinbase Pro, ser du at det er tre felt som må fylles ut. Dette er “API-nøkkel”, “API-hemmelighet” og “passordfrase”. Disse 3 forskjellige komponentene ble kopiert og lagret i de foregående trinnene ovenfor. Skriv inn disse verdiene i disse 3 feltene, og velg “Link Exchange”.

På dette tidspunktet vil du se data fylle ut kontoudashboardet ditt.

Trinn 3: Velg en portefølje

Vi oppretter vår første portefølje ved å gå til “Portefølje” -fanen og klikke på “Opprett en ny portefølje”. Skjermbildet ovenfor vises. Dette er hvor du vil velge eiendelene dine.

Trinn 4: Legg til eiendeler i porteføljen din

Ved å klikke på “Legg til eiendel” -knappen vises en popup med eiendelene du kan velge å inkludere i porteføljen din. Velg eiendelene du ønsker å ha i porteføljen din.

Trinn 5: Velg porteføljetildelinger

Når du har valgt eiendelene dine, er det på tide å velge den prosentvise tildelingen du vil beholde for hver eiendel. I hovedsak velger du hvor mye av hvert aktivum du vil beholde i porteføljen din. I tillegg til aktivaallokeringene, ikke glem å velge en “Ombalanseringsperiode” på høyre side. Når du har valgt tildelingen av eiendeler, lagrer du porteføljen din og perioden for ombalansering.

Merk: Å velge en ombalanseringsperiode er ikke obligatorisk. Du kan fortsatt tildele porteføljen din ved å la ombalanseperioden være “manuell” og fortsette til neste trinn.

Trinn 6: Tildel porteføljen din

“Rebalance Now” -knappen er måten du gir Shrimpy beskjed om at du vil utføre handler umiddelbart. Når du trykker på knappen, vil den utføre alle nødvendige handler for å nå porteføljetildelingene som ble spesifisert i porteføljen din i det siste trinnet. Hvis porteføljen din allerede er opprettet og er nær målallokeringene dine, vil den ganske enkelt justere tildelingen din slik at den samsvarer med målallokeringene dine..

Gratulerer! Du har vellykket satt opp din første kryptovalutaportefølje! For å administrere kryptovalutaen din, er alt du trenger å gjøre å logge på Shrimpy og justere porteføljen din når du trenger det.

Ytterligere lesing

10 tips for å lage en Killer Cryptocurrency-portefølje

Kryptobrukere som diversifiserer, presterer bedre

Shrimpy legger til sosiale porteføljer for Crypto

Om reker

Reker er en automatisk kryptohandel & porteføljestyringsverktøy som lar brukerne automatisere kryptoporteføljen med bare noen få klikk. Shrimpy støtter også de mest avanserte handels-APIene for applikasjonsutviklere.

Shrimpy’s Crypto Trading API ble opprettet som en skybasert løsning for å løse flere kryptoutviklerblokker, inkludert børshandel, produkts skalerbarhet og brukeradministrasjon.

~ The Shrimpy Team

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me