Hvordan vi gikk fra idé til produkt på en uke

>

Å være en liten oppstart, hver dag er ny og spennende. En dag jobber vi med å gi ut en ny funksjon, neste dag redesigner vi logoen vår. Vi er alltid på rulle. Denne gangen var målet vårt å starte et helt nytt prosjekt.

Vi bestemte oss for å sparke av CoinOrderBook prosjekt fordi teamet innså at det er en betydelig etterspørsel etter markedsdata i sanntid for kryptovalutahandel. Selv om lignende data er tilgjengelige fra forskjellige kilder, mangler bransjen fortsatt nøyaktige sanntidsdata som er enkle å konsumere. Det er nettopp det som gjorde at vi kunne tenke annerledes med alle dataene vi har til rådighet.

Vi ønsket at dette skulle være en rask hackathon. Alt relatert til prosjektet måtte utføres i en enkelt 1-ukers sprint.

I dag vil jeg dele prosessen vi har gjennomgått fra et designers perspektiv. Dette er annerledes fordi det ikke bare er et designprosjekt, men et virkelig produkt som må være tilgjengelig for brukerne våre innen en kort periode.

Å designe et nytt nettsted tar ikke triviell tid og krefter på å undersøke, idédugnad og undersøke konsepter. Produktspesifikasjonene må skrives, wireframes opprettes, design av nettstedet, og implementeringene må testes og raskt gjentas.

For dette prosjektet måtte vi imøtekomme alle disse trinnene innenfor en aggressiv tidslinje, men samtidig sørge for at ingen av trinnene hoppes over.

Prosess

Jeg startet med å diskutere med Michael (administrerende direktør for Shrimpy) om kravene, forventningene, innholdet og målet for prosjektet. Jeg prøvde å få et klart bilde av visjonen bak prosjektet. Still spørsmål som “hvordan vil CoinOrderBook passe inn i produktøkosystemet vårt?”, “Hvilke funksjoner som skiller datatjenesten vår fra andre lignende produkter i markedet?”, Og “hvilken erfaring prøver vi å markedsføre med dette nettstedet?”

Michael forklarte at selv om det finnes lignende nettsteder i markedet, vil vi fokusere helt på sanntidsaspektet av kryptovalutamarkedsdata. Fram til dette punktet i kryptorommet har det vært vanskelig for handelsmenn og aktive investorer å få innsikt i hvordan markedet oppfører seg på korte tidsskalaer. CoinOrderBook vil fungere som kontakt mellom børser og disse kryptohandlerne. I stedet for å hoppe fra utveksling til utveksling for å få oppdatert markedsdata, kan de ha en samlet samlet kilde som gir alle dataene de trenger.

I tillegg til fordelene med dette prosjektet for samfunnet, styrker det også rekesøkosystemet. CoinOrderBook demonstrerer funksjonene til våre API-er for utviklere samtidig som det gir en annen ressurs for handelsmennene som bruker vår porteføljestyringsapplikasjon. Å være et offentlig vendt nettsted, betyr det også at vi kan utnytte dette prosjektet for å trakte trafikk til våre andre produkter og tjenester.

Etter å ha samlet all informasjonen, begynte jeg å se på lignende nettsteder. Siden vi ikke hadde mye tid til å komme med et kreativt designoppsett for nettstedet, bestemte vi oss for å gå med det mer tradisjonelle oppsettet som andre allerede har gjort for lignende nettsteder. Datalayouten var sammenlignbar, men datavisualiseringen var annerledes enn andre konkurrenter. Vi hadde vanskelig for å designe det visuelle på en måte som var både informativ og tiltalende samtidig.

I stedet for å gå inn på papirskisser eller lavfidelitet wireframing, hoppet jeg direkte til XD og gjorde high fidelity wireframe bare for å få en klar ide om designet. Denne gangen gikk vi ikke inn i den lange prosessen med iterasjoner og tilbakemeldinger; i stedet brukte vi tavlen og øyeblikkelig tilbakemelding for å løse ethvert problem gjennom hele prosessen. Etter noen iterasjoner klarte vi å nærme oss rimelige løsninger på bekymringene våre med datavisualiseringen.

Vi ønsket at vår første versjon av CoinOrderBook skulle være nyttig og grei. Vi ønsket ikke noe intrikat design, så det er lettere å utvikle seg innen kort tid.

For logoen improviserte vi. Mange av dere vet at vi nylig redesignet Shrimpy-logoen. Hvis du ikke gjorde det, kan du lese om det her.

Reker: Logo redesign

Mens vi redesignet den nye logoen, gjorde vi mange iterasjoner for den endelige logoen. Faktisk fant vi den perfekte logoen for CoinOrderBook fra et av alternativene vi allerede designet på den tiden. Vi bestemte oss for logoen ikke bare fordi vi følte at logoen ville passe bra med CoinOrderBook, men den har også en iboende egenskap som formidler essensen av produktet. Den har et halvsirkulært nettverk av tilkoblede noder som ligner formen på bokstaven “C”; C går foran både Crypto og CoinOrderBook.

Etter å ha fullført alt, måtte jeg raskt jobbe med responsen til nettstedet. Det er viktig at nettstedene fungerer riktig i alle skjermstørrelser uten å ofre kvaliteten på brukeropplevelsen.

Mot slutten av uken var vi kanskje alle utmattede, men det var vel verdt det. CoinOrderBook lansert nøyaktig 1 uke fra dagen vi startet hackathon. Selv om det er forbedringer som kan gjøre prosjektet bedre, er alle stolte av den første versjonen av nettstedet. Det er enkelt og elegant. Det er ikke mange bjeller og fløyter, så det er enkelt å bruke. Totalt sett var det en morsom og unik opplevelse. Du kan se det ferdige ferdigproduktet på coinorderbook.com.

Takk for at du var innom. Setter virkelig pris på tiden din!

~ Sumaya

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me