Hvorfor denne AI Blockchain ICO får så mye oppmerksomhet

Konseptet med et første mynttilbud har oppstått som et resultat av den økte populariteten til kryptovaluta. I dag bruker en oppstart av kunstig intelligens ICO-finansieringstaktikken som en vei for å samle inn midler som er nødvendige for å offisielt begynne å fremme sin virksomhet, SingularityNET. Nevnte foretak samler mye oppmerksomhet, men hvorfor? Det er faktisk flere grunner.

Planen er å produsere en AI-plattform på blockchain, med plattformen tilgjengelig for distribusjon. Hver blockchain-node i plattformen vil servere som sikkerhetskopi av en AI-algoritme. AI-eksperter eller programmerere vil ha muligheten til å gjøre AI-produktene tilgjengelige for SingularityNET-sluttbrukere, som vil kjøpe tjenestene ved hjelp av bestemte typer nettverkskrypto-tokens.

Desentralisert AI

SingularityNET ønsker ikke å la avansert AI bli kontrollert av interesserte i Silicon Valley. Som et alternativ vil den bruke AI blockchain-teknologier for å spre tilgang til et bredt spekter av AI-algoritmer, og til og med gjøre det mulig for dem å lære måter å samarbeide på. Både bedrifter og individuelle programmerere vil ha muligheten til å være vert for algoritmene sine direkte på nettverket, og enkeltpersoner kan da bruke SingularityNET-spesifikke midler til å bruke dem på grunn av smarte kontrakter..

Til å begynne med er målet å lage et system som tilbyr eksponering og en betalingsløsning til tredjepartsutviklere av AI-produkter. Som kjøper vil du skaffe deg AI fra praktisk talt alle, enten det er et stort teknologiselskap eller en enkelt programmerer. Det forventes at SingularityNET vil tilby rimelig grunnleggende AI-algoritmer, for eksempel datasynssystemer og oversettelsesløsninger.

For mange er det håp om at denne plattformstilen kan gjøre det mulig for disse mulighetene å bli koblet sammen. For eksempel, hvis en kunde ønsker å oversette et dokument som inneholder bilder, kan SingularityNET gjøre det mulig for oversettelsesalgoritmen å få tjenestene til datasynprotokollen, vurdere bildet og gi bildetekst uten menneskelig involvering.

AI-kodesamarbeid

SingularityNET AI ICOBen Goertzel, en AI-forsker basert i Hong Kong, er leder AI-push. Goertzel er for tiden sjefforsker for Hanson Robotics, et selskap som spesialiserer seg på å lage humanoide roboter. I løpet av de siste par årene har Goertzel blitt uhindret av nivået av AI-kraft som har falt i hendene på en rekke titaner i Silicon Valley.

Goertzels mening er basert på muligheten for at disse selskapene muligens kan lære AI-ene sine å oppdage nye metoder for å generere mer penger til produsentene. For eksempel kan de jobbe med å foredle målrettet reklame og markedsføring, i stedet for å bruke evnen til å ta på seg mer alvorlige problemer som klimaendringer. AI-forskning som er finansiert av regjeringen kan også forårsake problemer, da AI kan kontrolleres av potente lobbyister eller byråkrater som serverer egeninteresser.

Problemet ligger i at AI-agenter takket være den smarte kontraktprosessen er i stand til å kommunisere med hverandre, og til og med samarbeide når det er nødvendig. Et eksempel, et oversettelsesprogram som ser et fotografi mens du oversetter et dokument, kan umiddelbart be og kompensere et datasynsprogram for å legge til bildetekst på bildet. Goertzel håper at disse tilbakevendende synergiene over tid vil vokse til å bli noe enda mer sofistikert.

En annen ICO med høy verdi

ICO-er har blitt et populært innsamlingsselskap blant nyetableringer, hovedsakelig på grunn av at det å være uregulert virker for å tiltrekke seg et stort antall nybegynnere. Dette resulterer i det som ser ut til å være en formende boble. Denne typen beskrivelser blir til en viss grad rasjonalisert av enkelheten og hastigheten som store mengder midler har blitt samlet inn. Som et eksempel samlet skydelingsplattform Filecoin $ 232 millioner i kryptovaluta i løpet av ICO-en sin denne siste måneden.

Disse innsamlingsaksjonene når mainstream, delvis takket være støtten til store kjendiser. Imidlertid har en rekke regjeringer, som Kina og Sør-Korea, forbudt dem. I USA har US Securities and Exchange Commission (SEC) gitt en advarsel som uttalte at noen ICO-er faktisk kunne bryte landets verdipapirlover. Likevel er det ingen rapporter om at slike lover blir håndhevet, og det er for øyeblikket ingen ICO-forbud i USA.

ICO Allocation

SingularityNET har planer om å selge 50 prosent av hele sin token trove, og deretter spre den resterende halvdelen til sine ansatte og til en veldedig stiftelse som vil investere dem i andre AI-initiativer. Salget kan tilby appell selv til store teknologiselskaper, men det gjenstår å se. Prosjektet vil starte i 2018, mens ICO vil finne sted neste måned.

I kjernen er målet å fremme gjennombruddet av kunstig intelligens på menneskelig nivå ved hjelp av en desentralisert plattform. Hvis dette målet oppnås, vil det blokkere regjeringer og teknologigiganter som prøver å skape generell AI i sine diskrete datasentre. Når det er sagt, er det viktig å merke seg at dagens AI er planer er virkelig designet for langsiktig, da det vil ta litt tid for systemet å nå det nivået av kompleksitet..

Bilder via Fotolia og SingularityNET

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me