Hvorfor NEO er mye mer enn et “kinesisk Ethereum”

Mange mennesker kan ha kommet over NEO (Antshares) da de forsket på kryptovaluta. Kanskje noen eier det som en del av kryptovalutaporteføljen. Mange antar bare at det er et “kinesisk Ethereum” og investerer basert på det.

Faktisk var det først da de skiftet navn fra Antshares til NEO og begynte å fokusere på engelsk presse, gjorde prisprisen. Dette skjedde i midten av 2017 og folk ble introdusert for begrepet “smart økonomi”.

NEO Rally i 2017

NEOs enestående rally i 2017 – Kilde: coinmarketcap.com

Gitt at NEO jobbet på en smart kontraktsbasis, begynte folk å tenke på det som det kinesiske Ethereum. På den tiden hjalp dette mye med markedsføringen av mynten. Folk satt sammen en av de hotteste myntene og et av de hotteste markedene, og en drøm fra Altcoin kom.

Imidlertid kan NEO være mye mer enn bare et “kinesisk Ethereum”?

NEO-fordeler over eksisterende teknologi

NEO inkorporerer noen av de mest avanserte konseptene innen moderne kryptografi og blockchain-teknologi. Dette har gjort det mulig for dem å gi mange fordeler og løse en rekke problemer som er forbundet med tradisjonelle økosystemer.

Raskere transaksjoner

Hvis det er en ting som var et konstant tema i fjor, var det forestillingen om nettverksskalering. Bitcoin var plaget med store mengder ubekreftede transaksjoner og ublu gebyrer. Dette førte til at mange i samfunnet foreslo en hardfork kalt SegWit2X som til slutt mislyktes.

Det var også skaleringsproblemer som plaget Ethereum blockchain. Det som ble bygget for å være en robust blockchain som kunne håndtere tusenvis av dApps (desentraliserte applikasjoner), ble til slutt bredd på kne av en dApp kalt cryptokitties.

Denne applikasjonen tilstoppet nettverket og forårsaket ganske mye foruroligelse i samfunnet. Så mye at Ethereum-stiftelsen offentlig har kunngjort et tilskudd til utviklere for å jobbe med å skalere eterinnettverket.

Dette er ikke noe NEO noen gang har hatt å forholde seg til. Faktisk, ved å benytte seg av konsepter kalt concurrency and sharding, er NEO i stand til å behandle minst 10.000 transaksjoner per sekund. Sammenlign dette med de 15 transaksjonene Ethereum kan håndtere eller de dårlige 3 transaksjonene som Bitcoin er i stand til å behandle, man kan se de umiddelbare fordelene med NEO.

NEO Token Speed

Bilde via Fotolia

Unik konsensusmetode

Fjoråret var også et år med mange gafler i populære blokkjeder som Bitcoin. Du hadde Bitcoin-kontanter, Bitcoin Gold og Bitcoin Diamond blant andre. Dette gjøres vanligvis når det er uenighet om løsninger fremover.

Når det er disse uenighetene, er disse gaflene vanligvis den eneste løsningen. Dette er på grunn av måten transaksjonene behandles og konsensus oppnås. I tilfelle Bitcoin brukes bevis for arbeid (PoW) gruvedrift.

NEO bruker derimot noe helt annet. Konsensusmetoden som brukes av NEO er noe som kalles Delegert bysantinsk feiltoleranse. Forklaringen på nøyaktig hva det er er ganske involvert, og du kan les opp mer men det viktigste å forstå er at det er i stand til å forhindre kodegafler.

Dette er utvilsomt positivt for NEO-interessentene. Selv om kodegafler resulterer i mer enn en mynt og blockchain, er de noen ganger omstridte og kan påvirke de langsiktige utsiktene til begge gaffelmyntene..

Sikker fra Quantum Computers

Hvis du spør en teknisk cryptocurrency-bruker og spør dem om en av de fremste truslene de ser i fremtiden, vil kvantecomputere sannsynligvis bli nevnt. Slike maskiner med store sprang i datakraft kan gjennomføre et beryktet 51% angrep.

Faktisk er dette noe som nylig ble teoretisert av en forsker ved MIT da han så på virkningen av kvanteberegning på Bitcoin. Den teoretiske øvelsen viste at det var en alvorlig trussel.

Selv om kvantecomputere fremdeles er ganske lang tid unna, vil ingen vite at myntene kan være i fare en gang i fremtiden.

For NEO “hodler” kan de imidlertid sove lettere om natten. Det er kvante datamaskinsikker.

Tallrike språkstøtte

En av de andre store fordelene som NEO har, er mengden langauges som den støtter. I motsetning til Ethereum som er avhengig av sitt eget språk, Solidity, har NEO støtte for noen av de mest populære språkene, inkludert C #, C ++, Java og Python blant andre.

Dette er åpenbart veldig fordelaktig fra et utviklingsperspektiv. Det betyr at utviklere som for øyeblikket koder på disse språkene, kan kode en dApp på et språk de forstår. NEO-protokollen kan kompilere disse språkene til instruksjoner for virtuelle maskiner.

I tilfelle Ethereum måtte de bruke betydelige ressurser på å lære det nye språket, selv om de allerede er ekstremt dyktige på et annet språk..

ICO-plattform

I likhet med Ethereum, kan NEO brukes som en ICO for å lansere sine egne tokens av blockchain. I 2017 var det en rekke oppstartsbedrifter som samlet inn de opprinnelige midlene sine ved å bruke Ethereum ERC-20-tokens.

NEO benytter seg av NEP 5-tokenstandarden, og det har allerede vært noen få ICO-er som har samlet inn pengene sine med dette tokenet. Selvfølgelig hadde forbudet fra den kinesiske regjeringen mot ICO-aktivitet litt av en bank på aktiviteten, men det forventes å ta seg opp i andre land i år.

Eierskap i NEO Blockchain

NEO-tokens representerer en eierandel i hele plattformen. Hver innehaver av et NEO-token har en liten eierandel i 100 millioner NEO-mynter som vil være i omløp. Dette betyr at de også kan stemme på viktige beslutninger når det gjelder plattformen.

Disse eierinteressene vil også betale eierne i form av GAS. Du kan tenke på GAS som utbytte for å holde NEO-tokens. Disse GAS-ene ligner konseptet i Ethereum, og de er det som lar applikasjonene betale for prosessorkraft.

Dette fungerer også som et unikt insentiv der innehavere vil prøve å holde på NEO-myntene sine i en periode for å delta og ikke bare vende dem for å tjene penger.

Spennende 2018 fremover?

Gitt alle disse fordelene, kan man forhåpentligvis forvente å se mye mer adopsjon av NEO når året går videre. NEO-utviklingsteamet er også veldig aktivt og har blitt mer engasjert i samfunnet. De markedsfører også mynten i en rekke andre jurisdiksjoner.

NEO er tilgjengelig på en rekke børser rundt om i verden og har mye volum og likviditet. Du kan kjøpe NEO på børser som Binance eller Huobi.

Vi har sett prisen på NEO gjenspeile denne fornyede optimismen da den brøt $ 160 i begynnelsen av februar. NEO har siden falt sammen med resten av markedet siden den gang.

Om prisen sannsynligvis vil komme seg tilbake til disse nivåene er vanskelig å si, men den smarte kontraktsøkonomien ser faktisk ganske lovende ut.

Ansvarsfraskrivelse: Dette er skribentmeninger og bør ikke betraktes som investeringsråd.

Utvalgt bilde via Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me