ICO Bounty-programmer: Komplett nybegynnerveiledning

Hver gang du tar et nytt produkt på markedet, vil det bli utviklet en reklame- eller markedsføringsplan, og generelt er den viktigste beregningen penetrering av markedsføringen..

Med andre ord hvor mye bevissthet som kan spres om produktet eller tjenesten.

Denne penetrasjonen blir så mange som mulig kjent med selskapet eller prosjektet, og forteller dem hva som tilbys, og hvordan det nye produktet eller tjenesten vil være til nytte for dem. Det fører også til ytterligere muntlig reklame, noe som er gunstig for selskapet siden det egentlig er gratis reklame for dem..

Siden fremveksten av internett og sosiale medier har markedsføringsstrategien for sosiale medier blitt en stor del av selskapets markedsføringsplaner. Faktisk stoler noen bare på sosiale medier for å markedsføre sin nye virksomhet eller produkt. Gå inn i ICO bounty-programmet; et nytt spinn på en gammel ide som blir brukt mye av nye blockchain-oppstart.

Når jeg går gjennom resten av dette innlegget, lærer du hvordan dusørprogrammer har blitt en integrert del av blockchain-prosjektmarkedsføring, hvordan dusørprogrammene fungerer, hvordan du kan bli involvert, hvis du skulle bli involvert, risikoen for dusørprogrammer, og den mulige fremtiden for dusørprogrammet.

Klar til å komme i gang? La oss gå.

Hva er Bounty-programmer?

Bounties er hentet fra den digitale spillverdenen, der gratis artikler eller andre fordeler tradisjonelt har blitt tilbudt spillere for deres hjelp i spillutvikling, vanligvis i form av bugjakt.

I bredeste forstand er dusør rett og slett en måte å stimulere kunder, eller i tilfelle blockchain-prosjekter investorer, til å ta noen grep. Dette fungerer ved at prosjektet tilbyr en belønning til brukerne for å fullføre visse enkle oppgaver. Det er som en byttehandel, der prosjektet belønner en person for å gjøre en oppgave, men det er også verdifull reklame for blockchain-prosjektet som gjennomfører bounty-programmet.

Bounties forklart

Bilde via Fotolia

Bounties har blitt stadig mer nyttige som en del av ICO-prosessen med kryptovalutaer. Faktisk har mange av de nye start-up blockchain-prosjektene innlemmet noen form for belønning i ICO-programmet. I løpet av dusørperioden kan brukere få belønning for å spre budskapet om prosjektet, for å finne feil i programvaren eller til og med for faktisk utvikling.

I de fleste tilfeller er belønningen i form av kryptokurrency, noe som gjør dusørprogrammer til et attraktivt middel for å øke kryptovalutaporteføljen. Fordi de fleste kryptovalutaentusiaster er yngre, er de ganske vant til spillgodtgjørelser, og derfor har kryptokurveringsgodtgjørelsesprogrammer vært en fin måte å spre budskapet om nye teknologiske prosjekter.

Cryptocurrency bounties fungerer fordi de gir enorm verdi til oppstartsprosjekter og massive insentiver for kryptovalutaentusiaster.

Hvordan Bounties knytter seg til ICO-er

Cryptocurrency bounty-programmer har utviklet seg til det punktet hvor de fleste prosjekter vil omfatte en pre-ICO bounty og / eller en post-ICO bounty. I de fleste tilfeller gjøres ikke belønninger i forbindelse med ICO.

Pre-ICO Bounty-programmer

Som du sannsynligvis gjettet fra navnet, forekommer disse dusørprogrammene før selve mynten ICO finner sted. Vanligvis vil det bli holdt en pre-ICO-belønning for å generere sus og hype rundt prosjektet. De fokuserer ofte på sosiale medieplattformer, og er designet for å skape bevissthet om prosjektet og den kommende ICO.

I tillegg til sosiale medier kan andre ikke-tradisjonelle reklamekanaler brukes for å øke markedspenetrasjonen. Målet med disse belønningene er å få folk til å gjøre aktiviteter som vil øke kunnskapen om prosjektet, og forhåpentligvis øke jungeltelegrafen også. Vanlige før-ICO-belønningsaktiviteter inkluderer følgende:

1. Social Media Campaign Bounties

Dette er bounties som oppfordrer brukerne til å ta handlinger på sine egne sosiale mediekontoer. Belønningen er ofte knyttet til engasjementet som genereres av slike innlegg. Belønningsbelønninger kan knyttes til tweets og retweets på Twitter, innlegg eller delinger på Facebook, YouTube-videoer, kommentarer og delinger, eller andre handlinger på sosiale medier. Twitter er en av de mer populære sosiale medieplattformene som er målrettet av dusørprogrammer.

2. Article Writing Bounties

Artikkelskrivingspremier kan være en veldig god aktivitet for de som har blogger eller andre nettkanaler med mange følgere. En artikkel som skriver dusør belønner skaperne for å skrive og legge ut en omtalt artikkel på bloggen sin. Akkurat som det sosiale mediebelønningen er belønningen ofte knyttet til synligheten og engasjementet til innlegget, slik at høyere belønninger kan bli betalt for artikler som har et stort antall visninger eller aksjer i sosiale medier..

3. Bitcointalk Signature Bounties

Mange ICO-er inkluderer denne populære typen bounty, som bare er åpen for medlemmer av Bitcointalk-forumet. For å kvalifisere for bounty må brukeren inkludere en signatur utgitt av ICO-prosjektet, som inkluderer noen spesiell sporingskode. Beløpet som mottas, vil avhenge av rangeringen av brukeren på Bitcointalk-forumet. Vanligvis må brukere være minst Jr.-medlemmer på forumet for å delta i denne belønningen.

Profftips: Mange av disse dusørprogrammene er fine med en enkelt person som legger ut signaturen på flere kontoer. Dette betyr at du kan ha så mange Bitcointalk-kontoer du vil, og få utbetalte belønninger fra dem alle.

Post-ICO Bounty-programmer

Når ICO er fullført og midler er samlet inn, er det et annet fokus enn markedsføringsarbeidet i prosjektet. Dette krever et annet sett med dusørprogrammer, som ofte er basert på å forbedre prosjektet gjennom fellesskapsbaserte forslag. Noen vanlige typer post-ICO bounty-programmer inkluderer:

1. Oversettelseskampanjer

Dette kan være veldig gode fordeler å bli involvert i. De inkluderer oversettelse av prosjektdokumentene, og inkluderer ofte moderering av diskusjoner i fremmedspråklige forumgrupper. Foredragsholdere på mange forskjellige språk kan ha god nytte av denne typen bounty, som ofte inkluderer oversettelse av prosjekt whitepaper og nettsted, samt Bitcointalk forum ANN-tråden.

2. Bug Reporting Bounties

De som er kjent med koding, kan hjelpe prosjektet og bli belønnet når bug-rapporteringspremier tilbys. Disse fordelene kan hjelpe utviklerne av et blockchain-prosjekt, da mange mindre prosjekter er ganske festet for utviklerressurser. En god feilrapport vil identifisere eventuelle problemer med programvaren eller plattformen på en klar og kortfattet måte.

Selv om det ovennevnte identifiserer noen vanlige aktiviteter før og etter ICO, er det viktig å forstå at det ikke er noen regler når det gjelder dusørprogrammer. Ovennevnte kampanjer er kjent for å være vellykkede, og det er derfor de er så mye brukt, men det er andre typer belønninger som kan forekomme. Kort fortalt er eventuelle dusørprogrammer helt avgjort av kryptokurrencyprosjektet.

Det er ikke uvanlig at et oppstartsprosjekt øremerker en viss prosentandel av den totale mynttilførselen til bounty-programmene. Vanligvis kan du finne informasjonen om dette beløpet i prosjektboken, på deres nettside eller i Bitcointalk ANN-tråden.

Hvordan bli involvert i ICO Bounties

For alle som er interessert i å delta i nye prosjekter og utvide kryptovalutaporteføljene, er ICO-fordelene en flott mulighet. Ved å gjøre enkle oppgaver får du tjene poletter og markedsføre kommende prosjekter og ICOer.

De fleste av bounty-aktivitetene er ikke av teknisk art og kan utføres av alle med en internettforbindelse og noen online-kontoer og tilkoblinger. Hvis du vil finne ut mer om kommende bounties, er to gode ressurser ICO bounty threads på Bitcointalk og Cryptocurrencytalk.

ICO Bounties på Bitcointalk

ICO Bounty Galore på BitoinTalk.org

Bør investorer delta i en dusør?

Det er egentlig ikke noe definitivt svar på dette spørsmålet. Svaret vil avhenge av hver enkelt og avhenge av en nøkkelfaktor – gjør din egen forskning (DYOR). Dette prinsippet gjelder nesten alt i blockchain-prosjekter. Du vil lett kunne finne whitepaper på prosjektnettstedet, og kan også lese gjennom meninger og analyser av andre på Bitcointalk-fora og på Reddit.

Les og undersøk og kom til dine egne konklusjoner om fordelene eller forringelsene til hvert enkelt prosjekt. Det er også nettsteder dedikert til rapportering om kommende ICO-er som kan være nyttige for din forskning. Sjekk ut ICO-sensor og ICO overvåkningsliste for nybegynnere.

ICO-overvåkningsliste

Siste ICOs på ICO Watchlist. Kilde: icowatchlist.com

Det kan være lurt å vurdere tidskravene til dusørprogrammet som en av dine avgjørende faktorer. Noen dusørprogrammer krever ukentlige oppgaver som kan virke tidkrevende og kan være mer enn du vil påta deg. Hvis du nettopp har begynt med bounties, vil du kanskje se etter de som er enklere og raskere å utføre.

Du ønsker ikke å gjøre dusørprogrammene dine til en deltidsjobb. Forsøk også å finne de beste prosjektene å knytte deg til. Hvis du begrenser deg til bare de beste prosjektene, vil du også kunne begrense tiden du bruker på dusørprogrammer.

Profftips: Du vil snart se at noen prosjekter tilbyr et stort antall tokens, mens andre har mye mindre beløp som skal gis, selv for de samme oppgavene. Ofte er antall poletter som blir gitt bort en indikasjon på kvaliteten på prosjektet, og dedikasjonen til utviklingsteamet.

Dette er ditt første hint når du går for å undersøke historien om utviklingsteamets gjennomføring, brukssaken for prosjektet og prototypene. Husk at ti tokens fra et verdifullt prosjekt sannsynligvis vil være verdt langt mer i fremtiden enn 1000 shitcoins fra et ubrukelig prosjekt.

Potensielle dusørrisiko

Så langt høres alt om bounties bra ut, ikke sant? Gratis tokens for å gjøre enkle oppgaver, hva som kan gå galt?

Det er noen få ting. Først blant dem er at du kan begynne å støtte mindre enn stjerneprosjekter, få mynter som er verdt absolutt ingenting, og gjøre deg selv en vits på sosiale medier med din shilling av disse shitcoins.

Det er imidlertid en mer lumsk risiko som mange ikke vurderer.

Når du gjennomfører en ICO, er det både myke hetter og harde hetter satt på plass. I et økende antall tilfeller oppfyller ICO ikke soft cap, og eventuelle innsamlede midler går tilbake til investorene. Dette er en mislykket ICO og ingen tokens produseres eller distribueres.

Softcap Reward ICO Bounty

ICO Softcap Refund Eksempel. Ethino Crowdsale

For dusørjegeren betyr det at den tiden de brukte på markedsføring på sosiale medier, å skrive artikler eller lete etter feil er bortkastet tid. Ingen utstedte mynter betyr heller ingen utgivelsesmynter. Du har ikke tapt noen penger, men du har mistet noe som din tid er mer verdifullt.

Når du blir rammet av en slik situasjon, endrer du raskt en gang din tilnærming til å investere tid i dusørprogrammer. Du vil være mer forsiktig med å undersøke prosjekter, unngå de uten utviklingsplaner eller uten produkt, men med et mål om å samle inn 10 millioner dollar til opprettelse av et desentralisert, skybasert type Airbnb-lignende reservasjonssystem der dusørdeltakere kan få 40 % av den totale mynttilførselen.

Fremtiden for ICO Bounty-programmer

Bounty-programmer så stor vekst i 2017 da ICO-er ballong i popularitet. Ikke overraskende var mange kryptoentusiaster mer enn glade for å delta i noe som ga potensialet for gratis tokens. Det alene viser stort løfte om videreføring av dusørprogrammer.

Det er skyer i horisonten skjønt. Bounty-programmer har blitt undersøkt av finansielle regulatorer, for eksempel Securities and Exchange Commission i USA. Årsaken til at SEC har blitt interessert i bounty-programmer er fordi de aktivt oppfordrer folk til å delta i en eiendel som har økonomisk risiko forbundet med det..

Hovedformålet med SEC-granskningen kommer fra noe som heter Howey Test, og hvordan det kan brukes på dusørprogrammer. Fordi blockchain-prosjektene realiserer fortjeneste fra tredjeparts (bounty-deltakernes) innsats, postulerer SEC at en bounty-kampanje utgjør en investeringskontrakttransaksjon. Dette gjør at alle belønningsfremmede tokens er verdipapirer som er underlagt verdipapirbestemmelser.

Det er ikke bare amerikanske regulatorer som kommer til denne konklusjonen. Finansielle tilsynsmyndigheter i Storbritannia har også nådd den samme konklusjonen om dusørprogrammer. Dette betyr ikke at dusørprogrammer nødvendigvis vil forsvinne, men de kan komme under økende kontroll når regelverket rundt kryptovalutaer blir mer definert..

Konklusjon

Generelt har gavmildeprogrammene som tilbys av kryptokurrencyprosjekter vært en god ting for kryptovalutaentusiaster, spesielt de som er villige til å gjøre sin egen undersøkelse i stedet for blindt å bli med på noe dusørprogram som følger med. Med ICO-er og relaterte dusørprogrammer som øker i popularitet, må deltakerne i økende grad skaffe seg hvilke programmer de velger å bli med på.

Med regulatorisk press vil økende belønningsprogrammer sannsynligvis se økt gransking, noe som kan fjerne mange av de ubrukelige programmene som har dukket opp de siste månedene. Det vil ikke avlaste potensielle deltakere fra å gjøre sin egen forskning, men forhåpentligvis vil det gjøre det lettere å finne gyldige og verdifulle belønningsprogrammer.

Utvalgt bilde via Fotolia

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me