Intervju med Crypto.com-sjef, Kris Marszalek – MCO Cards, Roadmap & More

Crypto.com (MCO) prøver å gjøre kryptovaluta-kjøp så enkelt som å sveipe et kort.

Dette Fintech-selskapet, som er basert i Hong Kong, er et av de første prosjektene som fullt ut ruller ut et kryptovaluta-tilknyttet Visa-kort. Dette vil gjøre det mulig for innehavere å bruke krypten sin til kjøp like enkelt som de gjør med standardkortene.

Tidligere kalt Monaco, fullførte selskapet en vellykket ICO i fjor hvor de utstedte sitt MCO-verktøyet. Tidligere i 2018 skapte de overskrifter igjen da de kjøpte det svært verdifulle crypto.com domenenavn.

Ommerkingen og veksten av prosjektet fascinerte oss.

Intervju med Kris Marszalek

Kris Marszalek Crypto.com

Kris Marszalek. Bilde via Twitter

Med tanke på at vi tidligere hadde dekket Monaco (MCO) og mer nylig den rebranded crypto.com, var det mange spørsmål vi hadde til teamet.

Vi ønsket å få en bedre forståelse av deres veikart, regulering, produkter og bredere visjon for fremtiden for kryptovaluta. Vi var heldige nok til å ha crypto.com-sjefen, Kris Marszalek, til å svare på spørsmålene våre.

Her er de i sin helhet:

La oss starte med det mest enkle spørsmålet … Hvorfor navneskiftet? Var samfunnet generelt støttende for det?

Crypto.com gir oss en kraftig ny identitet i tråd med vår opprinnelige visjon om kryptovaluta i hver lommebok. Ettersom navnet også er representativt for hele rommet, kommer det med et stort ansvar å bære fakkelen.

Vi vil arbeide for å gi inntrykk som er verdig til navnet og bygge infrastruktur som muliggjør vekst i økosystemet, og gir løftet om en desentralisert fremtid. Crypto.com er enkelt og tydelig, og vi kan nå utnytte det kraftige domenet for å akselerere verdens overgang til kryptokurrency.

Du sier at i oktober ble 100 000 MCO-kort sendt i Asia. Gitt at vi nå er halvveis i november, hvor mange har blitt sendt?

Vi sa at vi hadde planer om å sende over 100.000 MCO-kort globalt, og for tiden har kort som sendes til kunder i Singapore.

La oss snakke om geografisk ekspansjon. Du har nylig kunngjort et partnerskap med Metropolitan bank i USA, hvor lenge før vi ser innbyggere i USA kan bestille kortene sine? Hvor mange bestillinger kan vi forvente å se?

Vi har nylig kunngjort at vårt MCO Visa Cards-program har fått grønt lys i USA, og vi gjør nå forberedelser med vår partner, Metropolitan Commercial Bank, for å lansere kortene. Vi vil at kort skal rulle ut så snart det kan, og gjør oss klare til å starte prosesser som bekreftelse av leveringsadresse og slikt.

Er det noen regulatoriske hindringer som du fremdeles må overvinne for å starte dette i USA, eller har du krysset av for alle boksene dine?

Som et selskap med overholdelse som kjernekompetanse, har vi absolutt krysset av i alle boksene før lansering, akkurat slik vi gjorde med Singapore. Vi trenger ikke sikre ytterligere lisenser før kort begynner å sende til kunder.

Hva med Europa? Dette ser ut til å være på tidslinjen din for å skje før USA. Når kunne europeiske MCO-brukere til slutt kunne bestille kortene sine.

Europeiske brukere kan allerede reservere kortene sine på Crypto.com Wallet & Kortapp. Europeisk lansering er fortsatt en topprioritet for teamet, men vi kan ikke kommentere nøyaktige lanseringsdatoer.

Du har nylig lagt til Ripple (XRP) som et alternativ for lommebokbrukerne. Hvilke andre tokens er i røret?

Vårt fokus vil være å legge til kvalitetskrav som samsvarer med kravene. Crypto.com-teamet vurderer kontinuerlig myntprosjekter. Vi er også åpne for nominasjoner for oppføringer på crypto.com/en/listing.html

Fortsatt med tokenoppføringer, er en av funksjonene du er i ferd med å legge til, at brukere som “stemmer” for symbolet de ønsker å se. Kan man stemme på noe token, eller må de først oppfylle noen minimumskriterier?

Vi vil sannsynligvis liste opp et antall svært flytende mynter og deretter fortsette å stemme på fellesskapet for flere tokens. Dette er på vår utviklingskart og vil bli sett i 2019.

Crypto Invest ser faktisk ut som et interessant forslag. Du sier at den vil bruke algoritmiske handelsstrategier for brukerens portefølje. Kan du kaste litt mer lys over dette? Hvilke strategier kan konkret vurderes? Kan brukere justere sine egne parametere for risiko / avkastning?

Crypto Invest bruker en rekke strategier, en av de grunnleggende er å bytte mellom stabile mynter eller til og med sikring via korte posisjoner når markedet signaliserer nedadgående momentum og bytte tilbake til lange posisjoner når trenden snur.

Vi tester og legger til nye strategier, som skal gi bedre ytelse over tid. Brukere som er interessert i produktet, må gjennom en ombordstigningsprosess og velge sin porteføljetype (konservativ, balansert eller vekst).

Holder du deg til Crypto invest, hvilke land vil dette bli rullet ut til? Det er begrensninger for brukerne som er basert i Europa, USA og Singapore. Når vil disse jurisdiksjonene også kunne dra nytte av dette?

Våre juridiske team gjennomgår kontinuerlig forskriften om jurisdiksjon etter jurisdiksjon, og når det er mulig, vil vi aktivere denne funksjonen for brukere. På dette tidspunktet er disse jurisdiksjonene ekskludert etter råd fra vår rådgiver.

La oss snakke om UDSM. Det ser ut som din egen alternative stablecoin som vil holde USD-verdien på brukernes midler. Vil disse være fullt støttet av USD tilsvarende?

USDM gir brukerne våre muligheten til å gå til dollarfestet sikkerhet når kryptomarkeder beveger seg nedover. Vår plattform sikrer disse handlerne ved å kjøpe en kurv med stabile mynter som har solid omdømme. Brukere kan ikke trekke ut eller sende USDM, det er bare for handelsformål utelukkende på Crypto.com-plattformen.

Mens Crypto.com tilbyr en revolusjonerende tjeneste, kan det være bekymringer rundt sentralisering av tjenester. Noen brukere vil til og med si at du ser ut som en vanlig bank eller sentralbørs. Hva vil du si til dem??

Når det er teknisk mulig å gi de private nøklene tilbake til brukerne våre, samtidig som vi opprettholder samme hastighet, pris og sikkerhet for tjenesten vår, vil vi gjøre det. Det er et av våre endelige mål.

Du sier at det kan være noen spennende luftdrops for MCO-samfunnet. Kan du gi oss litt mer informasjon om dette?

Vi begynner snart å liste opp nye digitale eiendeler, og noen av dem vil belønne MCO-fellesskapet med airdrops.

Vi har også kunngjort nylig en månedlig airdrop av Crypto.com Chain token (CRO), som vil bli distribuert til innehavere av MCO-tokens i Crypto.com-appen, basert på et øyeblikksbilde av 1. dag i måneden.

Airdrop viste seg å resonere med MCO-samfunnet, med det første øyeblikksbildet som resulterte i at over 3M MCO-tokens ble flyttet til Crypto.com-appen.

Er det noe dere er spesielt begeistret for som står på veikartet ditt?.

Vi har nylig sendt kort i Singapore, neste på veikart er USA og EU, teamet gjør også fremgang på andre viktige markeder som Australia, Canada og Asia. Mer detaljert informasjon om lanseringsdatoer vil bli gitt når lokale kortprogrammer er klare til å bli live.

Hva ser du på som de største utfordringene for kryptovalutaer generelt? Hvordan motvirker Crypto.com disse risikoene?

For at kryptovalutamarkedet skal vokse fra nåværende 50m-brukere til 500m og mer, må vi gå fra å bruke krypto for spekulasjoner til å faktisk bruke det som betalingsmiddel. Det er det vi er 100% fokusert på.

Konklusjon

Gitt at Crypto.com allerede har begynt å sende kortene sine, nådde de en viktig milepæl. Det ser faktisk ut som om 2019 kan bli et ganske spennende år for selskapet når de ruller ut kortene sine i andre jurisdiksjoner.

Mens det å navigere i de mange regulatoriske hindringene vil være utfordrende, ser Crypto.com ut til å ha den rette juridiske strategien for å takle disse problemene og ta kryptoadopsjon til massene.

Hvis du ønsket å holde deg oppdatert med utviklingen fra Crypto.com, er de veldig aktive på deres offisiell blogg så vel som på deres twitter-konto. MCO kan kjøpes på en rekke børser som Binance og Bittrex.

Utvalgt bilde via Fotolia og Crypto.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me